Σελίδα 11 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 273

Θέμα: Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

no moto? no party!!! Το avatar του/της paris_it
    η φαρμακευτικη της ferrara πιο δυσκολη απο της bologna? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι λες ρε αρχοντα? που πας να τα πεις αυτα???? τεσπα μετα απο απο αυτο που ειπες καταλαβα πολλα και δεν το συνεχιζω... μπραβο και παλι μπραβο που τελειωσες στα χρονια σου!!! και εκανες και ειδικοτητα ηδη και εδω κιολας! γλυτωσες την αναμονη κατω ελλαδα!! πραγματικα αξιολογος! παραυτα πρεπει να αλλαξεις λιγο μυαλα και να προσγειωθεις....

οσον αφορα την εμμεση απειλη σου για τους καθηγητες μου και το τι θα κανεις μπλα μπλα μπλα,

Α) δειχνει το κομπλεξ που εχεις και νομιζεις οτι εσαι Ο ΚΑΠΟΙΟΣ και ολοι πρεπει να σε σεβονται και να σε φοβουνται γιατι κρεμονται απο εσενα...

Β) μιλησεις δε μιλησεις δεν νομιζω οτι θα μου αλλαξει κατι...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Eγώ πάντως ξέρω έναν -πολύ καλά αφού είναι συγγενής μου- και για την ώρα σίγουρα έχει πολύ πιο σοβαρά διλήμματα από τα δικά σου.

Πάντως SLK από την Ιατρική, δεν μπορεί να έχει
    για δωσε ονομα και ετος σε ΠΜ.
    Μπορει να τον ξερω.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    ....γιατι εχεις την αναγκη μου....

Κοινως πισογυρησματα εγω δεν κανω...αυτο που λεω,κανω με οτι αυτο συνεπαγεται.Αυτο με απλα ελληνικα λογια λεγεται αποφασιστικοτητα και υπευθυνοτητα.

και εγω ειμαι αυτος που ειμαι και ηξερες οτι εσενα δεν σε παω γιατι ειπες παπαριες για την παρτυ μου θα ερχοσουν να σε "ανοιξω"?

Φαντασου οτι ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το κανει,ειμαι η τελευταια σου ελπιδα....

και θα μου ελεγες και συγγνωμη,γιατι μπροστα

εχεις ξεχασει οτι εγω ειμαι υποχρεωμενος οσο τρομπας και αν εισαι οτι ειμαι επαγγελματιας και για εναν που ισως τον ξερει μονο η μανα του εγω δεν θα χαλασω την φημη μου.

....αν ειχατε θαρρος θα εισασταν και πιο φτιαγμενοι απο εμενα...αλλα μαλλον δεν.
    Τόση έπαρση, αλαζονεία, και αμετροέπεια καιρό έχω να ακούσω από άνθρωπο.
    Μοναδικέ και ανεπανάληπτε Dr-rider όπως είπε και ο Ντε Γκωλ "τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους"...

Πόσο δίκιο είχε η Αμαλία όταν έγραφε "Οι γιατροί είναι ανεύθυνοι,ανίκανοι και άρπαγες στη συντριπτική τους πλειοψηφία.Η μόνη τους έννοια είναι η "κονόμα".Οι φαρμακευτικές κάνουν κουμάντο,η δικαιοσύνη τους αφήνει ατιμώρητους και ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται ΑΔΙΚΑ"

Κοίτα να διαλέξεις καμμιά ειδικότητα με κονόμα τουλάχιστον. Τα μπινελίκια τα έχεις εξασφαλισμένα. Τουλάχιστον να έχεις αρπάξει και τίποτα πριν σε πάρουν χαμπάρι μοναδικέ και ανεπανάληπτε ιατρέ.

Και κάνε και κάτι με τα ελληνικά σου. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να αποκαλείς τον εαυτό σου μορφωμένο άνθρωπο, και να μην γνωρίζεις γραμματική 3ης Δημοτικού.

