Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Γουστάρω Τάσο (LARISEOS) και κάθε Τάσο που γουστάρει και ξέρει γιατί γουστάρει...ξενερώνω με όσους νομίζουν ότι επειδή γουστάρουν κάτι είναι και το κορυφαίο και μετά το χάος...
Και εγώ μπορεί να γουστάρω να είμαι μέχρι το κόκκαλο Απόλλων (Αθηνών παλιά...Σμύρνης τώρα πια...) αλλά δεν κάνω ΑΚΥΡΕΣ συγκρίσεις..."Τι να μας πει και η Μπάρτσα το καφενείο δηλαδή..."![]()
Τελικα ρε μεγκαγκειτνιον τι θα κάνεις? Εγώ λέω να κρατήσεις την Άφρικα και να παρεις και ένα παπί - σκυλί - χόντα για τα σαβουροχιλιόμετρα να μην τα φορτώνεται η Αφρικάνα...Θα την κλίσεις και στο γκαράζ να την γυαλίζεις, καθαρίζεις, φρεσκάρεις, συντηρείς, να βρουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μια μηχανή της προκοπής να αφήσουν με την σειρά τους στα δικά τους παιδιά και εγγόνια να γουστάρουν και να σχωρνάν τα πεθαμένα σου...:rotflmao:
Τελικά οι Άφρικα είναι σαν την γη...κανείς δεν έχασε αγοράζοντας...είναι επένδυση...:rotflmao:
![]()
Τώρα που το ξανασκέφτομαι χάσανε τα συνεργεία...να δεις που αυτή η κολοφάρα οι συνεργειάδες έβαλε χέρι στους Ιάπωνες και δεν ξαναβγήκε τέτοιο διαμάντι από το Χαμάτσου (Αυτό το τελευταίο ειναι σωστό...?)
Άντε γεια μας![]()
![]()
Καλημέρα σας κύριοι,
Louki louk έχω προνοήσει για το θέμα των σαβουροχιλιομέτρων και μπορώ να πω ότι όλα τα χιλιόμετρα της Αφρικάνας μου είναι μόνο σε ταξίδια και χαλαρές διαδρομές, ο πάπιος είναι ο Ταρζάν της κυκλοφοριακής συμφόρησης και με έχει βολέψει πάρα πολύ.
Τώρα εάν κληροδοτήσω τα εγγόνια μου με την Αφρικάνα το μοναδικό που θα πούνε είναι "βρε τον βρωμόγερο" και θα το δώσουν σε κάποιο μουσείο παλαιών δικύκλων![]()
Είναι αξιόπιστη και το παραδέχομαι, αλλά αν ζητήσεις περισσότερα δεν τα έχει να στα δώσει, σεβασμός στην ηλικία της![]()
Καλή συνέχεια!!!![]()