να τους πουμε τι ?
οτι μας δουλευετε ψιλο γαζι ομαδικως κ παρολα αυτα εμεις ευελπιστουμε οτι καθε φορα αλλαζει το τοπιο ?
να μαζευτουμε κ να δρασουμε υπερ του περιβαλλοντος..
νομιζω θα ειχε μεγαλυτερη αξια..
να τους πουμε τι ?
οτι μας δουλευετε ψιλο γαζι ομαδικως κ παρολα αυτα εμεις ευελπιστουμε οτι καθε φορα αλλαζει το τοπιο ?
να μαζευτουμε κ να δρασουμε υπερ του περιβαλλοντος..
νομιζω θα ειχε μεγαλυτερη αξια..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
+100000000000000000000000000000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ζεστη κανει:a12:
Εδω ειμαστε για :a16:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν πρεπει να τιμωρηθουν ολοι αυτοι οι αληταραδες, ΑΥΤΗ τη φορα;;;![]()
Και μεσα και για οποιαδηποτε προσπαθεια αναδασωσης/βοηθειας για το βουνο! ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (βλ. αυτα που ειπε ο Captain).
Νίκος
Open Horizons
εγω ειμαι μεσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Δεν κανουμε μια συναντηση για πικ νικ εξω απο την βουλη??? Ολα τα φορα μαζι, παντου "παιζει" το θεμα!!!
Το παραπανω ειναι προταση απο το αδελφο φορουμ Mybike. Αγαπητοι mods και διοικουντες το φορουμ τι λετε; Μπορουμε να το συντονισουμε ολο αυτο;
ναι αλλα πως θα τιμωρηθουν δεν καταλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Και μεσα και για οποιαδηποτε προσπαθεια αναδασωσης/βοηθειας για το βουνο! ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (βλ. αυτα που ειπε ο Captain).
οπως τους τιμωρησαν οι συνταξιουχοι ?
τι ακριβως θα κανουμε ?
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
θ επρεπε οποιος παει να χτισει να κατηγορειται αυτοματως για εμπρηστης.
στα διαλα πια.
ουτε τα παραθυρα στο σπιτι δεν ανοιξα το πρωι. βγηκα για δουλεια και ψυχοπλακωθηκα![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Εριξε μια καλή μισάωρη καταιγίδα στις 6, προς Μαρούσι-Ηράκλειο κλπ. Κατά Πάρνηθα μεριά έριξε τπτ;;
safety doesn't happen by accident
Χαιρετίζω την άκρατη ευσυνειδησία της Πολιτείας (της ποιας?) και την άμεση απόκριση του κρατικού μηχανισμού (κατά Βύρων Πολύδωρα)!!!
![]()
Ευχαριστούμε πολύ κύριοι που κάνατε ότι ήταν δυνατόν ώστε να μην μείνει τίποτα όρθιο και ζωντανό σε αυτό τον οχετό του τσιμέντου που 6 εκατομμύρια ψυχές έχουν την τύχη (?) να ζούνε!
Είμαι όχι απλά συγκλονισμένος-στεναχωρεμένος,αλλά και γεμάτος με ερωτήματα όπως: γιατί?πόσο ακόμα?πότε θα πάψουν οι λίγοι να ωφελούνται εις βάρος των πολλών?
Η "ετοιμότητα" σας "κύριοι" υπευθυνοανεύθυνοι αναδεικνύεται σε όλο της το μεγαλείο στην παρακάτω εικόνα.
Καληνύχτα.
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
H καλύτερη τιμωρία τους θα είναι στις εκλογές.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΜΑΥΡΟ ,όπως οι στάχτες και τα κάρβουνα, και μικρά κόμματα.
Μόνο έτσι θα τους τσούξει ,όταν θα δουν να τρίζουν οι καρέκλες τους , να χάνεται η εξουσία ( ασυδωσία) από τα χέρια τους.
Τότε μόνο θα νιώσουν αναλώσιμοι.Και έτσι πρέπει να είναι οι πολιτικοί , ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ, αν δεν κάνουν την δουλειά του λαού να παίρνουν τον ΜΠΟΥΛΟ.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
.....την τελευταία φορά που είχα έρθει στο Δέλεαρ θυμάμαι μίλαγα με τον gcrook για την Πάρνηθα και το πόσο όμορφα είναι/ήταν εκεί πάνω.Ο Γιώργος δεν είχε πάει ποτέ όπως μου πε, και πάνω στην κουβέντα είπαμε να κανονίσουμε κάποια φορά μια συνάντηση τύπου ''Καλοπούλα'' στην Πάρνηθα.
![]()
Γιώργο ίσως να 'σαι και τυχερός που δεν ανέβηκες ποτέ , όσοι ζήσαμε και αγαπήσαμε το μέρος πονάμε...![]()
![]()
Προσωπικά , δεν πρόκειται (μάλλον) να ξανανέβω, δεν αντέχω να δω ...
Έτσι ήταν....
''Καλό πνίξιμο'' στους κατοίκους των γύρω περιοχών από τις μπόρες του φθινοπώρου...
να θυμηθούν να πάνε να πνιγούν και τα ανδρείκελα που ονομάζονται κρατικοί φορείς στον Κηφισσό όταν αυτός θα σπάσει στα σημεία που τον έχουν κλείσει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα σπάσει..
Και καλό μας κάψιμο σε μας τους ''Αθηναίους'' , 50 C τα καλοκαίρια από δω και πέρα
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Η "ετοιμότητα" σας "κύριοι" υπευθυνοανεύθυνοι αναδεικνύεται σε όλο της το μεγαλείο στην παρακάτω εικόνα.
Καληνύχτα.
αυτη πονεσε τρομερα![]()
![]()
![]()
Προσπαθουσα σημερα να καταλάβω πως ειναι δυνατον να νιωθω τοση στεναχωρια που "εχασα" κατι που δεν ειχα ποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
.....την τελευταία φορά που είχα έρθει στο Δέλεαρ θυμάμαι μίλαγα με τον gcrook για την Πάρνηθα και το πόσο όμορφα είναι/ήταν εκεί πάνω.Ο Γιώργος δεν είχε πάει ποτέ όπως μου πε, και πάνω στην κουβέντα είπαμε να κανονίσουμε κάποια φορά μια συνάντηση τύπου ''Καλοπούλα'' στην Πάρνηθα.
![]()
Γιώργο ίσως να 'σαι και τυχερός που δεν ανέβηκες ποτέ , όσοι ζήσαμε και αγαπήσαμε το μέρος πονάμε...![]()
![]()
![]()
Καταλαβαινω πως νιωθετε εσεις που αγαπησατε το βουνο.
Δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση σας παιδες.
Υ.Γ Το απογευμα μιλησα με εναν φιλο μου πυροσβεστη (οχι δεν τον λενε Ορεστη...βλακ χιουμορ)![]()
Ακουστε παιδια τι μου ειπε να μεινετε καγκελο.
Μου ειπε οτι οι πυροσβεστες σε κατασταση αναγκης αν υπερβουν το κανονικο ωραριο τους που ειναι δεκαεξαωρο, και κανουν π.χ αλλη μια βαρδια οχταωρη, για αυτη την βαρδια πληρωνονται μονο 20 ευρω, που ειναι ξεφτιλισμενο ποσο για 8 ωρες πολυτιμης και σκληρης δουλειας, που θα μπορουσαν να προσφερουν σε καταστασεις εκτακτης αναγκης σαν την χθεσινη.
Και το να παλευεις ενα 24ωρο σερι με τις φλογες για αλλα 20 ευρω ειναι αυτοθυσια.
Ε λοιπον χθες πολλοι θελησαν να αυτοθυσιαστουν...και η Υπηρεσια τους τους ΕΔΙΩΞΕ να πανε στα σπιτια τους για 20 καλωγαμημενα ευρω.Και οι μαλακες οι πολιτικοι ειχαν το θρασος να εμφανιστουνε χθες.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
οσο παει ποναει πιο πολυ
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
..
Και εκει που νομιζα οτι η Μ@Λ@ΚΙ@ μας εχει πιασει ΠΑΤΟ πλεον, εκει που σκεφτομουν το ποσο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ λαος ειμαστε, ηρθε κατι να μου δειξει οτι εκανα λαθος: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
Μεσα σε ολο αυτο το χαμο, εμφανιστηκε ενα VW Beetle διαφημιστικο της Red Bull, με τα χαζοχαρουμενα γκομενακια μεσα με το βυζι κ το μπουτι εξω, και βγηκαν εξω μεσα στην καλη χαρα και αρχιζαν να μοιραζουν Red Bull!
Καπου εκει εγω δεν αντεξα αλλο... Πηγα πιο περα και εκλαιγα...απορω πως συγκρατηθηκες ρε φιλε .........πραγματικα ,πως δεν εκανες εγκλημα ?
αλλα δεν προκειται να γινει και τιποτα ........ολοι στα κρεμαστα τους ...........μεζονετα εχω ,εξοχικο εχω ,σκαφος εχω ,γυναικα εχω,μερσεντες εχω και γκομενα , .............πιτσα -κοκα κολα και βλεπω φωτιες στην τι βι ......στα γουστα ειμαι ...........:ZZZ: :ZZZ:
Μεταφορά απο την ιστοσελιδα της Ελευθεροτυπίας.
