Σελίδα 11 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 378

Θέμα: Που ηταν και σημερα ο Stoner???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    δλδ πιο παλια υπηρχε θεμα που ηταν και σημερα ο Hayden?

δεν νομιζω να ειναι μονο για αυτο!Γενικοτερα ο στονερ εχει πολλους ανθρωπους που τον αντιπαθουνε και αυτο το εκανε με την συμπεριφορα του κατα την γνωμη μου!

Μόνο που ήταν ο Χέιντεν;;;; Άστα πανικός γινόταν!!!
    Πέρα από το ότι όντως ο Στόνερ όπως και όλοι οι οδηγοί έχουν τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές τους ο Ρόσι είναι... τοτέμ για πολλούς εδωμέσα! Όποιος του πάρει πρωτάθλημα γίνεται αυτομάτως εχθρός τους.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μόνο που ήταν ο Χέιντεν;;;; Άστα πανικός γινόταν!!!
    Πέρα από το ότι όντως ο Στόνερ όπως και όλοι οι οδηγοί έχουν τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές τους ο Ρόσι είναι... τοτέμ για πολλούς εδωμέσα! Όποιος του πάρει πρωτάθλημα γίνεται αυτομάτως εχθρός τους.
    Eγω υποστηρίζω Rossi εδω και 12 χρόνια περίπου. Ο μόνος αντίπαλος του Rossi που δεν γούσταρα με τίποτα ηταν ο Biaggi, ειδικά μετα την αγκωνιά που εριξε στην Suzuka to 2000.
    Δεν εχω πρόβλημα με τον Hayden ο άνθρωπος μιλαγε σταράτα, αλλο αν πήρε πρωτάθλημα χωρίς να είναι ο καλύτερος.
    Τον Stoner το είχα σε εκτίμηση μέχρι που αρχισε τα περί σκληρών προσπεράσεων κλπ οταν τον περασε μια απο εξωτρική και μια απο τα χώματα ο Rossi.
    Ανακάλεσε βέβαια αργότερα, αλλά οτι λέγεται καταγράφεται...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Eγω υποστηρίζω Rossi εδω και 12 χρόνια περίπου. Ο μόνος αντίπαλος του Rossi που δεν γούσταρα με τίποτα ηταν ο Biaggi, ειδικά μετα την αγκωνιά που εριξε στην Suzuka to 2000.
    Δεν εχω πρόβλημα με τον Hayden ο άνθρωπος μιλαγε σταράτα, αλλο αν πήρε πρωτάθλημα χωρίς να είναι ο καλύτερος.
    Τον Stoner το είχα σε εκτίμηση μέχρι που αρχισε τα περί σκληρών προσπεράσεων κλπ οταν τον περασε μια απο εξωτρική και μια απο τα χώματα ο Rossi.
    Ανακάλεσε βέβαια αργότερα, αλλά οτι λέγεται καταγράφεται...

Άρη μου όπως ξέρεις δεν εννοούσα εσένα. Άλλωστε τα έχω συζητήσει και με σένα περί Ρόσι και ξέρεις τις απόψεις μου. Είσαι άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά τα μηχανοκίνητα και παρακολουθείς χρόνια motogp. Δεν έχω κάτι με τους οπαδούς του Ρόσι. ΆΛλο όταν κάνουμε πλάκα και πειραζόμαστε.
    Αλλά αυτό που είπα πριν στον corvo είναι κάτι που δυστυχώς ισχύει. Κάτσε και διάβασε τα ποστ που γράφονται κατά καιρούς. Μην και την βγει κανείς στον Ρόσι!!! Και για μένα Άρη ναι υπάρχει μένος με αυτούς που του πήραν τα πρωταθλήματα. Σαφώς και ο Χέιντεν δεν το άξιζε αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να τον βγάζεις κουλό υπάρχει απόσταση. Σαφώς και ο Στόνερ το κέρδισε βασιζόμενος κατά πολύ στο άπαιχτο στήσιμο της Ντουκάτι εκείνη τη χρονιά και στην τελική της. Αλλά εδώ τον βγάζουν άσχετο και άχρηστο κάποιοι΄. Και γενικά αυτή η τοτεμοποίηση γενικά με ενοχλεί πάρα πολύ!!! Μου θυμίζει τυφλωμέμνους οπαδούς θρησκείας και με χαλάει

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Άρη μου όπως ξέρεις δεν εννοούσα εσένα. Άλλωστε τα έχω συζητήσει και με σένα περί Ρόσι και ξέρεις τις απόψεις μου. Είσαι άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά τα μηχανοκίνητα και παρακολουθείς χρόνια motogp. Δεν έχω κάτι με τους οπαδούς του Ρόσι. ΆΛλο όταν κάνουμε πλάκα και πειραζόμαστε.
    Αλλά αυτό που είπα πριν στον corvo είναι κάτι που δυστυχώς ισχύει. Κάτσε και διάβασε τα ποστ που γράφονται κατά καιρούς. Μην και την βγει κανείς στον Ρόσι!!! Και για μένα Άρη ναι υπάρχει μένος με αυτούς που του πήραν τα πρωταθλήματα. Σαφώς και ο Χέιντεν δεν το άξιζε αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να τον βγάζεις κουλό υπάρχει απόσταση. Σαφώς και ο Στόνερ το κέρδισε βασιζόμενος κατά πολύ στο άπαιχτο στήσιμο της Ντουκάτι εκείνη τη χρονιά και στην τελική της. Αλλά εδώ τον βγάζουν άσχετο και άχρηστο κάποιοι΄. Και γενικά αυτή η τοτεμοποίηση γενικά με ενοχλεί πάρα πολύ!!! Μου θυμίζει τυφλωμέμνους οπαδούς θρησκείας και με χαλάει
    Φίλε είναι δυνατόν να λαμβάνεις στα σοβαρά κάποιον που να λέει οποιονδήποτε οδηγό του motoGP κουλό και να μην αστειευεται? Και μάλιστα να χαλιέσαι κιόλας? Μόνο στην πλάκα γράφονται τέτοια ποστ, δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να τα γράφει στα σοβαρά!

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Φίλε είναι δυνατόν να λαμβάνεις στα σοβαρά κάποιον που να λέει οποιονδήποτε οδηγό του motoGP κουλό και να μην αστειευεται? Και μάλιστα να χαλιέσαι κιόλας? Μόνο στην πλάκα γράφονται τέτοια ποστ, δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να τα γράφει στα σοβαρά!

μακάρι ρε συ τι να σου πω...

Moderator
    Oποιος λεει οποιονδήποτε οδηγό MotoGp κουλό είναι άσχετος.

Σιγουρα υπάρχουν διαφορές και όλοι παραδέχονται οτι ο Rossi εχει ενα κλικ πανω, θες στην εμπειρία, στην ταχύτητα, στο να στήνει την μοτό, αλλά δεν παει να πει οτι οι άλλοι είναι κουλοί.
    Οι 20 καλύτεροι στον κόσμο είναι ρε παιδιά....

Κατηγορούν τον Pedrosa οτι δεν μάχεται, δεν κάνει δεν ράνει, οτι είναι κότα κι αυτός παει και τρέχει με ραγισμένο μηρό και δεν λέει κουβέντα.
    Τι να λέμε τώρα...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    ακομα και ο τελευταιος ειναι απο τους καλυτερους στην χωρα δεν νομιζω να διαφωνει κανεις!
    Τωρα αν μιλαμε για Λορενθο,Πεντροσα,Ροσσι,Στονερ φετος στην αρχη της χρονιας ηταν οι βασικοι υποψηφιοι για το πρωταθλημα!
    Ο Πεντροσα δυστυχως ειχε καποιες ατυχιες και δεν καταφερα να φτασει εκει που φτασαν οι αλλοι βαθμολογικα!
    Αλλα στους αγωνες που ηταν καλα,σχεδον καλα γτ παντα ερχοταν απο τραυματισμους μικρους ή μεγαλους, εδειχνε πολυ καλα σημαδια!

Ο καθε ενας εχει τις προτιμησεις του!
    Εγω εχω τρελα με τον γιατρο!
    Αναγνωριζω ομως και ολους τους αλλους χωρις να βγαζω κανενα στην απ'εξω!Απλα καποιους τις συμπαθω λιγοτερο γιατι κατι που εκαναν με νευριασε και ετσι εχει μπει στο μυαλο μου,αυτη η κακη εικονα τους!
    Ειτε η αγκωνια του Biaggi ειτε οι δηλωσεις του Stoner ειτε οτιδηποτε αλλο!

Δεν παρακολουθω τοσα χρονια οσα εσεις moto gp τα τελευταια 4 μονο!
    Παντως αν το σκεφτεις και πεις οτι εβλεπα 12 χρονια Moto GP οπως εσυ Αρη θα ελεγε κανεις οτι ημουν παιδι φαινομενο!

Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι σε αυτο το αθλημα δεν πρεπει να φανατιζομαστε μεχρι αισχατου σημειου!Γνωμη μου παντα
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Moderator
    Παντως αν το σκεφτεις και πεις οτι εβλεπα 12 χρονια Moto GP οπως εσυ Αρη θα ελεγε κανεις οτι ημουν παιδι φαινομενο!

Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι σε αυτο το αθλημα δεν πρεπει να φανατιζομαστε μεχρι αισχατου σημειου!Γνωμη μου παντα
    Μα δεν βλέπω 12 χρόνια, απλά τα τελευταία 12 είμαι με τον Rossi.
    Παλιότερα ημουν με τον Schwantz, μου άρεσε πολύ κι ο Gardner που ηταν τρελλάρας μεγάλος.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    ηλικιακες διακρισεις το λεω εγω
    Έχει και τέτοιες διακρίσεις τώρα? Μα που τις είδες??

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μα δεν βλέπω 12 χρόνια, απλά τα τελευταία 12 είμαι με τον Rossi.
    Παλιότερα ημουν με τον Schwantz, μου άρεσε πολύ κι ο Gardner που ηταν τρελλάρας μεγάλος.

ααα μαλιστα πες ετσι και δεν το ειχα καταλαβει!
    νεοπας στο χωρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Έχει και τέτοιες διακρίσεις τώρα? Μα που τις είδες??
    Θα σου απαντουσα αλλα εχε χαρη που εισαι μικρος!
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Θα σου απαντουσα αλλα εχε χαρη που εισαι μικρος!

θα μου απαντησεις εδω αν τελικα ο Rossi ειναι υπερτιμημενος,δημιουργημα των δημοσιογραφων και αδερφη οπως μου λες στα ΔΣ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Παει ο Στονερ και φετος. Εχει να ανταγωνιστει 2 Ροσσι :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

θα μου απαντησεις εδω αν τελικα ο Rossi ειναι υπερτιμημενος,δημιουργημα των δημοσιογραφων και αδερφη οπως μου λες στα ΔΣ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αδερφή και δημιούργημα των δημοσιογράφων δεν ξέρω αν είναι και δεν με νοιάζει αλλά πιλότος είναι!

Παλαιό μέλος
    ΙΤΑΛΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ 0-3

Για λυπιση ηταν το μυξιαρικο και σημερα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 11 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2008, 11:04
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:59
  3. μπορει και σημερα να ερθη ....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0