Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Εκτός του ανυπέρβλητου, αχτύπητου διτρόχου με την εντυπωσιακή ποιότητα κύλησης που κατέχεις, ΜΗΝ του προτείνεις CBF γιατί κι αυτό στην κατηγορία φλογοβόλα ανήκει...
![]()
Στα @@ρια μου τι πιστευεις εσυ για το VFR
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Εκτός του ανυπέρβλητου, αχτύπητου διτρόχου με την εντυπωσιακή ποιότητα κύλησης που κατέχεις, ΜΗΝ του προτείνεις CBF γιατί κι αυτό στην κατηγορία φλογοβόλα ανήκει...
![]()
Μετρημενοι στα δαχτυλα ειμαστε εμεις οι Svαδες ενταξει,και μας μπερδευετε κι απο πανω....Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Η θεση οδηγησης σου οτι μπορει να ειναι λαθος κατα tropea ,παιζει επισης.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Η αληθεια ειναι οτι καθομαι πολυ μπροστα στη σελα γιατι εχω κοντα χερια και ειναι δυσκολο να ειμαι σκυφτος συνεχεια μεσα στην πολη.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κοιτα ειμαι λογοδοσμενος στον Nikos, αλλα αμα στραβωσει η φαση με αυτην την ξελογιαστρα, θες να τα βρουμε;
Νικο (ταξιδευτη) , τον κοβω συρριζα οτι για να βολευτεις στο μηχανακι μεσα στην πολη καθεσαι πολυ μπροστα (μεγα λαθος αν και σε καταλαβαινω) , με αποτελεσμα τα ποδαρακια σου να βρισκονται πολυ μπροστα και κοντα εκει που βγαινει ολη η θερμοτητα.
Μαθε να καθεσαι πισω παντου και παντα και να πατας με τις μυτες στα μασπιε.
Που σημαινει οτι στην πολη ξεχνας το πισω φρενο.
Αν δεν την παλευεις (και με τα δικια σου) ξεκινα διατροφη και γυμναστικη,η πουλα το!![]()
Ετσι προσπαθω να κρατησω μια σταση σχετικα ορθια, αλλα αυτο εχει σαν συνεπεια να ειμαι με τεντωμενα χερια (κακο) και κολλητα στο ντεποζιτο.
Επισης επειδη εχω ΚΑΙ κοντα ποδια (το νου σας ρεμαλια τι θα πειτε) τα ποδια μου βολευονται πανω στα μαρσπιε πισω απο τα πλαινα φερινγκ και ειναι ακριβως πανω απο τους αεραγωγους του μοτερ...
Σιγουρα τρωω κ απο εκει πολυ ζεστη, αλλα οι εξατμισεις βγαζουν το πιο πολυ πραμα...
Στεφανε, να ρωτησω κατι: γιατι πρεπει να ειναι τυλιγμενη ολη η εξατμιση με το wrap;; Θα παθει κατι αν ειναι τυλιγμενη μονο η εν λογω "κακη" περιοχη;
Επειδη βγαζει πολυ ζεστη ΚΑΙ κατω απο τη σελα του συνεπιβατη σιγουρα δεν θελω να λιωσει τιποτα εκει η πουθενα αλλου... Ξερω οτι οι θερμοκρασιες που αναπτυσσονται ειναι τρομερες και πολλα μπορουν να συμβουν, για αυτο θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο...
Παντως σε ρωταω για να ξερω αν θα πρεπει να παρω κ επιπλεον "γαζα" η αυτη που πηρα θα φτασει (ειναι περιπου 15 μετρα)...
Νίκος
Open Horizons
ζητω ταπεινα συγμωμηΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μετρημενοι στα δαχτυλα ειμαστε εμεις οι Svαδες ενταξει,και μας μπερδευετε κι απο πανω....![]()
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Παιδιά λίγο ακόμα και πάμε για διαμάχες...
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τα αέρια μέσα στο σωλήνα ανταλάσουν συνέχεια θερμότητα με τον σωλήνα και αυτός με το περιβάλλον.
Με την μόνωση μειώνεις την αγωγιμότητα του σωλήνα άρα δεν του επιτρέπεις να αποβάλει θερμοκρασία μέσα στην περιοχή που μόνωσες, και έτσι έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, μειώνεις την θερμοκρασία του αέρα στο φερινγκ.
Αυτή η θερμότητα όμως που δεν έφυγε απο τον σωλήνα στον αέρα και μετά στο μπούτι σου, μένει πλέον στα καυσαέρια.
Ετσι αν μονώσεις ας πούμε τους σωλήνες, να έχεις υπ όψην σου οτι το τελικό θα βλέπει πολύ πιο θερμά καυσαέρια, και θα ζεσταίνεται πολύ περισσότερο, οπότε πρέπει να το δείς πιο σφαιρικά τα θέμα, ακριβώς για να μην βράσεις το αμορτισέρ, η τη σέλλα σου.
Σκέψου οτι αν μπορούσες να μονώσεις τέλεια όλη την εξάτμηση, και να διατηρούσε θερμοκρασία περιβάλλοντος τα αέρια που θα βγαίναν απο το τελικό θα είχαν ακριβώς την ίδια θερμοκρασία με τα αέρια μέσα στον κύλινδρο.
Α δεν ξέρω που έχει φτάσει η τεχνολογία αλλά ενδέχεται να καπνίσουν λίγο στις πρώτες μέρες.
(εγώ είχα γίνει θέαμα)
Μην ξεχνάς και αυτό που είπε ο Σωτήρης για ελεύθερα τελικά ε?
Και τα κρουστικά κύματα θα ήταν πολύ ευχαριστημένα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Σκέψου οτι αν μπορούσες να μονώσεις τέλεια όλη την εξάτμηση, και να διατηρούσε θερμοκρασία περιβάλλοντος τα αέρια που θα βγαίναν απο το τελικό θα είχαν ακριβώς την ίδια θερμοκρασία με τα αέρια μέσα στον κύλινδρο.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ετσι λένε αυτοί που πουλάνε μονώσεις αλλά δεν τους πολυπιστεύω.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και τα κρουστικά κύματα θα ήταν πολύ ευχαριστημένα ...![]()
Δεν το ανέφερα γιατί νομίζω οτι οι Ιταλοί υπολογίζουν το μήκος μόνο για να βγούν ωραιες οι καμπύλες![]()
δωστο μου να στο στρωσω ρεεεεεεεεε
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
![]()
Νομιζω οτι αρχισα να του παιρνω τον αερα...
![]()
Αποψε τα πραγματα ηταν αρκετα καλυτερα και σιγουρα υποφερτα -αν μη τι αλλο...
Εσκεμμενα ειχα φορεσει ενα λινο καλοκαιρινο παντελονακι, ωστε να δω ΠΟΣΟ θα με καψει... Τελικα παροτι ενοιωθα τη ζεστη, δεν με εκαψε σχεδον καθολου! (αυτο ομως κυκλοφοροντας στις 12 τα μεσανυχτα στην παραλιακη οδο ομως ετσι; )
ΥΓ. Αποψε για ΑΛΛΗ μια φορα ειχα διαφορους καγκουρες με SS που θελανε να τα "παμε"...![]()
Κατι μου λεει οτι απο εδω και περα θα εχω να αντιμετωπισω πολλους τετοιους...
![]()
Νίκος
Open Horizons
ΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ τότε..;Πούλα το..!!Τη μία σου καίει τη γάμπα,την άλλη κάνεις την κότα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΥΓ. Αποψε για ΑΛΛΗ μια φορα ειχα διαφορους καγκουρες με SS που θελανε να τα "παμε"...![]()
Κατι μου λεει οτι απο εδω και περα θα εχω να αντιμετωπισω πολλους τετοιους...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλάκα εννοείται..
![]()
![]()
![]()
Ειδες βρε φιλε Λαμπρο; Μα ειναι πραγματα αυτα; Ουτε μια κοντριτσα; Ουτε μια σουζα; Μα καλα! Τι ξενερωτος οδηγος που ειμαι!!! Ουυυυουουυυ! Κοτααα!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
ΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ τότε..;Πούλα το..!!Τη μία σου καίει τη γάμπα,την άλλη κάνεις την κότα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλάκα εννοείται..
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου φαινεται οτι θα πρεπει να αρχισω τα εντατικα μαθηματα πλαι στον Μεγαλο Διδασκαλο (aka FzrRRRRR)![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Φέρε να στο κοντραρω-σουζάρω εγώ!![]()
Εδώ σήκωνα Αφρικα και σηκώνω και το BMW! Τί διάολο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε μπράβο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
Νομιζω οτι αρχισα να του παιρνω τον αερα...
![]()
Αποψε τα πραγματα ηταν αρκετα καλυτερα και σιγουρα υποφερτα -αν μη τι αλλο...
![]()
![]()
![]()
![]()
βαρεθήκαμε τη γκρίνια![]()
![]()
![]()
Όλα βγάζουν ζέστη λέμε... εγω ψηθηκα χθες στην κίνηση της παραλιακής, δικάβαλος
![]()
(και να το βγάλεις βόλτα το Σάββατο - τα περι βροχής ειναι παπαριές...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είπα να τ΄αφήσω να πέσει κάτω, να μην κάνουμε το threadάκι πεδίο μαχών, αλλά το γ@μίδι δεν μ΄αφήνει ν΄αγιάσω....Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
![]()