Εγώ όντως γέλασα μ' αυτά που έγραψες γιατι δείχνουν μεταφορα αναμασημένης τροφής και φρασεολογία που είχα χρόνια ν' ακουσω και που παλια στις σχολές την κοροιδεύαμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
byron,αυτο εχει αρχισει απο χτες και παρολο αισθανθηκα πολυ ασχημα με οσα μου ειπανε δεν εθεσα θεμα για να μην φανει οτι ηθελα προστασια.αλλα μιας που το ανοιξες εσυ το θεμα επετρεψε μου να πω οτι εχουν ειπωθει χοντραδες.απο σχολια του τυπου "φωτεινε παντογνωστη" μεχρι drugs dont work.και φυσικα συνεχιστηκε και σημερα "να σαι καλα drow γελασαμε"
το αμα δεν θες φυγε δεν το σχολιαζω.και ρωτω μπορουμε να ειρωνευομαστε κατα συρροην?
αν ναι,να αρχισω να το κανω και εγω και να μην αισθανομαι ασχημα.
Ειλικρινα δεν ήξερα οτι υπάρχει ακόμα
Δυστυχώς αυτό που δε δειχνουν αυτά που έγραψες (για μένα πάντα) ειναι οτι πρόκειται για δικές σου αποψεις, βγαλμένες απο μελετη και συγκερασμο πολλών άλλων απόψεων/εντύπων/βιβλιων/οπτικής γωνίας.
Το πρόβλημα της αριστεράς πάντα ήταν και θα ειναι αυτό: Η μη επαφή με την πραγματικότητα και η μονόπλευρη αντιμετώπιση
Εάν πάντως ακολουθουσαμε την άποψή σου για τον Κούλογλου θα έπρεπε και τα δικά σου γραπτά να έχουν φύγει - προπαγάνδα απ' την "ανάποδη" ειναι
Αλλά![]()
![]()