Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 246

Θέμα: "κόπηκε" το Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    byron,αυτο εχει αρχισει απο χτες και παρολο αισθανθηκα πολυ ασχημα με οσα μου ειπανε δεν εθεσα θεμα για να μην φανει οτι ηθελα προστασια.αλλα μιας που το ανοιξες εσυ το θεμα επετρεψε μου να πω οτι εχουν ειπωθει χοντραδες.απο σχολια του τυπου "φωτεινε παντογνωστη" μεχρι drugs dont work.και φυσικα συνεχιστηκε και σημερα "να σαι καλα drow γελασαμε"
    το αμα δεν θες φυγε δεν το σχολιαζω.και ρωτω μπορουμε να ειρωνευομαστε κατα συρροην?
    αν ναι,να αρχισω να το κανω και εγω και να μην αισθανομαι ασχημα.
    Εγώ όντως γέλασα μ' αυτά που έγραψες γιατι δείχνουν μεταφορα αναμασημένης τροφής και φρασεολογία που είχα χρόνια ν' ακουσω και που παλια στις σχολές την κοροιδεύαμε..

Ειλικρινα δεν ήξερα οτι υπάρχει ακόμα

Δυστυχώς αυτό που δε δειχνουν αυτά που έγραψες (για μένα πάντα) ειναι οτι πρόκειται για δικές σου αποψεις, βγαλμένες απο μελετη και συγκερασμο πολλών άλλων απόψεων/εντύπων/βιβλιων/οπτικής γωνίας.

Το πρόβλημα της αριστεράς πάντα ήταν και θα ειναι αυτό: Η μη επαφή με την πραγματικότητα και η μονόπλευρη αντιμετώπιση

Εάν πάντως ακολουθουσαμε την άποψή σου για τον Κούλογλου θα έπρεπε και τα δικά σου γραπτά να έχουν φύγει - προπαγάνδα απ' την "ανάποδη" ειναι

Αλλά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...............
    Ένα απλό "Συγγνώμη, είμαι μαλάκας.." θα αρκούσε
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    byron,αυτο εχει αρχισει απο χτες και παρολο αισθανθηκα πολυ ασχημα με οσα μου ειπανε δεν εθεσα θεμα για να μην φανει οτι ηθελα προστασια.αλλα μιας που το ανοιξες εσυ το θεμα επετρεψε μου να πω οτι εχουν ειπωθει χοντραδες.απο σχολια του τυπου "φωτεινε παντογνωστη" μεχρι drugs dont work.και φυσικα συνεχιστηκε και σημερα "να σαι καλα drow γελασαμε"
    το αμα δεν θες φυγε δεν το σχολιαζω.και ρωτω μπορουμε να ειρωνευομαστε κατα συρροην?
    αν ναι,να αρχισω να το κανω και εγω και να μην αισθανομαι ασχημα.
    Κακώς (και δεν πηγαίνει μόνο για σένα αυτό) που δεν πάτησες το κουμπάκι αναφοράς. Δεν είναι θέμα προστασίας, αλλά κανόνων του φόρουμ.
    Ακόμα και στις αντιπαραθέσεις τα σχόλια που παίρνουν πλέον προσωπικό χαρακτήρα φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό που έγραψα παραπάνω το εννοώ. Παρόλο που θεωρώ ότι οι απόψεις σου είναι ξεπερασμένες απ΄την ίδια την ιστορία, το ομαδικό πέσιμο που γίνεται κράξιμο, με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.

Το thread θα παρακολουθείται στενά (πρακτωρ inside), και ελπίζω να μην χρειαστεί να παρέμβω με σοβαρό ύφος ξανά.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    άει απο 'κει ρε όργανο της φραξιας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    Εγώ όντως γέλασα μ' αυτά που έγραψες γιατι δείχνουν μεταφορα αναμασημένης τροφής και φρασεολογία που είχα χρόνια ν' ακουσω και που παλια στις σχολές την κοροιδεύαμε..

Ειλικρινα δεν ήξερα οτι υπάρχει ακόμα

Δυστυχώς αυτό που δε δειχνουν αυτά που έγραψες (για μένα πάντα) ειναι οτι πρόκειται για δικές σου αποψεις, βγαλμένες απο μελετη και συγκερασμο πολλών άλλων απόψεων/εντύπων/βιβλιων/οπτικής γωνίας.

Το πρόβλημα της αριστεράς πάντα ήταν και θα ειναι αυτό: Η μη επαφή με την πραγματικότητα και η μονόπλευρη αντιμετώπιση

Εάν πάντως ακολουθουσαμε την άποψή σου για τον Κούλογλου θα έπρεπε και τα δικά σου γραπτά να έχουν φύγει - προπαγάνδα απ' την "ανάποδη" ειναι

Αλλά
    ρε συ καπταιν αναφερεις μονοπλευρη αντιμετωπιση.απλα ειναι τα πραγματα εισαι η με τουε εργατες η με το κεφαλαιο,υπαρχει κατι αλλο?
    κι εγω ο καυμενος απλα εκφραζω αποψη,αντιθετα ο πρακτολογλου ασκει εξουσια μεσω της τηλεορασης,και με ποιον τροπο την ασκει.υπαρχει διαφορα δεν νομιζεις?
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Λοιπόν μπαίνω στη συζήτηση προβοκατόρικα, αυτό που γουστάρω στους μοτυσεκλετιστές είναι οτι όλοι έχουμε διαβάσει 5 πράγματα παραπάνω και μάλλον όλοι κάποια στιγμή της ζωής μας περάσαμε από κάπου
    Πλουμπίδης,Παρτσαλίδης,Μπελογιάννης κλπ συντροφοι έχω εκπλαγεί
    Drow αν και ξέρω οτι το nick μάλλον σου έχει προκαλέσει αναφυλαξίες,άνοιξε λιγο παραπάνω το μυαλουδάκι σου, που προφανώς το δουλεύεις, ή το δούλευες μέχρι να μπεις στην ΚΝΕ.Τα πράγματα δεν είναι κοκκινα ή μαύρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το thread θα παρακολουθείται στενά (πρακτωρ inside), και ελπίζω να μην χρειαστεί να παρέμβω με σοβαρό ύφος ξανά.
    Κυριε-κυριε

Με βρίζει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ...μην μπεις στο κοπο να απαντησεις και μαλιστα με υφος παρομοιο με το απο πανω ...
    δεν κανω τη χαρη σε σενα να μην απαντησω αλλα σε αλλον.

απλα να σου πω οτι αν (ω μη γενοιτω) σου τυχει κατι στον δρομο και περναω απο κει θα προσφερω την βοηθεια μου στον μοτοσυκλετιστη (γκετοποιηση n.1) και ανθρωπο(γκετοποιηση n.2) που εχει μεινει ακομα και αν αυτος δε νοιωθει συντροφος μου.
    αν συμβει το αντιθετο και τυχει να φοραω το μπλουζακι TROOPER ΦΥΓΕ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leon_Trotski
    Συντρόφια το νού σας γιατί κυκλοφορούν και κάποιοι μπουχαρινιστές modarators που δεν γουστάρουν τις δημοκρατικές διαδικασίες....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ρε συ καπταιν αναφερεις μονοπλευρη αντιμετωπιση.απλα ειναι τα πραγματα εισαι η με τουε εργατες η με το κεφαλαιο,υπαρχει κατι αλλο?
    Οχι, υπάρχει κι ο τρίτος δρόμος

Μη χωρίζεις τον κόσμο σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα Α και Β γιατί αυτόματα αφήνεις στην απ' εξω την τεράστια μαζα που λέγεται μικρο/μεγαλομεσαία αστική τάξη και που, στις δυτικές κοινωνίες τουλάχιστον που ζούμε, ειναι ο κορμός...

Ασε που τα αγαθά του κεφαλαίου όλοι τα απολαμβάνουμε (μηχανές, ιντερνετ )

κι εγω ο καυμενος απλα εκφραζω αποψη,αντιθετα ο πρακτολογλου ασκει εξουσια μεσω της τηλεορασης,και με ποιον τροπο την ασκει.υπαρχει διαφορα δεν νομιζεις?
    Κι' αυτός άποψη εκφράζει, απλά με ικανότερο μέσο. Αν δε συμφωνείς, μπορείς να μην τον βλέπεις

Το να θες να ΜΗΝ εκφραζει την άποψή του επειδη δε σου αρέσει δεν έχει σχέση ουτε με αριστερα ουτε με δημοκρατία

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    εισαι η με τους εργατες η με το κεφαλαιο,υπαρχει κατι αλλο?
    Την Μύριαμ δεν πρέπει να την ξέρεις ...

Κυριε-κυριε

Με βρίζει
    Θα εισηγηθώ ΒΑΝ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Leon_Trotski
    Λοιπόν μπαίνω στη συζήτηση προβοκατόρικα, αυτό που γουστάρω στους μοτυσεκλετιστές είναι οτι όλοι έχουμε διαβάσει 5 πράγματα παραπάνω και μάλλον όλοι κάποια στιγμή της ζωής μας περάσαμε από κάπου
    Drow αν και ξέρω οτι το nick μάλλον σου έχει προκαλέσει αναφυλαξίες,άνοιξε λιγο παραπάνω το μυαλουδάκι σου, που προφανώς το δουλεύεις, ή το δούλευες μέχρι να μπεις στην ΚΝΕ.Τα πράγματα δεν είναι κοκκινα ή μαύρα
    καμια αναφυλαξια,πιστεψε με.αλλα με ενοχλει που λες να ανοιξω το μυαλουδακι μου.το υποκοριστικο ασχολιαστο.κρινεις καποιον λογω πολιτικης τοποθετησης χωρις να τον γνωριζεις,πως σου φαινεται αυτο?
    στην διαθεση σου παντα για οποιαδηποτε κουβεντα θες.
    και κατι για το τελος.εχουν εκφραστει απιστευτες αντιδραστικες κουβεντες εδω μεσα,και την πεφτεις σε μενα αντι για τους αντιδραστικους.τι να πω?
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Συντρόφια το νού σας γιατί κυκλοφορούν και κάποιοι μπουχαρινιστές modarators που δεν γουστάρουν τις δημοκρατικές διαδικασίες....
    Έχω εντοπίσει επίσης ένα Νετσαγιεφικό και δύο (με επιφύλαξη) Προυντονικούς ...

Υ.Γ.
    Ο Θωμάς είναι απλά μ@λ@κας !!!

Έχω εντοπίσει επίσης ένα Νετσαγιεφικό και δύο (με επιφύλαξη) Προυντονικούς ...
    Ειχατε κι ενα Τροτσκιστη μοντ και τον διώξατε

Όργανα του Κερένσκυ όλοι σας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάρτυρες της Λήθης- Γιατροί χωρίς σύνορα
    από mevi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2011, 16:49
  2. Πως βγαζουν την βενζινη απο το τεποζιτο χωρις....
    από Xrider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 07:48
  3. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2008, 20:09
  4. Χωρίς σεξ το 69% των Ελληνίδων!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2004, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε