Αν και είμαστε στις διαμάχες εμένα μ'έπιασε το καλό μου και θα πάω λίγο κόντρα στην κατηγορία..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Κορίτσια...δεν θέλω να ακουστώ λίγο κάπως εδώ πέρα...αλλά δεν ήμαστε ίσα κι όμοια ναούμε...
Άαααλλα καλά οι άντρες λοιπόν, άαααλλα καλά οι γυναίκες (κι οι δυο μαζί το τέλειο ζευγάρι)![]()
Χωρίς τις γυναίκες τι θα κάναμε ωρέ ; Παρατηρήστε τις ! Ειλικρινά, κοιτάξτε πίσω απ'την επιφάνεια (ίσως χρειαστεί το βλέμμα να διαπεράσει και τον στόκο/μακιγιάζ, μεμονωμένες περιπτώσεις-πολύ καλοσύνη μ'έπιασε)
Αν καταφέρετε να τις κοιτάξετε πιο βαθιά θα τις εκτιμήσετε για πάρα πολλά πράγματα που εμείς οι άντρες θα ζηλεύαμε να τα πιάναμε στο ελάχιστο. Ένα θα πω, πονηράδα ! Θεωρούμε τους εαυτούς μας πονηρούς ; Ε ρε κούνια που μας κούναγε.. γυναίκα=γάτα τέλος !
Ο άντρας ο σωστός θα εκτιμήσει τις ικανότητές τους και θα πράξει όπως αρμόζει στην κάθε περίπτωση, άμα νομίζουμε ότι μπορούμε να τις παίξουμε στα πεντοδάχτυλά μας είμαστε γελασμένοι, μας έχουνε χαλαρά κύριοι. Μιλάω γενικά βέβαια, ξέρω πολύ καλά πως αυτό δεν ισχύει 100% αλλά καλό θα είναι να το βάλουμε στο μυαλό μας και να μην αφήνουμε την (κουτο)πονηριά μας να μας αφήνει εντελώς λάσκα.. το χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις φίλησέ το λένε !
Εκτιμήστε τις για να σας εκτιμήσουν, χωρίς αυτές είναι δύσκολη η ζωή ( εγώ πάντως Ελτοντζώνης δεν γίνομαι να το ξέρετε):rotflmao:
Άντρας που στηρίχτηκε πάνω σε σωστή γυναίκα πέτυχε πολλά
Άντρας που στηρίχτηκε πάνω σε λάθος γυναίκα τά'χασε όλα
Ηθικό δίδαγμα ;
Δείξτε τους σεβασμό, είμαστε άντρες και είναι γυναίκες, υπάρχουμε και υπάρχουνε κι είμαστε πλασμένιοι ο ένας για τον άλλο ΤΕΛΛΛΟΣ !![]()
:rotflmao::rotflmao: