Σελίδα 11 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Gandalf dr685sm συμφωνω...

ο παναθηναικος εχει ομαδαρα αλλα και η διαιτησια το εκανε το θαυμα της, και χθες και στον πρωτο παιχνιδι...

απιστευτοι οι καφροι, που εβρισαν τον γιαννακη και τον σχορτσιανιτη και οχι μονο αυτοι αλλα οποιοσδηποτε βριζει παικτες ιδιως της εθνικης...

οσο για την εκβαση των τελικων πιστευω οτι τελικα ο παο θα το παρει, ισως κερδισει και στο σεφ κιολας...

αλλα απο του χρονου που θα φτιαξει την ομαδα ο γιαννακης και θα παρει τους παικτες που εκεινος θα διαλεξει τοτε πιστευω οτι θα τον πιειτε κανονικα...

με τέτοιες διαιτησίες (πέρσυ κ φέτος)
    λογικό αποτέλεσματα
    χάρτινοι τίτλοι....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

απιστευτοι οι καφροι, που εβρισαν τον γιαννακη και τον σχορτσιανιτη και οχι μονο αυτοι αλλα οποιοσδηποτε βριζει παικτες ιδιως της εθνικης...

δεν το κατάλαβα αυτό
    τι σημασία έχει αν ο παίκτης είναι της εθνικής ή όχι;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KiNG-R!
    Άν περιμένω κάτι είναι να καταλάβουν μερικοί οτι ο Γιαννάκης δεν κάνει για την εθνική.
    Γιατί δεν κάνει;;

επειδή η ομάδα ήρθε μόλις ... τέταρτη στο Ευρωπαϊκό του 1997;

επειδή η ομάδα ήρθε μόλις ... πρώτη στο Ευρωπαϊκό του 2005;

επειδή η ομάδα ήρθε μόλις ... δεύτερη στο παγκόσμιο του 2006;

επειδή η ομάδα ήρθε μόλις ... τέταρτη στο Ευρωπαϊκό του 2007;

επειδή η ομάδα προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς του 2008;

Αυτή τη λογική του:
    όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζει χάρει στους παίκτες και όταν χάνει η ομάδα, χάνει εξαιτίας του προπονητή
    δεν μπορώ να την καταλάβω.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    δεν το κατάλαβα αυτό
    ακριβώς,
    τί σημασία έχει;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Γιατί δεν κάνει;;

Αυτή τη λογική του:
    όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζει χάρει στους παίκτες και όταν χάνει η ομάδα, χάνει εξαιτίας του προπονητή

ε βιαστηκέ στην ολυμπιάδα δεν έχουμε προκριθεί ακόμα

Εγω παντως ειδα εναν αγωνα ζορικο και απο τις 2 πλευρες με εκατερωθεν λαθη απο τους διαιτητες....και για την γνωμη σας για την διαιτησια ελπιζω να μην βασιζεστε στον εκφωνητη,γιατι ακομα λεει το 5αρι τις ομαδας ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μην ξεχασεις ρε παπαρα οταν παιζει αμυνα να τον λες ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.....:wacko:

υ.γ. ωραια τα λετε για Τομασεβιτς και Γουντς.....αλλα αυτο που εκανε στον Διαμαντιδη ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...αν τον τραυματιζε σοβαρα και εχανε το Πεκινο να σας ακουγα....και η λαβη του Τομασεβιτς δεν θεωρω ειναι τοσο σοβαρη οσο το μπουκετο (που ευτηχως αστοχησε) του Γουντ....

δεν το κατάλαβα αυτό
    Γιατι πολυ απλα τον ιδιο που βριζεις εκεινη την στιγμη,λιγους μηνες μετα θα τον εξημνεις για τα κατορθωματα του με την Εθνικη!Ειναι τρομερα οξυμορο.Καλο θα ηταν να εχουμε καποιον σεβασμο απεναντι σε καποια προσωπα που μας εχουν χαρισει πολλες στιγμες ευτυχιας και υπερηφανιας.

