Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 239

Θέμα: 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    KI AYTO ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........

Τόσα χρόνια........περιμένω νά άνεβεί τό ποσοστό.......ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ.........

Ρέ παιδιά πώς μπορώ νά γίνω κάτοικος Λειψών....???????

CONKARΚ

Άμα θές ........ΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..........
    πάνε σέ εναν άπό αύτούς τούς τρείς πού θά μπούνε...........
    Γιατί οί άλλοι μέ τό 0,2 καί τό 0,5...........
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥΣ.......!!!!!!!!

Όσο γιά τήν άποχή φίλε μου.........ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ........
    ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ...........
    Τρίβουν τά χέρια τους.........!!!!!!!

Η ΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ..........καί στίς Η.Π.Α. μέ τό 50%-60% ΑΠΟΧΗΣ..!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..........μέ τό 40%.......!!!!!!!!!!

Μόνο ένέργειες τύπου Λειψών καί ένός χωριού τής Λακωνίας πού διάβασα
    σήμερα........
    ΤΣΟΥΖΟΥΝ..........
    Καί τσούζουν .........ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ.............
    άλλά τούς τσούζει............
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.....................καί φοβούνται μπάς
    καί ξυπνήσουν......!!!!!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Είναι η 2η φορά που με κρίνεις ευθέος χωρίς να με ξέρεις και παρεξηγείς και την θέση μου και αυτά που λέω . ξανά διάβασε και αν γουστάρεις μπορούμε και να τα πούμε και πρόσωπο με πρόσωπο αν και νομίζω πως είναι χαμένος χρόνο . λυπάμαι που το λέω αλλά δεν διακρίνω διάλογο. όσο για το τι ψηφίζω , απλά τίποτα γιατί δεν είμαι τις λογικής το λιγότερο κακό. Σκέψου ότι με την χαμένη ( προσωπική άποψη ) ψήφο σου ουσιαστικά ενισχύεις τα δυο μεγάλα λαμογια . ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
    Σκέψου και αυτό 50% αποχή ή αυτό 60% ή καλύτερα αυτό 100% για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν πλέον να μας κοροϊδεύουν

My friend marulis, πώς την είδες ότι σε κρίνω με τόσα "αν" που βάζω στα ερωτήματα! Χαμένος χρόνος δεν είναι ποτέ η συζήτηση μεταξύ μας. Οποτε γουστάρεις μηχανόβολτα και φραπόγαλο ή μπυρόνια, μαζί σου.
    Συμφωνώ με την αντίθετη λογική σου του λιγότερου κακού,επειδή κάτι τέτοιο δεν υφίσταται ως δίλλημα. Το "κακό" είναι ΕΝΑ. Δεν έχει ιεραρχία.
    Το θετικό είναι ότι είσαι απ'τους μή φανατικούς, κι έτσι βλέπεις καθαρά ότι αυτοί οι κύριοι μας εμπαίζουν.
    Οσο για την αποχή, σου απάντησε ο συνάδελφος iriniaa. Ομως, με τη δική σου ώριμη σκέψη, τί θα βλάψει πιο πολύ το κατεστημένο; Ενα τρία τοις εκατώ αποχής, ή το ίδιο ποσοστό στον Λεβέντη, να μπει στη βουλή απροσδόκητα,(χωρίς χρηματοδότηση,χωρίς αφίσες,χωρίς παρουσίαση απ'όλα τα πολιτικά πάνελς των μεγάλων καναλιών),και από ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗ ΒΟΥΛΗ να τους ζητάει απ'όλους το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; ή ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ που προκατέθεσα; Νομίζω ότι η απάντηση είναι εύκολη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω ομως Κυριος εεε?

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Όσο γιά τήν άποχή φίλε μου.........ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ........
    ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ...........
    Τρίβουν τά χέρια τους.........!!!!!!!
    Η ΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ..........καί στίς Η.Π.Α. μέ τό 50%-60% ΑΠΟΧΗΣ..!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..........μέ τό 40%.......!!!!!!!!!!
    Δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σου , η αποχή δεν είναι λύση. Το ξέρω όπως και ότι το δικαίωμα ψήφου είναι κατάκτηση η οποία κερδήθηκε με αγώνες και αίμα και είναι η μόνη ειρηνική κατάθεση του λαού . όμως δεν μπορώ να ψηφίσω το μικρότερο κακό , απλά δεν μπορώ . με πικραίνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει υποψήφιος που να σέβομαι έστω κι αν δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί του . μακάρι να βρεθεί άνθρωπος ικανός να τον ακολουθήσω . έως τότε θα αποδέχομαι την απόφαση της <<πλειοψηφίας>>

ΥΓ. κάποιος είπε : αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο θα ήταν παράνομες . μακάρι να έκανε λάθος

Ένας απογοητευμένος πολίτης
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    My friend marulis, πώς την είδες ότι σε κρίνω με τόσα "αν" που βάζω στα ερωτήματα! Χαμένος χρόνος δεν είναι ποτέ η συζήτηση μεταξύ μας. Οποτε γουστάρεις μηχανόβολτα και φραπόγαλο ή μπυρόνια, μαζί σου.
    Συμφωνώ με την αντίθετη λογική σου του λιγότερου κακού,επειδή κάτι τέτοιο δεν υφίσταται ως δίλλημα. Το "κακό" είναι ΕΝΑ. Δεν έχει ιεραρχία.
    Το θετικό είναι ότι είσαι απ'τους μή φανατικούς, κι έτσι βλέπεις καθαρά ότι αυτοί οι κύριοι μας εμπαίζουν.
    Οσο για την αποχή, σου απάντησε ο συνάδελφος iriniaa. Ομως, με τη δική σου ώριμη σκέψη, τί θα βλάψει πιο πολύ το κατεστημένο; Ενα τρία τοις εκατώ αποχής, ή το ίδιο ποσοστό στον Λεβέντη, να μπει στη βουλή απροσδόκητα,(χωρίς χρηματοδότηση,χωρίς αφίσες,χωρίς παρουσίαση απ'όλα τα πολιτικά πάνελς των μεγάλων καναλιών),και από ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗ ΒΟΥΛΗ να τους ζητάει απ'όλους το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; ή ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ που προκατέθεσα; Νομίζω ότι η απάντηση είναι εύκολη.
    Θα σε στενοχωρήσω , για την επιλογή σου δεν έχω την ίδια άποψη , δεν βλέπω την Ε.Κ σωσία , αντίθετα μάλιστα αυτό που βλέπω είναι έναν ακόμα αρχηγό . όταν βλέπεις τους πολίτικους αρχηγούς όλων των κομμάτων να ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα συνεργαστούν σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας σημαίνει ότι έχουν χεσμενες της εκλογές και αν οι πολίτες δεν έβγαζαν αυτοδύναμη κυβέρνηση θα έπρεπε ο νόμος να τους υποχρέωνε να συνεργαστούν , αυτό σημαίνει λαϊκή κυριαρχία .
    + 1000 απλή αναλογική, όποιο κόμμα το κάνει (όχι επειδή θα χάσει της εκλογές ) θα κερδίσει των σεβασμό μου
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Ενας γνωστός μου θα ψηφίσει δαγκωτό Παπαθεμελή!

Μήπως ξέρεις γιατί ο Παπαθεμελής ήταν στο ντι μπεητ. Αν τα κόμματα εκτός βουλής πιάσουν 7% το πρώτο κόμμα με 40,0% παίρνει 152 έδρες. Αν είναι δυνατόν

Και αναφορικά , είμαι νομίζω απ’ τους ελάχιστους που παρακολούθησε τα10’ όλων των κομμάτων

Ένας απογοητευμένος πολίτης
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος

Τελικά απαντήθηκε τουλάχιστον η απορία μου! Εμμέσως πλην σαφώς! Να ευχηθώ κι εγώ σ’αυτούς που έχουν κάτι μέσα στο στόμα τους, να συνεχίζουν να το απολαμβάνουν.
    Κρίμα που τους εμποδίζει να μιλήσουν και εκδηλώνουν τα κόμπλεξ τους στο πληκτρολόγιο.