Δεν μπορώ να μην υποκλιθώ με ταπεινότητα μπροστά στην σοφία του Oldman, που πήρε χαμπάρι αμέσως την μαλακία που βαράς, δηλώνοντας χωρίς περιστροφές και προλόγους, χωρίς ψυχογραφήματα και αναλύσεις την μία και μοναδική αλήθεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Δεν έχεις καταλάβει ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια σου !!!
    (αναμενόμενο άλλωστε....)
    Θα ήτο παράλειψη βεβαίως να μην αναγνωρίσουμε και την διάγνωση που είχε κάνει ο tsiros

:a019:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ρε Xrider σου είπα ένα μεγειά πριν το πάρεις καν το κουτί -για τα άλλα που λες νόμιζα ότι άδειασες κάνα μπουκαλάκι και έλεγες ότι ήθελες...

Αλλά μάλλον είναι θέμα καλαμιού.

Έχω γνωρίσει πολύ δυστυχισμένους ανθρώπους με πολλά φράγκα, και επίσης δυστυχισμένους ανθρώπους καί με φράγκα, και κοινωνική "καταξίωση".

Έχεις χάσει το τόπι, άμα θες να το ξαναβρείς ίσως να θυμηθείς και πως γίνεται... Περαστικά.

(που είναι ρε το εμότικον με το γύρο; )

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Ας τοποθετηθώ (και εγώ) επί του θέματος - αν και σπανίως γράφω στις Διαμάχες, η συζήτηση μου κέντρισε το ενδιαφέρον..

Social Psychology και Internet behaviour for dummies....

1. Το θέμα

Ο xrider αποφάσισε να κοινοποιήσει στο moto.gr οτι σκέφτεται να πάρει ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνοι, βρισκόμαστε στο moto και όχι στους 4Τ, αλλά να που είναι γραμμένος κι εδώ, θέλει και μια γνώμη από μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους που τους συγκινεί η ταχύτητα, το ταξίδι, τα μηχανοκίνητα..
    Είναι εκτός θέματος ? Ναι είναι. Αλλά εκτός θέματος είναι και άλλα 100 εκατομμύρια ποστ μέσα στο moto, τα περισσότερα έτη φωτός εκτός σε σχέση με την αγορά ενός αυτοκινήτου. Καλώς, κακώς, αποφάσισε να μας το κοινοποιήσει. Ας σημειώσουμε ότι σίγουρα υπάρχει και μια διάθεση προβολής, αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως (δυστυχώς) καλοπροαίρετος, να βρε αδερφέ, του συμβαίνει κάτι ευχάριστο και θέλει να το μοιραστεί.

2. Το αυτοκίνητο

Ναι είναι ένα ακριβό αυτοκίνητο, το οποίο στις συνειδήσεις των πολλών προκαλεί περίεργους συνειρμούς. Με αφορμή κάποια παλαιότερη συζήτηση, είχα τοποθετηθεί και πάλι επί του θέματος "αυτοκίνητο και moto.gr", και την στάση μερικών που χρησιμοποιούν το ιδίωμα "κουτί" και αναφέρονται σε κάθε αυτοκίνητο αλλά και τους επιβαίνοντες σε αυτό λες και είναι απεσταλμένοι από τον διάβολο τον ίδιο. Ποια θα ήταν άραγε, η κατάληξη του thread αν ο xrider έλεγε αύριο παίρνω μια Agusta, ή τέλος πάντων, μια αρκετά ακριβή μοτοσυκλέτα ? Κάθε μέρα εδώ μέσα επικροτούμε συμφορουμίτες που αγόρασαν καινούργια μοτοσυκλέτα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

3. Το πρόσωπο

Ο xrider δεν έχει πρόσωπο. Δεν τον ξέρουμε, δεν έχουμε πιει καφέ μαζί του, δεν έχει έρθει εκδρομή μαζί μας, δεν έρχεται στο Δέλεαρ. Αυτομάτως, τον ξέρουμε από τα γραπτά του. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν από το σημερινό thread ότι ο xrider θέλει να αγοράσει ένα ακριβό αυτοκίνητο. Μην ξέροντας κάτι άλλο για τον ίδιο, πέφτουμε σε αναγνώριση προτύπων και εξαπολύουμε μία άνευ λόγου και αιτίας επίθεση στον άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή θέλει να πάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Αν το συγκεκριμένο ποστ το είχε κάνει κάποιος "δικός μας", θα αντιδρούσαμε έτσι ? Αν το ποστ το είχε βάλει κάποιος από τους "τακτικούς", που τον ξέρουμε και πίνουμε καφέ μαζί κάθε Δευτέρα, θα αντιδρούσαμε έτσι ? Όταν ο Γιώργος (gixxerpap) αγοράζει κάθε μήνα καινούργια μηχανή, ξεσπάει πόλεμος και τον λέμε καταναλωτή, μουνοπαγίδα και δε συμμαζεύται ? Όχι ! Και δεν το κάνουμε επειδή τον ξέρουμε, κι επειδή έχει πάει 10 βόλτες μαζί μας κι επειδή είναι καλό παιδί κι επειδή ΞΕΡΟΥΜΕ οτι δεν είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ! Το κάνει από την καύλα του για την μηχανή και την τρέλλα του, όχι επειδή θέλει να αποδείξει κάτι σε κάποιον.

