Εδω στο νησι ετοιμαζομαστε για το πρωτο "φιλικο" Scramble διαρκειας 1 ωρας κοντα σε γνωστη πιστα ΜΧ.Μπορει να περιεχει και μικρο κομματι της πιστας.Οσοι πιστοι προσελθετε και θα περασουμε καλα...Συμβουλες ευπροσδεκτες....
Εδω στο νησι ετοιμαζομαστε για το πρωτο "φιλικο" Scramble διαρκειας 1 ωρας κοντα σε γνωστη πιστα ΜΧ.Μπορει να περιεχει και μικρο κομματι της πιστας.Οσοι πιστοι προσελθετε και θα περασουμε καλα...Συμβουλες ευπροσδεκτες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από hararm123
Συμβουλες ευπροσδεκτες....
Καλή φυσική κατάσταση.
Θέλει γυμναστικούλα![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
40 χλμ ποδηλατο 3 φορες την εβδομαδα και 45 λεπτα τρεξιμο καθε μερα ειναι καλα.....Το μονο που δεν μπορω ειναι βαρη γιατι τα βαριεμαι..Φυσικη κατασταση υπαρχει απλα ειμαι λιγο τσερμαρισμενος γιατι δεν εχω ξανατρεξει αγωνα με το μηχανακι......
Οποτε θες να με δειξεις για παραδειγμα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Καλή φυσική κατάσταση.
Θέλει γυμναστικούλα![]()
![]()
Απλα βαλε φωνη !!!! :wacko:
![]()
40 χλμ ποδηλατο 3 φορες την εβδομαδα και 45 λεπτα τρεξιμο καθε μερα ειναι καλα.....Το μονο που δεν μπορω ειναι βαρη γιατι τα βαριεμαι..Φυσικη κατασταση υπαρχει απλα ειμαι λιγο τσερμαρισμενος γιατι δεν εχω ξανατρεξει αγωνα με το μηχανακι......
Aν και δεν ξέρω την λέξη "τσερμαρισμένος",
φαντάζομαι τσιτωμένος-αγχωμένος.
Θα σου πω ότι αυτό είναι που αξιζει...σε πρώτη φάση και μετά όλα τα λεφτά είναι ο τερματισμός.
Συμβουλή:Μην τα δώσεις όλα από την αρχή,γιά σκραμπλ μιλάμε,κράτα ρυθμό και σκέψου ότι θα γυρνάς μιά ώρα.Θα δεις ότι στο τέλος θα τους περνάς σαν σταματημένους.
Καλή επιτυχία.![]()
καλή επιτυχία.Αρχικά δημιουργήθηκε από hararm123
Εδω στο νησι ετοιμαζομαστε για το πρωτο "φιλικο" Scramble διαρκειας 1 ωρας κοντα σε γνωστη πιστα ΜΧ.Μπορει να περιεχει και μικρο κομματι της πιστας.Οσοι πιστοι προσελθετε και θα περασουμε καλα...Συμβουλες ευπροσδεκτες....![]()
![]()
Η μόνη συμβουλή: κοίτα να το χαρείς.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
Aν και δεν ξέρω την λέξη "τσερμαρισμένος",
Καλή επιτυχία.![]()
Συγνωμη για την Κερκυραικη διαλεκτο .Αυτο ακριβως σημαινει.Ευχαριστω για τις συμβουλες.Το καλο ειναι οτι θα τρεξει ολη η παρεα μου οποτε θα εχω καποια γνωστα προσωπα.Ξερεις εδω στην Κερκυρα εκτος απο καποιους αγωνες ΜΧ , εντουρο και σκραμπλ ουτε στα ονειρα μας.....Καταλαβαινεις λοιπον....
.................... απλα ειμαι λιγο τσερμαρισμενος γιατι δεν εχω ξανατρεξει αγωνα με το μηχανακι......
Αυτό το άγχος της πρώτης φοράς κράτα το καλά γιατί δεν θα το ξαναζήσεις![]()
![]()
Κώστα εσύ ασχολείσαι με ποιο εγκεφαλικό άθλημα .Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οποτε θες να με δειξεις για παραδειγμα !!!![]()
Απλα βαλε φωνη !!!! :wacko:
![]()
Αυτά τα σκραμπλ είναι για την νεολαί(ρ)α![]()
![]()
![]()
Η αληθεια ειναι οτι στο τελευταιο που ειχα παρει μερος ( καπου στην ευβοια) κραταγα και εγω δυναμεις για το τελευταιο 20 λεπτο και βαρεθηκα........Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Κώστα εσύ ασχολείσαι με ποιο εγκεφαλικό άθλημα .
Αυτά τα σκραμπλ είναι για την νεολαί(ρ)α![]()
![]()
![]()
Να περνανε καρτερ πανω απο το κεφαλι μου.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
το σκραμπλ θελει αντοχη και καλη στρατηγικη στην οικονομια δυναμεων... καλυτερα να κοβεις καπου οπου δεν εισαι σιγουρος παρα να σηκωνεις το μηχανακι και να μανιβελιαζεις... περισσοτερο χρονο θα φας!
οταν περνας μπροστα απο κοσμο ειναι καυλα ειδικα να σου φωναζουν...
οταν στο υπολοιπο σημειο εισαι μονος αρχιζουν τα αγχωμαχητα ααχ βαχχχ και ελα ακομα εναν γυρο![]()
προσπαθησε να κανεις καλη εκκινηση, συνηθως στο γκρουπακι που ξεκινας με αυτο και τερματιζεις...
δυσκολα κανεις προσπερασεις επειδη εισαι πιο γρηγορος (εκτος και αν εισαι κοινωνας ) συνηθως περνας τους πεσμενους και τους κομμενους απο χερια...
δικια μου συμβουλη, παρε νερο μαζι σου (σε σακο ) οι περισσοτεροι δεν περνουν και απορω πως αντεχουν...
αν εχεις διχρονακι και κανεις ανεφοδιασμο να εχεις δικο σου ανθρωπο...
να εχεις βαλέι βενζινα σε 5λιτρα δοχεια απο μαλακο πλαστικο (σαν τα μπουκαλακια με τους ορους για φακους επαφης) να τα γυρνας τουμπα στο ντεποζιτο και να τα πιεζε4ι;ς με δυναμη να μπει υπο πιεση η βενζινα για να γλιτωσεις χρονο
καλη διασκεδαση φιλαρακι
![]()
πώς φαίνεται η εμπειρία...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το σκραμπλ θελει αντοχη και καλη στρατηγικη στην οικονομια δυναμεων... καλυτερα να κοβεις καπου οπου δεν εισαι σιγουρος παρα να σηκωνεις το μηχανακι και να μανιβελιαζεις... περισσοτερο χρονο θα φας!
![]()
![]()
![]()
Πού ειναι η συμμετοχή σου ?
ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμα αλλά και πραγματικά αυτά που γράφει ο Στ.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
οταν περνας μπροστα απο κοσμο ειναι καυλα ειδικα να σου φωναζουν...
οταν στο υπολοιπο σημειο εισαι μονος αρχιζουν τα αγχωμαχητα ααχ βαχχχ και ελα ακομα εναν γυρο![]()
προσπαθησε να κανεις καλη εκκινηση, συνηθως στο γκρουπακι που ξεκινας με αυτο και τερματιζεις...
δυσκολα κανεις προσπερασεις επειδη εισαι πιο γρηγορος (εκτος και αν εισαι κοινωνας ) συνηθως περνας τους πεσμενους και τους κομμενους απο χερια...
δικια μου συμβουλη, παρε νερο μαζι σου (σε σακο ) οι περισσοτεροι δεν περνουν και απορω πως αντεχουν...
αν εχεις διχρονακι και κανεις ανεφοδιασμο να εχεις δικο σου ανθρωπο...
να εχεις βαλέι βενζινα σε 5λιτρα δοχεια απο μαλακο πλαστικο (σαν τα μπουκαλακια με τους ορους για φακους επαφης) να τα γυρνας τουμπα στο ντεποζιτο και να τα πιεζε4ι;ς με δυναμη να μπει υπο πιεση η βενζινα για να γλιτωσεις χρονο
καλη διασκεδαση φιλαρακι
![]()
![]()
You BETA believe...
kATANAAAAAAAAAAA![]()
Με ξέχασες, μου είχες τάξει κάτι![]()