Ρε...
Δεν αφήνετε τις μαιμουδιές....![]()
ωχ, έκανα ότι και ο gcrook...![]()
![]()
Ρε...
![]()
You BETA believe...
Πλάκα κάνω, αλλά άμα κάτσει ευθεία χωρίς κόσμο και . . . γκρεμούς ( να είμαι και σίγουρος γι' αυτό που θα κάνω ) θα κάψω λάστιχα . . .Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ρε..αυτό το κάνει άραγε το μαϊμούνι, σρυ πηθίκι ή τζάμπα μάγκας είναι??
http://www.youtube.com/watch?v=0oZl1...eature=related
![]()
βλέπε μικρέ και σοβαρέψου, στο λέω καλοπροαίρετα γιατί το ss έχει πλαστικά που το εντουράκι του video δεν έχει και κοστίζουν..αλλά όπως και να έχει η αξίας τους είναι μικρότερη από το κόστος των κακόσεων αν κάνεις τέτοιου είδους εντούρο..![]()
Ο μ@λ@κ@ς, αυτός, στο βιντεο πρέπει να το κρατούσε σε μεγάλες στροφές για να του φύγει έτσι η μηχανή . . . μετά την έψαχνε . . . ε,ε τον μ@λ@κ@!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ρε...
![]()
Ου, ου, ου, ου , συνήθυσα, ου, ου, ου . . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Σχεδόν . . .
Μπαντελίκι είναι το σπινιάρισμα,
burnout είναι το ρολόι
drift είναι το σπινιάρισμα
δλδ το μπαντΕλικι (κοιτα να δεις που θα μου μεινει:wacko: ) ειναι ιδιο με το drift.
και burnout ειναι ρολοϊ. τι ρολοϊ? rolex? tag heuer? baume & mercier?![]()
Το drift μπορεί να είναι και η κόντρα, μεταξύ κάποιων, σε μία συγκεκριμένη απόστασηΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δλδ το μπαντΕλικι (κοιτα να δεις που θα μου μεινει:wacko: ) ειναι ιδιο με το drift.
και burnout ειναι ρολοϊ. τι ρολοϊ? rolex? tag heuer? baume & mercier?![]()
Κάτσε ήρεμα ρε Καίσαρη . . .
Ρολόι είναι μία διαδικασία ( απλή ) που δημιουργείς με την μηχανή αλλά και με το αμάξι ένα ρολόι.
Στη μηχανή που ξέρω, πατάς το μπροστά φρένο και παράλληλα " ανοίγεις " το γκάζι γυρνώντας την μηχανή ομοιόμορφα γύρω - γύρω δημιουργώντας ένα κύκλο, για το αμάξι άσ' το καλύτερα . . .
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Το drift μπορεί να είναι και η κόντρα, μεταξύ κάποιων, σε μία συγκεκριμένη απόσταση
Κάτσε ήρεμα ρε Καίσαρη . . .
Ρολόι είναι μία διαδικασία ( απλή ) που δημιουργείς με την μηχανή αλλά και με το αμάξι ένα ρολόι.
Στη μηχανή που ξέρω, πατάς το μπροστά φρένο και παράλληλα " ανοίγεις " το γκάζι γυρνώντας την μηχανή ομοιόμορφα γύρω - γύρω δημιουργώντας ένα κύκλο, για το αμάξι άσ' το καλύτερα . . .
τελικα ειμαι πολυ "λιγος"...
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί το λές . . .;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τελικα ειμαι πολυ "λιγος"...
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι μεγαλος γνωστης και νοιωθω μικρος μπροστα σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Γιατί το λές . . .;
![]()
Μη μου κλέβεις τον ρόλο . . . μόνο εγώ κάνω μαϊμουδιές ! ! !Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εισαι μεγαλος γνωστης και νοιωθω μικρος μπροστα σου!
![]()
Εμπειρικά στα λέω, μόνο μηχανάκι έχω δει να κάνει . . .
Το εκκρεμές δεν το ξέρετε?
Μόνο το απλό ρολόι?
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ψηφιακό ρολόι γίνεται??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Το εκκρεμές δεν το ξέρετε?
Μόνο το απλό ρολόι?
![]()
Άσε την φυσική κατά μέρους . . . άμα θέλω μαθήματα κάνω στο σχολείο . . .
Ου, ου, ου . . .![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά από 50 χρόνια να τρισέγγονά σου θα το κάνουν με τα μάτια κλειστά ! ! !Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ψηφιακό ρολόι γίνεται??
![]()
μην παρεις κανενα..
αφου θα χεις το Α1 τι κολλημα τρωνε οι δικοι σου με τα 250?
παρε 250 ας ειναι ασχημο.. στην εθνικη με το 125 θα κανεις slipstream σε fiat panda του 80. (αυτο εχω βαρεθει να το λεω..)![]()
ασε που δν κραταει σουζα. τουλαχιστον εγω ουτε 3 δευτερολεπτα δν μπορω να το εχω στον αερα. παντιλικια δν εχω κανει ηθελημενα παρα ελαχιστες φορες. καλυτερα αν παρεις μτχ 250 ωστε τα ρεστα απ το καινουριο να πανε σε εξοπλισμο γιατι αμα πεσεις ποναει..
το καλυτερο ειναι το rs βεβαια της aprilia αλλα ειναι ειδικο μηχανακι.. πιο ειδικο κ απ τα μεγαλα ss κατα τη γνωμη μου..
αν τελικα παρεις ενα απ τα 2 που λες μην παρεις το cbr παρε το yamaha.. 1ον δν θα χεις μηχανακι της μισητης χοντα.. αλλα της αγαπητης γιαμαχα..2ον επειδη εχει φαρδυτερα ελαστικα κ ισως δυνατοτερο κινητηρα, κ 3ον επειδη εγω εχω cbr κ σου λεω να μην το παρεις..
ciao!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μην παρεις κανενα..
αφου θα χεις το Α1 τι κολλημα τρωνε οι δικοι σου με τα 250?
παρε 250 ας ειναι ασχημο.. στην εθνικη με το 125 θα κανεις slipstream σε fiat panda του 80. (αυτο εχω βαρεθει να το λεω..)![]()
ασε που δν κραταει σουζα. τουλαχιστον εγω ουτε 3 δευτερολεπτα δν μπορω να το εχω στον αερα. παντιλικια δν εχω κανει ηθελημενα παρα ελαχιστες φορες. καλυτερα αν παρεις μτχ 250 ωστε τα ρεστα απ το καινουριο να πανε σε εξοπλισμο γιατι αμα πεσεις ποναει..
το καλυτερο ειναι το rs βεβαια της aprilia αλλα ειναι ειδικο μηχανακι.. πιο ειδικο κ απ τα μεγαλα ss κατα τη γνωμη μου..
αν τελικα παρεις ενα απ τα 2 που λες μην παρεις το cbr παρε το yamaha.. 1ον δν θα χεις μηχανακι της μισητης χοντα.. αλλα της αγαπητης γιαμαχα..2ον επειδη εχει φαρδυτερα ελαστικα κ ισως δυνατοτερο κινητηρα, κ 3ον επειδη εγω εχω cbr κ σου λεω να μην το παρεις..
ciao!![]()
![]()