4. Η αντίδραση

Ο xrider δέχεται μια άδικη επίθεση, χωρίς λόγο. Ως όφειλε αντιδρά άσχημα, και μέσα σε όλα, του βγαίνει και μια αλλαζονεία, ένας υπεροπτισμός (όχι που θα γλύτωνες). Πετάει μερικές βαριές κουβέντες και αμύνεται - λογικό εφόσον είναι υπό επίθεση.

Από κει και πέρα, ως γνωστόν, το θέμα εκτροχιάζεται τελείως μα τελείως και μπλέκονται επαγγέλματα, πατεράδες μανάδες και δε συμμαζεύεται.... Σίγουρα, η στάση του xrider δεν βοηθάει καθόλου, αλλά δέχεται μια συγχρονισμένη επίθεση από "εμάς", την παρεούλα, που ο ένας στηρίζει τον άλλον (γιατί στην τελική με αυτόν πίνει καφέ και όχι τον xrider), και αντιδράει άτσαλα, εκστομίζοντας μαλακίες....

Αυτά τα ολίγα...
    Και για το record, τον άνθρωπο ούτε τον ξέρω, ούτε του έχω μιλήσει ποτέ στη ζωή μου... απλά αυτές είναι οι σκέψεις που μου ήρθαν διαβάζοντας τα παραπάνω.

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Μια ερώτηση μόνο Xrider
    Γιατί αποφάσισες να γίνεις γιατρός?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris_it
    η φαρμακευτικη της ferrara πιο δυσκολη απο της bologna? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι λες ρε αρχοντα? που πας να τα πεις αυτα???? τεσπα μετα απο απο αυτο που ειπες καταλαβα πολλα και δεν το συνεχιζω... μπραβο και παλι μπραβο που τελειωσες στα χρονια σου!!! και εκανες και ειδικοτητα ηδη και εδω κιολας! γλυτωσες την αναμονη κατω ελλαδα!! πραγματικα αξιολογος! παραυτα πρεπει να αλλαξεις λιγο μυαλα και να προσγειωθεις....

οσον αφορα την εμμεση απειλη σου για τους καθηγητες μου και το τι θα κανεις μπλα μπλα μπλα,

Α) δειχνει το κομπλεξ που εχεις και νομιζεις οτι εσαι Ο ΚΑΠΟΙΟΣ και ολοι πρεπει να σε σεβονται και να σε φοβουνται γιατι κρεμονται απο εσενα...

Β) μιλησεις δε μιλησεις δεν νομιζω οτι θα μου αλλαξει κατι...
    Ηθελα να δω αν θα κανεις την κωλοτουμπα οπως και εκανες.
    Τι να απειλησω εναν ματρικολα...
    Ετος ομως δεν ειπες,ποιο εισαι?
    Λογικα εσυ εβαλες νετ στην Ιταλια.. δευτεροετης.. αρα εισαι ηδη πισω με τα μαθηματα.
    Λογικα εχεις πολλους απο Φερραρα εκει,για ρωτα κανενα απο αυτους γιατι ηρθαν εκει..
    Εσενα ποιος ειναι ο σπονσορας?
    Μηπως τρως απλα το χρημα των δικων σου?
    Κανεις το 3ενιο?
    Προσεχε μικρε γιατι πιο μετα θα το μετανοιωσεις...αν παπαριαζεις..
    Μην φοβασαι μικρε,δεν θα σε δωσω σε κανενα...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    απλα το καλητερο
    με υ ειναι ...

Λοιπον...
    ξερετε ποσοι Ελληνες λιωνουν σε επαρχιες με σκοπο να τελειωσουν την Ιατρικη?

Λεφτα σε νοικι και κλεισιμο απο τις 10 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!

ξερετε την λιστα αναμονης για ειδικοτητα στην Ελλαδα???

Το ξερετε οτι στεκονται διπλα σε καθηγηταρες οπως Βουγιουκλακης,Κρεμαστινος κλπ
    και παρολα αυτα αισθανονται πολυ μικροι και συνεχως θελουν να μαθαινουν???

Ξερετε τι ειναι να εχεις την δυναμη κ να διαβαζεις οταν ολοι οι φιλοι σου πανε διακοπες???

Το παραπανω κειμενο το αφιερωνο σ ενα πολυ αξιολατρευτο προσωπο η οποια
    ειχε και εχει ακομα ονειρο να παει στους γιατρους χωρις συνορα και να προσφερει!!!

ΝΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!:a07:

Αυτα περι γιατρων...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

kai kati teleytaio xrider.. den zhlepsa gia to aytokinhto soy giati eida oti kati tetoio egrapses.. den exw logo allwste! apla opws soy egrapsa kai sto prwto mynhma, aporw giati antidras etsi... sto pswnisma soy apanthsa... oxi sthn epilogh autokinhtoy!.....

AA δε σε προλαβαινω! λοιπον, ειμαι 6ο ετος! απο φερραρα ξερω πολυ λιγο μια κοπελα που κανει oltre mare και ειναι στο 3 ετος. τιποτα αλλο.

και οπως σου ειπα, ειτε με δωσεις ειτε με αφησεις, δεν μου αλλαζεις κατι στην ζωη μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    [B]Ας τοποθετηθώ (και εγώ) επί του θέματος - αν και σπανίως γράφω στις Διαμάχες, η συζήτηση μου κέντρισε το ενδιαφέρον..

Social Psychology και Internet behaviour for dummies....
    +1
    Λοιπον, η ιστορια τελειωνει εδω.
    Εχεις απολυτο δικιο.
    Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι εγω κανω πλακα απο το 2 ποστ κιολας και υπαρχουν 5-6 ατομα που το ξερουν μεσω ΠΜ.
    Μεταξι αυτων ειναι και ορισμενοι που μου τα χωνουν
    Εγω απλα εκανα μια πλακα-οχι οτι δεν θα παρω το αυτοκινητο-αλλα την τραβηξα μονο και μονο για να δω μεχρι που μπορει να φτασει καποιος θωλομενος απο την εμπαθεια.
    Σοβαρευα επιτηδες σε καποιες στιγμες μονο και μονο για να προκαλεσω νεες αντιδρασεις.
    Πολλοι που γραφανε υπερ μου ουτε καν το ξερανε...
    Και παιδες ο τιτλος ηταν ΜΑΛΛΟΝ!
    Λοττο ειναι αυτο :rotflmao:

Υ.Γ
    Μιλαμε πιστευω οτι εσπασε καθε ρεκορ συζητησης το θεμα σε μια μερα....χαμος επισκεψεων και ΠΜ.

Πληροφοριακα στην Ιταλια γιατρος παιρνει απο 3000ευρια μεχρι και 50000ευρια τον μηνα..δλδ χαλαρα μια σλκ.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    +1
    Λοιπον, η ιστορια τελειωνει εδω.
    Εχεις απολυτο δικιο.
    Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι εγω κανω πλακα απο το 2 ποστ κιολας
    ..........................
    Και παιδες ο τιτλος ηταν ΜΑΛΛΟΝ!
    Λοττο ειναι αυτο :rotflmao:
    ..........................

Πολυ κακη αισθηση του χιουμορ...

Τεσπα... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Xrider, θες δουλειά στο χιούμορ, πάρε ιδέες από το χαβαλοφλόρουμ έχει κάτι κόμιξ που μπορεί να σε φτιάξουνε λίγο.

Το "θολωμένος από την εμπάθεια" δουλεύει και από τις δύο πλευρές...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Ωραιος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Άσε που δε βγήκε ποτέ κάμπριο...

Aς αποφασίσει πρώτα τι θέλει και 'μέτα...
    DimST, και ομως, το 93 εχει βγει σε καμπριο..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	saab93cabrio01.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	43,9 KB 
ID:	93717
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Ωραιος..

DimST, και ομως, το 93 εχει βγει σε καμπριο..

Αυτό ΔΕΝ είναι SAAB 9000

You BETA believe...

Σελίδα 11 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44
  2. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 22:08