όταν βάλεις τα υψηλής και τα κάνεις δοκιμές πόσταρε και εντυπώσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από panagis83![]()
επίσης πόσο σου είπαν τιμή με εγκατάσταση????
άντε καλορίζικα!!!!
όταν βάλεις τα υψηλής και τα κάνεις δοκιμές πόσταρε και εντυπώσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από panagis83![]()
άντε καλορίζικα!!!!
100 euro κανου τα σωληνακια της ΗΕL !! αντε και κανα 30 αρι η τοποθετηση!! πιστευω οτι αξιζει τον κοπο! και σιγουρα θα εχει διαφορα!! θα δειξει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
όταν βάλεις τα υψηλής και τα κάνεις δοκιμές πόσταρε και εντυπώσεις![]()
άντε καλορίζικα!!!!
Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!
τελικά τις ταπίτσες του τιμονιού για να μπει αλλεν και να ρυθμιστεί κλίση, τις έχει βγάλει κανείς;
Δοκίμασα με κατσαβιδάκι και δεν μπορώ να τις βγάλω...
Το πήρα επιτέλους!!!! Μετά από τόσο καιρό, από χτες το έχω στα χέρια μου!!!!
Η μηχανή είναι το κάτι άλλο..!!! Σκέτη απόλαυση στην οδήγηση!!!
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά? Το σωληνωτό πλαίσιο και συγκεκριμένα οι δυο σωλήνες του πλαισίου που είναι δεξιά και αριστερά και περνάνε και κάτω από τη σελά, σας θερμαίνονται πολύ από τη μηχανή? Είναι φυσιολογικό αυτό?
Χεχε ναι φίλε. Το αλουμινένιο να δεις πως ζεστένεται από τετρακύλινδρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά? Το σωληνωτό πλαίσιο και συγκεκριμένα οι δυο σωλήνες του πλαισίου που είναι δεξιά και αριστερά και περνάνε και κάτω από τη σελά, σας θερμαίνονται πολύ από τη μηχανή? Είναι φυσιολογικό αυτό?![]()
Chris
Kαλορίζικο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Το πήρα επιτέλους!!!! Μετά από τόσο καιρό, από χτες το έχω στα χέρια μου!!!!
Η μηχανή είναι το κάτι άλλο..!!! Σκέτη απόλαυση στην οδήγηση!!!
Πάντα όρθιος!!!!
Βάλε και καμιά φωτογραφία... Τι χρώμα το πήρες;
(Δες και τις φωτογραφίες από το τιμόνι που έχω παραπάνω και πες μου αν και το δικό σου έχει παρόμοια κλίση!)
Ασχετο λίγο αλλά μην κάνεις ούτε 1 χλμ χωρίς ασφάλεια, κράνος καλό, γάντια, μπουφαν με προστασίες. Εγώ την έχω μία εβδομάδα και απέφευγα να την κυκλοφορώ καθότι μόλις σήμερα κατέληξα στο τι θέλω και πήρα γάντια, μπουφάν και καινούριο κράνος διότι το παλιό έκλεισε 10τία!
Ευχαριστώ Πολύ!!!
Φίλε fonzareli το πήρα Άσπρο –Κρεμ...ABS!!! Φωτογραφίες θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες....
Από τις φωτογραφίες σου μου φαίνεται ότι έχει την ίδια θέση και κλίση το τιμόνι...
Το προστατευτικό εξοπλισμό το έχω πάρει από την προηγούμενη μηχανή.....
Σχετικά με αυτό που αναφέρω πιο πάνω για τους σωλήνες του πλαισίου που περνάνε κάτω από τι σελά και εμένα προσωπικά στο ύψος μου, ακουμπάνε και τα ποδιά μου αγκαλιάζοντας την μηχανή δεξιά και αριστερά, ζεσταίνονται και σε σένα τόσο? Μπορεί να είναι όντως κάτι φυσιολογικό δεν ξέρω...είναι η πρώτη μου τετρακύλινδρη...
Θα το κοιτάξω και εγώ αυτό με τους σωλήνες.
Οδηγείς με σορτς ή με βερμούδα και σε ενοχλεί ή ακόμα και με μακρύ παντελόνι;
Με μακρύ παντελόνι....γι’ αυτό μου έχει κάνει εντύπωση....ζεσταίνεται λίγο και η σέλα μπροστά μετά από λίγη ώρα....
ΚΑι εγώ ζεσταίνομαι πολύ,άνοιξε λίγο τα πόδια,θα δείς διαφορά...αυτή η ζέστη θα δείς ότι είναι μόνο μέσα στην πόλη που ανεβάζει πολυ θερμοκρασία,εκτός δεν νοιώθεις τπτ.!καλορίζικη και πάντα όρθιος!
Λοιπόν που λέτε μόλις γύρισα από δίωρη δικάβαλη βολτίτσα...
7-9μμ για να καταλάβετε τις θερμοκρασίες.
Μέσα στην πόλη και ελάχιστα χλμ έξω. Μέχρι 4000 στροφές
Θερμοκρασία κινητήρα από 94 μέχρι 101.
Τα σίδερα πράγματι καίνε. Κάτω από το εμπρός τμήμα της σέλας πολύ και όσο προχωράει προς τα πίσω κρυώνει. Μπροστά δηλαδή δεν το ανέχεται το χέρι να το κρατήσεις ενώ στα μισά του το κρατάς άνετα. Πίσω είναι απλά "χλιαρό".
Το τιμόνι παρατηρώ ότι θέλει κάποια προσοχή στους επιτόπιους ελιγμούς διότι κόβει πολύ και μπορεί να σε γελάσει.
Τα πόδια αν τα έχω κλειστά ζεσταίνονται πολύ (με τζιν).
Α ρε yamaha... θα μας κάνεις να ανοίγουμε τα πόδια.....![]()
![]()
Να πω και κάτι περί εξοπλισμού: Απίθανο το καλοκαιρινό eolos colori. Γύρω στα 150 ευρώ πάει και τα αξίζει! Μπαίνει αέρας από παντού και δροσίζει.
Το κλειστό κράνος που φορούσα στη βόλτα έκανε το κεφάλι να ιδρώνει παρότι υποτίθεται έχει καλό εξαερισμό (ακούγεται και ο αέρας πολύ με ανοικτούς αεραγωγούς). Ισως χρειάζεται ένα τύπου jet για τέτοια εποχή τελικά.
Oreo to mixanaki pedia alla to psalidi einai tragiko opos kai i exatmisi,poly krima![]()
![]()
Μώλις γύρισα και εγώ απο μια παρατεταμένη βόλτα εντός της Αθήνας! Έβαλα σήμερα τα σωληνάκια υψηλής της HEL κόστος συνολικό 155 ευρώ! Δεν περίμενα να είναι η μέρα με την νύχτα η διαφορά αλλά είναι αρκετή τελικά, ποοοολύ καλύτερη αίσθηση απο πριν (δεν το λέω απο ενθουσιασμό) και ποοολύ καλύτερη απόδοση γενικά... σαν να πήρα άλλη μηχανη, καλύτερη
To προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιον το σκέφτεται και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστείτει απο την διαφορά! να θυμίσω οτι εγω έχω την έκδοση χωρις ABS.. γιατι κατι "παίζει" στην αντίθετη περιπτωση!!!
θα βάλω και φωτογραφίες απο αύριο γιατι βγήκαν λιγο σκοτεινές τώρα!
Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!