Σελίδα 11 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos

KTM EXTRA!

Τα EXTRAs της KTM!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ktm tool board 006.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	163899

O φυσικός τους χώρος! KTM WORLD!

Όνομα:	service.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	87,6 KB 
ID:	163900

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    Μιλαμε για Dakar ετσι? και αυτο με τα κοντεινερ ειναι τακτικη ολων των εργοστασιακων μηχανων απο ολες τις εταιριες.
    περασα απο ολα αυτα τα μηχανακια και κατεληξα οτι αυτα με φτιαχνουν εμενα πιο πολυ.
    δεν θελω να πω οτι τα κτμ ειναι τερατα τεχνολογιας και αξιοποιστιας
    αλλα η εποχη που υποτιθετε υπηρχε το καθε τριτη μαστωρα περασε οριστικα.
    και δεν γινεται να συγκρινουμε μηχανακι απο αρχες δεκαετιας 90 με ενα σημερινο οπλο,
    οποιο και αν ειναι αυτο
    Τώρα μιλάς σωστά! Πήρες αυτό που σε φτιάχνει εσένα πιο πού και είναι απόλυτα σεβαστό!
    Όσο για το κάθε τρίτη μάστορα είναι πλάκα εννοείτε και απλά επειδή μερικοί τσιμπάνε πέφτει τέτοιο
    κόλλημα!

Λες ότι δεν γίνεται να συγκρίνεται μηχανάκι από τις αρχές της δεκαετίας του 90 με καινούργια
    τέρατα τεχνολογίας αλλά σε αυτό το θρέντ
    αυτό ακριβώς συμβαίνει και είναι προς τιμήν της Africa η σύγκριση αυτή!

Τώρα για το τέρατα τεχνολογίας άστο πονάει αυτό εξαρτάται από το τι εννοεί ο κάθε ένας τεχνολογία!!!

επειδη στην φωτο ειναι ενα xcf,
    θες να σου θυμησω τι συντηριση θελει ενα crf της honda?

AFRICA RULEZ!
    Και με κάλυψη απόκρυψη για το σαφάρι!!! :rotflmao:

Όνομα:	2476920764_5464cf3c07.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	25,4 KB 
ID:	163901

Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    AFRICA RULEZ!
    Και με κάλυψη απόκρυψη για το σαφάρι!!! :rotflmao:

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

[Τώρα για το τέρατα τεχνολογίας άστο πονάει αυτό εξαρτάται από το τι εννοεί ο κάθε ένας τεχνολογία!!! [/B][/QUOTE]

ρε σακη με τον ορο τεχνολογια εννοουμε τα παντα,
    φρενα ,κινητηρα,αναρτησεις,πλαισιο κλπ,τα οποια ειναι βγαλμενα απο αλλη δεκαετια και ειναι σαφως πιο συγχρονα.
    δεν σου λεω για esp, abd ,agj ,kjr και αλλα τετοια

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    επειδη στην φωτο ειναι ενα xcf,
    θες να σου θυμησω τι συντηριση θελει ενα crf της honda?
    Υπάρχει μεγάλη διαφορά φίλε μου σε αυτό που λες,το CRF η honda στο δίνει με μόλις 3 μήνες
    εγγύηση και σου λέει ότι είναι αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση το μηχανάκι αυτό!
    Η ΚΤΜ δε λέει κάτι τέτοιο! Σου πουλάει ένα μηχανάκι με αγωνιστικές επιδόσεις και έχετε την απαίτηση
    να μην χαλάει! Δεν γίνεται αυτό!
    Σας κοτσάρει και δυο χρόνια εγγύηση και εντάξει είστε! Τώρα άμα γίνει κάτι εντός εγγύησης
    τρέχετε και δε φτάνετε όπως κάποιος εδώ προ διετίας σε ένα dukeII τοι πήρε καινούργιο και μόλις το
    άνοιξε για πρώτη φορά στα 1700κμ μια 3η και ενώ είχε κάνει και την προβλεπόμενη πρώτη αλλαγή λαδιού του
    βγήκε η μπιέλα έξω,έσπασε το μοτέρ δλδ!
    Είδες πολλά άλλα μηχανάκια CRF ας πούμε μιας και αυτό ανάφερες να σπάνε σε μόλις 1700κμ??

