Δεν ξερω τι λετε εσεις,παντως η καλυτερη αντιδραση σε πεσιμο που εχω ακουσει
ειναι του νταλικιερη που απογειωθηκε και πιατηκε απο μια πινακιδα σημανσης...
Οποιος ειναι μαγκας ας το κανει αυτο...![]()
Εγω το εχω κανει αυτο με την πινακιδα 5-6 φορες, αλλα εχω κανει και καλυτερα,εχω πηδηξει απο το οχημα και εχω ανεβει δικαβαλο σε αλλη μοτοσυκλετα που περνουσε τυχαια,μετα τον ειδοποιησα τον ανθρωπο οτι ειμαι πισω στη σελα και με αφησε πιο κατω.Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πες μου οτι εισαι και νταλικιερης και ατριχος..Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Εγω το εχω κανει αυτο με την πινακιδα 5-6 φορες, αλλα εχω κανει και καλυτερα,εχω πηδηξει απο το οχημα και εχω ανεβει δικαβαλο σε αλλη μοτοσυκλετα που περνουσε τυχαια,μετα τον ειδοποιησα τον ανθρωπο οτι ειμαι πισω στη σελα και με αφησε πιο κατω.
ΤΕΛΟΣ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Εγω το εχω κανει αυτο με την πινακιδα 5-6 φορες, αλλα εχω κανει και καλυτερα,εχω πηδηξει απο το οχημα και εχω ανεβει δικαβαλο σε αλλη μοτοσυκλετα που περνουσε τυχαια,μετα τον ειδοποιησα τον ανθρωπο οτι ειμαι πισω στη σελα και με αφησε πιο κατω.
Κατσε γιατι κατι δεν καταλαβα εδω....Πηδηξες πισω του...και ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ...???????
ΠΟΙΟΝ ειδοποιησες οτι ησουν πισω στη σελα????Τον ΟΔΗΓΟ??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Κατι μου λεει οτι κανει πλακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Κατσε γιατι κατι δεν καταλαβα εδω....Πηδηξες πισω του...και ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ...???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν οχι τοτε το παλικαρι ειναι για το hollywood...
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Κατι μου λεει οτι κανει πλακα...
Αν οχι τοτε το παλικαρι ειναι για το hollywood...
Ασε το καταλαβα και μια ωρα προσπα8ω να το διαγραψω και δε λεει να διαγραφει το ποστ μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
και δεν είναι ξανθιά ρε γμτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ασε το καταλαβα και μια ωρα προσπα8ω να το διαγραψω και δε λεει να διαγραφει το ποστ μου!!!![]()
![]()
![]()
Ρε Sobi, το κεφάλι σίγουρα δεν το χτυπήσαμε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και δεν είναι ξανθιά ρε γμτ....![]()
![]()
![]()
Ρε Sobi, το κεφάλι σίγουρα δεν το χτυπήσαμε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα μωρε!!! Σιγα!! Απλα δεν προσεχα και πολυ...ξερεις τωρα...
![]()
Περαστικά και από μένα.
Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ Κουφάλα Νεκροθάφτη
Θα έρθει από μόνο του με το χρόνο..μη σε ανησυχεί κ μη βιαστείς..Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Γενικως αισ8ανομαι καλα ... σκεφτομαι τη μηχανη αλλα ξερω πως οταν 8α ερ8ει η ωρα να ξανακαβαλησω ... το σφιξιμο στην κοιλια δεν το αποφευγω ...![]()
![]()
Καλή ανάρρωση κ πάλι..![]()
ελιωσα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re sis aftos ine pragmatika toso malakas i to kani epitides?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ οτι δε σου προσφέρουν κατι τα μαθήματα (έχω κι εγώ σκοπο να κάνω)..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωραία.... ας μείνουμε στην άγνοια επειδή στην πίστα (τον χώρο εκμάθησης δλδ) δεν εχει αυτοκίνητα...
Τουλάχιστον ας ξέρουμε πριν μιλήσουμε τι λένε σε αυτά τα μαθήματα... Μπορεί και να εκπλαγούμε.. ή να καταλάβουμε πόσους ανθρώπους έχουν σώσει μέχρι σήμερα.
Αλλά όσα μαθήματα κ να κάνεις,ναι μεν έχεις βελτιωθεί, η ζούγκλα της πόλης όμως δεν 'εξωμοιώνεται'..
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι έχοντας κάνει σχολείο πιθανότατα θα αντιδράσεις καλύτερα σε κάτι που θα σου τύχει,δε σημαίνει όμως οτι αποκτάς καμια μαγική ασπίδα που θα σε σώσει απ'τα πάντα (σαν αυτή που έχει ο Κυριάκος) ή αντίθετα οτι θα σαβουριαστείς στο πρώτο φρενάρισμα αν δεν έχεις κάνεις μαθήματα..
![]()
Πάντως πιστεύω πως αν πάρουμε όλοι ΑΧ-1 δε θα ξαναπέσει κανείς!!!!
Οι παραγγελίες γίνονται στο Βόλο και κάνουν 4 μήνες τα μηχανάκια να έρθουν, καθώς τα φέρνουν με σκασμένα λάστιχα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ρομπιτσα ... παντοφλες αγελαδιτσες...τις επιγονατιδες μου για να μη χτυπησω στο παρκε ...το ΦΜ..και να ρολαρω στο σαλονι σε αργη κινηση προσεχοντας μη στουκαρω στην τραπεζαρια...
αυτο ΔΕΝ υπαρχει πουθενα ΛΕΜΕ!!!
:rotflmao: :rotflmao:
πεθανα και μονο με την περιγραφη...
(βασικα θυμηθηκα τον Ψαλτη σ'εκεινη την ταινια με την Φινου που εκανε σκι στο σαλονι, με ολο τον εξοπλισμο)
:rotflmao::rotflmao:
Ρε σεις αυτος θα μας πεισει ολους να παρουμε ΑΧ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Για να ακριβολογήσω , και να είμαι και ακριβοδίκαιος .
Το ΑΧ-1 έχει πολύ καλά φρένα
Ελεος!!
![]()
![]()
ρε παλικαρι εχεις οδηγησει ποτε τιποτα αλλο??
εχεις δει φρενα που εχουν αλλα μηχανακια??
α, και κατι τελευταιο.....
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΑΧ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ....ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΙΚΙ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΛΙΟ...Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ!!!
![]()
![]()
![]()