Σελίδα 11 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 565

Θέμα: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Takouni2 αναφερομαι προσωπικα σε εσενα γιατι ειχες το θαρος και θρασος να μας πεις μεσα απο ενα πολιτικο κομα οπως το ΠΑΣΟΚ στο οποιο και δουλευεις,για συλογικη προσπαθεια και προσωπικες ευθηνες.Τοσα χρονια ρε φιλε αληθεια δεν σε νιαζει που εχουν φαει τοσα?ΔΕν βλεπεις κοσμο να διαμαρτηρετε γι`αυτο?Εγω οταν κατεβαινω ειμαι σε αντιπαλο στρατοπεδο με εσενα αλλα δεν προκαλω φθορες,το κανουν αλλοι για να σταματησουν εμας.Τα ετηματα μας δεν ακουγονται παρα μονο οι ζημιες και το χαος που προκαλεσανε οι γνωστοι σας ανγνωστοι.Προσωπικα εσυ μπορει να θες να αλαξες η Ελλαδα οπως και εγω,την Ελλαδα ομως δεν την κυβερναει ουτε το ΠΑΣΟΚ ουτε η ΝΔ.Το κεφαλαιο την κυβερναει και απλα αυτοι οι 2 τους εξυπηρετουν καλητερα.ΑΛηθεια αμα το ΠΑΣΟΚ τα κανει παλι χαλια,εσυ ακομα εκει θα δουλευεις?Γιατι αν θελεις να αλαξει η Ελλαδα δεν αλαζει με τους ιδιους..Ουτος η αλος εχεις βαρεθει να μας ακους εμας που πληρονουμε και σαν ανταλαγμα περνουμε τα π@π@ρια του καθε διορισμενου κρατικου και μη μηχανισμου και σια και απο το ενα αυτη μπαινει και απο το αλλο βγαινει..Προφανος ρε φιλε θελεις να γινει κατι,το καταλαβαινουμε αλλα πραγματικα πιστευεις οτι το ΠΑΣΟΚ θα τα αλαξει?Τι να πω?Πραγματικα το αξιζουμε αυτο που παθαινουμε.Το πληκτρολογιο ειναι ευκολη υποθεση...Τα λεμε κατω ξανα φιλε και ευχομαι να εισαι απο αυτους που πραγματικα θελουν να αλαξει κατι σ`αυτην την ριμαδοχωρα γιατι αλιως θα με βρεις απεναντι σου.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Φιλε εσυ μπορει να εχεις τις καλυτερες προθεσεις...Ομως ενας κομματικος μηχανισμος σαν του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν χωραει προθεσεις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sta8hs210.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	55,3 KB 
ID:	176157

Πρέπει να επισημάνω πως δεν είμαι απέναντι σε κανέναν ούτε νοιώθω βολεμένος(είμαι ενα τρίμηνο στο βουλευτικό γραφείο και ελπίζω να φύγω και σύντομα). Αντίθετα θέλω και γω όπως σίγουρα εσεις κάποια πράγματα να αλλάξουν. Δυστυχώς οι απόψεις μας για το πως θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα μάλλον διαφέρουν. Αυτό είναι και το "αμάρτημά" μου για το οποίο όλοι σας με ειρωνεύεστε. Κατανοώ όμως απόλυτα την δυσπιστία σας.

Τώρα αν είμαι κάποιος ονειροπόλος(ή απλά χαζός) για να πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν απο τα μέσα (και δεν εννοώ το μέσον) συγχωρέστε με.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
    Πρέπει να επισημάνω πως δεν είμαι απέναντι σε κανέναν ούτε νοιώθω βολεμένος(είμαι ενα τρίμηνο στο βουλευτικό γραφείο και ελπίζω να φύγω και σύντομα). Αντίθετα θέλω και γω όπως σίγουρα εσεις κάποια πράγματα να αλλάξουν. Δυστυχώς οι απόψεις μας για το πως θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα μάλλον διαφέρουν. Αυτό είναι και το "αμάρτημά" μου για το οποίο όλοι σας με ειρωνεύεστε. Κατανοώ όμως απόλυτα την δυσπιστία σας.

Τώρα αν είμαι κάποιος ονειροπόλος(ή απλά χαζός) για να πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν απο τα μέσα (και δεν εννοώ το μέσον) συγχωρέστε με.
    Φίλε , ΔΕΝ έχει κανείς κάτι με εσένα προσωπικά…
    Επίσης , ΔΕΝ έχει κανείς κάτι με κάποιον που δουλεύει σε ένα πολίτικο γραφείο για να βγάλει τίμια το ψωμί του…

Όταν , όμως , προσπαθείς να μας πείσεις για την «ιδεολογία» και το «όραμα» του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ κουβέντα , τότε θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ…
    Και για την περίπτωση του κόμματος που δουλεύεις , ο αντίλογος θα είναι ΙΣΧΥΡΟΣ..

Όταν , όμως , προσπαθείς να μας πείσεις για την «ιδεολογία» και το «όραμα» του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ κουβέντα , τότε θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ…
    Και για την περίπτωση του κόμματος που δουλεύεις , ο αντίλογος θα είναι ΙΣΧΥΡΟΣ..

Ρε παιδιά ανέφερα κάπου στα κείμενά μου την επιθυμία μου να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ?
    Προσπάθησα να καθοδηγήσω κάποιον στο τι να ψηφίσει?
    Αν το έκανα(που δε νομίζω) συγγνώμη.

Εγώ απλά είπα πως ανεξάρτητα του τι θα ψηφίσει(αν ψηφίσει) καποιος, μετά τις 4/10 και με οποια κυβέρνηση εκλεγει αξίζει και πρέπει όλοι μας να παλέψουμε για κάτι καλύτερο.
    Ο καθένας αυτό που πιστεύει καλύτερο.

Τόσο κακό έκανα?

Εγώ πάντως δεν νοιώθω δεσμευμένος(και ας μήν με πιστεύετε) απο την θητεία μου σε βουλευτικό γραφείο και θα κατεβω στους δρόμους για να διεκδικήσω αυτά που σήμερα το ΠΑΣΟΚ τάζει και για μένα υποχρεούται να πράξει απο τη Δευτέρα αλλά και για εκείνα που δεν αναφέρει και εγώ θεωρώ απαραίτητα να γίνουν.
    Ελπίζω το ίδιο να κάνετε και σεις.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Εγώ πάντως δεν νοιώθω δεσμευμένος(και ας μήν με πιστεύετε) απο την θητεία μου σε βουλευτικό γραφείο και θα κατεβω στους δρόμους για να διεκδικήσω αυτά που σήμερα το ΠΑΣΟΚ τάζει και για μένα υποχρεούται να πράξει απο τη Δευτέρα αλλά και για εκείνα που δεν αναφέρει και εγώ θεωρώ απαραίτητα να γίνουν.
    Ελπίζω το ίδιο να κάνετε και σεις.
    Αν ειναι να κατεβουμε στους δρομους, να κατεβουμε για να διακδικησουμε αυτα που ΘΕΛΟΥΜΕ και οχι αυτα που μας ταζει το καθε εξουσιολαγνο κομμα...

προσωπικα μπορω να καταλαβω πολυ καλα τι θελω, δεν χρειαζομαι κανεναν να με κατευθυνει στο τι επιθυμω....τοσο απλο!

και στη τελικη, ειδες εσυ ποτε να τηρει τις υποσχεσεις της οποιαδηποτε κυβερνηση μετα την εκλογη της; εγω ΠΟΤΕ!!!

επι 20 χρονια το μονο που βλεπω ειναι ρεμουλες, μιζες, λησταρχικη διαθεση και βολεμα...γιατι να πιστευω οτι θα αλλαξει αυτο τωρα; εσενα πως σε επεισαν ρε ανθρωπε δηλαδη;

αρα μια καλή λύση είναι να καταργήσουμε τις κυβερνήσεις.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οχι, αλλα μπορουμε να εμμεσως πλην σαφως να τους πουμε "σκατα στα μουτρα σας" και νΑ επιλεξουμε αλλες κυβερνησεις που ποτε δεν ειχαν την ευκαιρια να δωσουν δειγματα γραφης...δεν σου εφτασαν 20 χρονια δικοματισμου για να καταλαβεις οτι οι τυποι ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    χμμμμ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    ημουν ψημενος να ψηφισω λαος λογω ψινακη.να γενει χαμος στη βουλη.αχαχαχχα τον σουταραν ομως κριμα..
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    δεν σου εφτασαν 20 χρονια δικοματισμου για να καταλαβεις οτι οι τυποι ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
    Το βόλεμα Κωστή μου προκαλεί απώλεια μνήμης στον κόσμο απ'ότι φαίνεται, δυστυχώς.. δεν μιλάω για τον tanouki2 αυτή τη στιγμή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το βόλεμα Κωστή μου προκαλεί απώλεια μνήμης στον κόσμο απ'ότι φαίνεται, δυστυχώς.. δεν μιλάω για τον tanouki2 αυτή τη στιγμή.

αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να αλλάξει.
    πρέπει να ξεβολευτούμε.
    όμως με "βόλτες στη φύση" που είπες πιο πάνω την ημέρα των εκλογών, αλλά και μετά, απλά αφήνεις κάποιους άλλους να αποφασίζουν για σένα. εκτός και αν αυτό θες. και γώ δεν αναφέρομαι αποκλείστικά σε σένα αλλά το λέω για όλους μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    χμμμμ

η έλειψη εξουσίας κάθε είδους απο κάποιους στέκει ως άποψη η οποία και σεβαστή και προς συζήτηση είναι.

Παλαιό μέλος
    Διαβαζω τα παραπανω και καταλαβαινω ακομη μια φορα πως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αν ειναι να κατεβουμε στους δρομους, να κατεβουμε για να διακδικησουμε αυτα που ΘΕΛΟΥΜΕ και οχι αυτα που μας ταζει το καθε εξουσιολαγνο κομμα...

επι 20 χρονια το μονο που βλεπω ειναι ρεμουλες, μιζες, λησταρχικη διαθεση και βολεμα...γιατι να πιστευω οτι θα αλλαξει αυτο τωρα; εσενα πως σε επεισαν ρε ανθρωπε δηλαδη;
    για μένα απλά είναι το κόμμα που βρίσκεται πιο κοντά στις αντιλήψεις μου απο τα άλλα.και δεν εννοώ οτι περιμένω ιδία οφέλη.
    εσύ τι προτείνεις?

γιατί αφορισμούς ακουω πολλούς αλλα προτάσεις? και δεν το λέω ειρωνικά.

Σελίδα 11 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ψήφος των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές
    από Ichigo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2011, 21:59
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:32
  3. Στις εκλογες ψηφισα......
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 18:55