Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 231

Θέμα: για Θρησκους και ΜΗ ....Αφιερωμενο...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Εμ βρε φίλε jorgevaldano, για αυτό λέω πως άλλο η θρησκεία και άλλο η Πίστη.

εδώ κάνεις λάθος, οι θρησκείες ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στην πίστη περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο, εξάλλου αυτό πρεσβεύει ο χριστιανισμός σε αναρίθμητα θεολογικά κείμενα που εν πολλοίς λένε "αν δεν έχεις πίστη δεν γίνεται τίποτε"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για ενα πιστό δεν παίζει ρόλο το όνομα του Υπέρτατου Όντος ή Δύναμης... αλλά το μήνυμα του.
    τα όσα έχουν γίνει από χριστιανούς στο όνομα της χριστιανικής αγάπης τα γνωρίζουμε όλοι...

ή μήπως πιστεύεις πως ένας άθεος είναι αδύνατο να είναι ενάρετος; αυτό πάντως προσπαθούν αιώνες τώρα να το περάσουν οι παπάδες στον κόσμο....

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen

Οι ειδήσεις είναι οι πηγές σου;
    χμμμ.... λες να αφήσω τις ανακοινώσεις επιστημονικών ανακαλύψεων, και να επικεντρωθώ σε ένα κείμενο που γράφτηκε από τρέχα-γύρευε-ποιόν, τρέχα-γύρευε-πότε, και περιγράφει φοβερά και τρομερά περιστατικά που κανένας ιστορικός της εποχής δεν πήρε είδηση;

θααααα.... το σκεφτώ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    εισαι δλδ εσυ σοβαρος?:rotflmao: :rotflmao:αν εσυ εχεις βρει τον θεο σου στον χριστο,ζησε το ονειρο σου δε σε εμποδισε κανεις.το να ειρωνευεσαι ομως δεν ειναι χριστιανικος λογος
    Μην εκλαμβάνεις την αλήθεια σαν ειρωνία, επειδή έμαθες να σου μιλάνε με το γάντι. Την πίστη μου δε θα τη συζητήσω μαζί σου, ούτε θα χρειαστώ την άδειά σου για οτιδήποτε αυτονόητο.

Μην εκλαμβάνεις την αλήθεια σαν ειρωνία, επειδή έμαθες να σου μιλάνε με το γάντι. Την πίστη μου δε θα τη συζητήσω μαζί σου, ούτε θα χρειαστώ την άδειά σου για οτιδήποτε αυτονόητο.
    Κι εγω το ιδιο,μη νομιζεις πως εισαι καλυτερος απο εμενα
    την αληθεια δεν την ξερεις παντως,αν την ηξερες δε θα συζητουσες καν
    τωρα αυτα περι γαντιου κλπ ειναι ασχετα με το θεμα.εφοσον θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο,μην μου απαντας απλα.ολα τα αλλα ειναι περιττα για δημιουργια εντυπωσεων.ριξε και μια ανασταση και ειμαστε κομπλε
    αληθεια για πια αληθεια μιλας??
    The sickness

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    χμμμ.... λες να αφήσω τις ανακοινώσεις επιστημονικών ανακαλύψεων, και να επικεντρωθώ σε ένα κείμενο που γράφτηκε από τρέχα-γύρευε-ποιόν, τρέχα-γύρευε-πότε, και περιγράφει φοβερά και τρομερά περιστατικά που κανένας ιστορικός της εποχής δεν πήρε είδηση;
    ...

θααααα.... το σκεφτώ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σκέψου το! Ποια επιστημονική ανακάλυψη κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Ιησούς Χριστός ήταν μυθικό πρόσωπο; Σε ποιο κανάλι το είδες αυτό; Μήπως πριν την Πετρούλα;
    Ελπίζω να μη σε αποσπά κατά τη σκέψη σου..

Σκέψου το! Ποια επιστημονική ανακάλυψη κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Ιησούς Χριστός ήταν μυθικό πρόσωπο; Σε ποιο κανάλι το είδες αυτό; Μήπως πριν την Πετρούλα;
    Ελπίζω να μη σε αποσπά κατά τη σκέψη σου..
    αντιθετα,ποια επιστημονικη ερευνα λεει πως ο χριστος οντως υπηρξε?1 βιβλιο εχεις ολο κι ολο.καμμια αλλη ιστορικη αποδειξη.νομιζω μονο ενας ρωμαιος κατι εχει πει αλλα αποδειχτικε προπαγανδα της εκκλησιας.αν δεν ξερεις μη μιλας,αν μιλας να ξερεις
    The sickness

Παλαιό μέλος
    Κι εγω το ιδιο,μη νομιζεις πως εισαι καλυτερος απο εμενα
    την αληθεια δεν την ξερεις παντως,αν την ηξερες δε θα συζητουσες καν
    τωρα αυτα περι γαντιου κλπ ειναι ασχετα με το θεμα.εφοσον θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο,μην μου απαντας απλα.ολα τα αλλα ειναι περιττα για δημιουργια εντυπωσεων.ριξε και μια ανασταση και ειμαστε κομπλε
    αληθεια για πια αληθεια μιλας??
    Δεν είπα πουθενά πως είμαι καλύτερος από κανέναν! Από που το έβγαλες αυτό; Από το ότι -"διαφωνεί μαζί μου",
    -"άρα νομίζει πως είναι καλύτερος από μένα", -"άρα έχει άδικο"; Την αλήθεια υποννοείς πως την ξέρεις εσύ; Ποια είναι; Το voodoo; Το αν θα σου απαντώ ή όχι, να το αφήσεις στη δική μου κρίση! Άντε μπήξε μερικές καρφίτσες στον κώλο της barbie σου να νιώσεις κομπλέ..

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    http://img9.imageshack.us/img9/6815/...bfcxsjxypd.jpg
    Αν μελετησεις λιγο την Γραφη θα σου απαντηθουν ολα τα ερωτηματα, ειδικα αυτης της ηλιθιας προπαγανδας που γραφτηκε απο ανθρωπους που ποτε δεν ανοιξαν την Γραφη, και απλα εβαλαν την προσωπικη τους σκεψη σε γραπτα. Εκτος αν παρουσιαζεις μια αφισουλα ως απαντηση στα μεγαλυτερα ερωτηματα της ανθρωποτητας

Δεν είπα πουθενά πως είμαι καλύτερος από κανέναν! Από που το έβγαλες αυτό; Από το ότι -"διαφωνεί μαζί μου", -"άρα νομίζει πως είναι καλύτερος από μένα", -"άρα έχει άδικο"; Την αλήθεια υποννοείς πως την ξέρεις εσύ; Ποια είναι; Το voodoo; Το αν θα σου απαντώ ή όχι, να το αφήσεις στη δική μου κρίση! Άντε μπήξε μερικές καρφίτσες στον κώλο της barbie σου να νιώσεις κομπλέ..
    με το να λες πως εισαι σοβαρος ανθρωπος(:rotflmao: ),αμεσως δηλωνεις πως εγω δεν ειμαι σοβαρος αρα θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο συμφωνα με τα χριστιανικα κριτηρια σχετικα με την αρετη που αποδεχεσαι και αναπαραγεις.εκτος αν δεν καταλαβαινεις τι λες!!
    ολο το υπολοιπο ειναι δικη σου στιχομυθια.
    ειπα εγω πως ξερω την αληθεια καπου?ισα ισα ειπα πως δε ξερω αν υπαρχει θεος!παντως συμφωνα με τα κειμενα του χριστιανικου θεου,αυτος μια φορα δεν ειναι!
    τωρα για την ειρωνια τα ειπαμε,δεν υπαρχει καπου στον χριστιανικο λογο!οσο για το voodoo,ο καθενας πιστευει ο,τι θελει!οσο χαζο σου φαινεται αυτο με τα κουκλακια,αλλο τοσο χαζο μου φαινεται αυτο που εκανε η γιαγια σου που σε εταξε σε καποιον αγιο για να παρεις φωτιση!! τωρα αν εχεις ορεξη για ξυλο λυπαμαι αλλα εγω δεν εχω,ειναι και καινουργιο το πληκτρολογιο μη το χαλασω!
    The sickness

Παλαιό μέλος
    αντιθετα,ποια επιστημονικη ερευνα λεει πως ο χριστος οντως υπηρξε?1 βιβλιο εχεις ολο κι ολο.καμμια αλλη ιστορικη αποδειξη.νομιζω μονο ενας ρωμαιος κατι εχει πει αλλα αποδειχτικε προπαγανδα της εκκλησιας.αν δεν ξερεις μη μιλας,αν μιλας να ξερεις
    Επιστημονική έρευνα; Υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες! Η επιστήμη δεν απορρίπτει την ύπαρξη του Θεού. αντίθετα τη θεωρεί δεδομένη! Είδες ποτέ "το σύμπαν που αγάπησα"; Που να το δεις... δεν παίζει στο κανάλι που βλέπεις τον "καιρό"...
    τις μπουρδολογίες που βγάζεις από την οδό των απορριφθέντων σου, κράτησέ τες σε παρακαλώ. Έχουν "αρωματιστεί" ενοχλητικά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Αν μελετησεις λιγο την Γραφη θα σου απαντηθουν ολα τα ερωτηματα, ειδικα αυτης της ηλιθιας προπαγανδας που γραφτηκε απο ανθρωπους που ποτε δεν ανοιξαν την Γραφη, και απλα εβαλαν την προσωπικη τους σκεψη σε γραπτα. Εκτος αν παρουσιαζεις μια αφισουλα ως απαντηση στα μεγαλυτερα ερωτηματα της ανθρωποτητας
    φιλε την εχω μελετησει πολυ,οχι απλα λιγο!το αφισακι αυτο συνοψιζει τα λεγομενα της βιβλου η οποια ειναι γεματη αντιφασεις και ανακριβειες...και δεν ειναι δικη μου μονο γνωμη αυτο...
    The sickness

