Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Διόδια Σαββάτο 21/2, με το αυτοκίνητο
Εγώ: - Δεν πληρώνω
Συμπέρασμα? πες μου εσύ.
Το ιδιο πανω κατω κανανε και σε μενα. στα διοδια του ρίο της λεω δε πληρωνω τιποτα. μου λεει πρεπει να ερθει ο εποπτης. της λεω παρα τη πινακιδα μου ανοιξε τη μπαρα και γρηγορα. μου λεει πρεπει να ερθει ο εποπτης. φωναζει μια εποπτρια εκει περα κι αρχιζει το θεατρο. μου ζηταει στοιχεια, δε δινω τιποτ της λεω. πρεπει να φωναξω την τροχαια κανει. της λεω φωναξε οποιον θες μονο τελειωνε γιατι πρεπει να φυγω. κανει αυτη οτι μιλαει δε ξερω γω με ποιον μεσα στο κουβουκλιο και καλα οτι φωναξε την τροχαια. της λεω ποια τροχαια φωναξατε; μου λεει τροχαια αιγίου. ερχεται απο αίγιο. εδιωξε απο πισω μου τα αλλα αυτοκινητα και εβαλε το κοκκινο Χ πανω απο το ταμειο αυτο για να μην ερχονται άλλα αυτοκινητα.
Ηταν πάρα πολύ προφανες ομως οτι επαιζαν θεατρο και πονταρουνε στο σπασιμο νευρων. Ηταν προφανες οτι δεν ειχαν φωναξει καμία τροχαία οποτε της ειπα οτι θα της δωσω στοιχεια. της εδωσα ότι μου κατεβηκε αρνουμενος πάντα αριθμο ταυτοτητας η διπλώματος και υπογραφη.
Αυτο το έκαναν διότι του επαιρνε να το κανουν καθως δεν ειχε κινηση εκεινη την ωρα ο δρόμος και τους επαιρνε να κλείσει ενα ταμείο.
Στο γυρισμο, στη διαδρομη προς πατρα δηλαδη, εγινε το ιδιο πανω κατω σκηνικο, εποπτης, αρνηση στοιχειων, απειλες για αστυνομια κι οταν της ειπα φωναξε τη, μετα απο κανενα 10 λεπτο, αναμονης μου ανοιξε να περασω.Φυσικα ουτε τροχαια ηρθε ουτε τπτ. Αλλά και να ερθει μπορει μονο να κανει καταγραφη συμβαντος.
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να πανε 5 αυτοκινητα παράλληλα στα ταμεια και να τα κλεισουν όλα κι ετσι και πουν κουβεντα για μπατσους οι μαλακες να δηλωσουν οι οδηγοι οτι οχι μονο να κλιθεί η τροχαια αλλά κι οτι το απαιτουν,και να αρνηθουν να φυγουν αν δεν ερθει η τροχαια.