ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ X CRYPTON, ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΞΑΤΜΗΣΗ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ X CRYPTON, ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΞΑΤΜΗΣΗ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ?
soraios
Όχι!Να φτιάξεις το R6 και να έρθεις Βόλο να με πάρεις :rotflmao: :rotflmao:
www.myspace.com/deathmetalito
Γουστάρω βόλτα στο Βόλο και να πιούμε τσίπουρα με ποικιλίες, εχω ακούσει καλλή φάση. Αλλά το παπί ετοιμάζετε για Protec εξάτμηση που είναι και φτηνή, πιο μεγάλη διάμετρο σωλήνα σε σχέση με τον μαμά, και μετά βλέπουμε τι άλλο.
Αυτά
soraios
Έλα όποτε θες!έχω και εγώ το crypton.Θα σου το δώσω και θα πάρω την μπέμπα :wacko: :wacko:
www.myspace.com/deathmetalito
παιδια γεια χαρα και συγχαρητηρια για το πολυ καλο site!!! απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος ενος crypton x και θα ηθελα τη βοηθεια σας σε δυο πραγματακια καταρχας..μηπως γνωριζετε αν το manual βγαινει και σε ελληνικα, και αν ναι που μπορω να το βρω??? δεν ξερω αγγλικα γμτ...και δευτερον ξερει κανεις καποιο καλο εξουσιοδοτημενο καταστημα να το πηγαινω για service στα βορεια προαστια αγ στεφανο, δροσια ,κρυονερι, ερυθραια??? σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΗΤΥΤΑΣ ΣΤΑ 600ΑΡΙΑ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ, ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΛΑΣΤΙΧΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ210 7775380 ΠΑΡΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΣΕ PROTEC ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΤΕΛΟΣ.
ΑΥΤΑ
soraios
φιλε μ η εξατμιση protech ειναι πανεμορφη πανω στο μηχανακι σ.
αλλα απο ηχο τι λεει?
ρωταω γιατι ειχα βαλει στο crypton r 110 που εχω μια protech για 100αρι αστρεα -αυτη με την μικρη μπουκα σε σχεση με αυτη που εβγαζε η εταιρια για το δικο μ μοντελο- & δεν την παλεψα με τον ηχο...
ισως να φταει οτι γερασα στα 25 μ&δεν μπορω τα γκραουυυυ.(&να φανταστεις οτι πιτσιραικας στα 15 μ γυρναγα ολη μερα με το σωληνα & δεν με ενοχλουσε καθολου...)
επισης ποσο κοστισε?
καταργησες & τον αισθητηρα λαμδα?
Εχω ακομα επανω τον καταλυτη, την τεταρτη θα βαλω και λαιμο σωληνα θα καταργησω τον καταλυτη, και θα δω τι θα προκυψει, κανει θορυβο σχεδον σαν ΧΤ, ΧR παρολο την ταπα εξατμησης ακουγετε, απο την μια ειναι καλο να σε ακουει το αυτοκινητο στα στενα για να μην πεταχτει ευκολα, απο την αλλη θα εισαι το ονειρο του μπατσου, και φοβαμαι μην φαω καμια κληση. Τιμη 90ε με τοποθετηση
Αυτα
soraios
φιλε ειπες ξεκιναει κανονικα το μηχανακι με την προτεχ?Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Εχω ακομα επανω τον καταλυτη, την τεταρτη θα βαλω και λαιμο σωληνα θα καταργησω τον καταλυτη, και θα δω τι θα προκυψει, κανει θορυβο σχεδον σαν ΧΤ, ΧR παρολο την ταπα εξατμησης ακουγετε, απο την μια ειναι καλο να σε ακουει το αυτοκινητο στα στενα για να μην πεταχτει ευκολα, απο την αλλη θα εισαι το ονειρο του μπατσου, και φοβαμαι μην φαω καμια κληση. Τιμη 90ε με τοποθετηση
Αυτα,
εγω με τη gioshimura δεν ειδα διαφορα στο ξεκινημα , αλλα στις ψηλες στροφες λιγο
την παρασκευη θα μπει και ενα πιο κοντο γραναζι να δουμε τι λεει,
![]()
Σχεδόν κανονικά ένα πολυ μικρό σε σχέση με το μαμήσιο κολήματακι τόχει, αυριο θα αλλάξω και λαιμό μπας και δώ διαφορά κυρίως στην τελική που είναι ίδια πάλι και γενικότερα. Εσύ από λαιμό ολόκληρη φοράς? έχεις το καταλύτη πάνω? εγώ ναι.
soraios
απο λαιμο ολοκληρη και ο καταλυτης πεταμα, !! αλλα στο ξεκινημα παλι τα ιδια εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Σχεδόν κανονικά ένα πολυ μικρό σε σχέση με το μαμήσιο κολήματακι τόχει, αυριο θα αλλάξω και λαιμό μπας και δώ διαφορά κυρίως στην τελική που είναι ίδια πάλι και γενικότερα. Εσύ από λαιμό ολόκληρη φοράς? έχεις το καταλύτη πάνω? εγώ ναι.![]()
με ενα πιο κοντο γραναζι πιστευω θα βελτιωθει, εσυ τι λες?
τι τελικη σου βγαζει? εμενα 110 περιπου στην ευθεια και στην κατηφορα περναει τα 120-130