Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 157 από 157

Θέμα: Είναι όντως για πέταμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Ρε Γιάννη εδώ δε τον κράζουμε γιατί είναι Χαρλεάς...
    Αλλά γιατί προσπαθεί να θεοποιήσει τις Χάρλευ σε όλους τους τομείς!
    ....
    Δε μπορείς να μιλάς για Χάρλευ και επιδόσεις ή για χάρλευ και στρίψιμο και να τα συγκρίνεις άμεσα με ένα Supersport!
    ....
    Μετά δε μπορείς να πείς σε κάποιον που έχει μπεί 10 φορές πίστα και έχει γράψει τους απίστευτους χρόνους οτι είναι λάθος ο τρόπος που στρίβει και να οδηγείς Χάρλευ..!
    ...
    σε αυτό μαζί σου, ναι!
    η ένσταση μου ήταν στο ότι σχημάτισα την εντύπωση πως το κράξιμο έπεφτε λόγο χαρλευ απλα. Ισως έκανα λάθος και δεν διάβασα προσεκτικά, αλλά ακόμα και έτσι, η συγκεκριμένη άποψη μου παραμένει!
    Αλλά σε αυτό που λες τώρα, οκ!

edit : αν και δεν νομίζω οτι προσπαθεί να θεοποιήσει τις χαρλευ, κάπου έγραψε για τα + των SS κλπ (όφουυυυυ, βαριέμαι να ξαναδιαβάζω πισω σελίδες και να κάνω quote ...), νομιζω οτι εχει ενα ιδιαίτερο τρόπο γραφής, που είναι ευκολα παρεξηγίσιμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    σε αυτό μαζί σου, ναι!
    η ένσταση μου ήταν στο ότι σχημάτισα την εντύπωση πως το κράξιμο έπεφτε λόγο χαρλευ απλα. Ισως έκανα λάθος και δεν διάβασα προσεκτικά, αλλά ακόμα και έτσι, η συγκεκριμένη άποψη μου παραμένει!
    Αλλά σε αυτό που λες τώρα, οκ!

edit : αν και δεν νομίζω οτι προσπαθεί να θεοποιήσει τις χαρλευ, κάπου έγραψε για τα + των SS κλπ (όφουυυυυ, βαριέμαι να ξαναδιαβάζω πισω σελίδες και να κάνω quote ...), νομιζω οτι εχει ενα ιδιαίτερο τρόπο γραφής, που είναι ευκολα παρεξηγίσιμος
    Σε έχω φίλο...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    νομιζω οτι εχει ενα ιδιαίτερο τρόπο γραφής, που είναι ευκολα παρεξηγίσιμος
    κι εγώ άμα αρχίσω και ξεπατηκώνω τον Ζουράρι, να δεις πόσο περίεργος θα σου φανώ.....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    κι εγώ άμα αρχίσω και ξεπατηκώνω τον Ζουράρι, να δεις πόσο περίεργος θα σου φανώ.....
    μα για κάνε μια προσπάθεια!

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Μετά δε μπορείς να πείς σε κάποιον που έχει μπεί 10 φορές πίστα και έχει γράψει τους απίστευτους χρόνους οτι είναι λάθος ο τρόπος που στρίβει και να οδηγείς Χάρλευ..!

Mπορείς και παραμπορείς.
    Δεν ξέρεις τι κρύβει στο γκαράζ του ένας Harleas
    Και το ότι έσκασες τα χρήματα σου για να πάρεις sportbike σε κάνει sportbike owner, όχι sportbike rider...
    Εδώ την έχουμε δει όλοι Valentinoi Rossιδες...πάει η κάθε η κουτσή μαρία και αρπάζει μία μηχανή 180 αλόγων και πάει και σκοτώνεται...
    Δεν ξέρω...ίσως κάνω και λάθος..ίσως δεν σκοτώνονται οι μισοί απο δάυτους.

Στο βιντεάκι αυτό είναι εμφανές ότι οι riders κρεμάνε γόνατο και πετάνε πωπό έξω ενώ το στήθος και το κεφάλι δεν προεξέχουνε.

Δεν ήθελα να θίξω κανέναν απο το βιντεάκι αυτό, γαμάτοι είναι. Κάνω λάθος όμως για την παρατήρηση μου? Για το βάρος? Δεν ξέρω...ίσως πρέπει να σκάσω προκαταβολή για GSXR1000 και μετά να ξανάρθω.

Και έχω δει κουλάδι με R1 να τρώει ψώλιασμα σε πίστα απο...

...

Βαρκαντέρο...

και ας έπαιρνε και τις τρελές κλίσεις.
    Μιλάμε για τρελό ψώλιασμα όμως.

Δεν θεοποιώ τις Harley σε όλους τους τομείς...φυσικά δεν έχει τις τελικές και τις επιταχύνσεις και το στρίψιμο μίας supersport.

Εγώ την την υπερασπίζομαι γιατί προσπαθώ να σας αλλάξω το μυαλό. Και νομίζω ότι έχω μιλήσει με στοιχεία και συγκριτικά. Γιατί έχουνε και αυτές οι μηχανές τα πλεονεκτήματα τους.

Υπενθύμιση:Την VR1000 την έχω δει απο κοντά.

Καλό Σαββατοκύριακο...

...σας έχω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Mπορείς και παραμπορείς.
    Δεν ξέρεις τι κρύβει στο γκαράζ του ένας Harleas
    Και το ότι έσκασες τα χρήματα σου για να πάρεις sportbike σε κάνει sportbike owner, όχι sportbike rider...
    Aν μιλάς σε προσωπικό επίπεδο... θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου εκτός απο owner και sportbike rider...

Καλό Σαββατοκύριακο...

Kαλές διακοπές!

...σας έχω
    Στον ύπνο σου!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Στο βιντεάκι αυτό είναι εμφανές ότι οι riders κρεμάνε γόνατο και πετάνε πωπό έξω ενώ το στήθος και το κεφάλι δεν προεξέχουνε.

Δεν ήθελα να θίξω κανέναν απο το βιντεάκι αυτό, γαμάτοι είναι. Κάνω λάθος όμως για την παρατήρηση μου? Για το βάρος? Δεν ξέρω...
    δεν μπορείς να πεις αν είναι λάθος. Στο κάτω κάτω υπάρχουν αρκετοί αγωνιζόμενοι (ακόμα και στα motogp και στα WSBK) που έχουν αυτή τη στάση σώματος

Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι Κανενασ Για Μικρη Βολτιτσα
    από x-rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 10:27
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 22:01
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις