Πωπω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Manolos
παν μετρον αριστον...
Με εκνευριζετε παλι...
Ειναι και gsxr ρε γμτ...
Να ταν κανενα hondaπου βγαζουν μηχανακια παραγωγης σαν τρακαρισμενα να πω οκ..
Αλλα οχι ρε γμτ και στο gsxr
Πωπω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Manolos
παν μετρον αριστον...
Με εκνευριζετε παλι...
Ειναι και gsxr ρε γμτ...
Να ταν κανενα hondaπου βγαζουν μηχανακια παραγωγης σαν τρακαρισμενα να πω οκ..
Αλλα οχι ρε γμτ και στο gsxr
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
......ΠΑΛΙΟ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΖΑΝΤΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ.....
ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΙΑΖΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΣ .....ΕΝΤΑΞΗ
ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ....
ΑΜΑΝ ΠΙΑ....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
κοιτα να δεις ποτε δεν ειχα στο μηχανακι μου αλλα αν σου τη σπαει ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ FREEWIND ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΤΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
ασε μας ρε φιλε που θα σε ρωτησουμε αν θα βαλουμε χρωματιστη λωριδα στο μηχανακι μας.... εσυ μας ρωτησες οταν αγορασες το μηχανακι σου αν μας αρεσει???![]()
Εμένα πάντως δε μου αρέσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εσυ μας ρωτησες οταν αγορασες το μηχανακι σου αν μας αρεσει???![]()
![]()
Ευχαρίστως να τον απαλλάξω από την παρουσία του!!!![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
αφου την μαμησαμε την σισητηση να πω κι εγω την δικια μου μακακια.
εμενα που το Ρ1 μου την εχει την ρηγα μαμα τι να κανω? να παω να βαψω τις ζαντες?
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ammon_ra
εμενα που το Ρ1 μου την εχει την ρηγα μαμα τι να κανω? να παω να βαψω τις ζαντες?
xaxaxaxaxaxaxxax
ΤΟ Ρ1 ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ YAMAΠΑΑρχικά δημιουργήθηκε από ammon_ra
ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κοιτα να δεις ποτε δεν ειχα στο μηχανακι μου αλλα αν σου τη σπαει ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ FREEWIND ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΤΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
1 ασε μας ρε φιλε που θα σε ρωτησουμε αν θα βαλουμε χρωματιστη λωριδα στο μηχανακι μας....
2 εσυ μας ρωτησες οταν αγορασες το μηχανακι σου αν μας αρεσει???![]()
1 δεν ειμαστε φιλοι
2 ουτε εμενα μου αρεσουν τα μηχανακια ολων.Αλλα να μην σου αρεσει μια κατηγορια μηχανησ και αλλο να ναι θεατρο ενα μηχανακι
Επαναφέρω αυτο το ποστ γιατι εκανα πραξη την απειλή μου και εβαλα τσιτρινη ταινιουλα στις ζαντες στο freewind MONO KAI MONO NA ΣΤΗ ΣΠΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1ον κανεις δεν κοιταει ενα τετοιο μηχανακι τοση ωρα ωστε να προσεξει την ταινια στις ζαντεςΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Επαναφέρω αυτο το ποστ γιατι εκανα πραξη την απειλή μου και εβαλα τσιτρινη ταινιουλα στις ζαντες στο freewind MONO KAI MONO NA ΣΤΗ ΣΠΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2ον εδω αντεχεις και κυκλοφορεις με freewind , οι ταινιες θα σε πειραξουν?
3ον ειναι αυτο που λεμε ητανε στραβο το κλιμα του , το φαγε και ο γαιδαρος...
και 4ον μονο και μονο που εκανες κακο στον μηχανακι σου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ δειχνει πολλα!!
![]()
![]()
![]()
Και οσο για το αν μου την εσπασες δεν το καταφερες.....απλα μου την εσπαγε στην αρχη που ολοι βαζανε....τωρα πηρα αποφαση την κακογουστια (σε μερικα μηχανακια παει δεν λεω...μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου και αν)!!!
12 σελιδες μαλακια, 15 λεπτα από τη ζωή μου χαμένα. ΟΚ εγώ είμαι πιό παπούς από σας και θα κανω το εξής. Τραπουλοχαρτο τσακισμενο στα δύο πιασμένο με μανταλάκι στο πηρούνι να κανει και φασαρία στις ακτίνες (άντε τώρα τρέχα να βρείς μηχανάκι με ακτίνες) να με κοιτάνε οι γκόμενες και να γουστάρουν όταν περνάω από μπροστά τους. Ταινία όμως δεν πρόκειται να βάλω ουδεπόποτε ακόμα κι αν δινει 2χ2 άλογα ανά τροχο. !!!!αλήθεια αν βάλω στις βοηθητικές ρόδες πιάνει??????????
Εγώ λέω να κοτσάρο ένα τενεκέ από πίσω.
Αν θέλουν ας μην κοιτάξουν...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
α τοτε να τα βγαλω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κόβεις μια λωρίδα πλαστικού από λεκάνη ρούχων, και την κοτσάρεις με ζιπάκια. Στις 3μπρατσες θα κάνει γαμώ τα εφε....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τραπουλοχαρτο τσακισμενο στα δύο πιασμένο με μανταλάκι στο πηρούνι να κανει και φασαρία στις ακτίνες (άντε τώρα τρέχα να βρείς μηχανάκι με ακτίνες):rotflmao:
H AEK σκίζει σαν ομάδα κι εσυ απο κακογουστιά και κοντομυαλιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ασε μας ρε φιλε που θα σε ρωτησουμε αν θα βαλουμε χρωματιστη λωριδα στο μηχανακι μας.... εσυ μας ρωτησες οταν αγορασες το μηχανακι σου αν μας αρεσει???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()