Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 186

Θέμα: Προκλητικοτατο Σκανδαλο.........

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Οι εβραίοι έχουν μια ελίτ ομάδα η οποία ελέγχει όλο τον κόσμο. Δεν είναι όλοι ίδιοι, αλλά αυτοί είναι πίσω από όλα τα κακά του κόσμου. Ανέκαθεν έλεγαν πως ο Χριστός είναι ένας απλός άνθρωπος και περιμένουν τον κανονικό αντίχριστο, τον θεό του χρήματος. Αυτός είναι ο θεός τους, το χρήμα. :ZZZ:
    εδω και 2000 χρόνια και δεν λέει να τελειώσει...

και ειμαστε μόνο εμείς που πραγματικά φοβούνται αλλά δεν μας βλέπω να το πολυψάχνουμε το θέμα...

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider

και ειμαστε μόνο εμείς που πραγματικά φοβούνται αλλά δεν μας βλέπω να το πολυψάχνουμε το θέμα...

Μόνο 2000 χρόνια??? Και βάλε, μην ντρέπεσαι. :ZZZ:

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider

Τι λετε ρε μαγκες ?
    Σοβαρα ?
    Για ΟΛΑ σ' αυτον τον πλανητη οι Εβραιοι φταινε ?

Πω! Πω!
    Δεν το 'χα σκεφτει καθολου ...

Ααααχ, ρε Χιτλερ ποσο Μεγαλο μυαλο ησουνα και σ' ειχα παρεξηγησει ... :hypnotize
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τι λετε ρε μαγκες ?
    Σοβαρα ?
    Για ΟΛΑ σ' αυτον τον πλανητη οι Εβραιοι φταινε ?

Πω! Πω!
    Δεν το 'χα σκεφτει καθολου ...

Ααααχ, ρε Χιτλερ ποσο Μεγαλο μυαλο ησουνα και σ' ειχα παρεξηγησει ... :hypnotize

Ναι, πες μας τώρα ότι ο Χιτλερ κυνηγούσε και σκότωνε μόνο εβραίους. Αυτά τα λένε σε μικρά παιδιά για να τρομάξουν και να φάνε το φαγητό τους. Όταν η Ελλάδα παραδόθηκε στους Γερμανούς, οι Γερμανοί πήραν αιχμάλωτους όλο το Δ σώμα στρατού που ήταν στην Καβάλα. Τους έστειλαν για διακοπές στο Άουσβιτς. Όλος τυχαίος δεν γύρισε ποτέ κανείς τους. Άραγε τι έγιναν αυτοί??? Για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, οι μόνοι εβραίοι που μάζευε ο Χίτλερ ήταν αυτοί που δεν τους ήθελαν οι ελίτ των εβραίων. Τους έβλεπαν ως βάρος και τους ξεφορτώθηκαν. Και είπαμε πως δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουκάλι.

Ναι, πες μας τώρα ότι ο Χιτλερ κυνηγούσε και σκότωνε μόνο εβραίους.
    .............................
    Και είπαμε πως δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουκάλι.

Λυπαμαι ρε angels, αλλα το συγκεκριμενο ποστ ...

ΔΕΝ μπορω να το παρω στα σοβαρα!

:rotflmao:

Τουλαχιστον οπως εξεληχθηκε ...

Ειναι σαν να προσπαθω να κανω συζητηση με τον Χιτλερ, περι Δημοκρατιας ....

Λυπαμαι ρε angels, αλλα το συγκεκριμενο ποστ ...

ΔΕΝ μπορω να το παρω στα σοβαρα!

Τουλαχιστον οπως εξεληχθηκε ...

Ειναι σαν να προσπαθω να κανω συζητηση με τον Χιτλερ, περι Δημοκρατιας ....

Συγνώμη ρε crs-k αλλά τι είναι αυτό που σου φάνηκε αστείο???

Συγνώμη ρε crs-k αλλά τι είναι αυτό που σου φάνηκε αστείο???
    Εχω αναλυσει τις σκεψεις μου, τις θεσεις μου και τα πιστευω μου, πιο πανω και δεν χρειαζεται να επανελθω.

Θα πω μονο αυτο.
    Το θεμα ειναι "δυσκολο" πραγματικα.
    Οταν παραθετεις λοιπον επιστημονικα και ιστορικα τεκμηριωμενα επιχειρηματα και εχεις αντιλογο μονο κειμενα του στυλ "πιστευε και ΜΗ ερευνα", τοτε για μενα δνε εχει νοημα η συνεχιση ενος τετοιου διαλογου.

Σεβομαι αυτο που "πιστευει" ο καθενας και σταματαω.

Ειναι δουλεια του Κρατους να μορφωσει τους πολιτες του, ωστε να βλεπουν την πραγματικοτητα και την ιστορια σωστα, ωστε να εχουν κριτικο (οχι Κρητικο) μυαλο και οχι απλως να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!

Δεν ειναι δικη μου δουλεια, οποτε ...
    Την κανω με ελαφρα πηδηματακια ...

Αλλωστε ειπα και πιο πανω πως ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

Να 'στε ολοι καλα!

.........................
    Θα πω μονο αυτο.
    Το θεμα ειναι "δυσκολο" πραγματικα.
    Οταν παραθετεις λοιπον επιστημονικα και ιστορικα τεκμηριωμενα επιχειρηματα και εχεις αντιλογο μονο κειμενα του στυλ "πιστευε και ΜΗ ερευνα", τοτε για μενα δνε εχει νοημα η συνεχιση ενος τετοιου διαλογου.
    .............................
    Ειναι δουλεια του Κρατους να μορφωσει τους πολιτες του, ωστε να βλεπουν την πραγματικοτητα και την ιστορια σωστα, ωστε να εχουν κριτικο (οχι Κρητικο) μυαλο και οχι απλως να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!

Δεν ειναι δικη μου δουλεια, οποτε ...
    Την κανω με ελαφρα πηδηματακια ...
    .........................
    Καλά αυτό το “Πίστευε και μη ερεύνα” είναι πολύ παρεξηγημένο. Η επίσημη θέση της ορθοδοξίας είναι “Πίστευε και μη, ερεύνα”. Έχει ένα κόμμα το οποίο το έβγαλαν κάποιοι για νοητούς λόγους. Εκείνο το κόμμα αλλάζει την όλη έννοια της πρότασης και σημαίνει είτε πιστεύεις είτε όχι, ψάξε να δεις αν αυτό που λέγεται είναι αλήθεια.

Και επειδή ούτε δική μου δουλειά είναι να μορφώσω, μιας και είμαι πραγματικά αρκετά αμόρφωτος, πάω να φάω σουβλάκι με τζατζίκι.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    TO 8EMA ME TIN DIAF8ORA STIN EKLISIA EXI DIMIOURGI8I POLA XRONIA TORA KE AFTO GIATI INE MIA KINONIA KE SE MIA KINONIA IPARXOUN TA PANTA OTI FANTASTITE EXETE PESI MESA,AFTI POU ELENXOUN TA IKONOMIKA OFELI EPIDI INE AN8ROPOI KE OXI 8EOI MPOROUN KE NA TA KATAXRASTOUN KE NA DIMIOURGISOUN MIA KATASTASI OPOU PETIXENOUME STOXOUS ME ALOUS DIEF8ARMENOUS PAPADES TOU TIPOU ANEVAZOUME KE KATEVAZOUME MITROPOLITES KE ALA TETIA,GIATI NA SAS FENETE PERIERGO TO XRIMA INE MIA DINAMI POU EKSOMIONI TIN AN8ROPINI IPOLIPSI KE IPOSTASI

NOMIZO OMOS OTI MIA KA8ARSI I TO NA GINI SIGKEKRIMENO STOUS POLITES SE OTI AFORA OLI AFTI TI DIAF8ORA EKTOS APO TIN KRISI STIN PISTI TOUS 8A VOI8ISI STO NA PARI MIA ALI TROPI ISOS PIO SEMNI TO 8EMA DIAXIRISI TOU PLOUTOU TIS EKLISIAS KE TOU TROPOU ANTIMETOPISIS TON PISTON

INE PRAGMATIKA PROKLITIKO TO OTI ME SKOPO TIN AN8IPOVOLI PROS TOUS PISTOUS KSODEVONTE TOSA POLA LEFTA GIA AMFIA

I TA POSA POU IPOTI8ETE IKIO8ELOS DINIS STIN EKLISIA GIA NA PANTREFTIS NA VAFTISIS I GIA KAPIO ENGRAFO POU PREPI NA SOU PROSKOMISI

EXOUN MA8I KE MILANE TIN GLOSA TOU XRIMATOS KALITERA APO TIN GLOSA TON EVAGKELION

NOMIZO GENIKA I KINONIA EXI FTASI SE POLI ORIAKO SIMIO KE OTI 8A IPARKSI KAPIA MAZIKI ANTIDRASI KE MIA KRISI SE OTI AFORA TO IKONIMIKO 8EMA KE KAT EPEKTASI TON AN8ROPINO VIO

ISOS KATALAVE TO SISTIMA OTI PREPI NA EKSIKONOMISI IKONOMIKA O8ELI KE NA KERDISI ENTIPOSIS ME TIN PATAKSI TIS DIAFORAS I ISOS NA 8ELI NA DIMIOURGISI ENA ALO8I GIA TIN ANIKANOTITA TOU NA DIAXIRISTI PROVLIMATA IKONOMIKOU PERIEXOMENOU KE EPITE8IKE SE KA8E KRATOS EN KRATI
    KE PIOI INE I PERISOTERO DIEF8ARMENOI APO DIKASTIKOUS KA8E IDOUS DIMOSIOGRAFOUS POLITIKOUS KE PAPADES
    I TELEFTEOI MALISTA INE PLOUSIOTERI AKOMA KE TOU KRATOUS

INE GEGONOS OTI OI PAPADES INE TO ENDIAMESO METAKSI POLITON KE TAMION TIS EKLISIAS
    EPISIS INE GNOSTO OTI O XRISTOS TOUS EPITE8IKE KE TOUS APOPIOI8IKE KE INE EPISIS GNOSTO OTI INE EVRAIKO KATASKEVASMA KE EXOUN STOXO TO XRIMA KE TIN APOVLAKOSI TON POLITON
    TA EVAGKELIA TOUS DEN INE TIPOTA ALO APO NOMOI GIA TIN SOSTI DIAMORFOSI KE DIOIKISI PROVATON

GIATI AFTO PISTEVOUN OTI IMASTE PROVATA KE AFTOI INE I VOSKI MAS

KE FISIKA AN KATI DEN PERIEXI KATI APO ALI8IA KE AGAPI DEN MPORI NA EFARMOSTI

TA PANTA POU EXOUN SXESI ME DOGMA PERIEXOUN ALI8IA KE KALO SKOPO IPOTI8EMENO KALO SKOPO KE IPOTI8EMENI AGAPI KE IPOTI8EMENI ALI8IA
    ALA ENAS AMORFOTOS KE DEN MILAME GIA SXOLIKI MORFOSI
    MPORI KAPIOS NA EXI FOTOGRAFIKI MNIMI KE NA EXI APOSTI8ISI EGKIKLOPEDIES AFTO DEN INE MORFOSI GIATI DEN PERIEXI TO ETIATO TO SIMVANTON KE KATASTASEON
    TO NA KSERIS APLA MIA PLIROFORIA XORIS TO GIATI I KAPIA ANTIPARA8ESI DEN INE MORFOSI
    KE APO PARA POLOUS EONES PISO IPIRXAN AN8ROPOI POU DEN IKSERAN NA DIAVASOUN KAN AFTI OMOS PIRAN ENA SOSRO MINIMATA GIA TIN 8RISKIA GIA DISIDEMONIES KE DINA KE TA PERASAN STA PEDIA TOUS KE OUTOKA8E EKSIS

INE DILADI MIA ISXIROPIOIMENI IDEOLOGIA GIA XILIADES XRONIA O XRISTIANISMOS GIA AFTO KE SIMERA EPIKRATI SE MONTERNOUS AN8ROPOUS POU OMOS KRIVONTE PISO APO TON MONTERNISMO KE STIN OUSIA INE APLA MIALA TIPOU (IDI)
    POU LEEI OTI LEI GIATI DEN MPORI NA KLONISTI I STA8EROTITA MESA TOU KE DEN MPORI TIS ALAGES KE EXI ANAGKI NA ANIKI KAPOU DEN MPORI NA MIN ANIKI POU8ENA ISOS FTASI STA ORIA TIS TRELAS
    IPARXOUN POLI TETIOI AN8ROPOI PARA POLI KE EPIDI INE POLI TOUS ISIXAZI AFTO...
    DEN KSEROUN OMOS OTI I POLOI ELENXONTE APO LIGOUS POLI LIGOUS ALA TESPA ASTOUS NA NOMIZOUN OTI 8ELOUN

TO 8EMA LIPON INE OTI I AN8ROPOI EXOUN MEGALI ANAGKI NA ANIKOUN KAPOU AFTI TOUS I ANAGKI SINTIRI TON XRISTIANISMO TON OLIMPIAKO TO PASOK TIN TADE FILOSOFIA KE OTI ALO IPARXI MAZIKO
    SE MIA EMPERISTATOMENI KE APODEDIGMENI DILOSI APO AN8ROPOUS TIS EKLISIAS POLITIKOUS KE EPISTIMONES OTI DEN IPARXI 8EOS DEN IPARXI TIPOTA IMASTE MONO EMIS KE I FANTASIA MAS 8A GEMIZAN TA TRELOKOMIA KE TA IDRIMATA KE DEN 8A IXAME XORO NA PERI8ALPTOUME TRELOUS AN8ROPOUS
    KATARAKOMENOUS APO TIN ANASFALIA
    INE TOSO APLA TA PRAGMATA

INE SIGOURO OTI AFTO POU APOKALOUME XRISTO KE POU SAFOS IPIRKSE DEN EXI KAMIA SXESI ME AFTO POU PAROUSIAZOUN I PAPADES SIGOURA MILISE GIA TIN AGAPI METAKSI TON AN8ROPON ALA DEN ITAN 8AVMATOPIOS OPOS TON PAROUSIAZOUN I EVREOI ITAN ENAS APLOS PROFITIS

AN 8ELETE NA KATALAVETE POS DIASTREVLO8IKAN I DIDASKALIES TOU STA8ITE 12 ATOMA O ENAS DIPLA STON ALO KE O PROTOS AS DIAVASI MISTIKA STO AFTI TOU DEFTEROU ENA MIKRO KIMENAKI POU PREPI O DEFTEROS NA PI XORIS NA DIAVASI STO TRITO KE O ENAS STON ALO MEXRI NA FTASI STON TELEFTEO KE NA DITE PIO 8A INE TO APOTELESMA KE TI 8A PI O TELEFTEOS POU 8A INE TO PLEON ASXETO KE OLA AFTA MPROSTA STA MATIA SAS

SAFOS I GRAFES DEN XORANE TETIOU IDOUS AMFISVITISIS KE INE IDIES GIA OLOUS ALA PIOS TIS EGRAPSE? POTE TIS EGRAPSE?
    DEN INE LOGIA TOU IDIOU TOU XRISTOU ALA KAPION ALON INE LOGIA AN8ROPON KE SIGOURA POLI EKSIPNON KE EKMETALEFTIKAN AFTO TO DEDOMENO GIA NA PETIXOUN TON SKOPO TOUS
    PIO SKOPO? METATROPI TOU POLITI SE PROVATO KE NA EXOUN TA IKONOMIKA OFELI STA OPIA APOSKOPOUSAN
    8ELETE KE ALES APODIKSIS APO AFTES POU EXETE SIMERA
    TI ALO PREPI NA GINI GIA NA KATALAVETE OTI I EKLISIA INE MIA TRAPEZA KE AGIA MALISTA
    OLI TIS I IPARKSI VASIZETE STA XRIMATA OPIOS DEN TO KATALAVENI AFTO GENI8IKE KE GALOUXI8IKE GIA NA MIN KATALAVENI OXI OTI INE DIAFORETIKA TA PRAGMATA EPIDI DEN TO KATALAVENOUN I AMORFOTI

OSI 8ELOUN NA PISTEVOUN STO XRISTO DEN MPOROUN MESA APO TIN EKLISIA KE TA EVAGKELIA O XRISTOS DEN EMA8E TOUS AN8ROPOUS NA FOVOUNTE,NA PISTEVOUN GIA FOTIA 8A PESI NA TOUS KAPSI ALA DIDAKSE TIN AGAPI KE TIN ALILEGKIOI APLA PRAGMATA FTIAKSTE MIA DIKIA SAS FILOSOFIA ME AFTA TA DEDOMENA KE 8A ISTE I KALITERI XRISTIANOI

EGO APO POLA XRONIA 8ELO NA KLISOUN I EKLISIES NA GINOUN XORI ANAPSIXIS KE DIASKEDASIS FISIKA OXI BAR KE CLUB ALA DIASKEDASI TIS PSIXIS
    KE TO AN ISE PISTOS I OLIMPIAKOS NA INE DIKO SOU ANAFERETO DIKEOMA ALA NA MIN EXI SXESI ME TO KRATOS ME KANENA KRATIKO ENGRAFO KE ME KAMIA XRIMATIKI APOLAVI
    TOU PAPADES DEN XRIAZETE NA TOUS KATARGISI KANIS APO TIN STIGMI POU 8A 8EORI8OUN TIPIKI POLITES XORIS PRONOMIA 8A KATARGI8OUN MONI TOUS TOTE 8A FENOTAN PRAGMATIKA PIA INE I ALI8IA GIA AFTO TO APOSTIMA TIS KINONIAS

KE FISIKA DIAXORISMOS TIS EKLISIAS APO TO KRATOS EDO KE TORA

KE TO OTI TO KSERAME OTI INE DIEF8ARMENI AFTO NA LEGETE
    KE FENOTAN AFTO APO TIS EKASTOTE IKONES POU DAKRIZAN I STAZAN EMA KE ALA TETIA NTROPI TOUS MEGALI KE OLA AFTA GIA NA TRAVIKSOUN PELATIA STA MAGAZIA TOUS
    AFTO POU MOU TIN DINI INE OTI DEN IPARXI I KOLASI POU PROFASIZONTE 8A ITAN OREA NA PA8OUN AFTA POU LENE GIA TOUS AMARTOLOUS
    MERIKI PAPADES SE LIGI KAFTI PISA 8A ITAN OREO 8EAMA
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Καλά αυτό το “Πίστευε και μη ερεύνα” είναι πολύ παρεξηγημένο. Η επίσημη θέση της ορθοδοξίας είναι “Πίστευε και μη, ερεύνα”. Έχει ένα κόμμα το οποίο το έβγαλαν κάποιοι για νοητούς λόγους. Εκείνο το κόμμα αλλάζει την όλη έννοια της πρότασης και σημαίνει είτε πιστεύεις είτε όχι, ψάξε να δεις αν αυτό που λέγεται είναι αλήθεια.

Και επειδή ούτε δική μου δουλειά είναι να μορφώσω, μιας και είμαι πραγματικά αρκετά αμόρφωτος, πάω να φάω σουβλάκι με τζατζίκι.

Θυμιζει τον χρησμο της Πυθειας ...

"Ηξεις, αφηξεις(,) ου(,) εν πολεμω θνηξεις", με την θεση του κομματος να παιζει καθοριστικο ρολο ...

Μονο που στην περιπτωση που λες η "μεταφορα" του κομματος εγινε πολυ προσφατα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

...........................

Γεια σου ρε Αφρο και περαστικά σου.

Λοιπόν, στον πόλεμο τώρα!!! :rotflmao:

Σε αυτά που λες με βρίσκεις σύμφωνο στα πιο πολλά. Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ζούμε στην εποχή τις διαφθοράς και είναι γνωστό σε όλους μας. Κανένας όμως δεν φωνάζει και δεν λεει τίποτα. Όταν βγήκαν στην φόρα οι βρωμιές που έχει η εκκλησία τότε αρκετοί άρχισαν να φωνάζουν. Μπράβο στα παλικάρια αλλά να φωνάζουν για όλα τα θέματα που μας αφορούν και όχι κατά επιλογή.

Τώρα όσο αφορά την πίστη ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει, αρκεί όμως να μην προσπαθεί να μειώσει και να κοροϊδεύει τα πιστεύω του άλλου. Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να ανήκω κάπου για να μην τρελαθώ. Είμαι ήδη τρελός και με χαρτί του δημοσίου μάλιστα. Ανήκω κάπου κατά επιλογή μου. Ανήκω και πιστεύω στην ορθοδοξία, αλλά είμαι παράδειγμα προς αποφυγή όσο αφορά το πόσο καλός χριστιανός είμαι.

Θυμιζει τον χρησμο της Πυθειας ...

"Ηξεις, αφηξεις(,) ου(,) εν πολεμω θνηξεις", με την θεση του κομματος να παιζει καθοριστικο ρολο ...

Μονο που στην περιπτωση που λες η "μεταφορα" του κομματος εγινε πολυ προσφατα ...
    Δεν γνωρίζω να σου πω πότε ακριβώς έγινε η μεταφορά, αλλά αυτό που ξέρω δεν έγινε από γνήσιους ορθόδοξους. Και αυτό που ξέρω είναι ότι από άλλη χώρα έγινε η μεταφορά.

Δεν γνωρίζω να σου πω πότε ακριβώς έγινε η μεταφορά, αλλά αυτό που ξέρω δεν έγινε από γνήσιους ορθόδοξους. Και αυτό που ξέρω είναι ότι από άλλη χώρα έγινε η μεταφορά.
    Δεν ξερω ποιοι ειναι οι "γνησιοι" και ποιοι οι "ημιτασιον" ορθοδοξοι, αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι το νοημα της συγκεκριμενης φρασης απο τα Πρωτοτυπα, ειναι αυτο που εχει μεταφερθει και χρησιμοποιηται σημερα και οχι αυτο που προσπαθεις να "διορθωσεις" ...

Εξ αλλου δεν ειναι και πααααρα πολλα τα χρονια που τελειωσα το Γυμνασιο (μονο 27) και θυμαμαι τις πολλες συζητησεις που ειχαμε με Θεολογους για το ιδιο ζητημα ...
    Δεν μπορει ...
    Καποιος θα το ηξερε ....
    Κοτζαμ Πανεπιστημια βγαλανε ...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Γεια σου ρε Αφρο και περαστικά σου.

Λοιπόν, στον πόλεμο τώρα!!! :rotflmao:

Σε αυτά που λες με βρίσκεις σύμφωνο στα πιο πολλά. Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ζούμε στην εποχή τις διαφθοράς και είναι γνωστό σε όλους μας. Κανένας όμως δεν φωνάζει και δεν λεει τίποτα. Όταν βγήκαν στην φόρα οι βρωμιές που έχει η εκκλησία τότε αρκετοί άρχισαν να φωνάζουν. Μπράβο στα παλικάρια αλλά να φωνάζουν για όλα τα θέματα που μας αφορούν και όχι κατά επιλογή.

Τώρα όσο αφορά την πίστη ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει, αρκεί όμως να μην προσπαθεί να μειώσει και να κοροϊδεύει τα πιστεύω του άλλου. Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να ανήκω κάπου για να μην τρελαθώ. Είμαι ήδη τρελός και με χαρτί του δημοσίου μάλιστα. Ανήκω κάπου κατά επιλογή μου. Ανήκω και πιστεύω στην ορθοδοξία, αλλά είμαι παράδειγμα προς αποφυγή όσο αφορά το πόσο καλός χριστιανός είμαι.
    FILE MOU EFXARISTO GIA TA PERASTIKA AS TA EXOUME OLOI MAS..

TORA IME POLI XAROUMENOS POU PISTEVIS SE KATI
    POLI KALA KANIS KE PISTEVIS OPOU 8ES KE FISIKA INE DIKEOMA SOU ARKI NA MIN EXI ASXIMES EPIPTOSIS I PISTI SOU STO SINOLO TON SINAN8ROPON MAS
    DILADI I PAPADES VASANISAN KE SKOTOSAN POLI KOSMO GIA NA EPIVALOUN AFTON TON SKOTADISMO POU APOKALOUN 8RISKIA
    AN IR8E I ORA LIPON NA PLIROSOUN GIA OLA TA EGKLIMATA POU EXOUN KANI KE ESI MPENIS MPROSTA NA TOUS IPARESPISTIS GIATI INE TO PISTEVO SOU TOTE IPARXI PROVLIMA KE EPIDI DEN STREFOME ENANTION SOU KE ESI DEN 8ELIS NA KLONISTI I PISTI SOU 8A PREPI NA KANOUME ASXIMI ANTIPARA8ESI GIATI SINTIRIS KATI POU INE ENANTION OLON MAS KE APLA ARNISE NA TO DIS
    AFTO MAS XORIZI AFTOMATA SE DIO STRATOPEDA KE INE LA8OS GIA AFTO LIPON 8A PREPI NA VLEPOUME TA PRAGMATA OPOS INE KE OXI NA TA OREOPIOUME I NA TA ONOMAZOUME OPOS 8ELOUME PROKIMENO.....

KE SIMERA INE POLI KSEKA8ARO OTI

IPARXI DIAF8ORA SE ENA POLI EVES8ITO TOMEA AFTON TIS PISTIS KE TIS 8RISKIAS

KE MIN PARAMI8IAZESTE

AFTA DEN TA LEO PROSOPIKA SE KAPION ALA ARPAZO TIN EFKERIA NA MIALO GENIKA

DEN EXO TIPOTA NA XORISO ME KAPION SINGKEKRIMENO ALOSTE..

I EKLISIA 8ELI LOSTO KE KAFTIRIASI
    AFTI INE I XALARI KE ANTIKIMENIKI MOU APOPSI

I SKLIROPIRINIKI MOU INE KSILOMA KE PETAMA
    KATARGISI
    IPARXOUN EKATOMIRIA AN8ROPOI POU ZOUN XORIS AFTO TO APOSTIMA KE INE MIA XARA
    EMIS GIATI PRPI NA PLIRONOUME KE NA SINTIROUME ENA TIPOTA ENA APOSTIMA POU AFTOEGKA8IDRI8IKE STIN ZOI MAS ME TO ETSI 8ELO KE MAS APILI ME KATASKEVASMATA OPOS DIAVOLOUS KE KOLASIS
    GAMISTE TOUS KE FTISTE TOUS OLOUS
    KE OTAN PE8ANOUN XESTE STOUS TAFOUS TOUS
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Δεν ξερω ποιοι ειναι οι "γνησιοι" και ποιοι οι "ημιτασιον" ορθοδοξοι, αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι το νοημα της συγκεκριμενης φρασης απο τα Πρωτοτυπα, ειναι αυτο που εχει μεταφερθει και χρησιμοποιηται σημερα και οχι αυτο που προσπαθεις να "διορθωσεις" ...

Εξ αλλου δεν ειναι και πααααρα πολλα τα χρονια που τελειωσα το Γυμνασιο (μονο 27) και θυμαμαι τις πολλες συζητησεις που ειχαμε με Θεολογους για το ιδιο ζητημα ...
    Δεν μπορει ...
    Καποιος θα το ηξερε ....
    Κοτζαμ Πανεπιστημια βγαλανε ...

Και εγώ έτσι ήξερα και νόμιζα πως έχουν τα πράγματα. Να πιστεύω και να μην την ψάχνω παραπάνω. Αλλά κάποιος ορθόδοξος μου είπε και μου εξήγησε το πραγματικό νόημα της φράσης. Όσο ζω μαθαίνω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος από ότι είμαι τώρα. Και όπως σου είχα πει στα αρχικά post, λίγοι είναι οι σωστοί.

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF