τραβα παρε ενα xt ψεκαστο ρε μλκ που χει και Minarelli motori και σταματα να μας ζαλιζεις τα @@...![]()
τραβα παρε ενα xt ψεκαστο ρε μλκ που χει και Minarelli motori και σταματα να μας ζαλιζεις τα @@...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Όταν τα έλεγα εγώ......
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Θα μας τα κάνει και μ΄αυτό μπαλόνια. Ας πάρει ένα FMX που είναι και τσάμπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγώ του είπα να πάρει Strada πάντως...... Από κάτι @@ιες που ήθελε.... καλύτερα με διακόπτη ον-οφ στο χέρι![]()
![]()
![]()
"Δεν θέλω ωρόμετρα και να μπλέκω με καθαρά.... το να αλλάζεις λάδια κάθε 1000 χλμ και βαλβίδες κάθε 3Κ είναι λογικό..." κι άλλες τέτοιες ακατάσχετες φράσεις....
ω αντικειμενικε και ανιδιοτελη ωριμε μοτοσυκλετιστη,απο τουδε και στο εξης,να θεωρεις τον εαυτο σου αδελφικο μου φιλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
http://www.moto.gr/forums/showthread...86#post1272386
frankly my dear, i dont give a damn...
αρκεί να μην έχει ατμούς κοχλάζοντος ύδατος όταν είστε μαζί!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ω αντικειμενικε και ανιδιοτελη ωριμε μοτοσυκλετιστη,απο τουδε και στο εξης,να θεωρεις τον εαυτο σου αδελφικο μου φιλο...
http://www.moto.gr/forums/showthread...86#post1272386![]()
![]()
![]()
![]()
ρε σαλιγκαρε να σου πω...
αν παρω XR (επειδη μου την σπαει το συμβατικο μπροστα) μπορουμε να βαλουμε κανα αναποδο marzocchi ή WP??
και ποσο παει η μοντα??...(αγορα,τοποθετηση,λαδια,ξυδια,κλπ)
Ας πάρει ένα FMX που είναι και τσάμπα.
ΖΑΜΕ!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
.... μπορουμε να βαλουμε κανα αναποδο marzocchi ....??
και ποσο παει η μοντα??.......
Markoutsi είναι το σωστό... και αν συνεχίσεις έτσι τζάμπα η τοποθέτηση.....
![]()
ελα ρε μ@λακα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Markoutsi είναι το σωστό... και αν συνεχίσεις έτσι τζάμπα η τοποθέτηση.....
![]()
προσπαθω να μαθω....![]()
αφου δεν θελω με συμαβτικο μπροστα,αυτος ειναι και ο μονος λογος που σκεφτομαι το HUSQVARNA ακομα (+το οτι καινουργιο εχει λιγοτερο απο 8κ)
αμα μπορω να βαλω στο XR ενα ωραιο σετακι αναρτησεις μπρος-πισω ειναι μονοδρομος....
![]()
ελα λεμε και δεν πρεπει να κρατιουνται τα λεφτα στην τραπεζα!! επερχεται ΚΡΑΧ!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάρτο και μη σε νοιάζει. Σου ΄χω έτοιμο μπροστινό USD Showa 43mm για ακτινικέςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε σαλιγκαρε να σου πω...
αν παρω XR (επειδη μου την σπαει το συμβατικο μπροστα) μπορουμε να βαλουμε κανα αναποδο marzocchi ή WP??
και ποσο παει η μοντα??...(αγορα,τοποθετηση,λαδια,ξυδια,κλπ)![]()
Θα γ@μεί ο νταλάρας....![]()
Πάρτο και μη σε νοιάζει. Σου ΄χω έτοιμο μπροστινό USD Showa 43mm για ακτινικές![]()
Θα γ@μεί ο νταλάρας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αληθεια λες???
το αγοραζω!!!!
η μοντα ομως γινεται?? τι λεει και ο "εχων 196 τροχο"??
Βυρωνα αυτο του κανει; http://cgi.ebay.it/Aprilia-Pegaso-65...d=p3286.c0.m14
All i want from my birthday is another birthday!
Γιατί να μην του κάνει; Ετσι κι αλλιώς στο ιταλικό μηχανάκι θα βάλει ένα πουλμουρ ιταλικό μπροστινό. Κουτί θα είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από koukos
Βυρωνα αυτο του κανει; http://cgi.ebay.it/Aprilia-Pegaso-65...d=p3286.c0.m14![]()
![]()
![]()
ρε devil για σκεψου και το x moto της bmw. εχει τις επιδοσεις ενος δουκα καλες αναρτισεις και με 6.800 το παιρνεις κουτα με αφρολεξ 2 χρονια εγγυηση και πεντε οδηκη ασφαλεια και δεν νομιζω να σου ζητηση ποτε κατι
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