καλο ταξιδι φιλε συμφορουμιτη..
![]()
καλο ταξιδι φιλε συμφορουμιτη..
![]()
μ'έχουν πάρει τα ζουμιά εδώ πέρα...κι εγώ μόνο κάποια post του είχα διαβάσει,αλλά δεν μπορώ
να το χωνέψωκρίμα.αντίο Δημήτρη...
Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)
den xorane koubentes
-------------
κριμα ρε γμτ, κριμα.
Καλο ταξιδι φιλε...
καλο ταξιδι
Θέλω απλώς να ευχηθώ καλό ταξίδι στο Δημήτρη.
Ανταλλάξαμε μόνο λίγες κουβέντες στην ταβέρνα στο Βόλο, όπου και τον γνώρισα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά απο το club των SV. Και σίγουρα θα θυμάμαι για πάντα (μια και τη σφράγισε στη μνήμη μου αυτό το θλιβερό συμβάν) την ιστορία με το αλυσσοπρίονο και το καημένο το ψυγειάκι!!
Χαμογελαστός και με προφανή την ενέργεια στο σύστημά του.
Είθε το χώμα που τον σκεπάζει να είναι τόσο ελαφρύ όσο και η ψυχή του, που τώρα είναι για πάντα λεύτερη!
Κουράγιο στους ανθρώπους του..............
I wish I was as fortunate, as fortunate as me.
krima! poli krima kai adiko! elafri na nai to xoma.
prosoxi paidia! eidika tora to kalokairi pou odigaei kai o teleutaios xoriatis xoris diploma! prosoxi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama kapoios sas kanei traka tsigaro pano ston periferiako ego tha eimai! :P
Δυστυχώς τώρα το είδα εγώ και είμαι συγκλονισμένος για τον θάνατος ενός ακόμα νέου ανθρώπου.
Φίλε καλό ταξίδι να έχεις![]()
.....
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
![]()
![]()
![]()
Κριμα συλλυπητήρια ελεος πια....
Freedom
http://www.youtube.com/watch?v=sFNWe_EsUFg
Bmw R75/5 (1972) www.youtube.com/watch?v=GUYeaZGvp88
Honda ss50 (1976)
Ktm 125exc (2005)
Vespa 200px (1995)
ΑΝΤΙΟ ΦΊΛΕ! μην στενοχωριέστε ειναι όμορφα εκει επάνω!
![]()
![]()
![]()
...
αντιο φιλε .
συλλυπητηρια στην οικογενεια και στους φιλους του