Προς conkark.
    Φίλε σου το λέω με τη μέγιστη ειλικρίνια και σοβαρότητα. Η ειρωνική διάθεση που δείχνεις στο σχόλιο που κάνεις για τον Παπαθεμελή, ταιριάζει πολύ περισσότερο δίπλα στο όνομα του ανθρώπου που ηγείται του κόμματος, το οποίο υποστηρίζεις. Κι αυτή η άποψη δεν είναι μόνο δική μου. Κάνε αν θέλεις μια σύντομη έρευνα γύρω σου ώστε να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές. Μου κάνει εντύπωση αν σε εκπλήσσει αυτό που σου λέω! Είμαι κατά κάθε κοροϊδίας, ειρωνίας και υποβιβασμού οποιουδήποτε πολιτικού, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν την εικόνα που έχει εμφυτεύσει ο τύπος για τον αρχηγό σου στη συνείδηση της πλειοψηφίας, είσαι ο τελευταίος που θα περίμενε κανείς να υποπέσει στο συγκεκριμένο ατόπημα!

Παλαιό μέλος

ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙΑ............

τί θά κάνει.......??????

Βοήθεια μας........ό κύριος μεθ'ήμών........

Άπό πού πήρε άραγε ό Παπαθεμελής τό 0,6%.......καί πού ...ΠΗΓΕ ΑΥΤΟ....????
    Καί τό 31% ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ...???????

Τι λέγαμε...;

"ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ"

Θα έσκαγα αν δε το'λεγα!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Τι λέγαμε...;

"ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ"

Θα έσκαγα αν δε το'λεγα!!!

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.............

Πάρε τήν πόρτα καί φύγε........!!!!!!!!!

Κι άπό αύριο κουράγιο........τέσσερα χρόνια δέν είναι πολλά.....ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...!!

...........

Τόσα χρόνια........περιμένω νά άνεβεί τό ποσοστό.......ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ.........
    ΑΝΈΒΗΚΕ ΒΡΕΕΕ
    το 32% (μαζι με τα λευκά) δεν σ'αρέσει:?????D

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ΑΝΈΒΗΚΕ ΒΡΕΕΕ
    το 32% (μαζι με τα λευκά) δεν σ'αρέσει:?????D

ΠΕΡΙΜΕΝΕ.............ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ...........

Στό 34,1% τής έπικράτειας...........

Σάρωσε ο στρατηγός άνεμος στην Πελοπόνησο.Τί να πω;Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει τελικά.Περαστικά μας και καλή μας χώνεψη
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Τελικά απαντήθηκε τουλάχιστον η απορία μου! Εμμέσως πλην σαφώς! Να ευχηθώ κι εγώ σ’αυτούς που έχουν κάτι μέσα στο στόμα τους, να συνεχίζουν να το απολαμβάνουν.
    Κρίμα που τους εμποδίζει να μιλήσουν και εκδηλώνουν τα κόμπλεξ τους στο πληκτρολόγιο.

Προς conkark.
    Φίλε σου το λέω με τη μέγιστη ειλικρίνια και σοβαρότητα. Η ειρωνική διάθεση που δείχνεις στο σχόλιο που κάνεις για τον Παπαθεμελή, ταιριάζει πολύ περισσότερο δίπλα στο όνομα του ανθρώπου που ηγείται του κόμματος, το οποίο υποστηρίζεις. Κι αυτή η άποψη δεν είναι μόνο δική μου. Κάνε αν θέλεις μια σύντομη έρευνα γύρω σου ώστε να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές. Μου κάνει εντύπωση αν σε εκπλήσσει αυτό που σου λέω! Είμαι κατά κάθε κοροϊδίας, ειρωνίας και υποβιβασμού οποιουδήποτε πολιτικού, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν την εικόνα που έχει εμφυτεύσει ο τύπος για τον αρχηγό σου στη συνείδηση της πλειοψηφίας, είσαι ο τελευταίος που θα περίμενε κανείς να υποπέσει στο συγκεκριμένο ατόπημα!

My friend, δεν περίμενα πως ο Παπαθεμελής έχει τόσο ένθερμους υποστηρικτές, εν πρώτοις.Κατά δεύτερον, ποιός σου είπε ότι σε δικαιώνει το να μιλάς για τη "συνείδηση"της πλειοψηφίας, όταν αυτή η πλειοψηφία έβγαλε το σύνηθες εκλογικό αποτέλεσμα του νεποτισμού, του συντηρητισμού, του κονφορμισμού, του ακροδεξισμού,της προσωρινής ψήφου, και ξανατοποθέτησε στο βάθρο της πρωθυπουργίας εκείνον που άφησε ανοχύρωτα δάση στο έλεος του κάθε σχιζοφρενή, των λαμόγιων κατασκευαστών, και τωνπρακτοριλικιών, και έκαψαν τη μισή Ελλάδα, και δεκάδες συνανθρώπους μας! Αυτό εσύ το ονομάζεις "συνείδηση της πλειοψηφίας"; Ποιά συνείδηση μπορεί να έχει αυτός ο λαός που έχει διαφθαρεί στη βάση του ως το κόκκαλο, απ'τα τηλεοπτικά σκουπίδια που τον ταϊζουνε δεκαετίες τώρα; Αλλο επιχείρημα: ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ! Ποιός σου είπε ότι το δίκιο το έχουν οι πολλοί; Αντίθετα-ως γνωστόν- αυτός ο λαός έχει τη κυβέρνηση που του αρμόζει. Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Αν βγάλεις τις παρωπίδες και τη μουτσούνα θα μπορέσεις να δεις τα τεκταινόμενα στη πραγματική τους διάσταση my friend. Στην εποχή μου στο φοιτητικό κίνημα πρυτάνευε η αριστερά και το ροκ, διότι υπήρχε αμφισβήτηση της νεολαίας απέναντι στη σαπίλα του δεξιού κατεστημένου. Τώρα στους φοιτητές βασιλεύει η δεξιά και το σκυλάδικο. Πού είναι η αμφισβήτηση και η επανάσταση του νεαρόκοσμου σήμερα, που είναι ίδιον της νεαρής ηλικίας;Σύμπραξη με τη κυβέρνηση που θα κάνει τη γενιά τους πτυχιούχους των 680€, και σύνταξη στα 75 και αν...!
    Επεξήγηση: Ο Παπαθεμελής ήταν χρόνια στο Πασόκ, και αν θυμάσαι διετέλεσε και υπουργός παιδείας που έβαλε χέρι στα ωράρια των νυχτερινών κέντρων, και συγκεντρώθηκε σύσσωμη η νεολαία να διαμαρτυρηθεί στο Σύνταγμα, και οι γκόμενες έβγαζαν τα σουτιέν τους στον αέρα, και τον χλεύαζαν βγάζοντας αυτοσχέδια ειρωνικά στοιχάκια, και γελούσε μαζί του και το ποικιλόχρωμο ερίφιο,(μετάφραση: το παρδαλό κατσίκι)!...Κατόπιν, μεταπήδησε στη δεξιά, και τελευταία θέλησε να κάνει και δικό του κόμμα, κι από κει που είχε συνηθίσει να τρώει με δέκα μασέλες στη βουλή, τη κρατική χρηματοδότηση, χωρίς να τη καταγγέλει ως "τίμιος πολιτικός", αλλά και χωρίς ουδέποτε να καταγγέλει τα διπλανά του λαμόγια με τις διαπλοκές, τα πήρε απ' τη ΝΔ προφανώς για να κόψει τους ψήφους του Καρατζαφέρη. Ε, με συγχωρείς, αλλά ένα τέτοιο άτομο είναι για γέλια, και ουδόλως σεβασμό μπορεί να εμπνεύσει.
    Ο Λεβέντης πάντοτε παρέμεινε πιστός στις απόψεις που διέδωσε πριν 16 χρόνια. Γιατί; Διότι τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και σήμερα, αφού κανένας πολιτικάντης δεν τα έλυσε.
    Αλλά η τηλεόραση, θέτει τα must και τα in, βλέπεις, και σύμφωνα με αυτά κατευθύνει τον λαό να γελάει με το σωστό, και να θεωρεί σοβαρό και σωτήρα όσους τον εμπαίζουν με τις συντάξεις, με την ανεργία, με τη παράνομη δόμηση, με τις αφύλακτες δασικές εκτάσεις, με την αγοραία εκπαίδευση ...και με το τσιφτετέλι που και καλά του το πασάρουν για γνήσιο λαϊκό ΕΛΛΗΝΙΚΟ τραγούδι!
    Ο πολιτικός άντρας δεν πρέπει να είναι εν δυνάμει χλευαζόμενος για το πόσο όμορφος είναι, αλλά να αξιολογείται από τη βαρύτητα εκείνων των ιδεών που ευαγγελίζεται και πρεσβεύει.
    Με αγάπη στον εκλεκτό συνάδελφο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF