nai re file!!!! aaa vrika to kako aitio pou den mporousa na stripsw kala!!! legetai panagiwta estrive akrivws aditheta apo mena kai synexeia koynouse ta xeria me apotelesma na mou allazei oli tin wra to kentro varous...
nai re file!!!! aaa vrika to kako aitio pou den mporousa na stripsw kala!!! legetai panagiwta estrive akrivws aditheta apo mena kai synexeia koynouse ta xeria me apotelesma na mou allazei oli tin wra to kentro varous...
panagiwta k mixalis....
παντως αν γουσταρετε εγω την Τεταρτη μπορω να παρω αδεια να παμε Μεγαρα .
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
εγω φιλε το αλλο Σαββατο εχω υπηρεσια οποτε χλομο .
xmmm.... kyriaki!!! kai methavrio pou nai argia ama psineste eimai mesa gia kamia voltitsa!!!!
p.x. epidavro??? einai tiga stis strofes
panagiwta k mixalis....
kai meta pame gia kana kafedaki i' paxi i' megalo pefkoΑρχικά δημιουργήθηκε από k7600
παντως αν γουσταρετε εγω την Τεταρτη μπορω να παρω αδεια να παμε Μεγαρα .
panagiwta k mixalis....
λες γι αυτο να μην μπορουσα να στριψω και εγω καλα ?
χα , ε καπου πρεπει να ριξω και εγω την ευθηνη καοτι ειμαι και τρελο τιμονι![]()
![]()
![]()
dikaiologimena vevaia giati eixe kourastei para poly!!! (se periptwsi pou dei to panw) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
panagiwta k mixalis....
οκ , μιλαω με τον Κωστα και βλεπουμε . Οποιος αλλος γουσταρει ευπροσδεκτος !!!
Για Κυριακη ειμαι μεσα για οπου θελετε,Σαββατο το πιο πιθανο να δουλευω![]()
λιγο ακυρη η ερωτηση που θα κανω με το thread,αλλα δε θελω να φτιαξω καινουριο απλα γι αυτο..
Το Κ7 μου κοντευει τα 10.000 χλμ και θα χρειαστει service αλλα επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με Suzuki h SS,ξερει κανεις να προτεινει ενα καλο μαστορα για να φροντιζει την καλη μου?![]()
Σερβις θα χρειστει στις 12.000χιλ η καλη σου φιλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
λιγο ακυρη η ερωτηση που θα κανω με το thread,αλλα δε θελω να φτιαξω καινουριο απλα γι αυτο..
Το Κ7 μου κοντευει τα 10.000 χλμ και θα χρειαστει service αλλα επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με Suzuki h SS,ξερει κανεις να προτεινει ενα καλο μαστορα για να φροντιζει την καλη μου?![]()
![]()
Μενεις Αθηνα?Θες εξουσιοδοτημενο η μαστορα χυμα?Εγω παντως πριν ασχοληθω με την μηχανη το πηγαινα σε εξουσιοδοτημενο μονο για την εγγυηση.Μετα ασχοληθηκα και τις κανω ολα τα σερβις μονος (μονο τον συγχρονισμο πεταλουδων κανω καθε 12.000χιλ σε εξουσιοδοτημενο.)
Keep spamming!!!:a13:
Ναι Αθηνα ειμαι.Μακαρι να επιαναν τα χερια μου να τη φροντιζα και γω τελειως μονος μου![]()
Δυστυχως εγγυηση δεν υπαρχει γιατι ειναι εισαγωγης,οποτε εξουσιοδοτημενο ή οχι δε με πολυνοιαζει..Αρκει αυτος που θα το κανει να ειναι σωστος και οχι σα τους περισσοτερους εκει εξω που κανουν προχειρο δουλειες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σερβις θα χρειστει στις 12.000χιλ η καλη σου φιλε μου.![]()
Μενεις Αθηνα?Θες εξουσιοδοτημενο η μαστορα χυμα?Εγω παντως πριν ασχοληθω με την μηχανη το πηγαινα σε εξουσιοδοτημενο μονο για την εγγυηση.Μετα ασχοληθηκα και τις κανω ολα τα σερβις μονος (μονο τον συγχρονισμο πεταλουδων κανω καθε 12.000χιλ σε εξουσιοδοτημενο.)
nikolio exw enan mastora o opoios prepei na nai poly kalos. to magazi tou einai to moto technology kai vrisketai panw stin fililaou sto pagrati
panagiwta k mixalis....
λοιπον αν ειναι κανονιστε να συναντηθουμε αυριο , πιστευω οτι τωρα που νυχτωνει αργα ειναι οτι πρεπει για καμια απογευματινη βολτουλα . Αν ειναι παμε μετα και καμια βολτα απο Βουτα να δουμε τι παιζει .