Τα λόγια τα μεγάλα
«Φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, εφαρμόζουμε το εθνικό σχέδιο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών»
Κ. Καραμανλής 13/3/2007
«Είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά θα τα καταφέρουμε, θα γλιτώσουμε το μπλακ άουτ»
Δημ. Σιούφας 28/1/2007
και το άρθρο (με μικρές διορθώσεις για να μην προσδοθεί κομματικός χαρακτήρας)
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 4 μήνες πριν δήλωνε ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος
Δυστυχώς... εκαήκαμεν
Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ
Μπλακ άουτ και ανεξέλεγκτες πυρκαγιές δείχνουν για μία ακόμη φορά πόσο γυμνός είναι ο βασιλιάς. Η ΔΕΗ έδειξε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. Ο κρατικός μηχανισμός, έκπληκτος και αδύναμος μπροστά στις καταστροφές που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα, αποδείχθηκε εγκληματικά λίγος.
Και όμως! Ηταν μόλις πριν από τέσσερις μήνες που ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής δήλωνε από το Μαξίμου ότι το Εθνικό Σχέδιο για τις δασικές πυρκαγιές φέτος θα μπει σε εφαρμογή νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Η παρέμβασή του έγινε μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε στις Βρυξέλλες για τις κλιματικές αλλαγές. Συγκάλεσε σύσκεψη της Κυβερνητικής Επιτροπής και αφού οι αρμόδιοι υπουργοί του τον βεβαίωσαν για την κρατική ετοιμότητα βγήκε και έκανε δηλώσεις ο ίδιος για να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα.
Και μια μικρή λεπτομέρεια: Λίγες ημέρες πριν, την 1η Μαρτίου, είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο των αμαρτωλών ομολόγων. Το σημερινό τραγικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η σύσκεψη έγινε με έναν επικοινωνιακό στόχο και μόνο, τον αντιπερισπασμό, για να αλλάξει την ατζέντα. Γιατί αν είχαν ουσία τα όσα συζητήθηκαν και όντως υπήρχε σχέδιο, δεν θα ήταν στο σκοτάδι η μισή Ελλάδα, ούτε οι φωτιές θα έκαιγαν την Ελλάδα.
Χθες ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος επιχειρούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, το ίδιο και ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας. Τριάμισι χρόνια της «νέας διακυβέρνησης» καταγράφουν αλλεπάλληλα φάουλ:
1 Οι δεσμεύσεις μοιάζουν με γράμμα κενό. Στη θεωρία οι... κυβερνώντες είναι καλοί. Στην πράξη, όμως, χωλαίνουν. Δηλώνουν πανέτοιμοι, όταν όμως έρχεται η ώρα να εφαρμόσουν τα σχέδια αντιμετώπισης κρίσεων αποδεικνύεται ότι σε κρίση βρίσκονται οι ίδιοι.
2 Υπάρχει σαφής αδυναμία συντονισμού και αλληλοκάλυψης μεταξύ των υπηρεσιών. Παίζουν το παιχνίδι «χαλασμένο τηλέφωνο», «απόψε αυτοσχεδιάζουμε» εις βάρος των πολιτών.
3 Υπάρχει ανεπάρκεια υπουργών και κρατικών αξιωματούχων, αλλά δεν ιδρώνει το αφτί κανενός διότι η «παραίτηση» απουσιάζει από το λεξιλόγιό τους. Πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι και βεβαίως ... ποτέ οι ίδιοι.
4 Ούτε τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Η πολύπαθη ΔΕΗ κατέγραψε και άλλα «ανδραγαθήματα» στο ενεργητικό της. Το περιβόητο 48ωρο μπλακ άουτ σε Ιθάκη και Κεφαλονιά δεν έγινε αφορμή για να μετρήσει τις πληγές της. Τα βήματα που κάνει είναι είτε σημειωτόν είτε προς τα πίσω. Το ίδιο και η περιβόητη Πολιτική Προστασία. Η καμένη Χαλκιδική γρήγορα ξεχάστηκε!
5 Μεγαλόπνοες οι στρατηγικές του Κώστα Καραμανλή να μετατρέψει την Ελλάδα σε διεθνή ενεργειακό κόμβο με τις συμφωνίες που κάνει με τον Πούτιν, τον Ερντογάν και τους Ιταλούς για τους αγωγούς που θα περνάνε από το έδαφός μας. Οταν, όμως, υπάρχει αδυναμία διαχείρισης της καθημερινότητας του πολίτη, τα «μικρά» πνίγουν και τα μεγάλα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες