Καλα ε μονο με 53 αλογα που πας ρε ..καραμητρο!!!
Ετσι θελει να κτυπισει την αγορα και κυριως το στρωμα.
Καλα κρασια στη χοντα![]()
![]()
![]()
...στο ΜΟΤΟ όμως λένε οτι στις χαμηλομεσαίες αποδίδει πιο καλά απο το strom και μόνο στις ψηλές φαίνεται η διαφορά των περισσότερων ίππων...Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο ελάχιστο που το οδήγησα (το ΤΑ) εμένα μου φάνηκε οτι το στρομ (στο οποίο έχω κάνει πολλά χλμ) αρπάει πιο καλά απο χαμηλά αλλά αυτοί λένε το αντίθετο..... δεν ξερω δεν είμαι και δοκιμαστής μοτοσυκλετών μπορεί να κάνω και λάθος...!!!![]()
Τώρα όσον αφορά το cbf 1000, που ανέφερε πριν ο φίλος, μάλλον θα μου πέσει too much... Ασε που ξεφεύγει και λίγο στην τιμή γιατί δεν είναι μόνο τα 1000Ε της τιμής αλλά και τα διάφορα αξεσουάρ που θα χρειαστούν.... και αν παίξει και το στρομ η διαφορά μεγαλώνει
Πάντως είτε στο φορουμ είτε σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει κακή κουβέντα για το CBF...:smilea:
Κτυπα το τοτε τι το ...κοιταςΑρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Πάντως είτε στο φορουμ είτε σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει κακή κουβέντα για το CBF...:smilea: [/B]![]()
Είναι άψογο μηχανάκι για τα 9600 που κοστίζει με το ABS και 8900 χωρίς, στην περίπτωση που δεν το θεωρείς απαραίτητο.Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Πάντως είτε στο φορουμ είτε σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει κακή κουβέντα για το CBF...:smilea:
Αλλιώς ρίξε μια ματιά και στο Suzuki Βandit 1250 που στα 9 χιλιάρικα τα έχεις όλα !
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[Οσο χώμα παει το vstrom παει και το transalp...
καμμια σχεση εχει μεγαλη διαφορα,
πωλειται tank bag μαυρο 30ltτης bagster gia transalp 650
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=52567[url]
Παιδες για το 600 ενδιαφέρομαι οχι για το 1000.... το οποίο για να χτυπήσω θα πρέπει πρώτα να ρθει και να το δω απο κοντά....ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είναι άψογο μηχανάκι για τα 9600 που κοστίζει με το ABS και 8900 χωρίς, στην περίπτωση που δεν το θεωρείς απαραίτητο.
Αλλιώς ρίξε μια ματιά και στο Suzuki Βandit 1250 που στα 9 χιλιάρικα τα έχεις όλα !
![]()
![]()
Καλομελέτα κι έρχεται !Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Παιδες για το 600 ενδιαφέρομαι οχι για το 1000.... το οποίο για να χτυπήσω θα πρέπει πρώτα να ρθει και να το δω απο κοντά....ε;
Μαύρο ε ;![]()
Σ αυτο το χρωμα και με τα μπαγκαζια, μετραει περισσοτερο. Ειδικα απο το πλαι. Για μπροστα, αμα πατενταρεις τιποτα προβολια με διχτυ, παλαιου τυπου, και στο κεντρικο κανα αγριοδιχτο, κατι θα γινει.![]()
![]()
![]()
Το μονο που μου αρεσει πανω του ειναι το στρογγυλο φαναρι...
![]()
Κι έχει και της π00τ@νας το κάγκελο από κάτωΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Trans μηχανακι με τραβέλ κιτ, καλα παμε...
:rotflmao::rotflmao:
Πηγα global
το δινει 8050 με abs αλλα ειναι δικια του εισαγωγη!
πηγα και βυνιο
το δινει 8200 με abs και πινακιδα χωρις δωρα
και 7500 χωρις abs με πινακιδα χωρις δωρα παντα απο Σαρακακη
για να δουμε ποσο γρηγορα θα πεσουν οι τιμες
νομιζω μια καλη τιμη θαναι στα 7500-7800 με abs