Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=266&page_id=6530
Σχετικό-άσχετο, ξεκινούν από τα Γιάννενα.![]()
Ε,από 2019 και μετά ίσως ν'αρχίσουν τα χωματουργικά...![]()
![]()
Ε,από 2019 και μετά ίσως ν'αρχίσουν τα χωματουργικά...![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Τι είδους πίστες περιμένεις εσύ δηλ.Οι "πίστες" αυτές θα είναι όπως τα πάρκα για ποδήλατα με σήματα διασταυρώσεις κλπ για εκπαίδευση.Μην περιμένεις πίστες για αγώνεςΑρχικά δημιουργήθηκε από apav
![]()
Σαν πολλούς αγωνιζόμενους δεν βρήκαμε ξαφνικά;
Εάν φτιάξουν τέτοιες πίστες, θα μπορείς να πας εκεί να δοκιμάσεις 5 πράγματα για την δική σου ασφάλεια. Οι "αγωνίζομενοι" κοτσάρουν 2 γόμες και 1 ξετάπωτη ακράπα και πουλάνε μούρη στα fora.![]()
Δε νομίζω οτι θα είναι τέτοιων διαστάσεων ή οτι θα πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές ωστε να μπορείς να δοκιμάζεις... θα είναι, όπως είπε ο DrIoannis, ένα πάρκο προσομοίωσης δρόμουΑρχικά δημιουργήθηκε από apav
Εάν φτιάξουν τέτοιες πίστες, θα μπορείς να πας εκεί να δοκιμάσεις 5 πράγματα για την δική σου ασφάλεια. Οι "αγωνίζομενοι" κοτσάρουν 2 γόμες και 1 ξετάπωτη ακράπα και πουλάνε μούρη στα fora.![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Ωραία αντιμετώπιση και νοοτροπία....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προτιμάτε να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος το "λάδι" 341 "ειδικών μιζαδόρων" για να φτιάξει κάποτε το κράτος πίστα για να μην έχουμε τα πιο πάνω παράπονα περί έλλειψης πίστας; Θα αλλάξει κάτι και δεν θα διαβάζουμε τρομερά threadάκια;
-μπαίνω στην πίστα και δεν ξέρω/μαθαίνω το παραμικρό
-το css και το riding school δεν είναι για μένα
-έστριψα ρώσο, αυστραλό, επίδαυρο
-κόντρες με uno, haya, f16
-πώς να ξυλώσετε τους καθρέφτες/εξάτμιση/φλας
Αυτά που δοκιμάζεις στην πίστα, μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε μια τεράστια οργανωμένη αλάνα; Γιατί riding schools διοργανώνονται ακόμη και σε parking; Βοηθούν τον άπειρο τέτοιοι χώροι; Μπορώ να βρω μια τέτοια προσομοίωση και να φάω τα μούτρα μου με ασφάλεια; Σε ποια χώρα υπάρχουν κρατικές πίστες, του στυλ Μέγαρα, για το κοινωνικό καλό;
Γράφεις ό,τι να ναι.... καμία σχέση με την πραγματικότητα....Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Προτιμάτε να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος το "λάδι" 341 "ειδικών μιζαδόρων" για να φτιάξει κάποτε το κράτος πίστα για να μην έχουμε τα πιο πάνω παράπονα περί έλλειψης πίστας; Θα αλλάξει κάτι και δεν θα διαβάζουμε τρομερά threadάκια;
-μπαίνω στην πίστα και δεν ξέρω/μαθαίνω το παραμικρό
-το css και το riding school δεν είναι για μένα
-έστριψα ρώσο, αυστραλό, επίδαυρο
-κόντρες με uno, haya, f16
-πώς να ξυλώσετε τους καθρέφτες/εξάτμιση/φλας
Αυτά που δοκιμάζεις στην πίστα, μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε μια τεράστια οργανωμένη αλάνα; Γιατί riding schools διοργανώνονται ακόμη και σε parking; Βοηθούν τον άπειρο τέτοιοι χώροι; Μπορώ να βρω μια τέτοια προσομοίωση και να φάω τα μούτρα μου με ασφάλεια; Σε ποια χώρα υπάρχουν κρατικές πίστες, του στυλ Μέγαρα, για το κοινωνικό καλό;
Ειλικρινά συγνώμη παιδιά, αλλά διαβάζοντας όλο το θέμα από την αρχή, έχετε παρατηρήσει ότι συζητούμε για μία ιδιωτική επιχείρηση;
Με ποια αιτιολογία έγιναν τα παράπονα περί κράτους;
Με ποιο τρόπο συνδέσετε την κερδοσκοπία που μας περιγράφετε, με την οδική ασφάλεια;
Αφού η οδική ασφάλεια είναι το κύριο side effect του κλεισίματος, γιατί τόση αρνητικότητα στην πρόταση του κράτους περί αξιολόγησης ικανότητας οδήγησης σε ελεγχόμενο χώρο που θα μπορείς να δοκιμάσεις με ασφάλεια τα όρια σου;
Αφού ενοχλεί τους αγωνιζόμενους το κλείσιμο της πίστας, γιατί δεν σβήνετε/μεταφέρετε το κομμάτι με τα διπλώματα, την οδική ασφάλεια, και τον παραλογισμό του κράτους;
Ειλικρινά συγνώμη παιδιά, αλλά διαβάζοντας όλο το θέμα από την αρχή, έχετε παρατηρήσει ότι συζητούμε για μία ιδιωτική επιχείρηση;
Με ποια αιτιολογία έγιναν τα παράπονα περί κράτους;
Με ποιο τρόπο συνδέσετε την κερδοσκοπία που μας περιγράφετε, με την οδική ασφάλεια;
Αφού η οδική ασφάλεια είναι το κύριο side effect του κλεισίματος, γιατί τόση αρνητικότητα στην πρόταση του κράτους περί αξιολόγησης ικανότητας οδήγησης σε ελεγχόμενο χώρο που θα μπορείς να δοκιμάσεις με ασφάλεια τα όρια σου;
Αφού ενοχλεί τους αγωνιζόμενους το κλείσιμο της πίστας, γιατί δεν σβήνετε/μεταφέρετε το κομμάτι με τα διπλώματα, την οδική ασφάλεια, και τον παραλογισμό του κράτους;
Γιατί εδώ δεν δίνουμε λύσεις.... απλά αναρωτιόμαστε διάφορα....
Οπότε ποια είναι η πραγματικότητα από την οποία ξεφύγαμε;
Δεν ξέρω που μένεις και τι εμπειρίες έχεις αλλά η κίνηση του να κλείσει μια πιστα μονο αρνητικά αποτελέσματα έχει.
Όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας.....
Η δε δική σου επιχειρηματολογία είναι ακατάσχετη.
Δεν ανέφερα ότι έχει θετικά.
Αντιπρόταση έκανα με ένα σχέδιο του κράτους και το σύνδεσα με τα σχόλια περί οδικής ασφάλειας.
Εάν είναι εκτός πραγματικότητας ένα τέτοιο σχέδιο, τότε με δυσκολία θα δεχόμουν τα θετικά της πίστας στον τομέα της οδικής ασφάλειας.
Εάν άνοιγα νέο θέμα, θα έχανα τον χαρακτηρισμό "ορμητικός" και δεν θα υπήρχε σύνδεση με τα Μέγαρα;
Εγώ τουλάχιστον ανέφερα μόνο ιδιωτική πίστα και μάλιστα στο Ελληνικό όπου υπάρχει και η ανάλογη υποδομή στην περιοχή για να γίνει κάτι κερδοφόρο για ιδιώτες.
Το κράτος ας αρκεστεί σε σχολεία κτεο νοσοκομία και αστυνόμευση που είναι σημαντικότερα.
Μιας και επανηλθε, κυκλοφορουν κατι βρωμες οτι η πιστα κλεινει για ασφαλτοστρωση, συντηρηση, κτλ, αλλα παπαριες μου ακουγονται εμενα αυτα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?