(το β΄ ενικο εννοειται οτι δεν ειναι για σενα city,γενικα μιλαω!)
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Γιατι πολυ απλα τον ιδιο που βριζεις εκεινη την στιγμη,λιγους μηνες μετα θα τον εξημνεις για τα κατορθωματα του με την Εθνικη!Ειναι τρομερα οξυμορο.Καλο θα ηταν να εχουμε καποιον σεβασμο απεναντι σε καποια προσωπα που μας εχουν χαρισει πολλες στιγμες ευτυχιας και υπερηφανιας.

(το β΄ ενικο εννοειται οτι δεν ειναι για σενα city,γενικα μιλαω!)

edit:Αντε να πω και γω την γνωμη μου για τον αγωνα.Κατ'αρχην ο Γιαννακης εχει κανει τρομερη δουλεια στον γαυρο.Το παθος με το οποιο παιζουν αμυνα ειναι τρομερο!Οπως ειχε πει και ο μαγος σε μια του απαντηση,ο Ολυμπιακος εγινε μια ομαδα που πουλαει ακριβα το τομαρι της.
    Και τα 3 παιχνιδια ως τωρα τα εχω καταευχαριστηθει,βλεπουμε πολυ καλο μπασκετ.Ο Παναθηναικος εχει παιξει λιγο καλυτερα απο εμας,ιδιως στην επιθεση.Για τον χθεσινο αγωνα τι να πω...προσωπικα ψιλιαστικα για το αποτελεσμα απο την στιγμη που ο Βασιλοπουλος φορτωθηκε με φαουλ πολυ νωρις.
    Τωρα για τα σφυριγματα των διαιτητων...πιστευω οτι ηταν στα οπια των κανονισμων.Ηταν δλδ καποια αμυντικα που μπορουσαν ανετα να μην τα δωσουν αφου υπηρχε απλα μια σωματικη επαφη που οσοι εχουμε παιξει μπασκετ ξερουμε οτι υπαρχουν παμπολλες.Περιμενω με ανυπομονισια τον επομενο αγωνα.
    Το ρεζουμε της υποθεσης ειναι οτι ο Ολυμπιακος εγινε μια ομαδα που μπορει να κοντραρει πλεον τον ΠΑΟ κατι το οποιο θα δουμε και σε μεγαλυτερο βαθμο του χρονου.Και ολο αυτο ειναι υπερ μας γιατι βλεπουμε πολυ καλο μπασκετ.

ΥΓ:Ρε παιδες παρατηρησατε ποσες φορες απο τα αριστερα εμενε ενα guard του ΠΑΟ και ετρεχε να τον καλυψει ο ψηλος του γαυρου??Αυτο γινοταν και στο α' και στο β' ημιχρονο.Ηταν καποιο συστημα του Ομπραντοβιτς που δεν καταφερε να αποκρουσει ο Γιαννακης,η ηταν καποια αμυντικη λειτουργια του Γιαννακη?Για διαφωτιστεμε εσεις που κατεχετε την προπονητικη,εγω ενας απλος παιχτης ημουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μπαινω στο merge...

δεν το κατάλαβα αυτό
    δεν ειπα οτι δεν πρεπει να βριζουν τους παικτες της εθνικης ενω τους αλλους ας τους βριζουμε, ειπα οτι ΙΔΙΩΣ τους παικτες τις εθνικης πρεπει να τους σεβομαστε περισσοτερο γιατι φορανε και την φανελα της εθνικης...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οι γαυροι καλο θα ειναι να κατσουν στα αυγα τους και να μην μιλανε για διαιτησιες και πετσινα πρωταθληματα....

Το χθεσινο ματς ειδατε η μηπως ειδατε τιποτα αλλο;

Υπηρχαν -σαφως- φασεις που σφυριχτηκαν με λαθος τροπο, αλλα αυτο εγινε εις βαρος και των δυο πλευρων!

Ειστε πολυ μικροι για να βγαζετε γλωσσα και να κανετε λογο για πετσινα πρωταθληματα....φτιαξτε ομαδα πρωτα...

Αν νομιζουν οτι οι διαιτητες παιζουν εδρα, ας προσπαθησουν στην διαρκεια του πρωταθλημταος να κατακτησουν την θεση που τους δινει το πλεονεκτημα της εδρας και να μην μας ζαλιζουν τον ερωτα...

Αλλα με νικες 5-1 φετος στα μεταξυ μας παιχνιδια και σειρα ετων οπου προσκυνανε (για να μην πω τιποτα χειροτερο...) τον ΠΑΟ, δεν εχουν δικαιωμα να ομιλουν και δεν υπαρχει καμια υποψια αμφισβητησης της ανωτεροτητας του Παναθηναϊκου...

Εαναλλακτικα ας συμβουλευτουν οι της ΚΑΕ τα αντιστοιχα λαμογια της ΠΑΕ και ας κανουν ενσταση....

Να ευχαριστειτε τον Θεο που συγκυριακα ο ΠΑΟ διανυει την πιο ντεφορμε περιοδο του και το δικο τους τσιρκο νεκραναστηθηκε απο τον Γιαννακη, αλλιως θα ειχαν φαει σκουπα που θα πηγαινε συννεφο...

Θυμηθηκαν ξαφνικα το μπασκετ τα πουλακια μου...

Και οσο οι γαυροι παιρνουν γραμμη απο τον πρωταθλητη και το φως και βελαζουν προβληματσιμους της πο*τσας, για εμας το μονο διλημμα ειναι το εξης...

Να το σηκωσουμε μεσα στο ΣΕΦ η να κανουμε μια ωραια φιεστα στο ΟΑΚΑ;

θα δουμε μωρε....αναλογως τα κεφια μας...

υ.γ.εκανε η μυγα κ*λο και εχεσε τον κοσμο ολο λεγαν οι παλιοι.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ....................

Ρε συ ελ χαλαρωσε λιγο!Δεν το λεω υποτιμητικα.Εγω τον γαυρο υποστηριζω αλλα αυτη την στιγμη γινεσαι ακριβως οπως οι γυαροι που μιλουν για το ποδοσφαιρο και τους οποιους κραζεις...
    Δεν μπορουμε να ηρεμησουμε μια στιγμουλα και να απολαυσουμε λιγο το μπασκετακι??Αφηστε ρε παιδες τα βρισιδια στην ακρη και απλα δειτε.Το επιπεδο ειναι πολυ ανωτερο απο το κωλοποδοσφαιρο.
    Παραδεχομαι οτι ο βαζελος εχει την καλυτερη ομαδα,παραδεχομαι οτι ειναι ντεφορμε αλλα και ο γαυρος εχει δειξει πολυ καλα δειγματα
    Μπαινω στο merge...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Γιατί δεν κάνει;;

Αυτή τη λογική του:

Ο Γιαννάκης είναι κορυφαίος προπονητής και έχει προσφέρει πάρα πολλά ...............
    Από την στιγμή όμως που προπονεί και άλλη ομάδα είναι σίγουρο ή τουλάχιστον πάρα πολύ πιθανό ότι θα μεροληπτήσει στις κλήσεις παικτών για το ρόστερ της Εθνικής και αυτό ΔΕΝ είναι καλό.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    δεν ειπα οτι δεν πρεπει να βριζουν τους παικτες της εθνικης ενω τους αλλους ας τους βριζουμε, ειπα οτι ΙΔΙΩΣ τους παικτες τις εθνικης πρεπει να τους σεβομαστε περισσοτερο γιατι φορανε και την φανελα της εθνικης...

Όπως σέβεστε εσείς τους Καραγκούνη, Μπασινά, Γκούμα, Βύντρα, Σεϊταρίδη, Κυριάκο, Παπαδόπουλο κ.λ.π., κ.λ.π. ;;;;;;;
    Από άλλο άθλημα βέβαια .......... αλλά ...............

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ο Γιαννάκης είναι κορυφαίος προπονητής και έχει προσφέρει πάρα πολλά ...............
    Από την στιγμή όμως που προπονεί και άλλη ομάδα είναι σίγουρο ή τουλάχιστον πάρα πολύ πιθανό ότι θα μεροληπτήσει στις κλήσεις παικτών για το ρόστερ της Εθνικής και αυτό ΔΕΝ είναι καλό.

Δεν νομιζω!Ο Γιαννακης στην Εθνικη εχει στησει μια ομαδα γυρω απο συγκεκριμενους παιχτες!Οποιος επαιρνε απο τον γαυρο,τους ιδιους θα παρει και τωρα.Το ιδιο θα συμβει και με τον Βαζελο.
    Μπαινω στο merge...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε