ok μάγκες, ο τύπος έχει άγριες διαθέσεις, τον κατάλαβα απο την φωνη...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πιθανό μέρος διανυκτέρευσης
![]()
![]()
πρώτα το σινικό τείχος, μετά τα κατσίκια, τώρα το εκκλησακι του Αϊ-Αντώνη... και άμα παμε εκεί με ον-οφφ εγω θα γίνω ο Coma...![]()
ααα, πάει και απο θαλασσα απο καλούς λιμένες, είναι και της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ να πέρνουμε τις βάρκες
mike ...![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Προφανώς έχεις να πας πάνω από 2 χρόνια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ok μάγκες, ο τύπος έχει άγριες διαθέσεις, τον κατάλαβα απο την φωνη...
πρώτα το σινικό τείχος, μετά τα κατσίκια, τώρα το εκκλησακι του Αϊ-Αντώνη... και άμα παμε εκεί με ον-οφφ εγω θα γίνω ο Coma...![]()
ααα, πάει και απο θαλασσα απο καλούς λιμένες, είναι και της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ να πέρνουμε τις βάρκες
mike ...![]()
![]()
Πλέον εκεί κατεβαίνουν κανονικά αυτοκίνητα... Δυστυχώς έγινε δρόμος....![]()
![]()
![]()
& είπαμε!! Πάνω από όλα η παρέα.... Ανάλογα με το κόσμο θα γίνει και η διαδρομή![]()
όχι ρε πουστ μ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Προφανώς έχεις να πας πάνω από 2 χρόνια.....
Πλέον εκεί κατεβαίνουν κανονικά αυτοκίνητα... Δυστυχώς έγινε δρόμος....![]()
![]()
![]()
κρίμα, πολύ κρίμα ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& είπαμε!! Πάνω από όλα η παρέα.... Ανάλογα με το κόσμο θα γίνει και η διαδρομή![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Οπότε καταλαβαίνεις ότι πλέον το καλοκαίρι μαζεύετε η σάρα και η μάρα.....όλες οι κυράτσες και οι τύποι που πάνε για camping μαζί με τη τραπεζαρία τους....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
όχι ρε πουστ μ...
κρίμα, πολύ κρίμα ...
![]()
στην εκκλησια θα κοιμηθουμε?![]()
εγω δεν μπορω, λογω ονοματος, δεν με φιλοξενουν στον οικο του θεου![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Eσύ έξω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
στην εκκλησια θα κοιμηθουμε?![]()
εγω δεν μπορω, λογω ονοματος, δεν με φιλοξενουν στον οικο του θεου![]()
Να γίνει άντρας!!![]()
![]()
![]()
1ov: Ρε στο αγιοφάραγγο θα τους πας????
2ον:Δεν είναι οπως τα λες αυτοκίνητα δεν μπαίνουν.Μένουν απέξω στην αρχή του φαραγγιού.Μηχανάκια περνάνε αλλά θα είναι πιστεύω λίγο μαλακία να μπείτε εκεί με τα μηχανάκια ή αν μπείτε να προσέχετε τον τόπο...
3ον: Το μέρος τα σπάει ήμουν έκει το καλόκαιρι![]()
![]()
!!!
4ον:Αναλόγως τις μέρες που θα πας έχει ή δεν έχει κόσμο.Πάντως όταν θα πάτε έσεις δεν θα έχει ή θα έχει ελάχιστο.
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Επειδή με βάση τις προτεινόμενες ημερομηνίες έχουμε ακόμα 1 μήνα μέχρι τη πραγματοποίηση της εκδρομής, θα παρακαλούσα όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να ξαναδηλώσουν συμμετοχή, αναφέροντας τι μηχανή έχουν, καθώς και τι λάστιχα φοράνε (χωμάτινα ή ασφάλτινα).
Θα παρακαλούσα όσο πιο σύντομα μπορείτε ώστε να μπορέσω και εγώ να προετοιμάσω την εκδρομή ακόμα καλύτερα.
Ευχαριστώ.
![]()
Για σώβρακα, κουβέντα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
αναφέροντας τι μηχανή έχουν, καθώς και τι λάστιχα φοράνε (χωμάτινα ή ασφάλτινα).![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για σώβρακα, κουβέντα ...![]()
Να ο πρώτος..
Δε με λες φιλαράκι, μόνος θα έρθεις από εκεί?![]()
Εξαρτάται από το αν δέχεστε και κορίτσια με βαριά προφορά ....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δε με λες φιλαράκι, μόνος θα έρθεις από εκεί?![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεχόμαστε μόνο κορίτσια με βαριά προφορά. Αυτά με την αλαφρυά δε μας ανάβουνΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εξαρτάται από το αν δέχεστε και κορίτσια με βαριά προφορά ....![]()
![]()
δλδ. το οτι δεν σου απαντάει κανεις, εγω πως να το εκλάβω?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αγόρια....?
Για πείτε μου....
Συμμετοχές λέμε...![]()
![]()
Μήπως με τρώει ο πισινος μου, που σου εχω πει οτι θα έρθω?????
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: