Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 190

Θέμα: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Αν αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλες, τότε φυσικά και έχεις πάντα δίκιο! Είναι μια από τις πιο σημαντικές ιατρικές εντολές για αντίστοιχες περιπτώσεις.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε ρε Μελλισανιδη*........πουλ πουλ πουλ....σε φωναζουν....ωρα να πας να φας.......

*Μελλισανιδης=Χρυσος Ολυμπιονικης,γνωστος για τις κολοτουμπες του......αποσυρθηκε λογω χονδρομαλακινσης (στα γονατα)

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Στην υπόθεσή μου, εσύ δεν έπαθες απολύτως τίποτα, παρά μια γρατζουνιά στο υποθετικό κράνος σου και πολλές στην υποθετική μοτοσυκλέτα σου! Περιμένω απάντηση.
    Η απάντηση για το δικαστήριο, συγγνώμη που θα δανειστώ λίγο ένα χαρακτηρισμό που τον αφιέρωσα σε άλλο συμμετέχοντα στη συζήτηση, αλλά είναι σκυλάδικη! Αν ήταν έτσι, τότε τα δικαστήρια θα έπρεπε να είναι χιλιάδες φορές περισσότερα και να ασχολούνται με λαμαρινοδουλειές!
    Ο πεζός έχει πάντα δίκιο! Μήπως σου αρέσει να το ακούς και ρωτάς την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά;

Συγνώμη κύριε συμφωρουμήτη αλλά στην υπόθεσή σας έχετε αφησει κάτι αδιευκρίνηστο! Σε ποιο σημείο του οδοστώματος βρίσκεται ο πεζός, πόσες λωρίδες έχει ο δρόμος για κάθε κατεύθυνση και με τι ταχυτητα περαπτάει ο πεζός διασχίζοντας τον δρόμο? Για να μπορέσω να σας απάντήσω συγκεκριμένα!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Συγνώμη κύριε συμφωρουμήτη αλλά στην υπόθεσή σας έχετε αφησει κάτι αδιευκρίνηστο! Σε ποιο σημείο του οδοστώματος βρίσκεται ο πεζός, πόσες λωρίδες έχει ο δρόμος για κάθε κατεύθυνση και με τι ταχυτητα περαπτάει ο πεζός διασχίζοντας τον δρόμο? Για να μπορέσω να σας απάντήσω συγκεκριμένα!!!!

5:40 το πρωι στον υπνο σου τον εβλεπες?

ΥΓ πολυ καπνιζεις

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ελεος....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Γαβγαβγαβγαβ γαβ γαβγαβ γαβ γαβγαβγαβ γαβγαβ γαβ γαβ...

*Γαβγαβ=Γαβγαβγαβ γαβγαβ, γαβγαβ γαβ γαβγαβγαβ (γαβγαβ γαβ)

Έλα, έλα... καλόοοο σκυλάκι..Έλα κάτσε φρόνιμα τώρα να μιλήσουμε μ' αυτή την κυρία και μετά θα παίξουμε..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ist2_3149690_barking_cartoon_dog.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	36,2 KB 
ID:	120043

Παλαιό μέλος

Ο πεζός βρίσκεται πάνω στο καπό του παρκαρισμένου αυτοκινήτου (στην αριστερή πλευρά του δρόμου, μπροστά από ένα μπουγατσάδικο), στο οποίο πετάχτηκε όταν το χτύπησες! Το πλάτος του δρόμου είναι περίπου 10 μέτρα (όπως το έκοψα με το μάτι γιατί ξέχασα τη μεζούρα στο σπίτι της φίλης μου--να λείπουν οι ηλίθιοι συνειρμοί) και είναι μονόδρομος αλλά είναι δρόμος προτεραιότητας και ο πεζός περπατά με ταχύτητα 3χλμ/ώρα. Το χρώμα του αυτοκινήτου (πριν το λερώσεις με αίματα) ήταν ασημί. Ένα opel corsa του 2002 είναι. Περιμένω απάντηση.