Και ας μην αναφέρω καλύτερα τι τράβηξε για να του αλλάξουν κινητήρα! Και εννοείτε πως το πούλησε
    το ''όπλο'' του !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Υπάρχει μεγάλη διαφορά φίλε μου σε αυτό που λες,το CRF η honda στο δίνει με μόλις 3 μήνες
    εγγύηση και σου λέει ότι είναι αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση το μηχανάκι αυτό!
    Η ΚΤΜ δε λέει κάτι τέτοιο! Σου πουλάει ένα μηχανάκι με αγωνιστικές επιδόσεις και έχετε την απαίτηση
    να μην χαλάει! Δεν γίνεται αυτό!
    Σας κοτσάρει και δυο χρόνια εγγύηση και εντάξει είστε! Τώρα άμα γίνει κάτι εντός εγγύησης
    τρέχετε και δε φτάνετε όπως κάποιος εδώ προ διετίας σε ένα dukeII τοι πήρε καινούργιο και μόλις το
    άνοιξε για πρώτη φορά στα 1700κμ μια 3η και ενώ είχε κάνει και την προβλεπόμενη πρώτη αλλαγή λαδιού του
    βγήκε η μπιέλα έξω,έσπασε το μοτέρ δλδ!
    Είδες πολλά άλλα μηχανάκια CRF ας πούμε μιας και αυτό ανάφερες να σπάνε σε μόλις 1700κμ??

Και ας μην αναφέρω καλύτερα τι τράβηξε για να του αλλάξουν κινητήρα! Και εννοείτε πως το πούλησε
    το ''όπλο'' του !!!
    Ακριβως αυτο λεει και η κτμ και ολες οι εταιριες που πουλανε αγωνιστικα,
    σε ολα δινουν εγγυηση 2 χρονια εκτος των αγωνιστηκων που ολοι δινουν 2 μηνες.
    οσο για το duke που λες αυτα γινονται σε ολες τις οικογενειες οπως honda.
    δικος μου φιλος πηρε το καινουργιο hornet και παραλιγο να παρει φωτια με 150 χλμ στην εθνικη

απλως εγω θα πω την γνώμη μου πως το κτμ 990 δεν ειναι το απολυτο σε δύναμη μπροστά στο gs οταν η κατανάλωση βενζινης ειναι πολυ περισσότερο.........

καταλαβατε...τι εννοω????

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    απλως εγω θα πω την γνώμη μου πως το κτμ 990 δεν ειναι το απολυτο σε δύναμη μπροστά στο gs οταν η κατανάλωση βενζινης ειναι πολυ περισσότερο.........

καταλαβατε...τι εννοω????
    σε αυτο τον τομεα οι γερμανοι οντως δεν παιζονται

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παιδια το 990 ειναι πολυ "on" στο δρομο και πολυ "off" στο χωμα...συγκριση με αφρικα δεν χωραει...τα εχω πει πολλες σελιδες πριν...και οχι γιατι το αφρικα ειναι κακο, απλα ειναι ξεπερασμενο... το 990 θα γινει θρυλος σε 10 χρονια οπως τωρα το αφρικα και ισως να λεω και εγω οτι λεει ο λαρισεος τωρα... θα δειξει...
    Επισης το on-off ειναι αποψη και ιδεα για πολλους...καποιοι απλως πιθηκιζουν και γινονται ρομπες...ο πιθηκισμος ειναι παντου... Οπως ξαναπα σεβομαι απολυτα οσους ξερουν τι καβαλανε και γιατι το καβαλανε...δεν μπορει να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα...
    Αλλα δειτε πρωτα το εργακι και μετα πειτε την γνωμη σας...
    Φιλε λαρισαιε σου ευχομαι να καβαλησεις συντομα ενα 990 ή 950 και να μου πεις την γνωμη σου...πιστευω οτι εφοσον εχεις κανει χωμα θα καταλαβεις πολλα...
    Φιλε Σακη δεν μπορω να πιστεψω οτι εχοντας καποιος μεγαλη εμπειρια απο μηχανες θα κατεληγε συνηδειτα στο FMX...
    Ξεχαστε το θεμα Dakar ειναι πολυ μακρια...
    Ζημιες βγαζουν ολα τα μηχανακια και σιγουρα η ktm εχει βελτιωθει πολυ στο θεμα αυτο...τα χρονια περνανε οι καιροι αλλαζουν και οι εταιριες εξελισονται, οι ιαπωνες δεν τα καταφεραν στην on-off κατηγορια... αλλου ναι (βλεπε ss).
    Τo 990 οντως καιει στα ψηλα...ολα εχουν και το τιμημα τους...
    τα 990 εχουν 3 χρονια εγγυηση... βαζεις μονο καγκελα και πας παντου...
    αντε και καλο βραδυ παλικαρια
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Παιδια το 990 ειναι πολυ "on" στο δρομο και πολυ "off" στο χωμα...συγκριση με αφρικα δεν χωραει...τα εχω πει πολλες σελιδες πριν...και οχι γιατι το αφρικα ειναι κακο, απλα ειναι ξεπερασμενο... το 990 θα γινει θρυλος σε 10 χρονια οπως τωρα το αφρικα και ισως να λεω και εγω οτι λεει ο λαρισεος τωρα... θα δειξει...
    Επισης το on-off ειναι αποψη και ιδεα για πολλους...καποιοι απλως πιθηκιζουν και γινονται ρομπες...ο πιθηκισμος ειναι παντου... Οπως ξαναπα σεβομαι απολυτα οσους ξερουν τι καβαλανε και γιατι το καβαλανε...δεν μπορει να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα...
    Αλλα δειτε πρωτα το εργακι και μετα πειτε την γνωμη σας...
    Φιλε λαρισαιε σου ευχομαι να καβαλησεις συντομα ενα 990 ή 950 και να μου πεις την γνωμη σου...πιστευω οτι εφοσον εχεις κανει χωμα θα καταλαβεις πολλα...

ναι καποια στιγμη θα το σκισω.......εχεχεχεχεχε

μην το λες για τους ιαπωνες γιατι το tenere το καινουριο ειναι πολυ καλο on off μηχανακι....και αν εβγαζε 100 αλογακια θα δεις οτι πολυ θα ειχανε αλλη γνωμη ,,,,,αρα περιμενε να δεις και κανενα 1000ρι σε λιγο...... και εκει πηστευω πως θα βγαλει και η honda μετα........

απλως εμενα δεν με καιει να εχει 100 αλογα .......80 να εχει καλα ειναι για on off δεν χρειαζεται παραπανω,,,,,,,, παραπανω σημαινει περισσοτερη καταναλωση περισσοτερες φθορες λαστοιχα κτλ.... και περισσοτερες σουζες..!!!

το on off πρεπει να εχει απλα και δυνατα χαρακτηριστικα....να μπορεις να κανεις modify καποια πραγματα,,,να μην περνει μονο χουφτες απο την μαμα εταιρια με 180 ευρο!!!!!

καλο βραδι on offades

...καποιοι απλως πιθηκιζουν και γινονται ρομπες...ο πιθηκισμος ειναι παντου...

Φιλε Σακη δεν μπορω να πιστεψω οτι εχοντας καποιος μεγαλη εμπειρια απο μηχανες θα κατεληγε συνηδειτα στο FMX...
    Το FMX τι το έμπλεξες στη συζήτηση εδώ λέμε για άλλες μοτό τι σχέση έχει το FMX τις μηχανές για
    τις οποίες λέμε εδώ?????????
    Που ξέρεις εσύ με ποιο γνώμονα πήρα εγώ αυτό που πήρα??? Τι ξέρεις εσύ για τα δικά μου κριτήρια???
    Εσύ με ποια κριτήρια αγόρασες αυτό που έχεις???

τα 990 εχουν 3 χρονια εγγυηση... βαζεις μονο καγκελα και πας παντου...
    23 χρόνια εγγύηση να έχουν το ίδιο θα είναι!!!
    Το παντού πως το εννοείς??? Παντού εντός οικίας δηλαδή???

Σελίδα 11 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF