Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εχει βγαλει ηδη.:hypnotize
![]()
(κανόνισε την άλλη εβδομάδα όποια μέρα σε βολεύει να σΕ κάνω μια επίσκεψη ... )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εχει βγαλει ηδη.:hypnotize
![]()
(κανόνισε την άλλη εβδομάδα όποια μέρα σε βολεύει να σΕ κάνω μια επίσκεψη ... )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(πιάνεται και ο φουσμπάς για τεκμήριο ;;; )Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1200Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
.... έζησα στην Αγγλία για αρκετά χρόνια και έχω ταξιδέψει έξω και σε άλλες πιο ανθρώπινες κοινωνίες.Αυτό που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας είναι ότι ο φτωχότερος κόσμος έχει χάσει το πιο βασικό αγαθό (που έξω υπήρχε και υπάρχει τουλάχιστον σε μεγάλο ποσοστό )....
...την ελπίδα για να του ξημερώσει κάτι καλύτερο γι' αυτόν και τους γύρω του ... και αυτό αν το καλοσκεφτώ είναι πάρα μα πάρα πολύ άσχημο ...![]()
The journey is the reward!
Συμφωνώ βέβαια απόλυτα με όλους, αλλά δεν έχετε ποτέ πληρώσει κάποιον ελεύθερο επαγγελματία που δεν έχει μπλόκ αποδείξεων, ούτε έναρξη στην εφορία?
Το θεωρείτε σωστό?
Γιατί να πληρώνουμε εμείς?
Θα μου πείτε να τους πιάσει.
Συμφωνώ.
Αν πάτε όμως στο συνεργείο και σας πεί ο μάστορας 800 με απόδειξη 450 χωρίς τι θα πείτε?
Λέω συνεργείο που είναι καθημερινό και το έχετε κάνει όλοι, αλλά υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που οι διαφορές "με"-"χωρίς" είναι χιλιάρικα.
Μην λέμε λοιπόν μεγάλα λόγια, τα τεκμήρια μας βολεύουν καλύτερα απο την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Eγώ ήθελα σε ενα-ενάμιση χρόνο να πάρω ενα cbr 600rr του 2003 που μ'αρέσει..
Με αυτά που βλέπω τώρα μάλλον τ'α*&%$@α μου θα πάρω:rotflmao:
Πραγματικά στεναχωριέμαι απο το γεγονός οτι ζώ σε μια τόσο όμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα και οι συνθήκες διαβίωσης είναι οι χειρότερες της Ευρώπης!!!
Θα προτιμούσα να έμενα στην Ολλανδία και να ζούσα σαν άρχοντας και Ελλάδα μόνο για διακοπές!![]()
Βρε Στέφανε καλά τα λές και εσύ , αλλά το ζήτημα της φοροδιαφυγής είναι θέμα που αυτή την στιγμή δεν ενδιαφέρει τους καρεκλάδες καθόλου .... αυτοί βλέπουν ότι το ταμείο είναι μείον και πάει το καράβι για φούντο και κάπως πρέπει γρήγορα να το γεμίσουν ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Συμφωνώ βέβαια απόλυτα με όλους, αλλά δεν έχετε ποτέ πληρώσει κάποιον ελεύθερο επαγγελματία που δεν έχει μπλόκ αποδείξεων, ούτε έναρξη στην εφορία?
Το θεωρείτε σωστό?
Γιατί να πληρώνουμε εμείς?
Θα μου πείτε να τους πιάσει.
Συμφωνώ.
Αν πάτε όμως στο συνεργείο και σας πεί ο μάστορας 800 με απόδειξη 450 χωρίς τι θα πείτε?
Λέω συνεργείο που είναι καθημερινό και το έχετε κάνει όλοι, αλλά υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που οι διαφορές "με"-"χωρίς" είναι χιλιάρικα.
Μην λέμε λοιπόν μεγάλα λόγια, τα τεκμήρια μας βολεύουν καλύτερα απο την πάταξη της φοροδιαφυγής.
(άσε που αυτή η λογική με τις αποδείξεις και τα τεκμήρια θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη φοροδιαφυγή μακροπρόθεσμα)
Το θέμα δεν είναι να πατάξεις την φοροδιαφυγή (που πάντα θα έχεις σε μεγαλύτερο η μικρότερο ποσοστό) ....
το ζήτημα είναι να έχεις σωστή και δίκαιη φορολογική κατανομή για όλους και για να γίνει αυτό πρέπει να σχεδιάσεις μακροπρόθεσμα και όχι κοντόφθαλμα .... πρώτα πρέπει να ελέγξεις αυτούς που χρωστάνε και δεν θα πληρώσουν ποτέ (μιλάω για τεράστια ποσά από επιχειρήσεις κολοσσούς που εκβιαστικά δεν πληρώνουν), να ελέγξεις και το μισό δημόσιο που είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο και χρωστάει παντού είτε ενδουπηρεσιακά είτε σε επιχειρήσεις , να κοντρολάρεις τους παχυλούς μισθούς όλων αυτών που δουλεύουν στις μεγάλες ΔΕΚΟ και ένα σωρό άλλα πράγματα ... όλα αυτά τα κάνεις για να μπορέσεις να τα επενδύσεις πίσω σωστά και να παράγεις υγιής επιχειρήσεις που με τη σειρά τους θα φέρουν νέο χρήμα ...
....και όλα αυτά θα τα κάνεις με σκοπό να προσφέρεις καλύτερες υπηρεσίες και ποιότητα ζωής στο σύνολο της κοινωνίας και ακόμη περισσότερο στους ασθενέστερους ...
Σκέψου ότι το ποσοστό των ανθρώπων που είναι στη βάση της φορολογικής κλίμακας πληρώνει καθημερινά φόρους είτε άμεσους είτε έμμεσους ... από το ψωμί που θα αγοράσω το πρωί τα τσιγάρα στο περίπτερο μέχρι τη βενζίνη που θα βάλω στο όχημα μου η το εισιτήριο του μετρό και τους λογαριασμούς ρεύματος και ένα σωρό άλλα ... ήδη αυτοί οι φόροι που είναι άδικοι για τις ασθενέστερες τάξεις πληρώνονται ....
και εγώ ξέρω γιατρούς και δικηγόρους και συμβολαιογράφους που πράγματι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με 1000 ευρώ το μήνα και έχουν και νοίκια και ένα σωρό έξοδα .... και πάρα πολύς κόσμος είναι έτσι και παλεύει καθημερινά .... καί εγώ σαν κράτος τους λέω "πήρατε την προηγούμενη πενταετία ένα αμάξι η ένα μηχανάκι που κάνει χ λεφτά άρα θα πληρώστε φόρο τώρα"
και απαντάει ο φουκαράς " μα πριν πέντε χρόνια που το πήρα δεν υπήρχε τεκμήριο για το αμάξι η το μηχανάκι "
"ναι αλλά τώρα αλλάξαμε γνώμη .... και θα στον πιάσουμε " λέει το κράτος ...
:wacko:
Το άλλο το ωραίο που σκέφτονται να δημεύσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, ομόλογα, μετοχές υπέρ του δημοσίου αν δεν έχουν κίνηση την τελευταία 5-10-20ετία το ακούσατε;Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
"ναι αλλά τώρα αλλάξαμε γνώμη .... και θα στον πιάσουμε " λέει το κράτος ...
:wacko:![]()
Ρε αυτοί είναι καλοί, λέμε![]()
Πλάκα κάνεις, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το άλλο το ωραίο που σκέφτονται να δημεύσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, ομόλογα, μετοχές υπέρ του δημοσίου αν δεν έχουν κίνηση την τελευταία 5-10-20ετία το ακούσατε;![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Πλάκα κάνεις, ε;![]()
μπαα ...δεν κάνει πλάκα ....
Το μετρό το εφάρμοσε και ο ....Μπερλουσκόνι .....
Πιάνει άραγεςςςςςςςςςς ο νόμος και τους εν Ελβετία λογαριασμούς των Υπουργών και Βουλευτών ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το άλλο το ωραίο που σκέφτονται να δημεύσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, ομόλογα, μετοχές υπέρ του δημοσίου αν δεν έχουν κίνηση την τελευταία 5-10-20ετία το ακούσατε;![]()
![]()
![]()
Όχι τίποτις άλλο αλλά θα θέλουνε ΠΑΛΙ αυξηση της βουλευτικής αποζημίωσης ............ διότι εζημιώθησαν !!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
![]()
(στο τέλος θα τους πεί κάνας συνταξιούχος "επειδή έχω να γαμήσω 5-10-15 χρόνια .....ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ @@ ΜΟΥ !!! " )
Eπόμενος στόχος οι συλλογές γραμματοσήμων!!
Ξέρετε πόσο κάνουν μερικά γραμματόσημα ??
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Την πρόταση την έκανε ο Μανώλης αλλά ανέκρουσε (οπως προέβλεπε το σχέδιο φυσικά) αργότερα.
Παρόλα αυτά ο υπουργός αντιμετώπισε θετικά την πρόταση......![]()
Και η απάντηση από τον υπουργό ήταν η ακόλουθη:
"Μέσα στις επόμενες βδομάδες θα φέρουμε σχέδιο νόμου που θα αφορά ευρύτερα τον τραπεζικό τομέα, που θα ρυθμίζει θέματα του Τειρεσία, των πλειστηριασμών και άλλα ζητήματα, όπως έχει εξαγγείλει ο κ. πρωθυπουργός. Η πρόταση σας για το Ταμείο της φτώχειας είναι θετική και θα την εξετάσω".
Γιαγιάδες και τους παπούδες που βάλατε ένα 10χίλιαρο στο εγγόνι όταν γεννήθηκε, σηκωθείτε από πολυθρόνες, καναπέδες, κρεββάτια και πάπιες και τρεχάτεεεεεε.
Horsecap ante portas![]()