Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..το καφε που αναφερει ο DimSpaggeti ειναι αυτο:
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
..το καφε που αναφερει ο DimSpaggeti ειναι αυτο:
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εχει και φαγητο...
εχει και club sandwich με φρεσκες και οχι προκατ πατατες... και αλλα...
και ΣΑΦΩΣ ΔΕ με χαλαει!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ!
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡ ΑΚΟΜΑ!
ΔΕΝ ΕΙΠΑ "ΣΥΜΦΩΝΩ", ΕΙΠΑ "ΣΑΦΩΣ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ"!
lol τι καταθεση ψυχης για ενα κωλομαγαζο (οχι τις συναντησεις το μαγαζι βριζω...) σε λιγο θα κλαψω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit για τα προηγουμενα ποστ το εγραψα οχι μονο για το τελευταιο...απλα σημερα τα διαβασα ολα μαζι...
Edit:
Για δέλεαρ δεν ξέρω και δεν έχω αποψη. Αλλα γενικα συμφωνώ με το τοστ του κρούκη. Μαλλον αλλού είναι το πρόβλημα και όχι ο χώρος. Και οταν ο αριθμός των εκδρομών ειναι μικρός τότε τοσο λιγότερα πραγματα ενώνουν άγνωστους και ετερόκλητους ανθρώπους. Αν βάλουμε καλύτερη τάξη στο παρών μαγαζί τότε θα "ξυπνήσει" και η μαγεία του οποιου Δελεαρ.
Καλά ρε,
μια δοκιμή θα πείσει. Τώρα εάν πετύχει μπορεί να υπάρξουν κάποιοι (ελάχιστοι θεωρω) οι οποίοι να πάνε στο ΔΕΛΕΑΡ χωρίς να έχουν ενημερωθεί για το νέο μαγαζί. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αναγκαίο κακό. Μπορεί όμως να σταλεί σε όλα τα μέλη του moto ειδοποίηση για την αλλαγή του νέου χώρου συγκέντρωσης με χάρτες κλπ.
Προσωπικά, αν και θεωρούμαι από τα παλιότερα μέλη του moto, δεν συμπάθησα ποτέ τις κλίκες. Βέβαια οι κλίκες πάντα θα υπάρχουν γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι δύσκολο να ταιριάζουν όλοι με όλους.
Προσωπικά έχω περάσει 1 φορά τον τελευταίο χρόνο και ας ήμουν ο πελάτης του 22:20. Τη φορά λοιπόν που ήρθα, έκατσα σε μια γωνιά μόνος, χαιρέτησα κανά 2 ψυχές, ήπια τη μπυρίτσα μου και την κοπάνησα. Μου κακοφάνηκε πολύ γιατί σύγκρινα 2 εποχές και δεν έπρεπε. Παλιότερα με το που ερχόταν «φρέσκος», τον βουτάγαμε και του κάναμε ανάκριση για να γνωριστούμε. Από όλους εκείνους που ήταν εκείνο το βράδυ (και δεν ήξερα αλλά ούτε με ήξεραν) δεν με πλησίασε κανένας.
Χεστήκατε θα μου πείτε. Ε, όσο χεστηκατε εσείς άλλο τόσο χέστηκα εγώ και άλλο τόσο ο γιός μου.
Λοιπόν για να μην το ξεσκίζω στο παράπονο, γράφω-που γράφω πλέον σπάνια, είμαι όπως έχω πει και στο παρελθόν υπέρ ενός νέου «ΔΕΛΕΑΡ» και θα το στηρίξω όσο μπορώ (στα πλαίσια του χρόνου των μη οικογενειακών υποχρεώσεων).
Το moto.gr πιστεύω και εγώ ότι περνάει μια κρίση. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ αλλά ΔΙΑΒΑΖΩ.
Πολλές μπηχτές στο θρεντ αλλά όταν βάζετε εκείνα τα emotions με φατσούλες κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να μην φανείτε πως γίνεστε κακοί και αυτό θα πάψει την συμπάθεια που έχουν κάποιοι στα πρόσωπά σας. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο κινηματογράφος που έχει και εφέ, παρά το θέατρο.
Σας αγαπώ (όλους),
kapeos
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
για αναρωτηθειτε όλοι γιατί γινετε αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
αλλα με έτρωγε...
μα'στα...
