καλα χαλαρωσε λιγο ρε μαστορα μη μας δείρεις κιολας ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
τόσους πολλούς καραγκιόζηδες μαζεμένους σε συζήτηση πρώτη φορά βλέπω.
Κάθομαι και διαβάζω 3 σελίδες και ο καθένας λέει τον πόνο του.
Αντί να λέτε πάλι καλά που όλες οι ομάδες πήραν νίκη, κοιτάτε τι έκανε ο Ολυμπιακός. Μα τόσο κόμπλεξ επιτέλους.
Ο Άρης έπαιζε με μία από της καλύτερες ομάδες της Ισπανίας και της τον "σφύριξε".
Η Λάρισα "έδωσε ρέστα" και κέρδισε μια από της μεγάλες δυνάμης της Αγγλίας.
Ο Πανιώνιος με την ομαδάρα που έχει (το έδειξε και με τον γαύρο και με τον βάζελο) κέρδισε εκτός έδρας 2-0.
Η ΑΕΚ έκανε απλά αυτό που όφειλε να κάνει και να κερδίσει μια πολύ κατώτερή της ομάδα.
Ο ΠΑΟ έπαιζε με την χειρότερη από τις χθεσινές αντιπάλους των ελληνικών ομάδων και του "βγήκε η ψυχή" (και ο κώλος) για να κερδίσει αλλά κέρδισε.
Και μιας και είμαι γαύρος ας πάμε στα του Ολυμπιακού.
Παίρνω το πρωτάθλημα 10 χρόνια τώρα όχι γιατί έχω την υπερομάδα αλλά γιατί έχω καλύτερη ομάδα από εσάς.
Όσα λεφτά "σκάω" κάθε χρόνο για μεταγραφές δεν τα "σκάνε" όλες οι υπόλοιπες ομάδες της "Λίγκας" μαζί.
Η Λάτσιο που παίξαμε εμείς δεν παύει να είναι Λάτσιο, όπως και η Σαραγόσα δεν παύει να είναι Σαραγόσα.Μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε ομάδες "φωτοβολίδες" για ένα χρόνο.
Και προσπαθήστε τουλάχιστον αφού φέρετε γνώμη να είστε όσο γίνεται αντικειμενικοί. Τι θα λέγαμε σήμερα αν το οφσάιντ σφυριζόταν (δεν ήταν δα και 10 πόντοι...2 μέτρα ήταν και).
Και όσων αφορά το ποιοι βάζουν φωτιές στον Θρύλο σας παραπέμπω στις σημερινές φυλλάδες
http://www.sport-fm.gr/press.jsp
εσυ τωρα τι ήρθες να κανεις το χαιτζαβάτη?