Επιστημονική έρευνα; Υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες! Η επιστήμη δεν απορρίπτει την ύπαρξη του Θεού. αντίθετα τη θεωρεί δεδομένη! Είδες ποτέ "το σύμπαν που αγάπησα"; Που να το δεις... δεν πάιζει στο κανάλι που βλέπεις τον "καιρό"...
    τις μπουρδολογίες που βγάζεις από την οδό των απορριφθέντων σου, κράτησέ τες σε παρακαλώ. Έχουν "αρωματιστεί" ενοχλητικά!
    χα χα και χα.
    μονο 4 καταγεγραμμενες μαρτυριες υπαρχουν.τιποτα περισσοτερο.ποια επιστημη ακριβως το κανει αυτο?γιατι μαλλον για αστρολογια μου μιλας(αν εχεις διαβασει την βιβλο θα ξερεις απο αστρολογια,γεματη ειναι)
    ναι την εχω δει την εκπομπη πολλες φορες,τι σημαινει αυτο ομως για τον χριστο και ολα αυτα?
    μην προσπαθεις να υποβαθμισεις τους αλλους,δεν ειναι χριστιανικο.υποπεπτεις στο αμαρτημα της οργης και δε το θελεις
    θεωρεις δεδομενο πως βλεπω την πετρουλα?μηπως γουσταρεις επειδη εχετε το ιδιο ονομα και βγαζεις τα απωθημενα σου εδω?2 φορα που το λες στο θεμα αυτο
    The sickness

Παλαιό μέλος
    με το να λες πως εισαι σοβαρος ανθρωπος(:rotflmao: ),αμεσως δηλωνεις πως εγω δεν ειμαι σοβαρος αρα θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο συμφωνα με τα χριστιανικα κριτηρια σχετικα με την αρετη που αποδεχεσαι και αναπαραγεις.εκτος αν δεν καταλαβαινεις τι λες!!
    ολο το υπολοιπο ειναι δικη σου στιχομυθια.
    ειπα εγω πως ξερω την αληθεια καπου?ισα ισα ειπα πως δε ξερω αν υπαρχει θεος!παντως συμφωνα με τα κειμενα του χριστιανικου θεου,αυτος μια φορα δεν ειναι!
    τωρα για την ειρωνια τα ειπαμε,δεν υπαρχει καπου στον χριστιανικο λογο!οσο για το voodoo,ο καθενας πιστευει ο,τι θελει!οσο χαζο σου φαινεται αυτο με τα κουκλακια,αλλο τοσο χαζο μου φαινεται αυτο που εκανε η γιαγια σου που σε εταξε σε καποιον αγιο για να παρεις φωτιση!! τωρα αν εχεις ορεξη για ξυλο λυπαμαι αλλα εγω δεν εχω,ειναι και καινουργιο το πληκτρολογιο μη το χαλασω!
    Ξέρεις πως αποδεικνύονται τα "άρα" σου; Ξεκινώντας από το ότι πουθενά δεν είπα πως είμαι σοβαρός! Πως αν το έλεγα, αυτό δε θα σήμαινε πως δεν είσαι εσύ σοβαρός! Άφησε τις σοφιστείες για εκεί που σε παίρνει! Στο τέλος έχασες τελείως τη μπάλα και παραμιλάς για γιαγιάδες, ξύλο κ.λπ. Βιάζομαι και δεν έχω χρόνο! Μπήξε μια βελόνα στην παταπούφα σου κι από μένα να νιώσεις κομπλέ ή γιοπλέ! Μπορείς!

Ξέρεις πως αποδεικνύονται τα "άρα" σου; Ξεκινώντας από το ότι πουθενά δεν είπα πως είμαι σοβαρός! Πως αν το έλεγα, αυτό δε θα σήμαινε πως δεν είσαι εσύ σοβαρός! Άφησε τις σοφιστίες για εκεί που σε παίρνει! Στο τέλος έχασες τελείως τη μπάλα και παραμιλάς για γιαγιάδες, ξύλο κ.λπ. Βιάζομαι και δεν έχω χρόνο! Μπήξε μια βελόνα στην παταπούφα σου κι από μένα να νιώσεις κομπλέ ή γιοπλέ! Μπορείς!
    σε εσενα με παιρνει 100%.ξαναδιαβασε τα ποστ σου και θα δεις που ειπες πως εισαι σοβαρος.μαλλον χανεις το νοημα!το να λες πως "σοβαροι ανθρωποι χανουν τον χρονο τους μαζι σου" τι σημαινει δλδ???χαχα.
    δεν εχω χασει την μπαλα καθολου πητερ,απλα εσυ δεν δεχεσε καμμια αλλη αποψη
    The sickness

Παρόμοια θέματα

1. Καφες για νεοσύστατους και μη...προς Πλ. Βαρυμπόμπης???
    από spade ace στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2011, 18:12
  2. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  3. Για φοιτητές και μη....
    από alxdem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 00:40
  4. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ After ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ Ζ750
    από zoropatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 15:00
  5. Απαντήσεις: 0