Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    Αφού δεν μπορείς να καταλάβεις τί συζητάμε θα προσπαθήσω να σού το εξηγήσω.

Συζητάμε άν έχει κάποιος το δικαίωμα να κάνει STREET RACING.

Δες τα επιχειρήματα που αντάλλαξα πριν απο 2 σελίδες με τον rennmeister και θα δείς ακριβώς τι εννοώ.

Ντάξει, μιλάμε σε άλλα μήκη κύματος κάργα....
    From me enough

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ωραία, θα ανταλλάζετε "επιχειρήματα" επί 50 σελίδες. Και? Θα πάει όπως θες εσύ αυτός που αγόρασε το μηχανάκι του με τον ιδρώτα ΤΟΥ ή θα πας εσύ πιο σβέλτα? Μου επιτρέπεις να αμφιβάλλω και για τα δύο. Ο ένας δε θέλει και ο άλλος δε μπορεί.

Πολύ όμορφα και χαριτωμένα όλα αυτά και η καλή πρόθεση (που δεν υπάρχει, αλλά λέμε τώρα) και και και, ΑΛΛΑ μόνο αν απευθυνόσουν σε 13χρονα. Νομίζω είμαστε όλοι σκεπτόμενοι άνθρωποι. Οκ με μερικές εξαιρέσεις. Αλλά δε θα αλλάξει κανείς μυαλό. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά γιατί μπήκαμε στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ξέρουμε τι ρισκάρουμε από την πρώτη στιγμή που καβαλήσαμε μία.

Σταματήστε πλέον αυτή την αηδία. ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει να σκοτωθεί. Συμβαίνει, ναι, αλλά είναι το ρίσκο που παίρνουμε για να απολαμβάνουμε ότι έχει να προσφέρει αυτό το καταραμένο το δίκυκλο. Δε θα ρισκάρω τη ζωή μου καθημερινά για να οδηγάω σαν αδερφή. Όχι. Θα πηγαίνω όπως γουστάρω, είτε αυτό σημαίνει 80, είτε 300. Το δικό μου κεφάλι παίζω και κανενός άλλου. Υποθετικές μαλακίες τύπου "κι αν πέσεις σε πεζό?" "κι αν σκοτώσεις καμιά καρέτα καρέτα?" δεν αποτελούν επιχείρημα. Μάθετε να οδηγείτε και να περιμένετε τα πάντα, αν θέλετε να επιζήσετε. Δε σας ανήκει ο δρόμος. Κυκλοφορούσαν, κυκλοφορούν και θα κυκλοφορούν ΚΑΙ κάγκουρες ΚΑΙ επικίνδυνοι. Ζήστε με αυτό.

Ευχαριστώ.
    Life begins at 45°.

Re: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Το προβλημα δεν ειναι τα <<καγκουροφορουμ>> οπως τα λεει ο macrozan...Και να τα καταργουσαμε εντελως,ολα τα φορουμ τσουβαλιασμενα,αυτοι που θελουν να πανε τετοια βολτα θα χρησιμοποιουσαν το κινητο,το σταθερο,σηματα καπνου κτλ κτλ...

Εδω στην πραγματικη ζωη με ανθρωπους που τους ξερεις χρονια και πολλες φορες δεν εχεις ελπιδα να τους περασεις τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..Ποσο μαλλον αυτα που υπαρχουν καποια επιχειρηματα απο την <<αλλη>> μερια οποια και αν ειναι αυτη..Για αυτο φιλε macrozan στο θεμα που ανοιξες απετυχες πριν καν ανοιξεις το PC..Και δεν το λεω με κακια ουτε θελω να παρω το μερος κανενος..

Πραγματικο παραδειγμα....Πριν 1 μηνα γνωστος μου αγορασε GSR του 2006 με περιπου 17,000 χλμ το οποιο εχει ακομα τα μαμα λαστιχα........Ο κολλητος του του λεει το αυτονοητο απο τοτε....Κατι το οποιο δεν σηκωνει συζητηση ή τελος παντων δεν μπορεις να το δεις απο διαφορετικη οπτικη γωνια..Βλεπεις,δεν χρειαζεται να δουλευεις στην Bridgestone για να πεις οτι 3 ετων λαστιχα με 17,000χλμ κανουν μονο για κουνια....

Αυτη την στιγμη εχει 19,000+ χλμ και πολλα απο τα οποια ειναι με δικαβαλο και εκτος πολης....Ακομα δεν τα εχει αλλαξει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Ωραία, θα ανταλλάζετε "επιχειρήματα" επί 50 σελίδες. Και? Θα πάει όπως θες εσύ αυτός που αγόρασε το μηχανάκι του με τον ιδρώτα ΤΟΥ ή θα πας εσύ πιο σβέλτα? Μου επιτρέπεις να αμφιβάλλω και για τα δύο. Ο ένας δε θέλει και ο άλλος δε μπορεί.

Πολύ όμορφα και χαριτωμένα όλα αυτά και η καλή πρόθεση (που δεν υπάρχει, αλλά λέμε τώρα) και και και, ΑΛΛΑ μόνο αν απευθυνόσουν σε 13χρονα. Νομίζω είμαστε όλοι σκεπτόμενοι άνθρωποι. Οκ με μερικές εξαιρέσεις. Αλλά δε θα αλλάξει κανείς μυαλό. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά γιατί μπήκαμε στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ξέρουμε τι ρισκάρουμε από την πρώτη στιγμή που καβαλήσαμε μία.

Σταματήστε πλέον αυτή την αηδία. ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει να σκοτωθεί. Συμβαίνει, ναι, αλλά είναι το ρίσκο που παίρνουμε για να απολαμβάνουμε ότι έχει να προσφέρει αυτό το καταραμένο το δίκυκλο. Δε θα ρισκάρω τη ζωή μου καθημερινά για να οδηγάω σαν αδερφή. Όχι. Θα πηγαίνω όπως γουστάρω, είτε αυτό σημαίνει 80, είτε 300. Το δικό μου κεφάλι παίζω και κανενός άλλου. Υποθετικές μαλακίες τύπου "κι αν πέσεις σε πεζό?" "κι αν σκοτώσεις καμιά καρέτα καρέτα?" δεν αποτελούν επιχείρημα. Μάθετε να οδηγείτε και να περιμένετε τα πάντα, αν θέλετε να επιζήσετε. Δε σας ανήκει ο δρόμος. Κυκλοφορούσαν, κυκλοφορούν και θα κυκλοφορούν ΚΑΙ κάγκουρες ΚΑΙ επικίνδυνοι. Ζήστε με αυτό.

Ευχαριστώ.
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μόνο ασύ αγόρασες μηχανή με τον ιδρώτα σου?
    Και τι σε ενοχλεί να πάει κάποιος πιο σβέλτα από σένα?
    Σου κλέβει ποσοστό της μαγκιάς?

Αν νομίζεις ότι η γρήγορη οδήγηση σε κάνει λιγότερο "αδερφή" είσαι βαθιά νυχτωμένος.
    Άραγε αφήνεις κάποιον πιο γρήγορο να σε περάσει ή τον κλείνεις από ντροπή?

Δηλαδή εσύ που πας με 300 ξέρεις να οδηγάς κι οι άλλοι όχι?
    Ποιός στα'μαθε αυτά? Μήπως νομίζεις ότι ο δρόμος ανήκει στον πιο γρήγορο?
    Και δυστυχώς, στους δημόσιους δρόμους κυκλοφορούν και εμπόδια για "άντρες" (κουτιά, μηχανές, πεζοί) που μπορεί να ανακόψουν τη χαμηλή πτήση μερικών.

Έχω διαβάσει όλα τα ποστ απ'την αρχή. Κανένας δεν θίχτηκε όπως εσύ, ή πόσταρε τόσο επιθετικό ή εγωιστικό κείμενο. Γιατί? Θίχτηκαν οι κάγκουρες?

Εντάξει ρε φίλε, είσαι κάγκουρας, 100% άντρας, και ο πιο γρήγορος.
    Δικαιώθηκες?

Η διαφορά ενός καλού πιλότου και ενός κάγκουρα είναι ότι ο καλός πιλότος ξέρει που να τρέξει και που να γκαζώσει με ασφάλεια.

Καλούς δρόμους να'χεις.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Η διαφορά ενός καλού πιλότου και ενός κάγκουρα είναι ότι ο καλός πιλότος ξέρει που να τρέξει και που να γκαζώσει με ασφάλεια.

*************** www.motodevils.gr ***************

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR

1. Ο ένας δε θέλει και ο άλλος δε μπορεί.

2. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά γιατί μπήκαμε στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ξέρουμε τι ρισκάρουμε από την πρώτη στιγμή που καβαλήσαμε μία = χμμμ ...ναι

3. Δε θα ρισκάρω τη ζωή μου καθημερινά για να οδηγάω σαν αδερφή.

4. Το δικό μου κεφάλι παίζω και κανενός άλλου. Υποθετικές μαλακίες τύπου "κι αν πέσεις σε πεζό?" "κι αν σκοτώσεις καμιά καρέτα καρέτα?" δεν αποτελούν επιχείρημα. = και το θεωρείς αυτό που γράφεις επιχείρημα ?????

5. Μάθετε να οδηγείτε και να περιμένετε τα πάντα, αν θέλετε να επιζήσετε. = ρεαλιστικό και σωστό

6. Δε σας ανήκει ο δρόμος = όπως και δεν ανήκει, πρέπει να ομολογήσω, και σε εμάς τους κάγκουρες

εκτός από το 2 και το 5 τα υπόλοιπα δεν τα θεωρώ επιχειρήματα λογικής

χώρος πρέπει να υπάρχει για όλους θες δε θες και πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτά που γράφουμε και ΠΩΣ τα γράφουμε

Προσγειωθείτε

Ευχαριστώ
    Νίκος

Ευχαριστώ.
    Παλικάρι μου , πλάκα κάνεις ….έτσι???

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Παλικάρι μου , πλάκα κάνεις ….έτσι???
    Δεν νομιζω οτι κανει πλακα,δυστυχως.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    'Ουδείς ΕΚΩΝ κακός' είπε ο Σωκράτης.
    αυτος δεν πηρε κωνειο και μετα εγινε γκρουπ που επαιξε σαπορτ στους γιου εφ οου ??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Κάτσε τώρα για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβα σωστά...

Σου γράφει ο petros " Φίλε macrozan...000000000000 Καλά κάνεις και τα λές και σε μας που δεν είμαστε κάγουρες. Εκεί που πρέπει όμως να τα διαβάσουν, έστειλες ένα ποστ με αυτές τις σκέψεις;

Και εσύ του απαντάς : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=81803

Κατάλαβα καλά αυτό που κατάλαβα?

edit : Και στη συνέχεια γράφεις και αυτό : Ίσως οι οδηγοί ΒΜW να είναι λιγώτερο κάγκουρες συγκριτικά με άλλους γιατί είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και έχουν δεί περισσότερα ... Ίσως ... Δεν είμαι και σίγουρος ...

Ότι ναναι.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    & συνεχίζουν...

Antod 2η σελίδα.

Macrozan

προσπαθεις να κανεις αδεια κεφαλια να προ-βληματιστουν....

Ματαιο....δεν εισαι της κλικας....αρα 1000 δικια να εχεις δεν θα σε παιξουνε μπαλα...

ασε που χαλας και το ιματζ του ξερόλα-χερά-μπορόλα του πληκτρολογιου...

Αν δεν θελει ο τυφλος να δει.....

Λοιπόν, μήπως φιλαράκι τα έχεις βάλει με τα φόρα γενικά & θες να αποδείξεις στον εαυτό σου ποιοι σε παίζουν και ποιοι όχι?
    macrozan απο μενα :a28:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μόνο ασύ αγόρασες μηχανή με τον ιδρώτα σου?
    Και τι σε ενοχλεί να πάει κάποιος πιο σβέλτα από σένα?
    Σου κλέβει ποσοστό της μαγκιάς?

Αν νομίζεις ότι η γρήγορη οδήγηση σε κάνει λιγότερο "αδερφή" είσαι βαθιά νυχτωμένος.
    Άραγε αφήνεις κάποιον πιο γρήγορο να σε περάσει ή τον κλείνεις από ντροπή?

Δηλαδή εσύ που πας με 300 ξέρεις να οδηγάς κι οι άλλοι όχι?
    Ποιός στα'μαθε αυτά? Μήπως νομίζεις ότι ο δρόμος ανήκει στον πιο γρήγορο?
    Και δυστυχώς, στους δημόσιους δρόμους κυκλοφορούν και εμπόδια για "άντρες" (κουτιά, μηχανές, πεζοί) που μπορεί να ανακόψουν τη χαμηλή πτήση μερικών.

Έχω διαβάσει όλα τα ποστ απ'την αρχή. Κανένας δεν θίχτηκε όπως εσύ, ή πόσταρε τόσο επιθετικό ή εγωιστικό κείμενο. Γιατί? Θίχτηκαν οι κάγκουρες?

Εντάξει ρε φίλε, είσαι κάγκουρας, 100% άντρας, και ο πιο γρήγορος.
    Δικαιώθηκες?

Καλούς δρόμους να'χεις.
    Blitzerako μου σε συμπαθώ άπειρα αλλά συμφωνώ 100% με τον ΧΤ Billy εδώ ....

XT Billy :a19:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    macrozan απο μενα :a28:
    trooper δεν καταλαβαίνω το εμοτικόν σου, αλλά, αν με ειρωνεύεσαι, δεν με πειράζει καθόλου

trooper δεν καταλαβαίνω το εμοτικόν σου, αλλά, αν με ειρωνεύεσαι, δεν με πειράζει καθόλου
    δεν σε ειρωνευομαι.το εμοτικον ειναι κιτρινη καρτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δεν σε ειρωνευομαι.το εμοτικον ειναι κιτρινη καρτα.
    γιά ποιό λόγο ;

άμα με απειλείς με ban , ρίξε κόκκινη να ξεμπερδεύουμε

(αλλά γιά δημοκρατικούς διαλόγους δεν φαντάζομαι να ξαναμιλήσεις ....)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    εκτός από το 2 και το 5 τα υπόλοιπα δεν τα θεωρώ επιχειρήματα λογικής

χώρος πρέπει να υπάρχει για όλους θες δε θες και πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτά που γράφουμε και ΠΩΣ τα γράφουμε

Προσγειωθείτε

Ευχαριστώ
    Νίκος

+1000

Προσγειωθείτε και σοβαρευτείτε. 'Οτι να ΄ναι διαβάζω σε αυτό το θέμα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF