Και πισω θα μεινει....
Οτι εχει γραφτει, ειναι περι ενος κινητηρα V-2 750, o οποιος αποδιδει σαν in-line-4 600
Να το χ@σω αν ειναι ο κινητηρας να μην εχει νευρο
Eπισης, απο τεστ, τα φρενα δεν λενε και τιποτα
Καλυτερα ducati s2r 800 αν θες V-2
Eνα test ride θα μας πεισει, αλλα τα παραπανω εχουν γραφτει απο διαφορα περιοδικα, και οχι ενα
Να φροντισουμε να φαμε πιο πολυ φοσολαδα αν σου αρεσει να ερχεσαι απο πισω.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Έρχεται με φόρα...απο πίσω ε![]()
Που ξερεις..μπορει να σου αρεσει και να μενεις πισω.![]()
Υ.Γ Κατσε να κυκλοφορησει καλα-καλα να δουμε τι καστανο ειναι και τουτο το Σιβερ:wacko:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να φροντισουμε να φαμε πιο πολυ φοσολαδα αν σου αρεσει να ερχεσαι απο πισω.
Αυτά είναι, κάντε και ειδική προετοιμασία για να του κλάσετε τα @@. Φασολάδα και γίγαντες...
Εμαθες ενα μηχανακι και το πιπιλας συνεχειαΑρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Αυτά είναι, κάντε και ειδική προετοιμασία για να του κλάσετε τα @@. Φασολάδα και γίγαντες...
Ρε φιλε καταλαβαινεις οτι αν το μοτερ αποδιδει οπως σου ειπα, θα ειναι Γ.Τ.Π.Κ.?
Έτσι έτσι, τσούζουν τόσο πολύ τα καλούδια του και το design του που αρχίσαμε τώρα τα ΑΝ το μοτέρ του είναι έτσι, ΑΝ τα φρένα του είναι αλλιώς και δεν συμμαζεύεται. :rotflmao:
Απλά κύριοι το μηχανάκι είναι μπροστά. Αν δεν αποδειχθεί και μπουρδ@λο στις ζημιές θα πουλήσει καλά.
Εμ βεβαια αλλωστε εσυ το εχεις οδηγησει και εχεις αποδειξει τα ''καλουδια'' του ποσο καλα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Έτσι έτσι, τσούζουν τόσο πολύ τα καλούδια του και το design του που αρχίσαμε τώρα τα ΑΝ το μοτέρ του είναι έτσι, ΑΝ τα φρένα του είναι αλλιώς και δεν συμμαζεύεται. :rotflmao:
Απλά κύριοι το μηχανάκι είναι μπροστά. Αν δεν αποδειχθεί και μπουρδ@λο στις ζημιές θα πουλήσει καλά.![]()
Παρότι είμαι πορωμένος Tuonάκιας και γουστάρω τρελά τα περισσότερα Aprilia , το shiver , σχεδιαστικά μου προκαλεί απέχθεια
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αυτο ειναι που θελω να πωΑρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Παρότι είμαι πορωμένος Tuonάκιας και γουστάρω τρελά τα περισσότερα Aprilia , το shiver , σχεδιαστικά μου προκαλεί απέχθεια
Το tuono ειναι φοβερο εργαλειο, και με φοβερο κινητηρα, αλλα στο shiver ΛΕΝΕ οσοι το οδηγησαν, οτι το μοτερ καθε αλλο απο V-2 θυμιζει
Φανταστειτε ενα μοτερ το οποιο ουτε τραβαει απο χαμηλα σαν δικυλινδρο, ουτε ξεσπαει ψηλα σαν τετρακυλινδρο
Ξενερα δεν θα ειναι?
H GONOMI MOY EINAI PWS EINAI TO PIO APOTIXIMENO MIXANAKI K SE GENIKES GRAMES KAKIA KATIGORIA K DEN PAEI BIMA TO PIO ARGO STIN KATIGORIA TOYΑρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Πάντως το θεμα με τα Ζ ειναι οτι ειναι ενα μηχανακι χωρις χαρακτηρα για εμενα, και οι περισσοτεροι αναβατες του σιγουρα πριν απο το Ζ ειχανε κανενα παπιο σκουτερ φτιαγμενο....
I you know what i mean
O KOΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ!!!:a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm lc4 620
H GONOMI MOY EINAI PWS EINAI TO PIO APOTIXIMENO MIXANAKI K SE GENIKES GRAMES KAKIA KATIGORIA K DEN PAEI BIMA TO PIO ARGO STIN KATIGORIA TOY
Θελεις να ακουσεις και την δικια μου ΓΟΝΩΜΗ?
![]()
![]()
Μαλλον ασε, θα στην πω τωρα
ΓΟΝΩΜΗ μου λοιπον, ειναι οτι εισαι ενας ασχετος καγκουρας, που μου εχεις βαλει και τα σκαλισμενα ΣΛΙΚ και νομιζεις οτι θα βρεις προσφυση για να στριψεις
Αλλα ετσι κι αλλιως δεν πρεπει να εχεις και σχεση με το αθλημα, γιατι εξω απο τις καφετεριες εχει μονο ευθειες
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm lc4 620
H GONOMI MOY EINAI PWS EINAI TO PIO APOTIXIMENO MIXANAKI K SE GENIKES GRAMES KAKIA KATIGORIA K DEN PAEI BIMA TO PIO ARGO STIN KATIGORIA TOY
ποιο αλλο ειναι στην κατηγορια του???????
δλδ
στα κυβικα του
στο στυλ του (γυμνο η μπικινι)
στην τιμη του?
δε ξερω θελω να μαθαινω απο γνωστες απαντησε μου σε παρακαλω
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
To Shiver :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ποιο αλλο ειναι στην κατηγορια του???????
![]()
και? ειναι πιο γΛηγορο ???? το εχεις οδηγησει?εχουν γινει συγκριτικα ? βαλαν το το Ζ με το shiver ?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
To Shiver :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
μηπως εισαι αεκ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το Shiver που το οδηγησα οντως του ελλειπε το νευρο για V-2 κινητήρα