επιδη εκατσα και το διαβασα ολο (μες στον μαζοχισμο ειμαι ο π0υστης):rotflmao:
να πω και εγω την μ@λακια μου-την γνωμη μου-τον προβληματισμο μου.
Προσωπικα λοιπον και ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:
1) ποτε δεν με ενοχλησε που πληρωνω νωρις τον καφε μου ή το club sanwich ΑΛΛΑ απ'την στιγμη που πηγαινουμε καθε Δευτερα πρεπει να μας εχει και μια στοιχειωδη εμπιστοσυνη ο καθε σερβιτορος και σερβιτορα.
δεν νομιζουν οτι υπαρχουν ατομα (ακομα και σημερα που δεν πληρωνουν).
2) το γεγονος οτι ειναι κεντρο και βολευει ΠΟΛΛΟΥΣ δεν αναιρει το γεγονος οτι μπορουμε να κανουμε και 5 χλμ παραπανω για να βρεθουμε σε ενα μερος πιο καλο (με οτι αυτο συνεπαγεται) ..σερβις,συμπεριφορα,τιμες
3) αναφερθηκε επισης απο πολλους το θεμα "30 μαντραχαλοι που κανουν φασαρια μπλα μπλα μπλα..." ΑΛΛΑ νομιζω οτι την Δευτερα που τα περισσοτερα μαγαζια χτυπανε μυγες ΠΟΛΛΟΙ ιδιοκτητες cafe θα μας ηθελαν γιατι ειναι ενα στανταρ εισοδημα που το παιρουν χωρις πολλα πολλα και ας φωναζαμε (αλλωστε δεν εχει και καποιον που ενοχλουμε αφου ειναι αδειο)
3) οπως απο πολλους γραφτηκε το θεμα ειναι Η ΠΑΡΕΑ. και οχι το μερος.
Δεν ειναι νομιζω λοιπον ουτοπικο το να βρουμε ενα μερος που Να στεγαζει τις οποιες μοτοσυκλετιστικες ανησυχιες μας, Να εχει καλο σερβις, Να εχει καλες τιμες, Να ειναι μεσα στο λεκανοπεδιο ετσι ωστε να βολευονται οι περισσοτεροι που ζουμε στην γαμωΑθηνα, Να μην κλεινιε στις 12 και Να κερναει ο εκαστοτε ιδιοκτητης που κια που κανενα καφεδακι.
Καφετεριες δοξα το Θεο εχουν ανοιξει απειρες. περισσοτερες απο τις προβλεπομενες. Ας κανουμε μια δοκιμη με καποιες απο αυτες.
Δεν ξερω αυτη που προτεινε ο Χρηστος (tai) αλλα καλο θα ηταν να δοκιμαζαμε.
και αν δεν μας αρεσει να μην ξαναπαμε.
και να παμε καπου αλλου.
μεχρι να βρουμε αυτο που μας ταιριαζει τελικα.
Ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. Οι ερευνες αγορας δεν ειναι μονο για γαντια μπουφαν και κρανη. Ισχυουν παντου.
Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να αλλαξουν καποιες συνηθειες γιατι ετσι ειναι ο Ελληνας.
Αλλα καποιοι καταστηματαρχες και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια με χασαπηδες-μαναβηδες κ.λ.π απ'την πολλη την φιλια και την σιγουρια που εχουν ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ καποια πραγματα. και το κυριωτερο την ιδιοτητα μας σαν καταναλωτες.
Συμφωνω λοιπον με το να αρχιζουμε να ξυπναμε και να ψαχνουμε.
κατι θα βρεθει να ειστε σιγουροι.
Οσο για το πως θα ενημερωθουν καποιοι ειναι πολυ απλο (νομιζω) να μπει ενα sticky καπου και να ενημερωνει.
καποιοι θα ενημερωθουν και μεσω τηλεφωνου.
Δεν χαθηκε ο κοσμος την μια Δευτερα να μην ερθουν καποιοι.Θα το μαθουν και θα ειναι την επομενη εκει.
Και καποιος που δεν μπεινει συχνα και δεν εχει τηλεφωνα απο αλλους κ.λ.π. αν δει ενα θεμα...ειμσσταν εκει (που πλεον εχει γινει "στεκι") και περασαμε καλα,να ειστε σιγουροι οτι θα ερθει.(εστω και μονο απο περιεργεια να δει πως ειναι το καινουργιο μερος!)
Εγω ειμαι μεσα ΟΠΟΥ και αν κανονισετε!
Καλους δρομους σε ολους.
![]()
off topic σε σχέση με το κυρίως θέμα αλλά επείδη το αναφέραν :
τι κρίση ρε παιδιά? πάτε καλά? σε ένα δικτυακό τόπο που αριθμεί 15.000++ εγγεγραμένα μέλη, άντε και οι ενεργοί ας είναι 300++, περιμένετε να υπάρχει ομοφωνία και όχι διαφορετικές απόψεις, ενίοτε και με έντονη αντιπαράθεση? που ζήτε?
αμα ήταν έτσι, με τόσες χιλιάδες ταυτιζόμενες απόψεις, έπρεπε να ειχαμε κάνει κόμα και θα είμασταν defacto στη βουλή σήμερα...
χαλαρωστε! διαφωνήστε ελεύθερα! ΚΑΙ για αυτό ειναι τα φόρουμ!
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Τελικα πολυ σουπερ η ιδεα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!![]()
![]()
Και εμείς σε αγαπάμε και συμφωνούμε Μήτσο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Καλά ρε,
μια δοκιμή θα πείσει. Τώρα εάν πετύχει μπορεί να υπάρξουν κάποιοι (ελάχιστοι θεωρω) οι οποίοι να πάνε στο ΔΕΛΕΑΡ χωρίς να έχουν ενημερωθεί για το νέο μαγαζί. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αναγκαίο κακό. Μπορεί όμως να σταλεί σε όλα τα μέλη του moto ειδοποίηση για την αλλαγή του νέου χώρου συγκέντρωσης με χάρτες κλπ.
Προσωπικά, αν και θεωρούμαι από τα παλιότερα μέλη του moto, δεν συμπάθησα ποτέ τις κλίκες. Βέβαια οι κλίκες πάντα θα υπάρχουν γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι δύσκολο να ταιριάζουν όλοι με όλους.
Προσωπικά έχω περάσει 1 φορά τον τελευταίο χρόνο και ας ήμουν ο πελάτης του 22:20. Τη φορά λοιπόν που ήρθα, έκατσα σε μια γωνιά μόνος, χαιρέτησα κανά 2 ψυχές, ήπια τη μπυρίτσα μου και την κοπάνησα. Μου κακοφάνηκε πολύ γιατί σύγκρινα 2 εποχές και δεν έπρεπε. Παλιότερα με το που ερχόταν «φρέσκος», τον βουτάγαμε και του κάναμε ανάκριση για να γνωριστούμε. Από όλους εκείνους που ήταν εκείνο το βράδυ (και δεν ήξερα αλλά ούτε με ήξεραν) δεν με πλησίασε κανένας.
Χεστήκατε θα μου πείτε. Ε, όσο χεστηκατε εσείς άλλο τόσο χέστηκα εγώ και άλλο τόσο ο γιός μου.
Λοιπόν για να μην το ξεσκίζω στο παράπονο, γράφω-που γράφω πλέον σπάνια, είμαι όπως έχω πει και στο παρελθόν υπέρ ενός νέου «ΔΕΛΕΑΡ» και θα το στηρίξω όσο μπορώ (στα πλαίσια του χρόνου των μη οικογενειακών υποχρεώσεων).
Πολλές μπηχτές στο θρεντ αλλά όταν βάζετε εκείνα τα emotions με φατσούλες κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να μην φανείτε πως γίνεστε κακοί και αυτό θα πάψει την συμπάθεια που έχουν κάποιοι στα πρόσωπά σας. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο κινηματογράφος που έχει και εφέ, παρά το θέατρο.
Σας αγαπώ (όλους),
kapeos
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Έχω έρθει 3-4 φορές και μου άρεσε πολύ όλη αυτή η φάση που ενώ ήμουν άγνωστος μεταξύ αγνώστων δεν ένιωσα απομονωμένος. Είδα ανθρώπους να πονάνε πιο πολύ από εμένα όταν τους μίλησα για το ατύχημα που είχα, είδα άλλους να αυτοσαρκάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα και να με πλησιάζουν με στυλ που θα το έκαναν και στούς άλλους πού γνώριζαν καιρό. Γενικά ενθουσιάστηκα από την όλη φάση του να μαζεύεται μια τόσο μεγάλη παρέα σε ένα χώρο και να τα λένε και για αυτό οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που το ξεκίνησαν και το στήριξαν!
Το θέμα της συμπεριφοράς των ανθρώπων του καταστήματος με είχε πειράξει αλλά δεν είπα τίποτα γιατί το θεώρησα παραξενιά μου μιας και τόσος κόσμος πήγαινε συστηματικά χωρίς να ενοχλείται! Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έρχομαι πλέον όσο και αν φαίνεται γελοίος είναι τα σκυλιά. Την τελευταία φορά που ήρθα μου όρμησαν 3 από αυτά με "όμορφες" διαθέσεις και ευτυχώς που με βοήθησαν ο Orizontas και ο Dim γιατί δε θα την έβγαζα καθαρή μιας και ακόμα δεν περπατάω και πολύ καλά.
Αλλάζοντας τόπο συνάντησης δεν πιστεύω οτι προδίδονται κάποιοι ούτε οτι θα χαλάσει κάτι από το πνεύμα της μοτοπαρέας.Αν καταλήξετε σε κάποιο άλλο μαγαζί ως moto.gr θα είναι χαρά μου να έρθω και πάλι!
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Τώρα που διάβασα κάτι παραπάνω και έχω καλύτερη εικόνα να πω κι εγώ μερικά πραγματάκια.
Λοιπόν παίδες εγώ θα ξεκινήσω ανάποδα. από αυτά που διάβσα ΔΕΝ μου φαίνεται πως το πρόβλημα είναι ακριβώς το μαγαζί και δη το Δέλεαρ.
Μπορεί κάποιοι όπως ο Dim Paparas πράγματι να έχουν πρόβλημα με το μαγαζί και μόνο. Κατ εμέ όχι άδικα!
Όμως όταν ένα θρεντάκι γίνεται αφορμή για βαθύτερη ενδοσκόπηση ας την πούμε έτσι και για να βγουν έστω δειλά κάποια άλλα πράγματα στον αέρα τότε ΣΙΓΟΥΡΑ το θέμα ΔΕΝ είναι το μαγαζί.
Και αυτό φαίνεται κι από την αντίδραση ορισμένων οι οποίοι μετά μανίας και εναγωνίως προσπαθούν και λένε πως ρε παιδιά ηρεμία και τι γίνεται για το ναγαζί θα κάνουμε τώρα αναλύσεις κ.λπ.
Για να βγαίνει κάτι βαθύτερο σημαίνει απλά πως ΥΠΑΡΧΕΙ!
Και δεν είναι κακό στην τελική.Καλύτερα να συζητιούνται όλα παρά να πάμε αλλού σε άλλο κατάστημα και να μεταφέρουμε εκεί την ίδια ας πούμε νοοτροπία.
Για να μην σας πρήζω εμένα η γνώμη μου είναι η εξής.
Το Δελέ σαφώς δεν είναι το καλύτερο μαγαζί του κόσμου ούτε το φτηνότερο. Αλλά δεν επιλέχθηκε γι αυτό.
Σημαντικότερα πλεονεκτήματά του δύο. Πρώτον ο χώρος για το πάρκινκ και δεύτερον το ότι είναι στο κέντρο. Το βρίσκει ο οποιοσδήποτε.
Ακόμα ένα πλεονέκτημά του πως πάντα έχουμε το δικό μας χώρο! Χώρος moto.gr.
Πριν πάμε αλλού... σκεφτείτε τα αυτά.![]()
όσο για τα υπόλοιπα θα το πω ξεκάθαρα.
Δεν ξέρω τι παίχτηκε με την ταβέρνα την παρεξήγηση κ.λπ. Αλλά όταν είμαστε τόσα άτομα σαφώς θα υπάρξουν και παρεξηγήσεις σαφώς θα στραβώσει κάποιος με κάποιον και εννοείται πως δεν μπορούμε να γουσταριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Αν όμως κάποιοι έχουν στο μυαλό τους την σκέψη και είναι βέβαιοι πως υπάρχουν κλίκες ή ομαδούλες και παρέες κ.λπ, τότε καλύτερα να λεχθούν αυτά και να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.![]()
Δεν ξέρω αν βοήθησαν όσα είπα αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.![]()