Σελίδα 11 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 357

Θέμα: Εντυπώσεις από το νέο Transalp 700 (το οδήγησα...)

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ....
    την άκουσες, ομολογώ...ή κάνω λάθος..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    την άκουσες, ομολογώ...ή κάνω λάθος..?

E δεν μπορω ρε συ Τασο! Μιλαμε το παλικαρι ειναι απο τα ΠΟΛΥ λιγα!!!
    Οταν βλεπεις επιχειρηματα που ακομα και 5χρονα παιδια θα ντρεπονταν να χρησιμοποιησουν, δεν μπορεις παρα να θαυμασεις το μεγαλειο της φυσης..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    E δεν μπορω ρε συ Τασο! Μιλαμε το παλικαρι ειναι απο τα ΠΟΛΥ λιγα!!!
    Οταν βλεπεις επιχειρηματα που ακομα και 5χρονα παιδια θα ντρεπονταν να χρησιμοποιησουν, δεν μπορεις παρα να θαυμασεις το μεγαλειο της φυσης..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν υπαρχει λογος να γινεσαι εριστικος φιλε μου το παλικαρι εξηγει αναλυτικα οτι το ΤΑ ειναι το καλυτερο, διοτι απλα ΕΙΝΑΙ. Τι να λεμε απο 'κει και περα, αυτη η εξηγηση αρκει

:rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panisk
    Γεια χαρά και από μένα...
    Είμαι και εγώ στο ίδιο μπέρδεμα...Ποιά από τις 2 ???
    Σε μάρκες δεν τρώω κόλλημα. Κοιτάω με ποιο μηχάνημα θα καλύψω τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου ανάγκες, ποιο είναι ποιο σύγχρονο τεχνολογικά αυτή τη στιγμή, το τι γουστάρω να βλέπω κάθε πρωί. Μετά ο δρόμος μου με οδηγεί σε Test Ride. Να διευκρινήσω ότι κινούμαι νότια προάστια Αθήνα και περίχωρα. Κίνηση δεν τρώω και πολυ.Συμπεράσματα ΔΙΚΑ μου και γνώμη ΠΑΝΤΑ προσωπική. Το Vstrom έχει πολύ όγκο για μένα που δεν ταξιδεύω. Καλό το ζύγισμά του, ευαίσθητο το ABS. Το Transalp πιο μαζεμένο, ο κινητήρας αποδίδει σαν ηλεκτρικός (απλά παντου!) δίχνει πιο ελαφρύ και πιο ζωντανό, είναι πολύ πιο ευέλικτο στο στροφιλίκι, πιο ζυγισμένο, χάνει στα πολλά και τα φρένα του με ABS και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS είναι απλά κορυφή.
    Με πονάει το 1000ρικο που είναι ακριβότερο από το V strom αλλά έννιωσα άνετα και πιο σίγουρος στο 1ο χλμ με το TA. Αυτό μετράει περισσότερο για μένα και όχι η μάρκα ή οι συντεταγμένες για κάπου που δεν θα πάω!
    Μου τη σπάει η τιμολογιακή πολιτική του Σαρακάκη και τσαντίζομαι που μάλλον θα τον πληρώσω (ακριβά), αλλά δεν θα περιμένω 2-3 χρόνια για μεταχειρισμένο ΤΑ. Άλλωστε πάντα παίζει το μεταχείρο V strom και όχι το ΤΑ 650.
    Ευχαριστώ αυτόν που διάβασε μέχρι εδώ.
    Επιτέλους και μια αληθινή, εμπεριστατωμένη, προσωπική άποψη και δείγμα ώριμης σκέψης...

έχω βαρεθεί να διαβάζω "τεστ" από τα προσπέκτους και από ανθρώπους που πρέπει ντε και καλά να πείσουν όλους τους άλλους ότι η δική τους επιλογή μηχανής είναι οπωσδήποτε η καλύτερη και κατάλληλη για όλους τους άλλους...

Μέσα στο αφόρητο μπλα-μπλα που μαστίζει τα φόρουμ κάπου ξεχνάμε ότι πέρα από προδιαγραφές και χαρτιά η μοροσυκλέττα μεταδίδει και επικοινωνεί με τον αναβάτη της μέσω της ΑΙΣΘΗΣΗΣ που δίνει και μέσω των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ που καλύπτει...

Καλά χιλιόμετρα φίλε με την όποια επιλογή σου...

...καλά κρασιά !!! Το avatar του/της panisk

Thumbs up

Ευχαριστώ φίλε THEOD για τα καλά σου λόγια !
    Αναθεμάτιζα την ώρα και τη στιγμή που άρχιζα να διαβάζω αυτό το θέμα, νομίζοντας ότι θα βοηθηθώ και εγώ στην επικείμενη αλλαγή της μοτοσυκλέτας μου.

Να 'σαι πάντα καλά, καλά χλμ και πάντα ΟΡΘΙΟΙ !!!

Live to Drive - Drive to Live

Εμεις φταιμε βρε αχαριστοι που θελουμε να ζωντανεψουμε το φορουμ.
    Συντηριτικουρες!
    Με τα τετριμενα σας χαιδευετε ο ενας τον αλλον.
    Με αυτη την λογικη και χωρις υπερβολη και κοντριτσα, δεν θα ειχαμε κανεναν λογω να συζηταμε.
    Θα λεγαμε, μπραβο σε ολους και ωραιο το μηχανακι που διαλεξες και ολα καλα ειναι και ολα την ιδια δουλεια κανουνε και αλλες τριχες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εμεις φταιμε βρε αχαριστοι που θελουμε να ζωντανεψουμε το φορουμ.
    Συντηριτικουρες!
    Με τα τετριμενα σας χαιδευετε ο ενας τον αλλον.
    Με αυτη την λογικη και χωρις υπερβολη και κοντριτσα, δεν θα ειχαμε κανεναν λογω να συζηταμε.
    Θα λεγαμε, μπραβο σε ολους και ωραιο το μηχανακι που διαλεξες και ολα καλα ειναι και ολα την ιδια δουλεια κανουνε και αλλες τριχες.
    Eυτυχώς ...που είμαστε σε forum και όχι face to face γιατί θα μας είχες δείρει όλους που δεν συμφωνούμε με αυτό που επέλεξες. Σιγά τ' αυγά. Λες και αυτό που έχεις είναι κάτι το τόσο σπουδαίο και όλοι πρέπει να το πάρουμε επειδή και μόνο το επέλεξες εσύ?Ηρέμησε λίγο...

Σιγα μην πλακωθουμε για τα κωλομηχανακια.
    Πλακα κανω ρε panisk.

Mα καλα τωρα. Δεν φαινετε οτι καλαμπουριζω;
    Για τοσο μ@λ@κα μ εχετε σ αυτο το φορουμ;
    Ημαρτον ρε!!!

Ευτυχώς το ...διόρθωσες !!! Γιατί δεν τολμούσε κανένας να σου πει τίποτα για τη μηχανή σου και έβγαζες μαχαίρια. Μη με παρεξηγεήσης μόνο πλάκα δε φάνηκε ότι κάνεις.Τέλος ! Και άμα δε μου βγει να πάρω το ΤΑ καινούργιο θα παιξει σαν το δικό σου μεταχειρησμένο, οπότε θα τα λέμε ΟΚ?Να σαι πάντα καλά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    1) Η ποιότητα των Honda έχει εδώ και πολλά χρόνια πάρει την κάτω βόλτα. Τώρα εαν ακόμη παραμένει ενα 5% καλύτερη (εαν...) δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά για να γίνει κριτήριο.

2) Τελικά (όπως αναμένονταν) το νέο Transalp είναι καλύτερο σε ειδικά σημεία μόνο από το παλιότερο:
    α) Στα φρένα: Λογικό μιας και ΟΛΑ τα νέα φρένα είναι καλύτερα από τα παλαιότερα (ειδικά τόσο παλιά όσο του παλιού Transalp)
    β) Στην αίσθηση του μπροστινού στην άσφαλτο: Κι αυτό αναμένονταν αφού έχει μικρύνει η διάμετρος του μπροστινού τροχού και όπως ξέρουμε όσο μικρότερη διάμετρος τόσο πιο έυκολα στρίβει. Άλλωστε το μπροστινό του Transalp δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερα καλό και ήταν πολύ εύκολο να βελτιωθεί (προσωπικά δεν μου άρεζε καθόλου η αίσθησή του)
    γ) Στην σέλα: Επουσιώδες και δύσκολη βελτίωση διότι η παλιά ήδη ήταν παρα πολύ καλή (ειδικά για την κατηγορία)

ΑΛΛΑ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω:

1) Η προστασία από τον αέρα είναι χειρότερη και όχι καλή για πάνω από 120. Γεγονός απαράδεκτο για την φυσιογνωμία της μηχανής που τα ταξιδάκια μικρά ή μεγάλα είναι πάντα στο πρόγραμμα πολλών από τους ιδιοκτήτες της. Εκτός και εαν είναι πια μηχανή για την πόλη αλλα εκεί υπάρχουν και πιο φθηνές και βολικές επιλογές.

2) Δεν είναι μηχανή για 160 στην εθνική μιας και ακόμη η ιπποδύναμή της δεν επαρκεί. Πιθανόν απλά να είναι εως 160 στην εθνική μιας και αυτά τα έπιανε και το προηγούμενο μοντέλο. Σίγουρα η ιπποδύναμή της δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Μια αύξηση των 5 ίππων θεωρείται αμελητέα σαν εξέλιξη ενός τόσο παλιού μοντέλου. Τα ίδια παίρνεις με εξάτμηση και φίλτρο (ας πούμε..). Θα περίμενα περισσότερα πράγματα ειδικά την στιγμή που ο ανταγωνισμός έχει φτάσει σχεδόν σε +50% της ιπποδύναμης του νέου Transalp. Και ΝΑΙ η δύναμη μετράει στο ταξίδι. Ειδικά εαν είσαι φορτωμένος. Εαν μάλιστα η κάλυψη από τον αέρα είναι καλή τότε πας με 180-200 χαλαρά σε όλη την εθνική πια εαν έχεις την δυνατότητα και πραγματικά το θέλεις όταν έχεις μια βαρετή ευθεία μπροστά σου. Εκεί τα Vstrom κλπ είναι πραγματικα απόλαυση.

Είναι απογοήτευση εως και εκνευριστικό αυτό που κάνει τελικά η HONDA. Με ελάχιστο δικό της κόστος παρουσιάζει μοντέλα που στέκονται οριακά στην αγορά (καλά εως εδώ) ΑΛΛΑ τα κοστολογεί περισσότερο από τα top μοντέλα της κατηγορίας που όντως έχουν να προσφέρουν τεχνολογία στον αγοραστή τους. Μπορεί να είναι καλά και να κάνουν μια χαρά την δουλειά τους αλλα θα έπρεπε να τα δίνει και σε αντίστοιχο κόστος και όχι να προσπαθεί να παρει τα φράγκα μόνο με το όνομά της.

Με μια τιμή όσο το παλιό Transalp είναι αυτή που θα έπρεπε να πουλάει το νέο (και πολύ είναι).

Αλλιώς με τα χρήματα που δίνεις αλλάζεις όλο το μπροστινό μαζί και την πίσω ανάρτηση στο παλιό και έχεις καλύτερη μηχανή η οποία πάει και στο χώμα.

Μου την δίνει η νοοτροπία της HONDA και γι αυτό και δεν θα έπερνα ποτε μου.
    +1000

Υ.Γ.
    να πω μονο οτι η εταιρεια Honda ΕΑΝ καταφέρνει και πουλαει με τα παραπάνω δεδομένα..ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ... που το καταφέρνει...να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες... αλλά..όπως και να εχει πιστευω οτι το ''νεο'' transalp ειναι η πιο ''μουφα'' + ακριβή ε μοτο της χρονιάς...ειδικα εναντι του ανταγωνισμου...

1. πιστεύω οτι θα την αγοράσουν μονο άσχετοι... =άπειροι δηλαδή οδηγοι κτλ...

2. δεν πρόκειται καποιος που ασχολειται με το αντικειμενο ''ροδα, τσαντα και κοπάνα'' να δωσει ευρώ τσακιστο...

3. α...άσχετο αλλά... προτιμώ 1000φορες εμφανισιακα το παλιο μοντελο απο την στραβωμένη κρεμάστρα...
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Μονο κατι τετοιες ωρες βγαινουν οι μεγαλες αληθειες.

Καλά ρε Smith,ασχολείσου εσύ με την δικιά σου και το τι κάνει ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός...Δηλαδή δεν κατάλαβα ποιός εσυ που θα πεις τον άλλον ""μονο άσχετοι... =άπειροι δηλαδή οδηγοι κτλ""εσυ τι είσαι ο σχετικός δηλαδή???και εσυ vestroma πιστευω να έχεις βοηθητικές ρόδες για μεσα στην πόλη!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και οσο για σ'ενα Ταξιδευτή αμα μένεις σε ενα λάθος τοτε οκ,και οσο για τα Κεραμικά οβάλ,για ποιο λόγο γελάς δεν ξέρω,εαν έχεις κατι τα πείς πες το...
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
    Πωπω τι ωραίο thread!!
    :rotflmao:

Έπρεπε όμως να είχα σταματήσει κάπου εδώ που ακούστηκε το τεράστιο όνομα του Μέγιστου (θου κύριε) ΒΑΤΙΔΗ..
    Προσκυνώ άρχοντα. Πουλάω σπίτι και κωλομπαρο και τρέχω να αγοράσω TA700. Oυγκ.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
    Καλά ρε Smith,ασχολείσου εσύ με την δικιά σου και το τι κάνει ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός...Δηλαδή δεν κατάλαβα ποιός εσυ που θα πεις τον άλλον ""μονο άσχετοι... =άπειροι δηλαδή οδηγοι κτλ""εσυ τι είσαι ο σχετικός δηλαδή???και εσυ vestroma πιστευω να έχεις βοηθητικές ρόδες για μεσα στην πόλη!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και οσο για σ'ενα Ταξιδευτή αμα μένεις σε ενα λάθος τοτε οκ,και οσο για τα Κεραμικά οβάλ,για ποιο λόγο γελάς δεν ξέρω,εαν έχεις κατι τα πείς πες το...
    Πολύ απλά και...''ρομαντικά'' :rotflmao: αυτά που με νούμερα προσφέρει το καιούργιο transalp είναι...ακόμα λιγότερα ίσως και από το παλιό... καλά...σε σχεση με ανταγωνισμό..τι να πουμε..???
    V-strom...? versys..? bmw..??

οπότε καταλαβαίνεις τι εννοώ με το ''ασχετοι''....
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Σελίδα 11 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. το νεο video για το HONDA ACCORD
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:22
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 22:23
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm