ηθελα να σε ρωτησω πως τα πηγατε....γιατι το συστημα ειχε πεσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εσυ βρε τι με ηθελες και πηρες τηλ?
![]()
![]()
τελικα χρονομετρημενα δεν ειχατε...
ηθελα να σε ρωτησω πως τα πηγατε....γιατι το συστημα ειχε πεσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εσυ βρε τι με ηθελες και πηρες τηλ?
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε δε πας να το βαλεις μπροστα τωρα λεω γω, που το παρατησα το πρωι και πηρα ταξι για να ερθω στη δουλεια????
αφου για μια στιγμη σκεφτηκα να αφησω και το κλειδι πανω, μπας και το κλεψουνε κι ας το πληρωνα μετα....τετοιο αχτι το'χω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για το δικο μου ελεγα οτι παιρνει μπροστα με τη μια! Το πουλαω, εισαι?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ηθελα να σε ρωτησω πως τα πηγατε....γιατι το συστημα ειχε πεσει...![]()
Κοιμομουν!![]()
Χρονομετρημενα δεν ειχαμε!
Δε μας αντεχουν τα χρονομετρα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε να γραψω και γω για την χειροτερη μοτοσυκλετιστικη μου εμπειρια.....
Στη πρώτη πήγαν όλα λάθος, στη δεύτερη θα πάνε όλα σωστά![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
και στην τριτη θα το παρει το κοριτσι...![]()
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Χμμ με το 350 όντως είναι δύσκολη η ζωή... μανιβέλα μέχρι τελικής πτώσεωςΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
![]()
Δεν είχα το sag-meter μαζί.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
P.S2 κάποιον κύριο τον περιμένω να μου ρυθμίσει το sag![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
@tati: κάποια στιγμή που τριγυρνάγατε με τον Δήμο στην πρώτη πίστα, σας έφτασα και κάθησα από πίσω σας γιατί θα ήταν επικίνδυνο να περάσω αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.
ΔΕΝ είχα καταλάβει ότι ήσουν εσύ. Μετά από ώρα το πήρα χαμπάρι και ... πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Νομίζω όμως ότι κάνεις λάθος επιλογές σε μηχανάκια, αυτό που είχες ΔΕΝ πήγαινε, αυτό που πας να πάρεις (πήρες?) είναι too much για οποιονδήποτε. Κατά την ταπεινή μου γνώμη έπρεπε να έχεις εδώ και καιρό δίχρονο 250.
Ή για να στο πω αλλιώς....
Πρέπει (μια που πια δείχνεις να έχεις εμπειρία), να βάζεις το μηχναάκι να κάνει τα δικά σου χούγια (και όχι να πηγαίνεις εσύ με τα δικά του)...![]()
![]()
![]()
ένας θεός ξέρει τι θα σχολιάσει ο old.....![]()
![]()
You BETA believe...
ρε δε πας να το βαλεις μπροστα τωρα λεω γω, που το παρατησα το πρωι και πηρα ταξι για να ερθω στη δουλεια????
αφου για μια στιγμη σκεφτηκα να αφησω και το κλειδι πανω, μπας και το κλεψουνε κι ας το πληρωνα μετα....τετοιο αχτι το'χω...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ελα χαριζουμε λεμεεεεεε!!
:rotflmao:
Σωτήρη, διαβάζω προσεκτικά τα λόγια σου και τους δίνω βάση, καταρχάς σε ευχαριστώ που έκατσες και έγραψες για να διαβάσω τη συμβουλή σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
@tati:
Πρέπει (μια που πια δείχνεις να έχεις εμπειρία), να βάζεις το μηχναάκι να κάνει τα δικά σου χούγια (και όχι να πηγαίνεις εσύ με τα δικά του)...![]()
![]()
![]()
ένας θεός ξέρει τι θα σχολιάσει ο old.....![]()
![]()
Αυτό το καιρό το χω πει πως χωμάτινο μηχανάκι θέλω να αλλάξω και πρέπει να αλλαξω...
γιατί ομως μου λες δίχρονο? δε θεωρείς καλύτερο 250 4τ?(ειδικά που δεν έχω ουτε κατσει σε σέλα δίχρονου. (που λέει ο λόγος))
ο σχολιασμός του old πιστεύω πως θα συγκλίνει με τα λεγόμενά σου.......με τα χει πει και ο ίδιος περίπου έτσι
![]()
Tάνια με την πρώτη ευκαιρία (μετά το στρώσιμο) να πάρεις το δικό μου να κάνεις βόλτα , για να δείς πώς σου ταιριάζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
2χρονο 250 θα βρείς πολλές ευκαιρίες να οδηγήσεις.
Πάντως εμένα το 250 (2τ) μου άρεσε περισσότερο απο το 200 (2τ). Όσο και αν σου φαίνεται παράξενο , εμένα μου φάνηκε πιο φιλικό![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
To 250 4T όπως σου είχα πει και παλαιότερα, είναι το πιο εύκολο για να μάθεις(αλλά τότε δεν ήξερα πως οδηγάς).Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
δε θεωρείς καλύτερο 250 4τ?(ειδικά που δεν έχω ουτε κατσει σε σέλα δίχρονου. (που λέει ο λόγος))
Το δίχρονο δεν παύει να είναι το πιο ελαφρύ, ειδικά μπροστά πράγμα που το κάνει πιο 'ανταποκρίσιμο' στα 'rider inputs'. Για τον ίδιο λόγο δείχνει λιγότερο σταθερό από ένα 450 4Τ στα πολλά με την διαφορά ότι είναι πιο ξεκούραστο. Επίσης εάν κάτι πάει στραβά με ένα 4Τ, δύκολά μαζεύεται (λόγω μεγαλύτερης αδράνειας κτλ.).
Anyway, σε επόμενη βόλτα όδηγάς και κανά δίχρονο για να αρχίσεις να σχηματίζεις προσωπική άποψη.![]()
You BETA believe...
Μάριε, 4Τ δεν πήρες?![]()
![]()
You BETA believe...
Τανια, εγω δεν τα χωνευα τα 2Τ!!!
![]()
Τωρα σου λεω να παρεις 2Τ και να δεις ποσο ευκολα θα το κανεις ο,τι θελεις!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μάριε, 4Τ δεν πήρες?![]()
![]()
Nαί , γι αυτό λέω στην Τάνια να κάνει βολτα μήπως και της αρέσει.
Απλός επειδή και εγώ (σαν την Τάνια) έχω ένα θέμα με τα 2τ (και ας το έχω προσπαθήσει αρκετά) παρατηρώ οτι τα περισσότερα κυβικά στο 2χρονο μου κάθονται καλύτερα (μάλλον λόγο δύναμης χαμηλά και προοδευτικότερης ροπής) .
Τάνια δεν δοκιμάζεις κανα 300άρι :wacko:
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.