Σελίδα 11 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 341

Θέμα: Another Newbie :P

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Γιατι γελατε ωρε?

Εγω ειμαι, ο Dim, μηπως με μπερδεψατε με κανεναν αλλο?
    κακομοιρο παιδι...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    thanks για τις συμβουλές guys! Dim πολύ φοβάμαι πως με την Θάνου συγγένια δεν έχω οπότε δεν μπορώ να σε βοηθησω για τα κλαρίνα... ε,τα λεφτά εννοώ Trooperάκο ψυχολογικά πιστεύω είμαι προετοιμασμένη μέχρι και για τα χειρότερα, όσων αφορά εμένα δηλαδή... Τώρα όσων αφορά τους φίλους... δεν νομίζω να μπορέσω να το κάνω αυτό , μέχρι τώρα έχω αποτύχει παταγωδός. Απλως ελπίζω να μην γίνει .. ΠΟΤΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
    έγραψες!

Πάντως σίγουρα συμφωνώ στο οτί είναι αρκετά γρήγορη για μια άπειρη αναβάτρια σαν κ μένα αλλά πιστεύω πως θα τα πάω μια χαρά μαζί της! Άντε να έρθει και η στιγμή που θα καβαλήσω το δικό μου νιντζάκι γιατί μέχρι τώρα μόνο στις αντιπροσωπείες μπορώ να το κάνω αυτό
    Anyway, θέλω τις γνώμες σας για κάτι θεματάκια που με απασχολούνε... Να πάρω με την μια πλήρες εξοπλισμό ( κράνος, jacket , παντελόνι, γάντια, μπότες) ή παρα είναι υπερβολικό για την ώρα? επι την ευκαιρία έχω κατασταλάξει στο shoei xr 1000 ως κράνος. Απ΄ότι ακούω είναι καλό κρανάκι! τι λέει η ομύγυρη? Εγκρίνει?
    καλώς ήρθες.

καταρχας θα πρέπει να ξέρουμε αναλογίες .Και αυτό για να προτείνουμε τον σωστό εξοπλισμό.

Επειδή είσαι /(...απειρη...) και εμείς εμπειροι μάθε πως καθε εταιρεία διαφέρει ως προς τα νούμερα . Περιέγραψε μας τις αναλογίες σου δηλαδή ύψος =περιφέρεια= γοφοί= μπούστο κλπ κλπ ώστε να εχουμε μιά σαφή εικόνα να εκτιμήσουμε για να προτείνουμε ακριβώς το είδος του εξοπλισμού .Σημαντικό επίσης το μήκος μαλλιών καθώς και το χρώμα οπως και τον ματιών για να μήν πέσουμε εξω στο γενικό look.
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Νέο μέλος
    Λίγες ώρες πιο πρίν να το έκανες το ποστ μπορεί κ να σ έλυνα ΟΛΕΣ τις απορίες Έχω κατασταλάξει σχεδον όσων αφορά των εξοπλισμό Για χάρη του οσίου χαβαλέ πάντως, θα ικανοποιήσω μερικες απ'τις απορίες σου όσων αφορά το ύψος πρέπει πλέον να πατάω το 1.75 , δεν βρίσκω και καμιά μεζουρα γμτ. Το μήκος των μαλλιών μου θεωρείτε μακρύ και το χρώμα τους είναι πλέον μαύρο ( αν και αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω) χρώμα ματιών... χμ.. είναι λίγο κουλό χρωματάκι βασικά... μελοπρασινίζει και όταν πλισίαζει την κόρη είναι τελείως καστανό. Ίσως και να γίνω πιο αναλυτική μια άλλη φορά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ρε παλιο αλητες μηχανοβιοι αφηστε την κοπελα στην ησυχια της

Κοπελια μην τους ξεσυνεριζεσε,ειναι καλα παιδια κατα βαθος...

αλλα πολυ βαθος

Λίγες ώρες πιο πρίν να το έκανες το ποστ μπορεί κ να σ έλυνα ΟΛΕΣ τις απορίες Έχω κατασταλάξει σχεδον όσων αφορά των εξοπλισμό Για χάρη του οσίου χαβαλέ πάντως, θα ικανοποιήσω μερικες απ'τις απορίες σου όσων αφορά το ύψος πρέπει πλέον να πατάω το 1.75 , δεν βρίσκω και καμιά μεζουρα γμτ. Το μήκος των μαλλιών μου θεωρείτε μακρύ και το χρώμα τους είναι πλέον μαύρο ( αν και αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω) χρώμα ματιών... χμ.. είναι λίγο κουλό χρωματάκι βασικά... μελοπρασινίζει και όταν πλισίαζει την κόρη είναι τελείως καστανό. Ίσως και να γίνω πιο αναλυτική μια άλλη φορά

μου ξέχασες τα κιλά αλλα δεν επιμένω...ολα τα παραπανω σωματικά σου προσόντα καταδεικνύουν πως το να ψαχνεις για moto είναι λάθος.!!!

porche caymanείναι για σένα!!::a13:
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Ρε παλιο αλητες μηχανοβιοι αφηστε την κοπελα στην ησυχια της

Κοπελια μην τους ξεσυνεριζεσε,ειναι καλα παιδια κατα βαθος...

αλλα πολυ βαθος

Και να 'θέλα να τους παρεξηγήσω γμτ δεν μπορώ Ένας και ένας είναι όλοι τους

porche cayman ε? Αν και ειναι αρκετά εμφανίσημη δεν παύει να είναι αυτοκίνητο, οπότε απορρίπτεται

εκατό χιλιάδαι δίσκοι?

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
    μου ξέχασες τα κιλά αλλα δεν επιμένω...ολα τα παραπανω σωματικά σου προσόντα καταδεικνύουν πως το να ψαχνεις για moto είναι λάθος.!!!

Συμφωνώ με τον φίλο...

Αν ισχύουν τα παραπάνω προσόντα μάλλον πρέπει να πάψεις να ψάχνεις για μοτό και να αρχίσεις να ψάχνεις κάποιον σαν εμένα (ας πούμε...)
    Και επειδή δεν θέλω να σου κάνω την ζωή δύσκολη ψάχνοντάς με, σου στέλνω άμεσα το κιν μου με πμ.

:rotflmao:

Νέο μέλος
    :rotflmao: :rotflmao:

Άμα λέω πως είστε ένας και ένας... κάτι ξέρω Με έχετε κάνει να θέλω να σας γνωρίσω όλους απο κοντά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Άμα λέω πως είστε ένας και ένας... κάτι ξέρω Με έχετε κάνει να θέλω να σας γνωρίσω όλους απο κοντά

Τωρα που φευγω εγω εκτος Αθηνων?

Δεν υπαρχει λογος, ασ το απο χειμωνα!

τους αλλους μπορεί . εγώ γνωριμίες μέσα απο το ιντερνετ δεν κάνω

Αυτά είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!!!!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
    εγώ γνωριμίες μέσα απο το ιντερνετ δεν κάνω
    Εγώ λέω να κάνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
    Αυτά είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!!!!!!
    Ποιά...?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

ωχ τι μας περιμενει παλι...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 11 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Another sad story
    από rsp στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 18:21
  2. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 03:14
  3. Incoming...newbie
    από Σφήγκας600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 17:55
  4. Newbie
    από $py στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