Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
δεν το ξεκινησα εγω... μηπως???????:hypnotize
![]()
δεν το ξεκινησα εγω... μηπως???????:hypnotize
![]()
you two, get a room...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αχχχχ !!!![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
κι εσύ βρες μου έναν τίγρη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
κι εσύ βρες μου έναν τίγρη!![]()
Τι φανταρος εισαι συ?
όλη μερα στο ιντερνετ?
Αντε τραβα να κανεις κανενα νουμερο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
σε 2 βδομάδες που αρχίζει η εκπαίδευση θα σε πω!Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
ρε!
Τι φανταρος εισαι συ?
όλη μερα στο ιντερνετ?
Αντε τραβα να κανεις κανενα νουμερο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
χμμμ ωραια μιας και λειπεις να το διαπιστωσω......:a39:
ελα, ποιος?
![]()
Τζω το τηλ μου το εχεις ε?
![]()
:rotflmao::rotflmao:
re στρατευμενε...? τι τιτλος ειναι αυτος? σαν σημειωμα πριν την αυτοκτονια ειναι.....
αντε μη σου κανω οπλοασκησεις και ΣΟΒΕ που μολις μπειτε στον ΣΤΡΑΤο κανετε λες και θα πεσετε σε κωμα... ΚΑΙ ΜΕΤΑ οταν πατε για τσιπουρα.,...ΟΛΟ ιστοριες απο τον στρατο εχετε να λετε.....
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
re στρατευμενε...? τι τιτλος ειναι αυτος? σαν σημειωμα πριν την αυτοκτονια ειναι.....
αντε μη σου κανω οπλοασκησεις και ΣΟΒΕ που μολις μπειτε στον ΣΤΡΑΤο κανετε λες και θα πεσετε σε κωμα... ΚΑΙ ΜΕΤΑ οταν πατε για τσιπουρα.,...ΟΛΟ ιστοριες απο τον στρατο εχετε να λετε.....
![]()
+1000 αν και δεν ξερω τι ειναι αυτα που θα του κανεις αλλα οτι κλαιγονται οι αντρες και μετα μονο για αυτο μιλανε ισχυει.....
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Σωστός.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
που μολις μπειτε στον ΣΤΡΑΤο κανετε λες και θα πεσετε σε κωμα... ΚΑΙ ΜΕΤΑ οταν πατε για τσιπουρα.,...ΟΛΟ ιστοριες απο τον στρατο εχετε να λετε.....
Γι'αυτό λένε ότι ο στρατός σε κάνει άντραΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
Άσε makΙs...ήρθαν 2 χανιώτες σήμερα (από ειδικές δυνάμεις)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γι'αυτό λένε ότι ο στρατός σε κάνει άντρα![]()
και μας έκαναν άνω κάτω...πολύ γέλιο...:rotflmao: :rotflmao:
οκ...δεν είναι σκληρός ο στρατός...αλλά ρε παιδιά, 400 χλμ μακρυά από το σπίτι σου και σε νησί....είναι κάπως..αλλά δηλώνω ότι...Δεν μασάω!!! (λέμε τώρα)![]()
![]()
![]()
όλα καλά!!!![]()
και πως α πας ταξίδι με τη μηχανή ρε αν δε μπορείς ν' αντέξεις λιγο μακριά απ' το σπίτι σου ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
400 χλμ μακρυά από το σπίτι σου και σε νησί....![]()
Ασε που ΕΧΕΙΣ σπιτι εκεί![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
με τη μηχανή είναι αλλιώς...ας μου δίνανε μία και θα έκανα 3 χρόνια στρατό!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και πως α πας ταξίδι με τη μηχανή ρε αν δε μπορείς ν' αντέξεις λιγο μακριά απ' το σπίτι σου ?![]()
Ασε που ΕΧΕΙΣ σπιτι εκεί![]()
και αυτό το σπίτι εκει...είναι 90 χλμ μακρυά!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
και αυτό το σπίτι εκει...είναι 90 χλμ μακρυά!!!![]()
![]()
![]()
πφφφφφ....
Ουτε μια ώρα...
μέ ένα τίγρη![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais