Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Στους Δίσκους σου?![]()
Τους δισκους τους πεταω ρε τι να τους γραψω εκει
Αλλου τους γραφω... εκει που μενουν :rotflmao: :rotflmao:
Στους Δίσκους σου?![]()
Τους δισκους τους πεταω ρε τι να τους γραψω εκει
Αλλου τους γραφω... εκει που μενουν :rotflmao: :rotflmao:
Γρηγόρη?
Μήπως έχεις πυρετό?
Ή έχει μπεί κανείς άλλος και γράφει με το username σου?![]()
Συμφωνεις μαζι μου δλδ ?
Όχι ακριβώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Συμφωνεις μαζι μου δλδ ?
Αλλά σχεδόν ακούγεσαι νορμάλ!
Θα ήθελες να το είπα εγώ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Δεν εννοεί μονο το δικο του R1
Μιλάει για ολα τα R1
Και η Σουτσούκι τί θα πουλάει σπαστά πλάισια ? ε... σπαστές καρέκλες εννοώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εγω το ειχα το χειμωνα ενταξει την εβγαλα μια χαρα στο παρατριχα ευτιχως προλαβα και γαμω τις σομπες.
Τελικα h yamaha πρεπει να αρχισει να βγαζει σομπες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα πουλαει πολυ εγω θα παρω οποσδηποτε.![]()
Θα ήθελες να το είπα εγώ!!!!
Ετσι ειναι απλα δε το παραδεχεσε![]()
Και η Σουτσούκι τί θα πουλάει σπαστά πλάισια ? ε... σπαστές καρέκλες εννοώ....![]()
Suzuki εχει air-condition ειναι μπροστα στη τεχνολογια με σομπες θα ασχολουμαστε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα σας χρειαστεί το καλοκαίριΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Suzuki εχει air-condition ειναι μπροστα στη τεχνολογια με σομπες θα ασχολουμαστε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα σας χρειαστεί το καλοκαίρι
ΘΑ ΧΕΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΚΙΑ![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΣ ΑΙΜΟΡΑΙΔΕΣ ΣΑΣ
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΘΑ ΧΕΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΚΙΑ![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΣ ΑΙΜΟΡΑΙΔΕΣ ΣΑΣ
![]()
![]()
Για σου ρε μανιακ με τα αστεια σου κανεις ολο το φορουμ να γελαει. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν ξέρεις πόσες χορδές έχει ένα βιολί (τρίχορδο)Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Aπότι βλέπω ξέρεις πιο πολλά απο εμένα για μουσική και όργανα...
Εγώ δεν ήξερα ουτε κάν πόσες χορδές έχει ένα βιολί αρα μου ρίχνεις στο παίξιμο οργάνου:a31:
Και μιάς και ξέρειες τόσα απο βιολιά τράβα παίξε στην ομόνια να βγάλεις κανα φράγκο για να πάρεις κανα πλαίσιο καβάτζα!![]()
![]()
![]()
Όπως είμαι και σίγουρος ότι το (μονόχορδο)
:a31: :a31:το ξέρεις και μάλιστα πολύ καλά, του έχεις αλλάξει τα φώτα ρε αδερφέ αστο και λίγο δεν πειράζει, μη φοβάσαι δεν θα στο πάρει κανείς δικό σου είναι και να πιάσεις να βγάλεις τις παρωπίδες που φοράς και να δεις ότι για κ7 μιλάμε και όχι για κ5 και να φτύσεις ποια αυτή τη καραμέλα που μασάς τόσο καιρό για (κομμένα πλαίσια) γιατί μας έχεις ζαλίσει τα π@π@ρια ……….
![]()
![]()
Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα σε παρακολουθώ καιρό και το ίδιο βιολί βαράς συνέχεια είσαι από τους τύπους των δυο ταχυτήτων (νεκρας και οπισθεν ) τη μπορεί να περιμένει κανείς από τέτοιους τύπους σαν εσένα τίποτα το απόλυτο κενό………………………………………….:a24: :a24: :a24: :a24: :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Αν δε σ'αρεσει το οτι τα R1 στρίβουν ΄καλύτερα τότε πήγαινε ευθεία!
Και η BUSUKI? Τί εκανε για τα κομμένα πλαίσια? Σας έκανε ανάκληση και σας έδωσε μονοτική ταινιά?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα σε παρακολουθώ καιρό και το ίδιο βιολί βαράς συνέχεια είσαι από τους τύπους των δυο ταχυτήτων (νεκρας και οπισθεν ) τη μπορεί να περιμένει κανείς από τέτοιους τύπους σαν εσένα τίποτα το απόλυτο κενό………………………………………….:a24: :a24: :a24: :a24: :a24:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρέπει να το παραδεχτούμε όλοι οτι εκεί η YAMAHA έχει κάνει φοβερή δουλειά, δυο σε ένα και σόμπα και μηχανή είναι η μόνη σόμπα στο κόσμο που αντί για τέσσερεις ρόδες έχει δυο …… R1… Η καλύτερη σόμπα στο κόσμο και με διαφορά τώρα και με τιμόνι .....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εγω το ειχα το χειμωνα ενταξει την εβγαλα μια χαρα στο παρατριχα ευτιχως προλαβα και γαμω τις σομπες.
Τελικά h yamaha πρέπει να αρχίσει να βγάζει σόμπες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα πουλάει πολύ εγω θα πάρω οπωσδήποτε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()