Μακάρι και με τις ευχές όλων μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nature
Περασα πολύ ωραία και ελπίζω να ξαναγίνει!!!!!![]()
Και εγώ πέρασα πολύ καλά. Το μόνο που δεν έκανα είναι να σας γνωρίσω όλους και τώρα γράφετε αλλά δεν ξέρω ποιός είναι ποιός.!!! Δεν πειράζει, θα σας ανακαλύψω ελπίζω. Ήταν ωραία παρέα και ευχάριστη βόλτα. Για το φαγητό άκουσα ότι στην γύρω περιοχή εξαφανίστηκαν 15 γουρούνια και 7 πρόβαταΉταν καλό απο ότι κατάλαβα. Εγώ λόγω υποχρεώσεων έφαγα ψαράκι στην παραλία Ψαθοπύργου. Not bad at all.
Και δεν είχα μποτιλιάρισμα στον γυρισμό :a028:
CAGIVA ELEFANT 750
που σαι ρε Δον Κιχώτη με την πανοπλία σου ... Ducati εδώ , you know !!! Αδερφάκι δικύλινδρο μοτεράκι που λέγαμε.Ασε στο φαγητό μας την έφεραν κάποιοι υποχθόνιοι . Φάτε γαλακτομπούρεκο (" ήρθες στη Βυτίνα και δεν θα φας το notorius γαλακτομπούρεκο" )μας λέγανε ... τρώγαμε εμείς ... Μετά από λίγο , φάτε λουκουμαδάκι μας λέγανε ( " Ε ήρθατε στα Καλάβρυτα και δεν θα φάτε τη σπεσιαλιτέ τους λουκουμάδες") , τρώγαμε εμείς . Τυράκι δλδ χωρίς να βλέπουμε τη φάκα . Φτάνεις στη Ζαχλωρού και τρέχεις για ρεκτιφιέ για να χωρέσουν πράγματα μετά , κάποιοι βέβαια τους αγωνιστικούς εκκεντροφόρους και τα πιστόλια στομάχια , ήξεραν τι έκαναν !!! Να σαι καλά ρε Jeronymo ... Τη ζεις τη ζωή σου . Σου εύχομαι με το παπί και στο Έβερεστ να σκάσουν κάποιοι που πήγαν με 125 μέχρι το Ναύπλιο και το έβγαλαν στην εφημερίδα της Κυβέρνησης .
![]()
Παιδιά την άλλη φορά γουρουνοπούλα ή και παϊδάκια! Να το οργανώσουμε λίγο νωρίτερα να προλάβουμε και τίποτις!!! (αν θυμάστε τα κοψίδια τα είχαν φάει οι βάρβαροι από νωρίς....)
Για σου ρε συνάδελφε με τη duduca σου!! Ευχαριστήθηκα όταν στην ανηφόρα ήσουν μπροστά μου και μου γαργάλαγε τ'αυτιά η μελωδία απο τις εξατμίσεις σου .Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Παιδιά την άλλη φορά γουρουνοπούλα ή και παϊδάκια! Να το οργανώσουμε λίγο νωρίτερα να προλάβουμε και τίποτις!!! (αν θυμάστε τα κοψίδια τα είχαν φάει οι βάρβαροι από νωρίς....)![]()
Τι άλλο να θές απο αυτά τα μηχανάκια;;;( Περίμενε, την επόμενη που θα πάμε μαζί θα βάλω terminioni απο 996 !!! Ανυπομονώ να έρθουν απο αμέρικα).
Εγώ λέω να πάμε μια βόλτα με μόνο σκοπό
το φαγητό !!
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
Για σου ρε συνάδελφε με τη duduca σου!! Ευχαριστήθηκα όταν στην ανηφόρα ήσουν μπροστά μου και μου γαργάλαγε τ'αυτιά η μελωδία απο τις εξατμίσεις σου .![]()
Τι άλλο να θές απο αυτά τα μηχανάκια;;;( Περίμενε, την επόμενη που θα πάμε μαζί θα βάλω terminioni απο 996 !!! Ανυπομονώ να έρθουν απο αμέρικα).
OUPS !!!! Στον andgeo πήγαινε αυτό
το φαγητό !!
![]()
![]()
![]()
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
ας στα διάλα !!!![]()
καταλάβατε τελός πάντων.....![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Βάλε εσύ τα τερμινιόνια και πάμε για πόλεμο (εμένα όπως άκουσες το πυροβολικό με κατατάσει ευχαρίστως για εκφοβισμό στον εχθρό ) , ε κάπου σε μια ανάπαυλα , μέχρι να θάψουν εκατέρωθεν τους νεκρούς , θα σκοτώσουμε και κάνα ζωντανό . Όπως αυτά με τα πράσινα κερατάκια που είδαν κάποιες![]()
![]()
![]()
:rotflmao: στο δρόμο ... Πρόβατα alien ήταν ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τα διαβάσετε στο νέο best seller του Λιακόπουλου " Η εισβολή σταμάτησε στη στρούγκα " 5 προβατάκια , θα με πάρει ο ύπνος από το μέτρημα , σταματώ εδώ .
![]()
:a029:
Φαϊ φαϊ στα πεινασμένα alien μηχανόβια πλάσματα!
Επομενη παμε Στυμφαλια για γουρουνοπουλα!......Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Φαϊ φαϊ στα πεινασμένα alien μηχανόβια πλάσματα!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σας το ειπα να το βαλετε στο συναντησεις, και οχι στα μοντελα αλλα...... :a24:
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Θα προτεινα κάποιος από τους/τον εμπνευστή της εκδρομής να δημοσιευσει ένα οδοιπορικό!!!
Χρονοπλαισιο, διαδρομή, στάσεις, γλυκα, καφεδες, φαγητό, εικόνες, φυση, ποιοι συμμετειχαν (ψευδώνυμο-μηχανη), σημεια που αρεσαν καθως και εκεινα που επιδεχονται βελτιωσεις
Επιμένω ότι η επόμενη πρέπει να έχει στόχο το φαγητό![]()
Κάπου διάβασα για στυμφαλία, αν θέλετε βρίσκω πληροφορίες για καλό φαγητό και διαδρομή για όλα τα γούστα. Απ'ότι κατάλαβα σε κάποιους δεν άρεσε ιδιαίτερα το στροφιλίκι που πήγαμε.
Γιαυτό θα πρότεινα δύο γκρούπ με διαφορετικες διαδρομές αλλά κοινό στόχο (τη γουρνοπούλα !!!)
![]()
![]()
CAGIVA ELEFANT 750