Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 155 από 155

Θέμα: best video

Νέο μέλος
    Agaphte Panatha, ( αντε σας εφεξε χτες, κοιταχτε μονο μη τα σκατοσετε με την Ανορθωση)

Σε καταλαβαινω, ισως γιατι δεν εχεις βρεθει καταμεσης του δρομου , να μην αισθανεσαι το ενα σου ποδι και αλλο να το νοιωθεις μουσκίδι, οχι επειδη κατουρίθηκες απο το φοβο σου αλλα γιατι ειναι πλημμυρα στα αιματα, και το 20λεπτο μεχρι να φτασει το ασθενοφορο σου φαινεται αιώνας. Και τους περαστικους να ρωτανε αδιαφορα αν ζεις .......Πραγματικα σου ευχομαι να μη το ζησεις ....

Παντως θα σου δωσω τροφη για σκεψη.

Φαντασου λοιπον ηλιολουστη μερα, εσυ με το ss σου εχεις βγει να 'ξυσεις΄ την ασφαλτο ως αλλος Rossi και ως δια μαγειας, την ιδια ακριβως σκεψη με σενα εχει και ο καγκουρας με το Imreza super douper turbo xyz που ερχεται απο απεναντι ως αλλος McRae ( θεος σχωρεστον) με τα αναποδα τιμονια....
    Επισης να σου υπενθυμισω οτι τις ηλιολουστες μερες εκτος απο σενα εχει βγει βολτα και ο παππους που δεν ακουει και πολυ καλα, και πισω του μια ΄θεια΄ που καταφερε να παρει το διπλωμα με την 4η και αφου πρωτα λαδωσε τον εξεταστη, η οποια μιλαει με αλλη ΄θεια΄στο κινητο της.

Βεβαια μπορεις να συνεχισεις να ζεις με το νομο των πιθανοτητων, δηλαδη απο τα 4 εκ κοσμο που εχει η Αθηνα, ε! πανω σου θα ρθει. Καλα μπορει να μην ερθει πανω σου αλλα σε παρακαλω, επειδη πολλοι παρασυρονται ευκολα, μην προτρεπεις και αλλους να κανουν το ιδιο, γιατι (ολοι μαζι) αυξανετε τις πιθανοτητες! Και οπως ειπα και νωριτερα, μη ξανακουσω για το κακομοιρο το παιδι που τον εφαγε αδοξα ο κουτακιας.

Οσο για τους τυπους που διαφημιζουν το μαγαζι τους με αυτο το βλακωδη τροπο ας μην πω τη γνωμη γιατι θα φαω κανα μπαν ακομη δε γραφτηκα καλα-καλα.

Παλαιό μέλος
    [Οι περισότεροι τρέχουμε, στρίβουμε κτλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε πάντα σωστοι ή ότι πρέπει να το διαφημίζουμε έτσι.
    [/B][/QUOTE]

me ayto symfwnw..

Παλαιό μέλος
    Και οπως ειπα και νωριτερα, μη ξανακουσω για το κακομοιρο το παιδι που τον εφαγε αδοξα ο κουτακιας.

kai se ayto mazi sou!alla na soy pw kati,opoios thelei na to kanei tha to kanei oti kai an poume emeis,oso kai na katakrinoume.otan tha exei sto xeri tou kati poli glyko pou to lene gazi tha thelei na to dokimasei!kai gw poses fores xekinisa gia volta xalari..!eipa oti kai na ginei den tha 'treksw'..kai katelixa na ksinw stin attiki odo..den xerw pes me adynamo xaraktira..alla kai i k@riola i eva to dagwse to mylo!dystyxws exoun 'fygei' kai arketoi filoi mou ap ayto..eklapsa,stenoxwrithika,skeftika alla pote den eipa krima giati xerane ti kanane kai oi idioi ftegane,isws fanei kapws ayti i diatipwsi alla etsi to skeftomai,gi ayto oti kai na poume o kathenas pairnei ta riska tou kai kanei ayto pou nomizei..

