παιδια διαβασα την ολη κατασταση και βγαζω το καπελο στους κατασκευαστες τελεια δουλεια και συγχαρητηρια για την αλληλοβοηθεια μεταξυ σας. παρακληση αν υπαρχει περιπτωση να βρεθει και για μενα κανενα τετοιο συστημα
παιδια διαβασα την ολη κατασταση και βγαζω το καπελο στους κατασκευαστες τελεια δουλεια και συγχαρητηρια για την αλληλοβοηθεια μεταξυ σας. παρακληση αν υπαρχει περιπτωση να βρεθει και για μενα κανενα τετοιο συστημα
ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
γηρασκω αει διδασκομενος
κοιτα εδω
http://sv3fub.blogspot.com
http://odontotos.blogspot.com
όλα οκ Γιάννη με τον ενδείκτη? Εβαλες το πυκνωτή? βοήθησε?
δεν μπόρεσα να βρω πυκνωτή κατάλληλο, έσπασα ένα παλιό ποντίκι και πήρα έναν πράσσινο αλλά πρέπει να ήταν τεράστιος, πάντως δεν βοήθησε....ήρθαν και τα ξένον σήμερα και δεν ξέρω με τι να ασχοληθώ αύριο το πρωί!
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...![]()
![]()
Μόλις παρέλαβα το σετάκι μου. Τα ΕΛΤΑ εχουν κάνει τρελή πρόοδο!![]()
Εχθές το έστειλε ο Γιάννης & σήμερα πρωί πρωί έφθασε!
![]()
![]()
Thanx Γιάννη.
Γιάννη, το τρεμοπαίξιμο που λες το παρατήρησες με όλα τα σετάκια που δοκίμασες στην μηχανή σου ή μόνο με το ένα;
Υ.Γ. Γιάννη & Γιώργο για να το βάλετε στην βάση ανοίξατε τετράγωνη τρύπα 1*1,5 (περίπου) & το βάλατε χωνευτώ, γιατί δεν βλέπω άλλη λύση έτσι όπως είναι το σετάκι;;![]()
V-baby
Χρήστο άνοιξε την βάση της ζελατίνας, είναι διαγραμμισμένη από πίσω, οπότε βρίσκεις την μέση μετρώντας γραμμούλες. το ύψος το επιλέγεις εσύ ανάλογα με που έχεις την ζελατίνα...μετά εγώ έκανα μια μικρή τρύπα στο σημείο που ήθελα και με έναν χαρτοκόπτη έκανα χαράζοντας το άνοιγμα που αντιστοιχεί στο μέγεθος του display...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...![]()
![]()
Μόλις παρέλαβα το σετάκι μου. Τα ΕΛΤΑ εχουν κάνει τρελή πρόοδο!![]()
Εχθές το έστειλε ο Γιάννης & σήμερα πρωί πρωί έφθασε!
![]()
![]()
Thanx Γιάννη.
Γιάννη, το τρεμοπαίξιμο που λες το παρατήρησες με όλα τα σετάκια που δοκίμασες στην μηχανή σου ή μόνο με το ένα;
Υ.Γ. Γιάννη & Γιώργο για να το βάλετε στην βάση ανοίξατε τετράγωνη τρύπα 1*1,5 (περίπου) & το βάλατε χωνευτώ, γιατί δεν βλέπω άλλη λύση έτσι όπως είναι το σετάκι;;![]()
Υγ.θα χρειαστεί να σπάσεις τα πλαστικάκια από την μέσα μεριά ώστε να χωρέσουν τα εξατήματα μέσα, προσοχή στο δίπλωμά τους μην ξεκολήσει καμιά κόληση και τρέχεις για κολητήρι...το display πέρνα το αρκετά προς τα έξω για να μην ζορίζονται και τα καλώδιά του από πίσω αλλά και για να δωσεις και μια μικρή κλίση προς τα πάνω μιας και η βάση έχει μια αρνητική κλίση από μόνη της...
δεν έχει να κανει με το σετ...έχει να κάνει με τον αισθητήρα και τις γειώσεις στην μηχανή μου...περιμένω διακαώς να δω αν εσενα δουλεύει χωρίς τρεμοπαιγματα και λάθος ενδειξεις.
Παιδια μολις παραλαβα και εγω !!!
Πιστευω να τα καταφερω με την τοποθετηση..(λογω δουλειας θα καθηστερισω λιγο να το βαλω, πιστευω σαββατοκυριακο)
και εγω για βαση ζελατινας λεω να το βαλω, και με λιγη σιλικονιτσα απο μεσα θα ειναι οκ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ.
Ευχαριστώ θερμά όλο το Team.
Τώρα ήρθε η ώρα της κρίσης. Θα πρέπει να το βάλω επάνω στη μηχανή !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I had a dream ...
Επιτέλους βρήκα χρόνο για κατάθεση..!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
λοιπόν το σετάκι είναι κάπως έτσι όλων και το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα των καλωδίων, στο συγκεκριμένο σετ :
το πράσσινο που είναι κολημένο στην αντίσταση πάει στον αισθητήρα
το μαύρο που φεύγει από το τριπλό καρφάκι πάει στο ρεύμα 12βολτ
το κίτρινο που φεύγει από εκεί που είναι κολημμένα 5 μαζί είναι η γείωση.
Υπάρχει καμιά φωτό από τον αισθητήρα και που το κοτσάρουμε παιδιά?
V-Strom 650
Grand Cherokee Limited 4.7
Vespa 50S
Aek
tazakos μπραβο σου σε σενα και σε ολους που κανονίσατε το project.
δεν είναι λιγο μ@λ@κια να έχεις προσωπικά σου στοιχεία αναρτημένα σε δημόσιο forum ?
μην σου στοιχίσει η καλή σου η καρδιά.![]()
λοιπόν Γιάννη μετα από λιγη μελετη του προβλήματός σου και αφού δεν σε βοήθησε αυτο με τον πυκνωτή κανε το εξής:
βάλε ενα πυκνωτη 100nF (σαν αυτα που παραγγείλατε κι έχεις) πάνω στα ποδαρακια 13,14 του pic. Αν δεν βοηθήσει αυτό άστον πυκνωτή εκεί και βαλε κι έναν πυκνωτη πχ. 100μF/25V στα ποδαρακια 4 και 11 του lm324. Προσοχή αυτός ο πυκνώτης έχει + και - οπότε το + του πυκνωτή στο ποδαρακι 4 και το - στο ποδαρακι 11.
Μετα απο αυτα αποκλείεται να έχεις πρόβλημα.
![]()
Γιώργο δεν ξέρω αλλά διαβάζοντας το μύνημα σου αυτό ξεκαρδίστηκα...δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή τα έχω δει όλα με το πρόβλημα αυτό...θα κοιτάξω να κάνω αυτά που μου είπες από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί ότι αποκλείεται να έχω πρόβλημα...εγώ ανησυχώ μην αρχίσουν και για τους άλλους οι ψιλές...
ααααα και επειδή ο dukeandthecity έχει δίκιο κάνε ένα edit εκεί που έχεις τα στοιχεία σου και σβήστα..εγω νομίζω μόνο κινητό έχω βάλει!
θάντερ θάντερ θάντερκατς ΧΟΟΟΟΟΟΟ!!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=300228216339
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
θάντερ θάντερ θάντερκατς ΧΟΟΟΟΟΟΟ!!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=300228216339
Πλήρωσες μόνο 85 δολλάρια ????
Στην τιμή αυτή τα περιλαμβάνει όλα ? (Balast, καλώδια, 2 λάμπες Η4) ???
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ !!!
I had a dream ...
βλεπω ειστε πολυ prive μη πω snob παρεα και δεν δινετε λογο ή απαντηση σε <<νεους>> να ειστε καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
γηρασκω αει διδασκομενος
κοιτα εδω
http://sv3fub.blogspot.com
http://odontotos.blogspot.com
Σε Forum είσαι και όχι στο Messanger. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
βλεπω ειστε πολυ prive μη πω snob παρεα και δεν δινετε λογο ή απαντηση σε <<νεους>> να ειστε καλα
Και κανένας δεν σνομπάρει τον άλλον. Calm Down και όλα θα γίνουν.
Welcome to Moto Forum.
I had a dream ...