Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 169

Θέμα: Το ελικοπτερο ξανα στον Κορυδαλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Γιατι παθανε τιποτα?Ξελαφρωσε λιγο ο τραπεζικος λογαριασμος..Ατυχια,τι να πεις...Δεν θυμαμαι παντως να τους μεταχειριστηκε κανενας παντως απανθρωπα ωστε να τιθεται θεμα ανθρωπιας..

Kαλά πλάκα κάνεις;Η απαγωγή είναι σοβαρό αδίκημα,ΤΕΛΟΣ.
    Είναι παράνομη προσωποκράτηση,είναι ψυχολογική βία και γενικώς είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.
    Ποιος είμαι εγώ ή εσύ που θ'αποφασίσουμε για το αν τους μεταχειρίστηκε με ανθρωπιά ή όχι;
    Σαφώς και δεν έπαθε και πολλά ο λογαριασμός τους αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Και στην τελικη σιγα μην κλαψω που εχασε μερικα λεφτα ο καθε Χαιτογλου και ο καθε Μυλωνας.Στα πλουσια θυματα,μιας αναιμακτης παντα,απαγωγης γιατι να το κανω;Εχουν αναγκη να κλαψουν στον ωμο μου για τα λυτρα που τους φαγανε;
    Ούτε γω θα κλάψω αλλά δε θα δικαιολογήσω κιόλας την απαγωγή.

Παντως αυτο περι ισοτητας ολων να το προσεξεις,ειναι λιγο ουτοπικο.Μπορει να σε πουνε και κομμουνιστη.

Δεν υπήρξε,δεν υπάρχει και ποτέ δε θα υπάρξει ΑΠΟΛΥΤΗ ισότητα.
    Το αν θα με πούνε κομμουνιστή δε με νοιάζει.
    Λέω πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν επιχειρηματολογώ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οτι και να λενε διαφοροι

οσο χαζο, ουτοπικο, ρομαντικο κλπ κλπ να ναι μια ιστορια σαν του παλαιοκωστα, ο λαος παντα γοητευοταν απο ανθρωπους που απαρνηθηκαν το συστημα..
    εγω ακολουθω το <<λαικο αισθημα>> και οχι το αισθημα των λαμογιων
    ολη αυτη η απηχηση που εχει καθε τετοιο θεμα αποδικνυει το ποσο τελικα ταρακουναει τον κοσμο..

γιατι ο καθενας το βρισκει ιντριγκαδορικο ειναι δικο του θεμα..

ολοι κατα βαθος θα θελαν να κανουν αν οχι το ιδιο, αλλα την δικια τους "επανασταση"

σιγουρα ειναι ενας παρανομος του ποινικου δικαιου
    αλλα οχι μονο αυτο

ολοι γνωριζουμε υποθεσεις ανθρωπων που δικαστικαν σαν απλοι εγκληματιες, ειναι πολυ βολικο για το συστημα αυτο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

Ποιος είμαι εγώ ή εσύ που θ'αποφασίσουμε για το αν τους μεταχειρίστηκε με ανθρωπιά ή όχι;

Το δηλωσε ο ιδιος ο απαχθης!!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οτι και να λενε διαφοροι
    εγω ακολουθω το <<λαικο αισθημα>> και οχι το αισθημα των λαμογιων
    Σωστος ο φιλος

Αλλωστε δεν νιωθω οτι κινδυνευω εγω ουτε κανενας αλλος φιλησυχος πολιτης απο το "δραπετη" Παλαιοκωστα!!!

Αντιθετα κινδυνευω/ουμε και πολυ μαλιστα, απο κατι βουλγαρακιδες, ρουσοπουλους και λοιπους γραβατομενους και "ευυποληπτους" πολιτες :a29:

Kαλά πλάκα κάνεις;Η απαγωγή είναι σοβαρό αδίκημα,ΤΕΛΟΣ.
    Είναι παράνομη προσωποκράτηση,είναι ψυχολογική βία και γενικώς είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.
    Δεν αφορα ουτε εμενα σαν ατομο ουτε το κοινωνικο συνολο γενικα κατα την ταπεινη μου αποψη.Αφορα τους ηδη απαχθεντες,τα υποψηφια θυματα απαγωγης,την αστυνομια,την κυβερνηση,τους εμπορους θωρακισμενων αυτοκινητων και τις εταιρειες <<προστασιας>> VIP/Security.

Δεν το επικροτω,δεν το δικαιολογω,δεν με νοιαζει.

Παρολα αυτα με εκανε και γελασα η αποδραση

Δεν υπήρξε,δεν υπάρχει και ποτέ δε θα υπάρξει ΑΠΟΛΥΤΗ ισότητα.
    Ουτε καν σχετικη.Αν εχεις βυσμα ή/και φραγκα εισαι πολυ πιο πανω απο τους υπολοιπους.Ισοτητα δεν υπαρχει ουτε καν στην ψηφο,ποσο μαλλον στα υπολοιπα.

Αν πας αντιδικος ειδικα με τον Χαιτογλου ή τον Μυλωνα στο δικαστηριο θα δεις ποσο ισοι ειστε και ποσο ανθρωπος εισαι μπροστα τους.Τα παραπανω ονοματα τα αναφερω ενδεικτικα μιας και τους πηρε η μπαλα.Μπορει να ειναι πολυ καλοι ανθρωποι και να ατυχησαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ενα βιντεακι που φτιαχτηκε ενα μηνα πριν...

ασχετα αν συμφωνειτε η διαφωνειτε,ο τυπος ειναι μπροστα...

http://www.youtube.com/watch?v=weFnfJUnGyw

Ο κος Αραβαντινος παραδεχθηκε, προς τιμην του..

Οποιος εχει λεφτα στην φυλακη περναει καλα, οποιος εχει πολλα λεφτα μπορει να περασει πολυ καλυτερα , μπορει και να βγει.
    Συμφωνα με την νομοθεσια, ο κρατουμενος που επιχειρει αποδραση, διωκεται για πλημελημα, με επιπλεον ποινη 4 μηνων.
    Ανεφερε οτι ο εξωτερικος φυλακας, που λαμβανει μισθο 1000 ευρω, δεν γινεται δολοφονος για τετοιο μισθο, και οτι για 4 μηνες ποινης δεν πυροβολει.
    Ειπε οτι ειναι εμμεσο εμισθο οργανο του κρατους, και οτι δεν επροκειτο να κυνηγησει τους δραπετες με οποιοδηποτε κοστος...
    Ο νομος περι οπλοχρησιας του 2006, απαγορευει την χρησιμοποιηση του οπλου κατα την αποδραση, ετσι οι εξωτερικοι υπαλληλοι φυλακων μπορουν να διωκονται και νομικα για οπλοχρησια εκ προθεσεως γνωριζοντας τα περι απαγορευσης.

Επαναλαμβανω οτι τα παραπανω αποτελουν αποσπασματα του λογου του αρχιφυλακα φυλακων κορυδαλλου.

Κι καποιοι ακομη μιλανε για τα λεφτα που εχει ο παλαιοκωστας, και πως τα χρησιμοποιει.
    Ας παραδεχτουνε οι ιδιοι, ξερουν ποιοι, πως αν ηταν φυλακισμενοι και μπορουσαν να αποδρασουν, δεν θα το εκαναν.

...ειναι πολλα τα λεφτα αρη...
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Κύριου, Κύριου..
    ήρτε το ελικόπτερο...

ΜΕΛΟΣ: WITHUS ORAGAINSTUS Το avatar του/της MIXALHS 400SF R
    Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί προηγουμένως αλλά ξέρω το εξής : Η Θεσσαλία κι όποιος έχει μπέσα Παλαιοκωσταίους δεν παραδίδει αλλά τους προφυλάσσει και κακό δεν βρίσκει. Εγώ μαζί τους γιατί αποδεικνύουν τι και ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του Κράτους.
    Και για να ξαναθυμήσω: 1. Υπόθεση Βατοπεδίου= ξεχάστηκε και συγκαλήφθηκε από Κράτος και Αρχές και ΜΜΕ
    2. Αλ. Γρηγορόπουλος= ξεχάσθηκε και συγκαλήφθηκε από τους ίδιους
    3. Σέκτα Επαναστατών= ξεχάσθηκε από ΜΜΕ
    Ε λοιπόν τώρα που φάγαν την μεγάλη ψ@@@ωλή στον κ@@@ώλο τους εγώ προσωπικά το χαίρομαι και αν κάποιο κανάλι είχε τ αρχ@@@ θα επανέφερε όλα τα θέματα για να ξυπνήσει λίγο και ο λαός που έχει γίνει αρνάκι και πάει όπου το τραβάνε.
    ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...

GIB MIR BENZIN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
    Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί προηγουμένως αλλά ξέρω το εξής : Η Θεσσαλία κι όποιος έχει μπέσα Παλαιοκωσταίους δεν παραδίδει αλλά τους προφυλάσσει και κακό δεν βρίσκει. Εγώ μαζί τους γιατί αποδεικνύουν τι και ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του Κράτους.
    Και για να ξαναθυμήσω: 1. Υπόθεση Βατοπεδίου= ξεχάστηκε και συγκαλήφθηκε από Κράτος και Αρχές και ΜΜΕ
    2. Αλ. Γρηγορόπουλος= ξεχάσθηκε και συγκαλήφθηκε από τους ίδιους
    3. Σέκτα Επαναστατών= ξεχάσθηκε από ΜΜΕ
    Ε λοιπόν τώρα που φάγαν την μεγάλη ψ@@@ωλή στον κ@@@ώλο τους εγώ προσωπικά το χαίρομαι και αν κάποιο κανάλι είχε τ αρχ@@@ θα επανέφερε όλα τα θέματα για να ξυπνήσει λίγο και ο λαός που έχει γίνει αρνάκι και πάει όπου το τραβάνε.
    Τα ΜΜΕ δεν μας νοιάζει τι θυμούνται.Εξάλου αυτή είναι η δουλειά τους θυμούνται και ξεχνάνε ανάλογα με τα συμφέροντα των κατόχων τους.
    Εδώ έβλεπα τους ηλίθιους δημοσιογράφους να αναρωτιούνται γιατί δεν πυροβολάνε οι φύλακες, χωρίς να σκεύτονται τι θα γινόταν εάν έπεφτε το ελικόπτερο χτυπημένο στην πλατεία του κορυδαλού ας πούμε, και κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΚΟΣ δεν αναρωτιέται τι δουλειά έχει έχει η φυλακή ΜΕΣΑ στην πόλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τα ΜΜΕ δεν μας νοιάζει τι θυμούνται.Εξάλου αυτή είναι η δουλειά τους θυμούνται και ξεχνάνε ανάλογα με τα συμφέροντα των κατόχων τους.
    Εδώ έβλεπα τους ηλίθιους δημοσιογράφους να αναρωτιούνται γιατί δεν πυροβολάνε οι φύλακες, χωρίς να σκεύτονται τι θα γινόταν εάν έπεφτε το ελικόπτερο χτυπημένο στην πλατεία του κορυδαλού ας πούμε, και κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΚΟΣ δεν αναρωτιέται τι δουλειά έχει έχει η φυλακή ΜΕΣΑ στην πόλη.
    Εδώ ρε συ την προηγούμενη φορά ένας απαιτούσε απ'τους φύλακες να καταρρίψουν το ελικόπτερο χτυπώντας το στροφείο του έλικα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εδώ ρε συ την προηγούμενη φορά ένας απαιτούσε απ'τους φύλακες να καταρρίψουν το ελικόπτερο χτυπώντας το στροφείο του έλικα!!!
    Πράγματι για γέλια κατάσταση.
    Το θέμα είναι οτι αυτά τα πράγματα κάποιοι τα ακούνε και επηρεάζονται, και σε λίγο μπορεί να δείς και κανα αντιαεροπορικό στο κέντρο της Αθήνας.
    Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανενας ,τυχεροί μέσα στη βλακεία μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανενας ,τυχεροί μέσα στη βλακεία μας.
    Λαθος...

Χτυπησε ενα απο τα "κομαντα" που πηγε να ριξει το ελικοπτερο μεσα στα σπιτια του κορυδαλλου...

...ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΙΘΗΚΕ λεει... :a029: ...:a31:

Τι τα θελετε τα "καουμποϊλικια" ρε μπατσακια... αφου για το μονο που ειστε ικανοι ειναι να κοβετε κλησεις και να κανετε τις "ορντινατζες" των πολιτικων...

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εχτες το βραδυ ειδα στον υπνο μου.
    από zephyr1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 13:02
  2. Robot Game Για οσους δεν τα πανε καλα με το ελικοπτερο
    από Zbandit750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 01:01
  3. Nα το έβαζαν ξανά!!..