Σελίδα 11 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    cityfly...

το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ,ξέρεις ποιό είναι;...

οτι σχολιάζουμε τα πεπραγμένα και δεν τα προλαμβάνουμε. Το ίδιο ισχύει για αυτό που λες,,.... το ίδιο ισχύει για όλα.

Αν περιμένουμε φίλε μου να γίνει για να το σχολιάσουμε...γ@μ@ τ@...!!

Καλύτερα να το προλάβουμε με την κατακραυγή πριν ακόμα περάσει σαν σκέψη απο το μυαλο και την σαπίλα που τους διακατέχει.

Gandalf
    η πρόληψη όμως θέλει προσοχή και σύνεση

αλλιώς γίνεται γκουαντάναμο

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
    φιλτατε gandalf θα απαντησω σε εσενα (στην Εvi δεν μπαινω στον κοπο εδω και καιρο)...
    Για εμενα τεχνη ειναι οποια προσπαθεια κανει καποιος που θελει εκφρασει αυτο που θελει την δεδομενη στιγμη. Τεχνη ειναι το αποτελεσμα νοητικων και ψυχικων λειτουργειων. Τα μεσα για την αναπαραγωγη της τεχνης οπως γνωριζεις ειναι πολλα. Η τεχνη δεν μετριεται δεν ζυγιζεται απλα υπαρχει μεσα μας. Ως εκ τουτου το αποτελεσμα αυτων των διεργασιων δεν μπορει να ειναι ουτε ευδιακριτο ουτε αποδεκτο απο ολους. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ.... η αισθητικη σαν βασικο κρητιριο της τεχνης δεν εχει μετρα και σταθμα, δεν εχει σταθερες και δεν μπορει να περιοριστει, ειναι βασικο συστατικο της καθε προσωπικοτητας. Οπως λοιπον προκυπτει καθε περιορισμος της εκφρασης (μεσω της Τεχνης) συνεπαγεται και περιορισμο της αισθητικης.....ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....και του δημιουργου και του αποδεκτη!

Αν λοιπον εσυ συγκρινεις το εν λογω εργο τεχνης με καποια τσοντα, αυτο ειναι η αισθητικη σου η προσωπικη σου προσεγγιση...ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...η δικη μου αισθητικη μου υπαγορευει αλλα...
    Ομως και οι δυο εχουμε το δικαιωμα και να δημιουργουμε και να απολαμβανουμε εργα τεχνης.
    Ελπιζω να σε καλυψα και να συνηλθαν καπως τα @ρ@@δια σου!

Φιλικους καλλιτεχνικους χαιρετισμους
    αμα μου ερθει εμενα καλλιτεχνικα απο μεσα μου να βαλω ενα πεος στο στομα σου και να το ποσταρω σε ολο το ιντερνε η να το μοιραζω σε φυλλαδια στο κοσμο εσυ θα μου πεις οτι καλα εκανα αφου ετσι μου βγηκε?

ολο μπουρδες λεμε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Opws episis texni tha htan na eixame ton hector sta tessera me fonto mia zartiniera kai na tou bazoume ena olokliro manabiko ston pato paizontas mousiki me flaouto enw thn idia stigmh ena gsxr1000 na kanei burnout panw sta ladia enos paliou ducati (ta kainourgia den xanoun gi ayto) kai rodopetala na peftoun apo ton ourano panw panw se enan soro apo skouriasmenes eksatmiseis kai xrisimopoihmena profilaktika .

:hypnotize

:rotflmao:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αμα μου ερθει εμενα καλλιτεχνικα απο μεσα μου να βαλω ενα πεος στο στομα σου και να το ποσταρω σε ολο το ιντερνε η να το μοιραζω σε φυλλαδια στο κοσμο εσυ θα μου πεις οτι καλα εκανα αφου ετσι μου βγηκε?

ολο μπουρδες λεμε

+ 1000
    kai + 10000 gia tous system of a down

εναν εναν λοιπον...
    Gandalf dr685sm το διαβασα ολο,καθε ποστ.Αν φανηκε οτι απανταω μονο σε σενα με την παραθεση να διευκρινισω οτι μονο το κομματι που σε ρωτω για το γυμνο απευθυνεται σε σενα.
    Διαβασα και τις αποψεις σου,αν θελεις πες μου ποτε δημιουργηθηκε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και οι ΝΟΜΟΙ που τοσο υπερασπιζεσαι και ποιοι θεανθρωποι κρινουν και μας θετουν απαγορευσεις.Τι εποχη και μυαλα ειναι ικανα να μπορεσουν μεσα σε ενα ΣΥΝΤΑΓΜΑ να καλυψουν τη πολυσυνθετικοτητα μας και τη διαφορετικοτητα μας,ποσο αξιοκρατικο ειναι το ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ μας ΠΛΑΙΣΙΟ,ποιες ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ βασει του κοινου καλου γινονται και αν θελεις να πιασουμε αλλη μεγαλη κουβεντα,αλλα οχι εδω.Απο κοντα ισως...

620 το τι ειναι τεχνη για τον καθενα,μπορει μονο ξεχωριστα να οριστει.Οτι ειναι για μενα,δεν σημαινει οτι ειναι για σενα!Απολυτα σεβαστο!
    Το θεμα μας ομως δεν ειναι τι ειναι τεχνη!
    Αφορα τη λογοκρισια,με αφορμη ενα εργο/πατατα/μπουρδα,βαλε οτι σε εκφραζει.
    Αυτο που κρινουμε και μπηκανε οι ενδοξοι Ελληναρες να απαντησουν αμεσως δεν ειναι αν πρεπει να εκτειθεται σε δημοσιο χωρο η σε ιδιωτικο.Αλλα αν εχει κανεις το δικαιωμα σ εναν χωρο που θα πας με τη δικη σου θεληση και συνειδητα,να εκφρασει αυτο που εκεινος νιωθει την αναγκη.
    Ο sniper το ειπε πολυ απλα και ομορφα.
    Δεν ειναι θεμα ολα αριστερων και δεξιων αποψεων,συντηρητικων και κουλτουριαρηδων.
    Ταμπελες ταμπελες ταμπελες...
    Εγω ξερω οτι τιποτα δεν με προσβαλει αν δεν εχω αμφιβολιες,αν δεν εχω διλληματα και ειμαι σιγουρη γι αυτο που "υπηρετω".Την ιδεα μου,τη ζωη μου.
    Τ αλλα ειναι του μ#$%$ για να ειμαστε μες στο θεμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Δεν ξέρω ρε παιδία γελοιότητες μου φαίνονται όλα αυτά.
    Εντάξει το κράτος ήταν πάντα υποκριτικό δεν χρειάζονταν το προκείμενο για να το μάθουμε.

Από την άλλη όμως ρε παιδία, είναι φως φανάρι ότι το όλο σκηνικό έγινε για να προβληθεί η εν λόγω καλλιτέχνις ( ). Άλλο που δεν ήθελε να γίνει ντόρος γυρω από το όνομά της.

Τώρα για το αν είναι τέχνη το αιδοίο με τα δάχτυλα, τότε είμαστε όλοι καλλιτέχνες. Κι εγώ μπορώ να τραβήξω ένα φιλμάκι της κωλοτρυπίδας μου την ώρα που χέζει.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Μαλλον καποιοι πρεπει να επαναπροσδιορισετε τον ορο τσοντα...Ποιος ειπε οτι το γυμνο ειναι τσοντα???
    πρέπει να δεις το βίντεο
    αυτό δε χαρακτηρίζεται γυμνό

αλλά και πάλι το θέμα δεν είναι εκεί
    το θέμα είναι η λογοκρισία και αν επιτρέπεται ό,τι κι αν έχει φτιάξει ο άλλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Εντάξει το κράτος ήταν πάντα υποκριτικό δεν χρειάζονταν το προκείμενο για να το μάθουμε.

Από την άλλη όμως ρε παιδία, είναι φως φανάρι ότι το όλο σκηνικό έγινε για να προβληθεί η εν λόγω καλλιτέχνις ( ). Άλλο που δεν ήθελε να γίνει ντόρος γυρω από το όνομά της.

Τώρα για το αν είναι τέχνη το αιδοίο με τα δάχτυλα, τότε είμαστε όλοι καλλιτέχνες. Κι εγώ μπορώ να τραβήξω ένα φιλμάκι της κωλοτρυπίδας μου την ώρα που χέζει.
    +750

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

File mou kane mou mono mia xari se parakalw poly mhn to sikoseis sto youtube , tipote allo eyxaristw.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    + 1000
    kai + 10000 gia tous system of a down
    Ρε παιδιά οι ίδιοι οι S.O.A.D χρησιμοποιούν εθνικά σύμβολα προς αφύπνιση των προβάτων Αμερικάνων, όπως Αμερικανικές σημαίες, αλλά τους ακούμε και πολύ καλά κάνουμε.
    Νομίζετε στην Αμερική δεν τους λογοκρίνουν???? Νομίζεται πως εκεί δεν τους κρίνουν όπως πολλοί κρίνατε το ενλόγο έργο?

Άρα μην τα ισοπεδώνετε όλα

ps. S.O.A.D rules

File mou kane mou mono mia xari se parakalw poly mhn to sikoseis sto youtube , tipote allo eyxaristw.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εχει δωσει ρεστα ο 620 2 μερες τωρα :rotflmao:

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    διαβαζω....διαβαζω....διαβαζω....

