Takouni2 αναφερομαι προσωπικα σε εσενα γιατι ειχες το θαρος και θρασος να μας πεις μεσα απο ενα πολιτικο κομα οπως το ΠΑΣΟΚ στο οποιο και δουλευεις,για συλογικη προσπαθεια και προσωπικες ευθηνες.Τοσα χρονια ρε φιλε αληθεια δεν σε νιαζει που εχουν φαει τοσα?ΔΕν βλεπεις κοσμο να διαμαρτηρετε γι`αυτο?Εγω οταν κατεβαινω ειμαι σε αντιπαλο στρατοπεδο με εσενα αλλα δεν προκαλω φθορες,το κανουν αλλοι για να σταματησουν εμας.Τα ετηματα μας δεν ακουγονται παρα μονο οι ζημιες και το χαος που προκαλεσανε οι γνωστοι σας ανγνωστοι.Προσωπικα εσυ μπορει να θες να αλαξες η Ελλαδα οπως και εγω,την Ελλαδα ομως δεν την κυβερναει ουτε το ΠΑΣΟΚ ουτε η ΝΔ.Το κεφαλαιο την κυβερναει και απλα αυτοι οι 2 τους εξυπηρετουν καλητερα.ΑΛηθεια αμα το ΠΑΣΟΚ τα κανει παλι χαλια,εσυ ακομα εκει θα δουλευεις?Γιατι αν θελεις να αλαξει η Ελλαδα δεν αλαζει με τους ιδιους..Ουτος η αλος εχεις βαρεθει να μας ακους εμας που πληρονουμε και σαν ανταλαγμα περνουμε τα π@π@ρια του καθε διορισμενου κρατικου και μη μηχανισμου και σια και απο το ενα αυτη μπαινει και απο το αλλο βγαινει..Προφανος ρε φιλε θελεις να γινει κατι,το καταλαβαινουμε αλλα πραγματικα πιστευεις οτι το ΠΑΣΟΚ θα τα αλαξει?Τι να πω?Πραγματικα το αξιζουμε αυτο που παθαινουμε.Το πληκτρολογιο ειναι ευκολη υποθεση...Τα λεμε κατω ξανα φιλε και ευχομαι να εισαι απο αυτους που πραγματικα θελουν να αλαξει κατι σ`αυτην την ριμαδοχωρα γιατι αλιως θα με βρεις απεναντι σου.![]()