okΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ας το ξαναπιάσουμε από το σημείο που χάθηκε ο χαβαλές...
![]()
![]()
okΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
esi re den milages gia kolous prin?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μιλανε ολοι...
ασε αγορι μου, να λειπει το βυσσινο.δοκιμασε τα εσυ που εχεις και χρονια μπροστα σου περισσοτερα και εγω ας μεινω στην απ' εξω.
![]()
prin er8i i vlaxader o gamaiver ke diakopsi tin sovari ke dianooumenistiki kouventa mas?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Λοιπόν παίδες, από ό,τι θυμάμαι κάποια κόμπλεξ τα είχε ο Τρούπης από μικρός. Βασικά το πρόβλημα εστιάζεται συγκεκριμένα σε ένα μικροθεματάκι που είχε με το ύψος !!! Μάλλον η φοβία του είναι ότι δεν θα φτάνει το μηχανάκι με τις μεγάλες ρόδες.
@Τρούπερ: Κάνε μια δοκιμή ρε συ !!! Λογικά με μαλακή ανάρτηση θα πατάς και με τα 2 πόδια κάτω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιώργο, μη διαβάσεις από εδώ και κάτω
:a28:
:a31:
Κύριοι, αν αύριο στο Δέλεαρ υπάρχει κανένα εντουράκι, να δείτε που θα ανέβει έτσι για το γαμώτο.
οταν μιλαει το πρωτο μποι εγω κανω τουμπεκι μητσο !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Λοιπόν παίδες, από ό,τι θυμάμαι κάποια κόμπλεξ τα είχε ο Τρούπης από μικρός. Βασικά το πρόβλημα εστιάζεται συγκεκριμένα σε ένα μικροθεματάκι που είχε με το ύψος !!! Μάλλον η φοβία του είναι ότι δεν θα φτάνει το μηχανάκι με τις μεγάλες ρόδες.
@Τρούπερ: Κάνε μια δοκιμή ρε συ !!! Λογικά με μαλακή ανάρτηση θα πατάς και με τα 2 πόδια κάτω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a029:
(ενημερωτικα φτανω να πατησω κατω αλλα δεν εχει και πολυ σημασια μια και οταν καβαλαω ειμαι και με τα 2 ποδια ΠΑΝΩ στο μηχανακι κουλομαρια!!!)
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μητσο το φαι σου τρωω και στεναχωριεσαι???
το τι ειμαι και το τι δεν ειμαι μπορεις να το κρινεις με τη δικη σου κριση και λογικη.και αμα δε γουσταρεις μου κοβεις και τη καλημερα.
εγω βασικα δε μπορω να καταλαβω πως εχετε κολησει με τη παρτη μου και οχι με καποιον αλλο.
απο μενα .+-![]()
ΦΙΛΕ μου (γιατι εισαι και λιγο μλκς) το ειπα και παραπανω να σε αφησουν ησυχο! Οποτε μη μου τη λες εμενα ετσι!
Αμα θελω να σου κοψω τη καλημερα στη κοβω και δε χρειαζεται να ειναι αφορμη το χωμα γι αυτο!
Ξεκολα, χαβαλε κανουμε και μη μου στραβωνεις!
Οσο για το οτι εχουμε ΑΣ ΠΟΥΜΕ κολησει με τη παρτη σου, ειναι γιατι εισαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ κι εμενα λιγο με χαλαει αυτο και το ξερεις! Απο εκει κι υστερα δεν μου πεφτει λογος-ποιος ειμαι εγω να σε αλλαξω αλλα πολυ ειλικρινα ξερεις οτι αυτο λιγο με χαλαει στους ανθρωπους!
Εν κατακλείδι, ελα να κανουμε το χαβαλε μας και κουλαρε!
Χωρις αυτο να αναιρει οτι εισαι κοτα, καλοπερασακιας και ξεροκεφαλος!
![]()
:a07: :a07: :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
...αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα μας ήσουν χρήσιμος...![]()
![]()
σηκώνει κάποια βελτίωση το 'physic' των περισσοτέρων... :o
![]()
![]()
+200!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
![]()
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ"!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μητσο εκτος απο τις μπαταριες σου πεζει να μου δανεισεις και το ξερό σου??Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ"!
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι με το ΧΤ με κραζουν ολοι!!![]()
να δω και εγω πως ειναι αυτο το "Χωμα"
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Μητσο εκτος απο τις μπαταριες σου πεζει να μου δανεισεις και το ξερό σου??
γιατι με το ΧΤ με κραζουν ολοι!!![]()
να δω και εγω πως ειναι αυτο το "Χωμα"
Σημερα ημουν στη Βαρυμπομπη παλι!
Απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 3 εκανα γυρους!
Καλα να ειμαστε θα ειμαι και την επομενη!
Ελα και παρ το!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΦΙΛΕ μου (γιατι εισαι και λιγο μλκς) αν θελω μπορω να γινω και πολυ απο αυτο!!! το ειπα και παραπανω να σε αφησουν ησυχο! Οποτε μη μου τη λες εμενα ετσι!δε σου την ειπα και μην μπερδευεσαι!
Αμα θελω να σου κοψω τη καλημερα στη κοβω και δε χρειαζεται να ειναι αφορμη το χωμα γι αυτο!δεν αμφεβαλα για αυτο.
Ξεκολα, χαβαλε κανουμε και μη μου στραβωνεις!χαβαλε καναμε μεχρι που χαρακτηρισες οπως κανεις και σε αυτο το ποστ παρακατω.πλεον θεωρω πως δεν κανεις χαβαλε.
Οσο για το οτι εχουμε ΑΣ ΠΟΥΜΕ κολησει με τη παρτη σου, ειναι γιατι εισαι ΑΠΟΛΥΤΟΣμαγκια μου.δε διαπραγματευομαι τιποτα. κι εμενα λιγο με χαλαει αυτο και το ξερεις!ακριβως επειδη σε χαλαει σου ειπα οτι αμα γουσταρεις μου κοβεις και τη καλημερα στη τελικη. Απο εκει κι υστερα δεν μου πεφτει λογος-ποιος ειμαι εγω να σε αλλαξω αλλα πολυ ειλικρινα ξερεις οτι αυτο λιγο με χαλαει στους ανθρωπους!κανεις δεν ειναι τελειος μητσο.
Εν κατακλείδι, ελα να κανουμε το χαβαλε μας και κουλαρε!στα περι χαβαλε απαντησα ηδη.
Χωρις αυτο να αναιρει οτι εισαι κοτα, καλοπερασακιας και ξεροκεφαλος!συνεχιζεις.εσυ το διαλεγεις.
![]()
:a07: :a07: :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Γιατι εχεις αυτο το υφος ρε συ?
![]()
ναι ρε Γιωργη! χαβαλε και πλακα κανουμε δεν νομιζω πως ειναι σοβαρος λογος για να τσακωθειτε!!
ουτε πιστευω πως ο μητσος σε χαρακτηριζει κακοβουλα...
γιατι χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους που τους εννοεις και τους πιστευεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γιατι εχεις αυτο το υφος ρε συ?
![]()
δε χαρακτηρισα κανεναν εκανα χαβαλε με ολους.εγω το χοντραινω??αν ειναι ετσι και το πιστευετε σας ζηταω και συγγνωμη.(απολυτα χοντροκεφαλα και σαν κοτα για να μη ξεχνιομαστε!!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
ρε Γιώργη μήπως το παραχοντραίνεις?
την απαντηση που εδωσα στον μπαμπη δινω και σε σενα γιωργο.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ναι ρε Γιωργη! χαβαλε και πλακα κανουμε δεν νομιζω πως ειναι σοβαρος λογος για να τσακωθειτε!!
εσύ ρε μλκ κόψε κάτι από την υπογραφή σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ολόκληρο μακρυνάρι είναι!![]()
θα 'χαμε τις μισές σελίδες σε κάθε θρεντ που σπαμμάρεις άμα δεν υπήρχε η υπογραφή σου!![]()