Σελίδα 11 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 271

Θέμα: Ducati VS Olon GP VERSION

Πρώτα απ'όλα σε αυτό τον αγώνα πρέπει να παραδεχτώ το μικρό ήταν πολύ καλός και σταθερός!
    Μπράβο του!

Και να ρίξω και ένα μπινελίκι στο ΒΑΛΕ γιατί μαλακίζεται τώρα τελευταία!

¨Οσο και να σε πάω ρε μλκ σύνελθε λίγο...¨

Στην βροχή ο Γιατρός είναι μέτριος!
    Μόνο ο Βερμιούλεν Γ@μαει εκεί αλλά και αυτός τί έπαθε....???

Όσο για τον Έντουαρτς δεν εκπλήσομαι που δε κράτησε την πρώτη θέση...
    Πάντα όταν είναι πολύ ψηλά δε μπορεί να κρατήσει τη θέση του στο τέλος!
    Δε ξέρω γιατί τον λένε κάν σταθερό οδηγό! ???
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Πάντως ρε Ντουκατόφιλοι,η πλάκα είναι οτι χωρίς το χεράκι (τη χερούκλα μάλλον) του Γιαπωνέζου (bridgestone) πιθανόν να μην είχατε καταφέρει τίποτα απ'όλα αυτά.. Κουφάλες..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους σχιστομάτηδες να λέτε..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Πάντως ρε Ντουκατόφιλοι,η πλάκα είναι οτι χωρίς το χεράκι (τη χερούκλα μάλλον) του Γιαπωνέζου (bridgestone) πιθανόν να μην είχατε καταφέρει τίποτα απ'όλα αυτά.. Κουφάλες..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους σχιστομάτηδες να λέτε..

...τη π@ύτσ@ την μικρή, οι τρίχες την πειράζανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    ...τη π@ύτσ@ την μικρή, οι τρίχες την πειράζανε...

Ότι να'ναι.. :a31: :a31:

Είπα κάτι που δεν ισχύει..;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Τι πρεπει να πουν η γιαμαχα και η χοντα για την μισελεν???

Αρε γιαπωνεζοφιλοι, αν δεν ηταν μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ εταιρεια ουτε ενα πρωταθλημα δεν θα ειχατε δει...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Τι πρεπει να πουν η γιαμαχα και η χοντα για την μισελεν???

Αρε γιαπωνεζοφιλοι, αν δεν ηταν μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ εταιρεια ουτε ενα πρωταθλημα δεν θα ειχατε δει...

Οτι έκανε καλά τη δουλειά της τα προηγούμενα χρόνια και οτι φέτος γαμιέται..!

Για το τελευταίο που λες,μπορεί ναι,μπορεί και όχι..Δεν το ξέρουμε..Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι οτι εσύ χωρίς το χέρι του Ιάπωνα δεν θα πήγαινες το ίδιο καλά!Πχ το 2003-2004 που η Ducati είχε μόλις μια νίκη σε 2 χρόνια τρέχοντας με michelin..

Δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε οτι ο Ιάπωνας έχει βοηθήσει πάρα παρα πολύ και η Ντουκάτι δεν έφτασε μόνη της εκεί που είναι τώρα..

Banned
    Οτι έκανε καλά τη δουλειά της τα προηγούμενα χρόνια και οτι φέτος γαμιέται..!

Για το τελευταίο που λες,μπορεί ναι,μπορεί και όχι..Δεν το ξέρουμε..Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι οτι εσύ χωρίς το χέρι του Ιάπωνα δεν θα πήγαινες το ίδιο καλά!Πχ το 2003-2004 που η Ducati είχε μόλις μια νίκη σε 2 χρόνια τρέχοντας με michelin..

Δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε οτι ο Ιάπωνας έχει βοηθήσει πάρα παρα πολύ και η Ντουκάτι δεν έφτασε μόνη της εκεί που είναι τώρα..
    Γιατί είπα εγώ κάτι που δεν ισχύει;;;

Αλλά κατευθείαν να πείς :a31: ...

Οι αλλενόβιδες που κρατάνε την πάνω πλάκα του τιμονιού της GP7 είναι Γιαπάν... Και το μέρος που γλίστρησε και παραλίγο να βγεί έξω ο Vale προψε, το είχαν στρώσει με άσφαλτο Ιταλική...

Άμα λέω οτι είσαστε ορκισμένοι, μετά μου γράφεται οτι είμαι κομπλεξικός...

Θα βρείτε κι άλλα να πείτε οτι έχει Γιαπάν για να νιώσετε καλύτερα... Και μην τύχει και πέσουμε καμία θέση γιατί τότε ΜΑΠΑ η GP7...

Και ξαναλέω ....οι τρίχες την πειράζανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    η μισελεν ειχε καλυτερα λαστιχα μεχρι το 2005, οπου η μπριτζεστον ειχε απλα "τις πιστες της"

πχ. μοτεγκι, σεπανγκ ..

το 06 εξισορροπηθηκαν περισσοτερο τα πραγματα, με το λορις να εχει εκπληκτικη αποδοση κ τα μισελεν να γαμιουνται τοσο ωστε να κοψουν τρελους βαθμους απ το βαλε (κινα, λαγκουνα) λες κ δν εφταναν ολα τ αλλα.

φετος οτι πλεονεκτημα ειχαν οι της μισελεν το χουν της μπριτζεστον. σε αυτο βοηθησε και η αποδοση του ντουκατι 990 που επρεπε να φτιαχτει ενα λαστιχο γι αυτο που να μπορει να βαζει την τρελη του δυναμη κατω. επισης φετος με το γκρεσινι να βαζει μπριτζεστον αυξηθηκαν οι αναβατες της ...κ μειωθηκαν της μισελεν.. σε συνδυασμο με το ποσο σκατα ειναι οι χοντα, γιαμαχα κ ποσο εχουν ανεβει η καβα, σουζουκι βλεπουμε να κυριαρχει η μπριτζεστον φετος. οτι αγωνα πηρε η μισελεν ειναι του ροσσι, κ δν νομιζω να της δωσει κ αλλος αναβατης νικη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Πρώτα απ'όλα σε αυτό τον αγώνα πρέπει να παραδεχτώ το μικρό ήταν πολύ καλός και σταθερός!
    Μπράβο του!

Και να ρίξω και ένα μπινελίκι στο ΒΑΛΕ γιατί μαλακίζεται τώρα τελευταία!

¨Οσο και να σε πάω ρε μλκ σύνελθε λίγο...¨

Στην βροχή ο Γιατρός είναι μέτριος!
    Μόνο ο Βερμιούλεν Γ@μαει εκεί αλλά και αυτός τί έπαθε....???

Όσο για τον Έντουαρτς δεν εκπλήσομαι που δε κράτησε την πρώτη θέση...
    Πάντα όταν είναι πολύ ψηλά δε μπορεί να κρατήσει τη θέση του στο τέλος!
    Δε ξέρω γιατί τον λένε κάν σταθερό οδηγό! ???
    ο βαλε μετριος στη βροχη?? λετε να κουλαθηκε τελευταια? τα παρτυ που εκανε δν ξεχνιουνται.. αυτοι που μαλακιζονται ειναι η γιαμαχα κ η μισελεν..

ο βαλε κανει παντα το καλυτερο που μπορει..

στο ντονινγκτον ειχε ενα ειδικο σουπερ μαλακο βροχινο, η μισελεν ειχε προβλεψει για καταρρακτωδη βροχη.. γι αυτο δηλωσε κ αυτος κ ο ζαν-φιλιπ γουεμπερ της μισελεν οτι θελουμε αγωνα φουλ βροχινο ή φουλ στεγνο. γι αυτο το λαστιχο του καταστραφηκε στο τελος κ περασε ο βερμου. γι αυτο στην πολλη βροχη στην αρχη του αγωνα ηταν 4 μισελεν μπροστα.. κ μονο ο βερμου μαζι τους..

το λαστιχο της μπριτζεστον ηταν mixed conditions, επεσαν μεσα στην προβλεψη, στεγνωσε οι πιστα, κ ξαναγαμησαν οι της μπριτζεστον. ο κολιν απλα ειχε ξεφυγει καπως για να τον προλαβει ο βερμου στο τελος, γιατι γυρνουσε κ αυτος σε σαλιγκαρισιους ρυθμους.

σι γιου ατ ασσεν.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Οτι να-ναι....
    Η Ducati απλα εχει το καλητερο μηχανημα εφετος......ακομα και ο Μπαρος με το γαιδουρι ειδε βαθρο!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

Ολοσωστος ο vassilis.Η διαφορα στην βαθμολογια ειναι απο βροχινους αγωνες

στο ντονινγκτον ειχε ενα ειδικο σουπερ μαλακο βροχινο, η μισελεν ειχε προβλεψει για καταρρακτωδη βροχη.. γι αυτο δηλωσε κ αυτος κ ο ζαν-φιλιπ γουεμπερ της μισελεν οτι θελουμε αγωνα φουλ βροχινο ή φουλ στεγνο. γι αυτο το λαστιχο του καταστραφηκε στο τελος κ περασε ο βερμου. γι αυτο στην πολλη βροχη στην αρχη του αγωνα ηταν 4 μισελεν μπροστα.. κ μονο ο βερμου μαζι τους..

το λαστιχο της μπριτζεστον ηταν mixed conditions, επεσαν μεσα στην προβλεψη, στεγνωσε οι πιστα, κ ξαναγαμησαν οι της μπριτζεστον. ο κολιν απλα ειχε ξεφυγει καπως για να τον προλαβει ο βερμου στο τελος, γιατι γυρνουσε κ αυτος σε σαλιγκαρισιους ρυθμους.

σι γιου ατ ασσεν. [/B]
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Ρε είπα εγώ πουθενά οτι δεν είναι καλή η GP7..;;

Τα λάστιχα δεν τρέχουν μόνα τους..Αλλά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του συνόλου 'μηχανάκι'..Και δουλεύουν καλά και συμβολή τους στην επιτυχία είναι μεγάλη..Δεν είναι ντροπή οτι τα 'φτιαξε Γιαπωνέζος..

Και της Yamaha τα λάστιχα (+αναρτησεις-εξατμίσεις φρένα) που έχουν συμβάλλει κι'αυτά στις επιτυχίες της τα 'φτιαξε Ευρωπαίος!Γιατί να το κρύψω..;

Μη σας πούμε οτι έβαλε μη Ευρωπαίος χέρι στο μηχανακι σας μπαίνει ο διάολος μέσα σας..

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

ο βαλε μετριος στη βροχη?? λετε να κουλαθηκε τελευταια? τα παρτυ που εκανε δν ξεχνιουνται.. αυτοι που μαλακιζονται ειναι η γιαμαχα κ η μισελεν..

σι γιου ατ ασσεν.
    Μάλλον τα έχετε μπερδέψει λίγο γιατί στο πρώτο γύρο ήταν ο εντου μετά ο πεντροζα ύστερα ο ροσι μετά χοπχ κ βερμου και στονερ που στο δεύτερο κιόλας γύρο άρχισε και έκανε pest lap ο στονερ λοιπόν για ποια λάθος επιλογή λαστιχου μιλάτε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εγώ Ιάπωνας είμαι αλλά όταν μιλάμε πρέπει να ξέρουμε τι λέμε και όχι ότι μας συμφέρει όχι βέβαια ότι ο ροσι είναι κακός οδηγός απλά το στήσιμο της μηχανής παίζει πρωταρχικό ρόλο και ύστερα ο οδηγός, δηλαδή όταν ένα μηχανάκι δεν είναι στημένο καλά όσο καλός οδηγός και να είναι ο άλλος δεν μπορεί να κάνει τίποτα δεν βλέπετε κάθε φορά που ξεκινούν και κάνουν δοκιμές σε κάθε αγώνα ότι όσο περνά η ώρα κατεβαίνουν οι χρόνοι γιατί νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό μήπως τελευταία στιγμή αυτοί οι επαγγελματίες οδηγοί μαθαίνουν να οδηγούν σαφώς όχι απλά καταφέρνουν οι μηχανικοί και στήνουν όσο μπορούν καλυτέρα σε αυτό το λίγο χρόνο που τους μένουν τέλος στο συγκεκριμένο αγώνα ο εντου είχε ποιο καλοστημένο μηχανάκι και για αυτό πήγε καλύτερα από το βαλε..

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Μάλλον πρέπει κάποις να έρθει να σας ανοίξει τα μάτι αμου φαίνεται σε ορισμένους εδωμέσα.
    Σας παρακαλώ βγάλτε τις ρημαδιασμένες τις παρωπίδες και δείτε καλύτερα.
    Το μηχανάκι της Γιαμάχα σύμφωνα και με τον ίδιο τον Ρόσι είναι από τα καλύτερα και δυνατότερα φέτος. Κι αυτό έχει φανεί γιατί μόνο σε συγκεκριμένες μεγάλες ευθείες η Ντουκάτι υπερτερεί σημαντικά ενώ σε άλλες όχι μόνο η Γιαμάχα ακολουθούσε κατά πόδας αλλά ο Βάλε έκανε και ταχύτερους γύρους. Και ένα μηχανάκι δεν φαίνεται μόνο σε ταχύτητα επιτάχυνση αλλά και στο στήσιμο. Και είχε γαμώ τα στησίματα η Γιαμάχα.
    Όσο για τα λάστιχα δεν το συζητάμε οι επιλογές της ντουκάτι είναι σαφώς καλύτερες.
    Αλλά...

πάμε ξανά. Μπας και γίνει αντιληπτό.
    Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται ποτέ σε έναν παράγοντα. Ποτέ! Ζαμέ!
    ΟΚ τα λάστιχα οκ οι τελικές αλλά δείτε επιτέλους τον Βάλε πως φέρεται φέτος. Αγωνιστικά εννοώ. Δείτε πόσους εξόδους έχει κάνει. Δείτε τα λάθη που έχει κάνει και τα οποία παλαιότερα ΔΕΝ θα τα έκανε.
    Είναι απλό!
    Φέτος κατά τη γνώμη μου ο Βάλε κρατιέται μόνο και μόνο επειδή... είναι ο Βάλε. Τέρμα. Το όνομα οι τίτλοι και η ιστορία του τον κρατάνε. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν κάνει αναλαμπή ξαφνικά. Ως τώρα λέω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Το μηχανάκι της Γιαμάχα σύμφωνα και με τον ίδιο τον Ρόσι είναι από τα καλύτερα και δυνατότερα φέτος.
    Σε όλες τις δηλώσεις του ο ΒΑΛΕ είπε οτι το μηχανάκι του είναι πολύ καλά στημένο στις στροφές αλλά υστερεί κατα πολύ στη δύναμη στην ευθεία!
    Το οτι κρατήθηκε κοντά στον Στονερ σε κάποιες ευθείες ήταν καθαρά θέμα τεχνικής (ταχύτερη έξοδο) και σλιπστρίμινγκ! Και πάλι 1-2 φορές πέρασε μπροστά!

ΟΚ τα λάστιχα οκ οι τελικές αλλά δείτε επιτέλους τον Βάλε πως φέρεται φέτος. Αγωνιστικά εννοώ. Δείτε πόσους εξόδους έχει κάνει. Δείτε τα λάθη που έχει κάνει και τα οποία παλαιότερα ΔΕΝ θα τα έκανε.
    Είναι απλό!
    Έχει κάνει πολλά λάθη φέτος ο ΒΑΛΕ και δεν είμαι σίγουρος γιατί αλλά έχω μία υποψία!

Το πακέτο Ducati - Stoner - Bridgestone (με πιό δυνατό στοιχείο το πρώτο) έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο, τον ανταγωνισμό και ΄πιά κινείται ο ΒΑΛΕ στα όριά του πιστεύω!
    Όταν ξέρεις οτι στην παραμικρή ευθεία η Ducati θα αυξήσει τη διαφορά αναγκάζεσαι έχοντας λιγότερη δύναμη να πέσεις αργότερα και δυνατότερα στα φρενα πράγμα που σε κάνει να ξεπερνάς τα όριά σου και της μοτοσυκλέτας σου με αποτέλεσμα να χαλάς τη γραμμή σου και ίσως να έχεις και έξοδο.
    Ακόμη άν έχεις περισσότερη δύναμη στην ευθεία θα περάσεις έτσι και αλλοιώς! Στις στροφές όμως αν έχεις το πλεονέκτημα είναι πολύ πιό δύσκολο να περάσεις μπροστά γιατί δεν επιτρέπουν όλες οι στροφές προσπεράσεις και άν το επιτρέπουν ο άλλος μπορεί να σου κλείσει τις τρύπες!

Φέτος κατά τη γνώμη μου ο Βάλε κρατιέται μόνο και μόνο επειδή... είναι ο Βάλε. Τέρμα. Το όνομα οι τίτλοι και η ιστορία του τον κρατάνε. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν κάνει αναλαμπή ξαφνικά. Ως τώρα λέω.
    Εγώ περιμένω να δώ την έκπληξη! Απλά θέλω να βλέπω στεγνούς αγώνες!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    ...
    Μη σας πούμε οτι έβαλε μη Ευρωπαίος χέρι στο μηχανακι σας μπαίνει ο διάολος μέσα σας..

Εχεις ενα δικιο σε αυτο...

Ας ειναι καλα ο τιτανας που μας εχει σπασει τα @@@ με τα τΖαΜπαν...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Σελίδα 11 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ducati vs Kawasaki
    από devil's animal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2007, 16:41
  2. Κλικες εδω μεσα....Xrider Vs OLON
    από Xrider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 03:58
  3. Ducati 999 vs Lamborghini