για μουνια.....για κωλους....

για τσοντες ....για τεχνη....

δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν πειραξε που η αγ@μητη εβαλε ενα μ@@νι να τριβετε αλλα οτι ειχε απο πισω και επαιζε ο εθνικος υμνος ...εεεεε???τοσο στοκοι ησαστε....

ας εβαζε το μ@@νι της μανας της να παιζει απο πισω....

οπως λεει ο gandalf υπαρχει νομος που προστατευει τα εθνικα συμβολα μας .....

και σε οποιον δεν αρεσει τα μπογαλακια του και σε αλλη παραλια που επιτρεπουν να ξευτιλιζουν τα εθνικα τους συμβολα.....π.χ τουρκια,αμερικη...κ.λ.π

το βρηκαμε τωρα....τεχνη και κουραφεξαλα...

και ο αλλος που βγαζει παιδοφιλικες τσοντες στο ιντερνετ σε λιγο θα μας πει και αυτος οτι κανει τεχνη για μικρα παιδια....

αντε παλιο σκατοκουλτουριαρηδες... ...εχετε καταντησει αηδια....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ολο μπουρδες λεμε

αν αυτο που θα ηθελες να εκφρασεις ειναι η καταπιεσμενη σου σεξουαλικοτητα, το μισος σου για το ανδρικο φυλλο που ειται σε κακοποιει ειται (και το πιθανοτερο) δεν σου καθεται...και δεν ειχες κερδοσκοπικο χαρακτηρα αλλα μοναδικο σκοπο να επικοινωνησεις.....ισως ναι για καποιους αυτο να ηταν τεχνη....πως το εκανα και σου απαντησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Ρε παιδιά οι ίδιοι οι S.O.A.D χρησιμοποιούν εθνικά σύμβολα προς αφύπνιση των προβάτων Αμερικάνων, όπως Αμερικανικές σημαίες, αλλά τους ακούμε και πολύ καλά κάνουμε.
    Νομίζετε στην Αμερική δεν τους λογοκρίνουν???? Νομίζεται πως εκεί δεν τους κρίνουν όπως πολλοί κρίνατε το ενλόγο έργο?

Άρα μην τα ισοπεδώνετε όλα

ps. S.O.A.D rules

ακου θα σου πω ενα μυστικο....εχει πλακα να τους τσαντιζεις ολους αυτους που δεν παιξαν ξυλο μικροι στο σχολειο η στο γηπεδο που δεν τους κυνηγησαν στα εξαρχεια (η στα αντοιστιχα μερη ανα την ελλαδα) που δεν ειδαν να περνανε μπροστα απο τα ματια τους ολα τα ντρογκια που ο διπλανος στους στο θρανιο δεν ειναι φυλακη τωρα και παρολα αυτα ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ για μπατσους κυγαδες φασαριες κλπ κλπ εχουν γνωμη απο τον καναπε τους

εχει πλακα να τους την λες γιατι πολυ απλα αντιδρανε στα παντα χωρις λογο ετσι απλως για να αντιδρανε δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτιτα

οταν μιλαμε για οπλα γελανε οταν τα F16 των τουρκων πεταξουν πανω απο την Αθηνα και οι σηρεινες ηχησουν οταν θα τρεχουν να κρυφτουν για να σωσουν το τομαρι τους δε θα γελανε και τοσο με αυτους εδω μεσα που μιλανε για οπλα

ολα χρειαζοτε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη

και τα οπλα και η μορφωση και ο αντιλογος ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ

αυτοι εδω ψαρωνουν (και νομιζουν οτι κανουν το αντιθετο) βαζουν μια ταμπελα ΦΑΣΙΣΤΑΣ σε οποιον εχει αλλη αποψη και τελος.

και οσον αφορα το ερωτημα σου

και η μαντονα εχει καψει αμερικανικη σημαια σε βιντεο κλιπ της.

και οι παντερα αλλα οταν πεσαν οι διδυμοι σταματησαν την περιοδεια τους εις μνημην και ενταχτηκαν παρεα με την κυβερνηση των ΗΠΑ (μαλακια ε? ΟΝΤΩΣ αλλα λεγαν στα τραγουδια τους)

μην κοιτας τι γινετε στην σοου μπιζνες

(ασε που οι soad ειναι ΑΡΜΕΝΙΟΙ και δεν ειδα πουθενα να χλευαζουν την ΑΡΜΕΝΙΑ )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Οχι τίποτα άλλο....αλλα μπορεί να καταλήξεις με Νομπελ Εκκεντρικής Τέχνης και άντε μετα να εξηγήσεις στους δικους σου πως το απέκτησες.

Σελίδα 11 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0