Θα πεις εύλογα, "πως αφού ήταν μονόδρομος, είχε παρκάρει με το καπό αντίθετο προς την κατεύθυνση, την οποία εκινούμην;" Το corsa είναι του μπουγατσά και ήθελε να προλάβει τη θέση μπροστά στο μαγαζί του (ο κλασσικός ο Έλληνας αλά Γεωργίου), όταν πήγε να διασχίσει τον εν λόγω δρόμο, για να κάνει τον κύκλο, οπότε μπήκε κόντρα μονόδρομο για να την προλάβει.

Ο πεζός βρίσκεται πάνω στο καπό του παρκαρισμένου αυτοκινήτου (στην αριστερή πλευρά του δρόμου, μπροστά από ένα μπουγατσάδικο), στο οποίο πετάχτηκε όταν το χτύπησες! Το πλάτος του δρόμου είναι περίπου 10 μέτρα (όπως το έκοψα με το μάτι γιατί ξέχασα τη μεζούρα στο σπίτι της φίλης μου--να λείπουν οι ηλίθιοι συνειρμοί) και είναι μονόδρομος αλλά είναι δρόμος προτεραιότητας και ο πεζός περπατά με ταχύτητα 3χλμ/ώρα. Το χρώμα του αυτοκινήτου (πριν το λερώσεις με αίματα) ήταν ασημί. Ένα opel corsa του 2002 είναι. Περιμένω απάντηση.

Θα πεις εύλογα, "πως αφού ήταν μονόδρομος, είχε παρκάρει με το καπό αντίθετο προς την κατεύθυνση, την οποία εκινούμην;" Το corsa είναι του μπουγατσά και ήθελε να προλάβει τη θέση μπροστά στο μαγαζί του (ο κλασσικός ο Έλληνας αλά Γεωργίου), όταν πήγε να διασχίσει τον εν λόγω δρόμο, για να κάνει τον κύκλο, οπότε μπήκε κόντρα μονόδρομο για να την προλάβει.

Συγνώμη κύριε συμφωρουμήτη αλλά ο πεζός βρίσκεται πάνω στο καπό την ώρα που τον χτύπησα? Πώς το έκανα αυτό?Γιατ η ερώτησή μου κύριε συμφωρουμήτη είναι που βρίσκεται ο πεζός την ώρα που τον αντιάμβάνομαι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    5:40 το πρωι στον υπνο σου τον εβλεπες?

ΥΓ πολυ καπνιζεις

Όχι αλλά είπα να κάνω κάτι "επικοδομητικό" πριν πεσω για ύπνο!

Υ.Γ. Όταν κάνω τέτοιες συζητήσεις πάντα τις κάνω με ένα καλό τσιγάρο! Βοηθάει στην κατανόηση του συνομιλητή!!!!

Παλαιό μέλος
    Την ώρα που τον αντιλαμβάνεσαι είναι 1 μέτρο έξω από το αυτοκίνητο, και περπατά προς τη τη μέση του δρόμου.

Την ώρα που τον αντιλαμβάνεσαι είναι 1 μέτρο έξω από το αυτοκίνητο, και περπατά προς τη τη μέση του δρόμου.

Κύριε συμφωρουμήτη, συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά από την στιγμή που έχω 10 μέτρα δρόμο και αυτός απέχει μόνο 3 μέτρα από το πεζοδρόμιο, γιατί να πέσω πάνω του? Έχω τόσο χώρο!!!

Παρακαλώ να μας πείτε ένα άλλο παράδειγμα, κύριε συμφωρουμήτη, γιατί αυτό δεν προδιαγράφει ατύχημα!

Παλαιό μέλος
    Κύριε συμφωρουμήτη, συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά από την στιγμή που έχω 10 μέτρα δρόμο και αυτός απέχει μόνο 3 μέτρα από το πεζοδρόμιο, γιατί να πέσω πάνω του? Έχω τόσο χώρο!!!

Παρακαλώ να μας πείτε ένα άλλο παράδειγμα, κύριε συμφωρουμήτη, γιατί αυτό δεν προδιαγράφει ατύχημα!

Είναι στα 4,5 μέτρα από το πεζοδρόμιο (σχεδόν στη μέση του δρόμου, αφού απέχει 1 μέτρο από το αυτοκίνητο) και με δεδομένη την ταχύτητά σου και το μικρό χρόνο που πετάγεται μπροστά σου, δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις και πέφτεις επάνω του!

Είναι στα 4,5 μέτρα από το πεζοδρόμιο (σχεδόν στη μέση του δρόμου, αφού απέχει 1 μέτρο από το αυτοκίνητο) και με δεδομένη την ταχύτητά σου και το μικρό χρόνο που πετάγεται μπροστά σου, δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις και πέφτεις επάνω του!

Κύριε συμφωρουμήτη, συγνώμη αλλά το αυτοκίντηο έχει πλάτος πρίπου στο 1,5 μέτρο! Αν αυτός απέχει 1 μέτρο από το αμάξι τοτε σύνολο έχουμε 2,5!!!

Μήπως βρισκεται πιο μακριά από το αυτόκίνητο?

Παλαιό μέλος
    Κύριε συμφωρουμήτη, συγνώμη αλλά το αυτοκίντηο έχει πλάτος πρίπου στο 1,5 μέτρο! Αν αυτός απέχει 1 μέτρο από το αμάξι τοτε σύνολο έχουμε 2,5!!!

Μήπως βρισκεται πιο μακριά από το αυτόκίνητο?

Α, δε σου είπα; Άστα! Είχα ξεχάσει τη μεζούρα μου! Έκανε και ο μπουγατσάς ελληνικό παρκάρισμα..

Α, δε σου είπα; Άστα! Είχα ξεχάσει τη μεζούρα μου! Έκανε και ο μπουγατσάς ελληνικό παρκάρισμα..

Συγνώμη κύριε συμφωρουμήτη αλλά δεν μου περιγράφετε πλήρως και με ακριβή δεδομένα το ατύχημα! θα πρέπει να μου αναφέρετε όλες τις συνθήκες πριν και μετά το τρακάρισμα! Για όλα τα πράγματα και ανθρώπους που υπήρχαν εκεί! Για τις ακριβής τους θέσεις καθώς επείσης και για την ώρα που έγινε το ατύχημα, τον καιρό, το οδόστρωμα, την κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο, την μηχανή που οδηγούσα και το σκυλο που είχε ο άνρθωπος! μπορούμε κύριε συμφωρουμήτη να δίνουμε ένα παράδειγμα ελειπές!!!

Όσο κύριε συμφωρουμήτη δεν μου δίνετε το ακριβές παράδειγμα, πείτε μου οι πεζοί έχουν πάντα δίκιο?

Παλαιό μέλος
    Συγνώμη κύριε συμφωρουμήτη αλλά δεν μου περιγράφετε πλήρως και με ακριβή δεδομένα το ατύχημα! θα πρέπει να μου αναφέρετε όλες τις συνθήκες πριν και μετά το τρακάρισμα! Για όλα τα πράγματα και ανθρώπους που υπήρχαν εκεί! Για τις ακριβής τους θέσεις καθώς επείσης και για την ώρα που έγινε το ατύχημα, τον καιρό, το οδόστρωμα, την κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο, την μηχανή που οδηγούσα και το σκυλο που είχε ο άνρθωπος! μπορούμε κύριε συμφωρουμήτη να δίνουμε ένα παράδειγμα ελειπές!!!

Όσο κύριε συμφωρουμήτη δεν μου δίνετε το ακριβές παράδειγμα, πείτε μου οι πεζοί έχουν πάντα δίκιο?

Οι λεπτομέρειες, οι συνθήκες και οι παράμετροι που ρωτάς, ήταν όλες τέτοιες που ευννοούσαν την πρόκληση ατυχήματος!
    Ναι έχουν πάντα δίκιο, παρά το ατελές του παραδείγματός μου!

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF