Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Σε είδα φίλε.... μη μου πεις πως δεν σκεφτόσουνα το R1 σου όταν σου βγήκε το 2 step![]()
Εσύ ηθελα να ήξερα τι σκέφτεσαι τώρα για την καρούτα που καβαλάς![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Σε είδα φίλε.... μη μου πεις πως δεν σκεφτόσουνα το R1 σου όταν σου βγήκε το 2 step![]()
Εσύ ηθελα να ήξερα τι σκέφτεσαι τώρα για την καρούτα που καβαλάς![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μμμ........ αποτομη δυναμη και πολυ.Το fazer εχει πιο εκμεταλευσιμη ροπη για σωστη εξοδο.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αυτο που σκεφτομε και εχω κολλησει ειναι αυτο.
Υπηρχε και ενα εχτες που το ειχε παρει ο τυπος 6000.Το απολυτο trackbike.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μμμ........ αποτομη δυναμη και πολυ.Το fazer εχει πιο εκμεταλευσιμη ροπη για σωστη εξοδο.
Αυτο που σκεφτομε και εχω κολλησει ειναι αυτο.
Υπηρχε και ενα εχτες που το ειχε παρει ο τυπος 6000.Το απολυτο trackbike.
Να τα μας![]()
Καλά αστο τριούμφι προς το παρόν και πες πως το είδες το Fazer στα Μέγαρα?
Εκεί με την ντομάτα πάντως σε ειδα πολύ μάχιμο!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Περάσατε καλά και μάθατε κι όλας και ακόαμ περισσότερα?εεεεεε?
αντε και στα δικά μας!
[ΣΠΑΜ]Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
.........
και που να δεις με το αγγούρι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
[/ΣΠΑΜ]
Το fazer .....καταρχιν να πω οτι εβαλα μια ακτινικη μανετα by yamaha (παιδια κοστος ολα μαζι καμια 200αρια ευρω,αισθηση απιστευτη)και το μηχανακι απο φρενα σκοτωνει τωρα.Στην ευθεια για φρενα σηκωνοταν ο πισω τροχος.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Να τα μας![]()
Καλά αστο τριούμφι προς το παρόν και πες πως το είδες το Fazer στα Μέγαρα?
Το μηχανακι προθυμο σε οποιαδηπωτε εντολη και το βαρος του δεν μου φαινεται καθολου.Στην κ5 (τι λεω καλα)η στροφη πριν την ευθεια ακολουθωντας τον εκπαιδευτη, να το πρωτο ξυσιμο στο πατακι ,ουπς τι εγινε λεω τοσο ευκολα βρισκουμε κατω.Μετα στο quik turning παρε αλλα ενα ξυσιμο στην κ2.Το πιο ωραιο απ'ολα ειναι οτι στην εξοδο ειχα πολυ καλη αισθηση και η ροπη ερχεται τοσο ομαλα που δεν φοβομουνα καθολου να ανοιξω ολο το γκαζι μεχρι την επομενη στροφη.
Πραγμα που δεν ειχα καταφερει ποτε με το R1 γιατι με τρομαζε.
Καταλαβαινω παντως οτι το μηχανακι δεν ειναι και στο καλυτερο του περιβαλλον αλλα δεν λεει και οχι σε τιποτα.Λιγο σωμα περισσοτερο εξω και ολα οκ.
Α ρε fazerουκλα.
Λιγα για την ντοματα και το αγγουρι μου.![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπέρα,
σίγουρα τα χρήματα δεν είναι λίγα, όμως ποιος σας είπε πως είναι απαραίτητο να παρακολουθήσετε όλα τα level, ξέρετε πόσα πράγματα μπορείτε να κερδίσετε με το 1 & 2, όσα δεν φαντάζεστε, τα level δεν πρέπει να γίνονται μαζί, θα πρέπει να αφήνετε τουλάχιστον ένα τρίμηνο μεταξύ τους για να τα δουλέψετε. Δεν πρόκειται να σας κάνω ανάλυση των εξόδων γιατί μάλλον θα ζαλιστείτε, αλλά σκεφτείτε πως για κάθε ημέρα σχολείου με 63 μαθητές max, δουλεύουν 19 άτομα οργάνωση, φυσικά και ο Code έχει ποσοστά, γι αυτό υπάρχει και η διαφορά από το Riding School, φυσικά και έχουμε απευθυνθεί σε όποιο υπουργείο μπορείτε να φανταστείτε για οικονομική βοήθεια για να μειώσουμε το κόστος συμμετοχής. Κάποιος λέει να μειώσουμε το κόστος για να έχουμε περισσότερους μαθητές, μα δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερους μαθητές σε μία ημέρα, ούτε μπορούμε να κάνουμε κάθε εβδομάδα, κάθε σχολείο χρειάζεται 20 ημέρες προετοιμασίας για να γίνει. Άλλωστε αν έχουμε περισσότερους μαθητές δεν θα έχουμε αποτέλεσμα, δεν είναι σεμινάριο που μπορούν να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες άτομα συγχρόνως. Τα πάντα γίνονται σχολαστικά και με σεβασμό σε αυτό που κάνουμε και αγαπάμε.
Ιωάννα 0-300
To ξέρω ρε Νίκο απλά ο τρόπος που το είπε ήταν αστείος!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν είναι καθόλου αστείο.... Αντιθέτως είναι λυπηρό πόσοι χάθηκαν επειδή οδηγουν με διπλώματα του 8ριού και της ευθείας με 5 χαω![]()
Μεσα στη πίστα είναι σαν να μαθαίνεις να οδηγείς απο την αρχή!
Και βλέπεις πόσα λάθη έκανες χρόνια!
Στο τέλος ή απο CSS είτε απο ένα ταπεινό trackday βγαίνεις καλύτερος οδηγός!
Διαφωνώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
.....
Στο τέλος ή απο CSS είτε απο ένα ταπεινό trackday βγαίνεις καλύτερος οδηγός!
Αν δεν έχεις θεωρητική βάση ή κάτι τελος πάντων να κάνεις και να δουλέψεις μέσα στην πιστα κι απλά γυρνάς γρήγορα (με ή χωρίς ταυτότητα) τότε δεν κάνεις κάτι....
Καλυτερα να πας μια βόλτα χαλαρή για κανενα καφέ με την παρέα σου. Στην πίστα εφαρμόζεις κάποια πράγματα αλλά για να τα εφαρμόσεις θα πρέπει να ξέρεις τι θες.
Το να γυρνάς γρήγορα από μόνο του δεν λέει κάτι.
Ε εντάξει ρε συ Νίκο... εδώ όλοι που μιλάμε είμαστε χρήστες του Internet στην εποχή της πληροφορίας. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρεις και να τα διαβάσεις όλα. Έτσι πήγαμε κι εμείς να κάνουμε μαθήματα;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Διαφωνώ!
Αν δεν έχεις θεωρητική βάση ή κάτι τελος πάντων να κάνεις και να δουλέψεις μέσα στην πιστα κι απλά γυρνάς γρήγορα (με ή χωρίς ταυτότητα) τότε δεν κάνεις κάτι....
Καλυτερα να πας μια βόλτα χαλαρή για κανενα καφέ με την παρέα σου. Στην πίστα εφαρμόζεις κάποια πράγματα αλλά για να τα εφαρμόσεις θα πρέπει να ξέρεις τι θες.
Απλά ως γνωστόν.. είναι αλλιώς να σου τα λένε και να τα εφαρμόζεις επιτόπου με τον εκπαιδευτή να σε καθοδηγεί, αλλιώς να τα διαβάζεις. Αλλά τώρα μην υπερβάλλουμε κιόλας ότι ζούμε στο σκοτάδι...
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Διαφωνώ!
Και μόνο το οτι έχεις πολύ καλύτερη πρόσφυση στη πίστα και κατα κάποιο τρόπο ξεπερνάς το φόβο του γληστρήματος!( Πάντα υπάρχει η πιθανότητα αυτή ακόμα και στη πίστα για να σε προλάβω) μπορείς και αρχίζεις και πλαγιάζεις χωρίς να φοβάσαι οτι θα γλιστρήσεις και αν γλιστηρήσεις ξέρεις οτι δε θα φύγεις απο κανένα γκρεμό ή θα σκάσεις σε μπαριέρες ή σε κανα παρκαρισμένο είναι μεγάλη δουλειά!
Δε σύγκρινα το ταπεινό track day με CSS το δεύτερο είναι μακράν ανώτερο απλά και με το πρώτο νοιώθεις αισθητή βελτίωση ειδικά αν είναι η πρώτησ ου φορά στη πίστα!
Εγώ ούτε CSS έχω κάνει ούτε έχω διαβάσει βιβλία (αν και το 2ο θα το ήθελα αν έβρισκα καποιο που να με κερδίσει και στα ελληνικά... για να μη ψαχνω εξεζητημένους όρους...) και είμαι ευχαρηστημένος απο τον εαυτό μου και το πώς τα πάω στη πίστα.
Δε σημαίνει οτι αν κάποιος κάνει CSS3 είναι και οδηγάρα!
Απέχει πολύ το "κάποιος μου δείχνει" και το "εγώ μπορώ και τα εφαρμόζω"
Είναι να το έχεις και μέσα σου να είσαι σφουγγάρι και να αποροφάς ότι σου λένε!
Υπάρχει επίσης πολύς κόσμος που κάνει όλα αυτά που μαθαίνουν στα CSS και δεν έχει κάνει ούτε ένα μάθημα! Απλά γιατί φυσικά του βγαίνουν απο μόνα τους!
Μπορεί να μή ξέρει να πεί τί είναι το two step ή το quick turning αλλά να τα κάνει...
Είναι και άλλοι που ξέρουν να τα λένε ή και να τα εξηγήσουν στη θεωρία αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν!
Και τέλος αν κάποιος γυρνάει πιο γρήγορα απο κάποιον άλλο σημαίνει οτι στρίβει καλύτερα και πιό σωστα άσχετο αν ξέρει θεωρία ή όχι!
Αρα το να γυρνάς γρ'ηγορα είναι αρκετο να δείξει οτι καπου μέσα σου έχεις κάποιες γνώσεις που ίσως να μήν μπορείς να τις αναπτύξεις στη θεωρία για να το παίξεις ξερόλας αλλά μόνο και μόνο που τις κάνεις στη πράξη για την πάρτη σου αρκεί!
Είναι άλλοι που έχουν κάνει CSS3 και βλέπεις τύπους που έχουν μπεί μόνο 2 φορές πίστα να τους περνάνε απο εξωτερική με +30!
Ε αυτό λέω.... δεν είπα ότι ντε και καλά για να πας πίστα πρέπει να έχει κάνει τα μαθήματα αλλά να ξέρεις τι θες να κάνεις. Ειτε αυτό στο έδειξαν στο σχολείο, είτε γιατί θες να εφαρμόσεις κάτι που διάβασες ή σου είπανε (γιατί δεν έχουν Internet όλοι ακόμα)....Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Ε εντάξει ρε συ Νίκο... εδώ όλοι που μιλάμε είμαστε χρήστες του Internet στην εποχή της πληροφορίας. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρεις και να τα διαβάσεις όλα. Έτσι πήγαμε κι εμείς να κάνουμε μαθήματα;
Απλά ως γνωστόν.. είναι αλλιώς να σου τα λένε και να τα εφαρμόζεις επιτόπου με τον εκπαιδευτή να σε καθοδηγεί, αλλιώς να τα διαβάζεις. Αλλά τώρα μην υπερβάλλουμε κιόλας ότι ζούμε στο σκοτάδι...
Το να μπεις μέσα και να κάνεις ό,τι να 'ναι δεν εχει όφελος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
......
Ρε συ Titan.... ξέφυγες τελείως....
Είπα εγώ κάπου ότι όποιος έχει κάνει CSS είναι οδηγάρα; Που το είδες αυτό;
Επίσης, τα CSS και λοιπά σχολεία ποιος σου είπε ότι σου μαθαίνουν να πηγαίνεις τάπα; Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί....
Απλά, κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται, πάει εκεί και μαθαίνει 10 πράγματα που δεν του τα λέει κανενας άλλος... Αν τώρα το έχει και την ταχύτητα μέσα του, τότε μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περίσσοτερο.
Αν είσαι κουλός, και τον Ρόσσι να εχεις δάσκαλο, κουλός θα παραμείνεις.
Το όφελος είναι μία αόριστη έννοια...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε αυτό λέω.... δεν είπα ότι ντε και καλά για να πας πίστα πρέπει να έχει κάνει τα μαθήματα αλλά να ξέρεις τι θες να κάνεις. Ειτε αυτό στο έδειξαν στο σχολείο, είτε γιατί θες να εφαρμόσεις κάτι που διάβασες ή σου είπανε (γιατί δεν έχουν Internet όλοι ακόμα)....
Το να μπεις μέσα και να κάνεις ό,τι να 'ναι δεν εχει όφελος....
Όφελος είναι και μία μέρα οδηγικής ευχαρίστησης. Δεν είναι απαραίτητο να γίνεσαι συνέχεια καλύτερος σε κάτι εκτός και αν έχεις κάποιο στόχο. Μπορείς απλά να είσαι ασφαλής για σένα και τον συνεπιβάτη σου και η ζωή να κυλάει ωραία.
Θάνος..