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
    re paidia amesws na tous katakrinetai..poioi den exoyme odigisei etsi?poioi den kanoume m@l@kies???pisteyw oi perissoteroi edw ta exoun kanei!apla megalwsan kai ta vlepoyn diaforetika twra!entaxei nai men megali ilithiotita poy pane etsi(kai gia mas pou pame etsi!)alla den ginetai alliws!kai fisika ta riska ta gnwrizoume kai an fame ta moutra mas(stin kalyteri!)tha xeroume oti ftaime alla..eimai sigouros oti tha to xanakanoume!thelete na mas peite ilithious?peite mas..emeis eimaste eleytheroi kai ayto den allazei..(eipa k gw ti gnwmi-p@p@ria mou kai elpizw na min dextw sfodri epithesi apo pollous!!)
    Όχι φίλε εδώ δεν υπάρχουν εχθροί , μόνο άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις. Το κακό είναι ότι εσύ όπως όλοι μας έχεις διαμορφώσει την άποψη σου σύμφωνα με παράγοντες όπως είναι οι εμπειρίες σου , ο εγωισμός σου , οι ικανότητες σου , η αντιδραστικότητα σου και πολλά άλλα, και κάποιοι άλλοι όπως και εγώ πέρα από όλα τα παραπάνω έχουν βάλει μέσα και τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα αν και δεν έχει να κάνει με μηχανές. Ο διπλανός μου στο θρανίο από το λύκειο ο Κώστας, γνωστός μηχανάκια με παπάκια που τα πήγαινε με σανίδα αντί για σέλα ξαπλωμένος για να κάνει κόντρες , μου είχε πει ότι ο πατέρας του έχει λαστιχάδικο σε μια οδό και όταν μια φορά έπαθα λάστιχο μετά από χρόνια στο αυτοκίνητο μου πήγα εκεί. Την ώρα που μου έφτιαχνε το λάστιχο ο άνθρωπος είπα να τον ρωτήσω και εγώ τι κάνει ο Κώστας. Με το που έκανα την ερώτηση και ακούστηκε το όνομα Κώστας , πάγωσαν τα χέρια του και γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμμα που δεν είχα δει και ούτε θέλω να δω ΠΟΤΕ στην ζωή μου ξανά , σαν να σπάραζε χωρίς όμως δάκρια και αναφιλητά . Μετά από αυτό το κοίταγμα και μέχρι να ανοίξει το στόμα του να με ρωτήσει από που ήξερα τον γιο του παρατήρησα ότι φοράει μαύρο πουκάμισο , και έχοντας καταλάβει πλέων τι παίζει του λέω ότι ήμασταν συμμαθητές στο λύκειο και απλά περίμενα να το ακούσω από το στόμα του "Ο Κώστας δεν είναι πια μαζί μας , έφυγε πριν 2 χρόνια από τροχαίο με το αμάξι του".

Το πρώτο πράμα που πάει στο μυαλό τον περισσοτέρων εδώ μέσα , όπως έχω παρατηρήσει σε άλλα post ,είναι «είδες , έκανε τα απίστευτα με τα μηχανάκια και τελικά πήγε από αυτοκίνητο» «άμα είναι να γίνει θα γίνει και με νταλίκα να οδηγείς» κλπ κλπ
    Το βασικό θέμα σε αυτές τις τραγικές ιστορίες δεν είναι ούτε το παλικάρι που χάθηκε , ούτε ο «κουτάκιας» που τον έφαγε , ΟΥΤΕ το πόσες καγκουριές έκανε πριν το μοιραίο.

Το θέμα είναι οι άνθρωποι που αφήνεις πίσω , αυτοί είναι που αργοπεθαίνουν και όχι εσύ ή εγώ που δεν εκτιμούμε την αρτιμέλεια μας και την ζωή μας.

Πάντως αν το γκάζι σου φαίνεται τόσο γλυκό και ξέρεις τους κινδύνους σου προτείνω να πας στην ομόνοια , έχει εκεί κάτι άλλα παλικάρια που θεωρούσαν την πρέζα πολύ γλυκιά , γιατί τους ταξιδεύει και τους κάνει να νιώθουν ελεύθεροι από έννοιες και καταπιέσεις. Πες τους πως νιώθεις για το γκάζι και πες μου μετά τι θα σου απαντήσουν.
    I make good milkshake !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    ΔΕν διαβασα ολα τα ποστ ομως ειδα το βιντεο.
    Τα παιδια που οδηγουν μπορει να το "εχουν" αλλα αυτος που θα βρεθει μπροστα τους το "εχει"
    Αν ειναι τοσο καλοι ας αξιοποιησουν το ταλεντο τους στην πιστα κ οχι στον δρομο θετοντας εμενα,την φιλη μου,εσας σε κινδυνο...
    Αυτες οι συμπεριφορες ειναι καταδικαστεες... Κ ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας οπως ειπε κ καποιος αλλος!!!
    Γιατι διαβαζω πολλους που τα βαζουν με τα αυτοκινητα στο δρομο κ διαφορα ατυχηματα αλλα πηγαινετε κ καθηστε σε ενα κεντρικο φαναρι 15 λεπτα κ θα παθετε πλακα απο τις ποσες μαλακιες κανουμε κ εμεις με τις μηχανες.
    Μιλαω γενικα κ να μην παρεξηγηθω σας παρακαλω αλλα υπαρχουν κ αμυαλοι νεοι που θελουν να μιμηθουν τετοιες συμπεριφορες κ χωρις να το "εχουν"
    Κ για οσους τους θαυμαζεται αν αυτοι οι δυο επεφταν πανω στο παιδι σας που ερχονταν απο το αντιθετο ρευμα κ το σκοτωναν νομιζω οτι θα ειχατε πολυ πολυ διαφορετικη αποψη!!!!
    Αυτα απο μενα...

Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011

Παρόμοια θέματα

1. Best Sportsbike Video Collection
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 07:12
  2. Best Joke
    από yamaha στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 19:13
  3. tank cam speed video