Nα γίνεσαι πιο συγκεκριμένος if you please......Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δε γ@μιεται...![]()
![]()
Nα γίνεσαι πιο συγκεκριμένος if you please......Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δε γ@μιεται...![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τωρα που απαγορευτηκε παντου ψαχνουμε τραπεζακια εξω ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
![]()
Nα μαζευτούμε να το κάνουμι ντουμάνι...
Αμαν πια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιος απαγόρευσε τι ρε Σταύρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τωρα που απαγορευτηκε παντου ψαχνουμε τραπεζακια εξω ε;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πιτόγυρα και παγωτό θα έχει?Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Nα μαζευτούμε να το κάνουμι ντουμάνι...
Αμαν πια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Aftermarket όμως, γιατί η ''μαμά'' εταιρεία δεν τα εισάγει στην γραμμή παραγωγής....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πιτόγυρα και παγωτό θα έχει?
(Έλα νωρίς....εγώ πάω τώρα....)
η αποσταση λεω...που μου πεφτει μακρυα...:rotflmao: :rotflmao: busa εχω οχι αεροπλανο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Nα γίνεσαι πιο συγκεκριμένος if you please......
![]()
υ.γ. κιμωνα ετοιμασε τρια μονο με κετσαπ σιλ βου πλε...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
απο δω και περα θα εχει και τσουρεκια !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πιτόγυρα και παγωτό θα έχει?
αν και εγω θα προσπαθησω να το αποφυγω...αν ξανα....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απο δω και περα θα εχει και τσουρεκια !!!!!!!
αν και εγω θα προσπαθησω να το αποφυγω...αν ξανα....
Aπορω με την υπομονη σου!
Με ειδες φανταζομαι ε?
Γαμω τον τραυματισμο μου μεσα γαμω!
εισαι και συ....την επεσες με εκεινο το υφος που του ρχεται του αλλουνου να σου ριξει σφαλιαρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Aπορω με την υπομονη σου!
Με ειδες φανταζομαι ε?
Γαμω τον τραυματισμο μου μεσα γαμω!
τελος παντων...η υπομονη η δικια μου εξαντληθηκε κατα τις 3.30.δεν θα ασχοληθω αλλο.τελειωσα.οποιος θελει ακουει.οποιος δε θελει να πα να αγαπηθει.και ας το κοψουμε εδω μητσο γιατι δε θελει πολυ να ξεχειλωσει...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εισαι και συ....την επεσες με εκεινο το υφος που του ρχεται του αλλουνου να σου ριξει σφαλιαρα...
τελος παντων...η υπομονη η δικια μου εξαντληθηκε κατα τις 3.30.δεν θα ασχοληθω αλλο.τελειωσα.οποιος θελει ακουει.οποιος δε θελει να πα να αγαπηθει.και ας το κοψουμε εδω μητσο γιατι δε θελει πολυ να ξεχειλωσει...
Mα ρε μλκ απο την ωρα που ηρθα εβλεπα ενα στυλακι "γ@μ@ω" και δε καταλαβαινω τπτ! Τα ξερω ολα κτλ! Χωρια απο τις φωνες!
Τεσπα, ασ το οπως λες! Αλλωστε ειχα πει οτι δε θα ξαναμιλησω για εξοπλισμο κτλ σε κανενα! Ας κανουν ο,τι νομιζουν! Στα παπαρια μου!
3:30!?
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βράζει το αίμα των μοτοσακόβιων![]()
![]()
εγω δεν εχω μοτοσακο τωρα!
![]()
Δες την ευχάριστη πλευρά του πράγματος, απ'το νά'χες μόνο το Μπεμπέ...!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω δεν εχω μοτοσακο τωρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
μια φορά έλειψα και τα κάνατε πουτάνα ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: