Από μικρός ακούω για καλύτερες μέρες και σε κάθε εκλογές τρέχουμε να ψηφίσουμε κυνηγώντας το όνειρο έγινα 49 χρονών και ακόμα ακούω για καλύτερες μέρες αλλά το μόνο που βλέπω είναι καλύτερες και μεγαλύτερες μασσες από τους έχοντες και κατέχοντες.
Έχω και κάποιες ερωτήσεις προς τους κυβερνόντες αλλά και σε όλους αυτούς που θέλουν την ψήφο μας.
1) πότε θα αποκτήσει η Ελλάδα πολιτικούς? Και μην μου πείτε ότι έχουμε πολιτικούς …. Ξέρω και ένα με τον τοτο που βγάζει περισσότερο γέλιο.
Αυτοί που έχουμε είναι κάτι σαν βασιλιάδες που πέρανε την εξουσία από τον πατέρα στον γιο – ανιψιό κλπ και το μόνο που ξέρουν είναι το …. Διαιρώ και βασιλεύω και το άλλο που λέει άρπαξε να φας και κλέψε να έχεις…
Όποτε
Μεταξύ του ψεύτη του κλέφτη του λωποδύτη του….. του… κλπ εγώ δεν ψηφίζω κανέναν .
Μόλις η Ελλάδα αποκτήσει πολιτικούς τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πάει αν ψήφιση.
Αλώστε σκεφτείτε αυτό….
Θέλετε να αγοράσετε μια μότο για να κάνετε την δαυλιά σας και μπαίνετε σε ένα μαγαζί που ότι έχει είναι παρτάλια και επικίνδυνα για την ζωή σας θα αγοράζατε? Η θα φεύγατε και θα περιμένατε να φέρουν κάποιο αξιόλογο να το αγοράσετε?
Αν αγοράσετε ότι παρτάλι σας προσφέρουν είστε άξιοι της μοίρας σας μην παραπονεθείτε μετά .
Έτσι και στης εκλογές αν ο κόσμος αρχίσει και τους φτύνει μην πηγαίνοντας να ψήφιση τότε μπορεί να πνίγουν από το φτύσιμο η να βγουν στο προσκήνιο πολιτικοί που να αξίζουν την ψήφο μας….
Θα μου πείτε ότι έτσι μπορεί να υπάρξει ακυβερνησία….
Γιατί τώρα τι υπάρχει? Το μόνο που δουλεύει σωστά είναι το σύστημα της άπρακτης και της μίζας. Και το παραμύθι των μικρόν κομμάτων είναι επικίνδυνο γιατί απλά όπως λέει ο λαός αν πετάξεις πέτρα η σκύλο η πρόεδρο θα πετυχεις. Από πολιτικές γνώσεις ανύπαρκτες απλά κάνουν ένα κόμμα για να πάρουν μερίδιο από το τσουκάλι με την μάσα.