Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 242

Θέμα: drz 400

gia to drz 400 sm les t kalutero?

vidas 8a 3anampw na se rwthsw...twra feugw gia douleia

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis 400
    kalhmera paidia...neos st xwro twn mhxanwn...skeftomai gia drz400 sm...einai kalo giaka8hmerinh xrhsh??
    Eιναι μια φτηνη μοτοσυκλετα που μπορει να ανταπεξελθει στης καθημερινες μετακινησεις αλλα και με λιγη υπομονη και σε ταξιδακια.Ολα αυτα βεβαια ειναι σχετικα και αναλογα με τον αναβατη.Επι το πλειστον ακουγονται πολυ καλα σχολια.Παντως για μεσα στην πολη ειναι ευελικτη,το τιμονη κοβει αρκετα,προβληματα δεν βγαζει αρκει να υπαρχει συντηρησει.Για μενα το μονο αρνητικα που ειχα εντοπισει για μεσα στην πολη ειναι 2. 1)Το υψος της,το οποιο για εμας τους καπως ποιο κοντους (173 cm εγω) ειναι παρα πολυ δυσκολο και καταπολεμητε με πατεντες οπως χαμηλωμα λιγο την τιμονοπλακα η σκαψιμο της σελας σε εναν ταπετσιερη.Βεβαια δεν ξερω για το SM την διαφορα υψους με το S η το Ε.Παντως πρωτου την αγορασεις τεσαρετο λιγο το θεμα υψους 2)η θερμοκρασια που αναπτυσει η μαμα εξατμιση και οι λαιμοι αυτης.Ειλικρινα τον πρωτο καιρο που ειχα μαμα εξατμισεις μεσα στην πολη αλλα και εκτος αυτης ενιωθα οτι παθαινα εγκαυμα .Η ζεστη που εκπεμπουν ειναι χειροτερης απο αυτη του ΧΤ600 (σαν πρωην κατοχος ΧΤ).Η λυση ειναι αλλαγη λαιμου και εξατμισης με αφτερμαρκετ εαν δεν θες να χεις θερμοτητα.Στο λεω οτι με σορτσακι οταν κυκλοφορουσα ηταν κολαση.
    Για τα Λεφτα του καλο ειναι.....Εχει να εξελιχθει ολο το μοντελο απο την Μερα που βγηκε καπου το 2001 για αυτο δεν πολυσηκωνει συγκρισεις με συνχρονες μοτοσυκλετες σε επιδοσεις βαρος κτλ.Ισως ομως και για αυτο δεν εχει βγαλει τα κουσουρια αλλον εταιριων και ειναι ακομα αξιομαχο και εχει καλη μεταπωλησει.Ανταλακτικα υπαρχουν παντου.Εγω απο ebay αγοραζω και αμα κατσεις να ασχοληθεις με κινητηρα αλλα και εξωτερικη διαμορφωση μπορεις να βαλεις την φαντασια σου να οργιασει.Παντως εαν το παρεις για να ριξεις λεφτα και να το πειραξης παλι δεν αξιζει διοτι οι ποιο συνχρονες μοτοσυκλετες στα ιδια περιπου κυβικα ειναι ποιο γρηγορες και ποιο ελαφριες και το χρημα που θα ριξεις για αγορα του drz συν αξιομαχο πειραγμα θα ειναι ισο με την αγορα μιας ποιο συνχρονης μοτοσυκλετας.

gia to drz 400 sm les t kalutero?
    To 'SM εχω κ5 . Ολα ιδια ειναι , απλα το 'SM εχει ναποδα καλαμια και 17αριδες τροχους απο τη μανα του . Το 'Ε εχει βεβαια το λιγο πιο δυνατο μοτερ αλλα επειδη δεν εβγαζε εδω πινακιδα ειναι σπανιο κοματι να βρεις πινακιδατο . Εσυ για πιο ενδιαφερεσαι ?

Το 'SM το εχω τρια χρονια , το 90% των χλμ που του εχω κανει ειναι εδω μεσα , πολυ βολικο μηχανακι . Ελαφρυ ειναι , το γκαζακι του το εχει και εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης για ακομα περισοτερο !
    Απο κουσουρια δεν εχει κατι . Καποια θεματακια ειχαν τα πρωτα μοντελα ('00-'01) αλλα εχουν ξεπεραστει πια .

Μπες εκει που σου εστειλα να βρεις υλικο
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

paidia to drz400 sm..pwleitai kainourio pleon???mexri to septemvrh pou mas perase yphrxe st magazia

paidia to drz400 sm..pwleitai kainourio pleon???mexri to septemvrh pou mas perase yphrxe st magazia
    Το "κοψανε" λογο αυστηροτερων Ευρω-(τη φαρα τους..)προδιαγραφων ρυπων κτλ απο την Ευρωπη το '08 . Τα τελευταια μοντελα που ηρθαν εδω ηταν '07 , μοντελο '08 δεν ηρθε ποτε .
    Αμερικη , Καναδα , Αυστραλια , Αφρικη και αλλου βγαινει ακομα κανονικα .

Εχει ακουστει οτι παιζουν καποιες ανεξαρτητες εισαγωγες απο διαφορους εμπορους αλλα δε το ξερω στα σιγουρα...

Ανταλακτηκα παιζουν κανονικα δεν υπαρχει θεμα , αλωστε στην Αμερικη πουλαει σα τρελο!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

ela vidas xairomai pou se petuxainw mesa

st periodiko moto toy septemvrh t vrhka mamisio me 6,500Euro

Τι ετους ηταν το περιοδικο ?
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

2009 re su...kai stou 2008 to c300 to periodiko to eixa dei prosfora 5500e...

pantws to drz400 8a einai t prwto mou mhxanaki...na 3ekinhsw me auto 'h na parw kana papi prwta???

Shift+alt...!

Μια χαρα ειναι για πρωτο , εγω ενα klx250 ειχα για πρωτο , το drz400 δε θα σε τρομαξει με το γκαζι του , ειναι ιδανικο για αρχη ! Οτα ντο συνηθησεις θα κανεις και τις αναλογες μοντες που πρεπει και δε θα το βαρεθεις ευκολα !
    Ειχα παπακι για 2μηνες κανα 2αρι χρονια πριν παρω το klx250 αλλα δεν εκανα ουτε 100χλμ πανω του , ψηλοφτερο ηθελα ! Με το Klx στην ουσια εμαθα .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Πρωτο μηχανακι φιλε δεν υπαρχει πλεον στην Αγορα.Τη ζηταει ο καθενας ειναι,τη χρηση το θελει και ποσα δινει.Ας μην γελιωμαστε και ας κοιταμε καποια πραματα καταματα.Το DRZ ειναι καλο μηχανακι στα λεφτα που πωλειται.Δεν ειναι ομως οτι καλυτερο.Ο κινητηρας εχει να εξελιχθει απο το 2001 και το μηχανακι εχει της προδιαφραφες μιας δεκαετιας πριν.Οπως και να χει ειναι 10 χρονων με βαση την υπαρχουσα αγορα.Σε γκαζια ενα σημερινο 250 τετραχρονο enduro motard κτλ ειναι ποιο δυνατο απο το DRZ και ενα 450 ποιο ελαφρυ απο το drz.Aλλα εχουν και μια αξια διαφορας απο 2500 ευρο και πανω.Για αυτο ξαναλεω καλο μηχανακι για τα λεφτα του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nemes74
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolakhs89
    μπραβο σου παντως ρε φιλε εχεις ριξει πολυ ψαξιμο πανω στον τομεα drz.. οτι κ να ρωτησω εχεις μια απαντηση κ μια σελιδα ετοιμη! εισαι ωραιος! μου λεει ενας φιλος μου το μηχανακι σου δεν ειναι το γρηγορο μοντελο γιατι τα γρηγορα εχουν μανηβελα! κ προς στιγμη απορησα κ λεω μηπωσ εχει δικιο αλλα μετα σκεφτηκα! εχω πλαστικο ντεποζιτο, δεν εχω κοντερ, εχω fcr, δεν εχει πισω πατακια ουτε καν τρυπες στο υποπλαισιο. κ λεω αποκλειεται να χουν γινει τοσες μετατροπες ειναι το Ε!!!!!!
    και που να δεις για klx τι ξερει!!!!!!!!!!τραπεζα πληροφοριων!!!!!!
    ride fast stay young!!!

kai to klx 250koitousa alla enduro lastixa sth a8hna..???8a fugeis feta pisteuw

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF