Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
υπερτατο μπορει να μην ειναι αλλα τα παπια τα περναει![]()
![]()
![]()
![]()
δε παει αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
υπερτατο μπορει να μην ειναι αλλα τα παπια τα περναει![]()
![]()
![]()
![]()
δε παει αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
εγω το ξερω..εσεις τι το ζοριζετε? δεχτειτε το οτι ενα σκουτερ παει τοσο καλα κ τελος![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
δεν χρειαζεται..απλα προσαρμοσου με την πραγματικοτητα![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
α ρε οζυυυΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν χρειαζεται..απλα προσαρμοσου με την πραγματικοτητα![]()
![]()
"εισαι σκουτερας παναθεμα σε , τι να σε κανουμε?"![]()
![]()
οχι τοσο σκουτερας...οσο γρηγορος![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον γληγορος θα ηθελες να πεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
οχι τοσο σκουτερας...οσο γρηγορος![]()
![]()
![]()
![]()
οπως ο γουγλης(ακυροτης)![]()
:a31: :a31:
:a31: :a31:![]()
ας πουμε κατι σοβαρο....
το αεροξ το μαζεψε κανας παλιατζης?![]()
Φίλε ozzzzzzy και λοιποί....Επειδή έχω σκάσει ένα σωρό λεφτά στο gilera και το έχω φτιάξει γαμάτο,σαςόλους....
![]()
![]()
Με το kawa μην σας πω τι σας έκανα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε τώρα μην τα πάρω στην κράνα,βουτήξω κανα z και του χώσω πάνω κανά μοτέρ από wr 200 και τρέχετε να κρυφτείτε.....
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Καλά μ@λ@κες,πραγματικά η κουβέντα είναι το θέατρο του παραλόγου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Δεν παλεύεστε με τίποτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
τι τελικη?![]()
εμενα δεν εχει κοντερ ρε μλκ που να ξερω
:a53:
![]()
![]()
![]()
![]()
αν δεν σαρεσει δρομο..παρε αμφοτερα (πςςς) τα χρεπια σου κ ουστ![]()
![]()
Μετά το ''αμφότερα'' δεν έχω κάτι να πω...Με αποστόμωσες...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αν δεν σαρεσει δρομο..παρε αμφοτερα (πςςς) τα χρεπια σου κ ουστ![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορώ να τα βάλω με μαθητή σε περίοδο πανελληνίων...σαν φοιτητής έχω να δω βιβλίο κάτι χρόνια!!!!
![]()
![]()
Όσο για τα χρέπια επιφυλάσσομαι...Όποιο aerox βλέπω στην μεσογείων θα το περνάω τέρμα γκάζι και θα του κάνω κωλοδάκτυλο!!!!!Τώρα ποιός χριστιανός θα την πληρώσει...
Κοίτα μην είσαι εσύ μικρό σκουληκάκι που το ονομά σου θυμίζει τραγουδιστή τvν black sabbath....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τους sabbath μην τους πιανεις στο στομα σου ποταπε![]()
![]()
Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό?????????????Θέλεις να φτάσουμε τα 3000 posts??????Αφού ξέρεις ότι θα σου την πω....BLACK SABBATH SUCKS!!!!!!!!METALLICA RULLEZ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τους sabbath μην τους πιανεις στο στομα σου ποταπε![]()
![]()
![]()
![]()
(Τί κατάλαβες τώρα που έβρισα το πιο ιστορικό metal συγκρότημα???
![]()
![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()